comfuzio Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Ανοίγω τώρα μετά το hardcore τα horde packs και μου τυχαίνουν 2 legendary chars, την μια zombie kait δεν την είχα αλλά το άλλο το Shepard το είχα οπότε scrap δες εδώ πόσο έφτασα http://prntscr.com/dfec2r
logistoulis Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 έχω κι εγώ πάνω από 2Κ scrap, αλλά περισσότερη σημασία έχει να ανοίξω slots να βάλω τις κάρτες. τώρα μου έχει κολλήσει το Lv 10 του soldier που ανεβαίνει φοβερά αργά και έχω αφήσει πίσω το scout επίσης κάτι zombie/day of the dead τα σπάω asap από κάτι τέτοια παίρνω 600αρια ωραίο game πάντως το τελευταίο και ας μην πήραμε κάνα σοβαρό bounty στο hardcore μόνο μπορεί να βρεις καλούς randoms όπως είναι τώρα το πράγμα και αν βρεις και καλούς κάνεις και τη 50αρα με λογική δυσκολία γιατί γίνονται κάτι παράξενα που και καλός να είσαι έχεις θέμα. όπως τη φορά που μας έσκασε τη grenade με ρεύμα από το παράθυρο και μας ξάπλωσε 3 ή τη φορά που ενώ είχα lv 4 turret μου την έπεσαν ταυτόχρονα scout και boomshot και που να πρωτοδώσεις προτεραιότητα δίνεις στον boomshot βασικά να μη σου σπάσει το turret αλλά ο scout μετά το 40 σε ξαπλώνει μονόχιτο γενικά και καλή και κακή πίστα το δωματιάκι του forge, εγώ εκεί που το χειρίστηκα καλά είναι με το ελικόπτερο που δεν απασχόλησε ιδιαίτερα την υπόλοιπη ομάδα και είναι πρόβλημα από το παράθυρο, αλλά στο τελευταίο boss είχα θέμα , αλλά με δυνατή ομάδα βγήκε επίσης δε θυμάμαι αν είχες αποσυνδεθεί όταν έσκασαν τα 2 snatcher (στο 30) κι εκεί ήταν άνετο, έπαιζα υποστηρικτικό turret πότε από τη μία, πότε από την άλλη 1
comfuzio Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Ναι με μ@μησε χθες η wind με το reset ip που κάνει κάθε 72 .ωρες τσάμπα έχασα 50.000xp
logistoulis Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Η forthnet σίγουρα δεν μου κάνει κάθε 72 ώρες πάντως Δε μπορείς να κάνεις κάτι για αυτό; Ναι τζάμπα το εχασες κι εγώ όλο το πσκ δεν έκανα κανένα 50αρι bounty
comfuzio Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Μόνο αν ζητήσω static αλλά την έχουν λίγο ακριβά
logistoulis Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 σήμερα δε θα μπω πάντως, αν προλάβω αύριο απόγευμα και βλέπουμε γιατί έρχεται εφιαλτικό πρόγραμμα αυτές τις μέρες
comfuzio Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Δεν είχα παρατηρήσει στο changelog αυτό: Horde Balance Update Mountable turrets are now less accurate, do less damage and have lower maximum ammo reserves. Players using turrets receive less damage mitigation. Level 4 turrets also have reduced health. Mounted Turrets are designed to be powerful fortifications that need to be used sparingly to deal with tougher enemies or a large wave of opponents storming your base. After observing how players are playing Horde in the wild, we wanted to tune the Mounted Turrets to be a little less powerful to reduce the viability of only using turrets and barriers on tougher difficulties – while retaining the Mounted Turret’s role as important powerful part of your defenses. Νομίζω ότι δεν είναι καθόλου καλό αυτό που κάνουν nerf στα turrets, με το ζόρι να βρεις group που μένει μετά το 20, τώρα που δεν θα κάνουν damage τα turrets θα πεθάνει εντελώς το 20+ horde Και το πόσο μεγάλο είναι το update: XB1 - ~6GB // Win10 ~ 6GB with 7GB of disk space needed
logistoulis Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 όσο μη accurate και να είναι θα γίνεται δουλειά, απλά τώρα η αλήθεια είναι ότι βαράς από του διαόλου το κώλο βολή βολή και κάνεις headshot, τρώω scion με ελάχιστες βολές χθες τους έτρωγα από κει που έκαναν spawn δε πλησίαζαν καν και το lancer δεν είναι απόλυτα ακριβές αλλά έχω μάθει και βαράω με αυτό
comfuzio Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 Το update είναι up! Και πριν από λίγο έκανα και το πρώτο μου insane 50άρι για 75.000xp με τον scout! Τώρα μείνανε τα άλλα 4 classes Ναι ωραία έκανε το download/install μέσα σε 20 λεπτά αλλά τώρα δεν κάνει connect με τίποτα....
logistoulis Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 προσπαθώ να βρω το κουράγιο να τρέξω το παιχνίδι.. κάθομαι εδώ και μια ώρα και κοιτάζω την οθόνη θα το τρέξω να διαβάσω το changelog
comfuzio Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2016 Έκανα και 2ο 50άρι insane με τον engineer αυτήν την φορά Βρήκα καλή παρέα από Αγγλία, Αμερική και Ολλανδία, 4 άτομα και βγάλαμε για πλάκα το insane αλλά και την πρώτη φορά που πήγαμε 5 οι 2 φύγαν στο 20 και το βγάλαμε μετά 3 άτομα μόνο...γενικά αν έχεις maxed engineer, scout και heavy στην drydock το βγάζεις για πλάκα! Ακόμα και με nerfed turrets ήταν αστείο! Αύριο λέω να το βγάλω ως heavy ή soldier και βλέπουμε για τον sniper
logistoulis Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2016 θέλω κι εγώ να κάνω ένα insane, αλλά πρέπει να βρω τις 2.5 ώρες σερί να μη με ενοχλεί κανείς αυτό που παρατήρησα χθες από το update πάντως για 30 γύρους που έπαιξα πριν κοιμηθώ ήταν ότι αυξήθηκε ο ρυθμός των executions με laner ΕΞΙ φορές με εκτέλεσαν πισώπλατα και έπαιζα και νόρμαλ στο χαλαρό turret δεν είδα γιατί έπαιζα scout μπας και τον ανεβάσω λίγο να βάλω αυτό το καταραμένο deposit bonus θέλω να κάνω lv 5 τις κάρτες για health και shotgun (τις έχω 4) και αν δω ότι δε μου έρχονται κι άλλες τις επόμενες μέρες θα κάτσω να φτιάξω όσες μου απομένουν τον scout δεν ξέρω αν θα τον πάω 10 ή αν θα ξεκινήσω να ανεβάζω κι άλλο class, ο soldier μου ακόμα 9 είναι, αλλά αυτός θα πάει σίγουρα 10 είναι η αγαπημένη μου class μετά για μηχανικό ή heavy.. αν και μάλλον μηχανικό ο heavy δε μου αρέσει στην ουσία με εξαίρεση το turret και με μηχανικό αν θέλω να κάνω χαλαρό παιχνίδι να κάθομαι μόνο μες στη βάση και να επισκευάζω και να ρίχνω με κάνα turret είναι μια χαρά χθες πάντως με scout έκανα τις περισσότερες φορές mvp, έκανα μεγάλο χαμό, αλλά συνεχίζει να με χαλάει ότι δεν έχει range και πρέπει να πάω κοντά στον εχθρό κάτι ελικοπτεράκια πχ που για τον soldier είναι παιχνιδάκι, ο scout πρέπει να σκάσει στη μάπα τους να φάει 5-6 ρουκέτες και άμα χαμηλώσει να τα διαλύσει πανεύκολα, αλλιώς με το retro lancer χέσε μέσα (βέβαια και ο soldier αν δε σου κάτσει το active reload είναι άχρηστος, πρέπει να προσέχεις συνέχεια αυτό, ο scout από την άλλη με overkill και να μη σου κάτσει πάλι είσαι πανίσχυρος) επίσης ο scout θέλει cover fire για να δουλεύει σωστά και κάποιον σε ετοιμότητα να τον σηκώνει η ιδανική περίπτωση είναι cover fire με turret υψηλού level, μετά ένας δυνατός soldier ή heavy (χθες είχα δύο heavy) και ίσως κάνας sniper, ο sniper είναι και θέμα παίκτη εκτός από τις αναβαθμίσεις, νομίζω κι εσύ κι εγώ έχουμε δει μερικούς που είναι φονικές μηχανές αλλά μόνος τελείως στα ψηλά ειδικά level δε μπορεί, μπορεί να βρεθεί άσχημα περικυκλωμένος κάποια στιγμή και μπορεί να χάσει και τελείως το γύρο αν είναι πολύ μακριά και δε μπορούν να τον σηκώσουν ή να τον αναστήσουν
comfuzio Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2016 Έπαιξα λίγο στην developers playlist που έχει τα 2 νέα maps τα οποία τα σπάνε άσχημα! Είναι από μόνο του normal με 20% bonus αν δεν κάνω λάθος...πιο μετά το βραδάκι αν είναι μέσα τα παιδιά αυτά πάλι θα πάω για insane, βασικά με ότι class μου πουν δεν έχω θέμα μιας που θέλω πολύ λίγο για να πάω 10 τον scout μου αλλά και ο engineer είναι 8 κοντά στο 9. Αν μου πουν να παίξω ότι θέλω θα πάω με heavy ή soldier για τα achievements, απλά θα πρέπει να χαλάσω πολύ scrap για να πάω το turret damage από 30% στο 50%. Τώρα στο developers playlist που έπαιξα λίγο soldier σε turret το accuracy είναι τραγικό....βαράω στο κέντρο και οι σφαίρες πάνε μια δεξιά μια αριστερά και πραγματικά νομίζω τα ρίξανε πολύ τα turrets. Έχω φτάσει κοντά 9κ credits με τα χθεσινά 50άρια insane, ενώ θέλω να πάρω horde packs θα τα κρατήσω για τα νέα packs που θα βάλουν για Χριστούγεννα με το xmas & UIR packs που νομίζω θα πάνε 1000 και 2000 credits.... χθες πριν το update τα είχαν 100 και 200 αλλά δεν άφηνε να αγοράσω...τώρα δεν υπάρχουν στο store αλλά θα τα βάλουν σύντομα
logistoulis Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2016 να κανονίσουμε (από αύριο μάλλον γιατί και σήμερα η ζωή μου θα είναι κόλαση) να πάμε μαζί σε κάνα νέο map να εκμεταλλευτώ το season pass σου 1
comfuzio Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2016 Το παιχνίδι στο insane έχει πολύ τακτική και αν δεν υπάρχει voice chat δεν βγαίνει με τίποτα! Πχ όταν έπαιζα τον scout λόγο του 50% deposit bonus που έχω ο heavy στην αρχή πριν βγουν enemies αυτοκτόνησε με το boomshot για να πάρω το energy με το bonus στο Pickup+deposit και οι άλλοι στον τελευταίο εχθρό πέσαν επίτηδες. Μετά βγάζανε συνέχεια decoy με discount οπότε και τα έσπαγαν οι enemies και εγώ έκανα pickup το energy με bonus και κάπως έτσι στο wave 17 είχαμε ήδη fabricator 3 και στο 23 αν θυμάμαι καλά 4άρι. Επίσης στα bonus objectives όταν έδιναν πολύ energy κλασικά θυσιάζονταν για να πάρω το energy με το bonus. Το ίδιο έκανα και γω μετά που ήμουν engineer στα 2-3 τελευταία creeps έπεφτα για να πάρει το energy o άλλος scout. Πράγματα απλά που όμως δεν πήγαινε το μυαλό μου και με τα παιδιά αυτά (10 re-ups έκαστος) τα έμαθα όπως έμαθα και το πως κάνεις execution με τις μπουνιές που βαράει για ώρα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα