Προς το περιεχόμενο

Gears Of War 4

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ε να το πάρεις, αλλά θα θες να παίξεις και κάποιες ώρες να ανεβάσεις skills για το horde για να είσαι αξιόμαχος, οπότε όσο δε το παίρνεις χάνεις χρόνο 

τουλάχιστον να είσαι ένα level 5 στο class που θα παίξεις να έχεις τη δυνατότητα για  3 κάρτες έστω και level 3 η κάθε μια να μπορείς να κάνεις δουλειά 

είχε έκπτωση τώρα που ήταν black friday εκεί έπρεπε να το χτυπήσεις

εσύ ή heavy θα είσαι ή scout, για να ρίχνεις ξύλο

θα σου έλεγα και soldier αλλά ο soldier είναι της υπομονής για να κάνεις το πολύ damage που μπορεί, ο scout level 3 έχει bonus σε health και πανίσχυρη καραμπίνα και κάνει τα δικά του και από level 5 με το deposit damage είναι και ιδιαίτερα χρήσιμος στη υπόλοιπη ομάδα 

• Απαντ. 656
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

έβγαλα κι εγώ ένα horde σε hardcore με randoms, πολύ καλή ομάδα, πολύ άνετο παιχνίδι. οι 3 πρώτοι ήμασταν στα 110κατι χιλιάρικα ο καθένας 

ο μηχανικός πολύ καλός και πολύ καλός scout

o μηχανικός είχε στήσει μια τέτοια φάση για να "παίζει" ο scout στους υψηλούς γύρους όπως φαίνεται στη παρακάτω φωτό. τον βοηθούσε αρκετά να τους σκοτώνει με την ησυχία του και να μαζεύεται εκεί κοντά το energy

εγώ έπαιξα πολύ cover fire στον scout, κυρίως αυτό έκανα,  και σήκωνα πολύ κόσμο

σήκωνα και τον scout , κλασικά μετά το 35, αλλά και τους τύπους στα turret που σε εκρήξεις έπεφταν ενώ εγώ στο τοίχο μου δε ψοφάω με τίποτα, επίσης όλη την ώρα έπεφτε ο sniper μας, αλλά δε πειράζει γιατί τελικά βγήκε top scorer

επίσης τα 3 πρώτα Boss τα έφαγα μόνος μου γιατί ήταν carriers και οι δύσκολες γωνίες του μπαλκονιού δεν εξυπηρετούσαν τα turret, ενώ με το lancer τα χτυπούσα και δε μου έκαναν τίποτα σχεδόν

πλέον μόνο hardcore και αν είμαστε λίγοι νόρμαλ, βρίσκω περιττό το casual..

(έφυγα με πολύ χρήμα από το παιχνίδι , 3200, και είχα κάνει τη βλακεία και είχα βάλει bounty μόλις για 20, αλλιώς θα είχα πολλά παραπάνω) 

κέρδισα και μία epic card όπλου που φυσικά έσπασα αμέσως, εγώ θέλω τις ροζ καρδούλες μου :P

gfjhfghj.png

• Like 1
Δημοσ.

Έκανα το 2ο re-up μου και είμαι ήδη 29 level, στο 2ο re-up μου έδωσε 3 Elite Packs (μεγάλη μπούρδα, 1000 φορές horde packs) όπου δεν έβγαλα τίποτα καλό ή μάλλον έβγαλα πράγματα που είχα, κοινός μόνο scrap κέρδισα.

Και σήμερα με έκανε invite η Amy σε insane αλλά έπεσε wipe στο 20.

Έχω αρχίσει όμως να κουράζομαι από το matching system του παιχνιδιού. Εγώ είμαι 29 στο 2ο προς 3ο re-up και με βάζει τώρα στο insane με άτομα 5-9 level που δεν έχουν κάνει ποτέ re-up. Και άντε πες δεν με νοιάζει το level του account του άλλου(άσχετο ότι είναι ενδεικτικό) αλλά είναι όλοι τους χαμηλά levels στα classes και με χαμηλά ως ανύπαρκτα Skill τα οποία πάλι πες κλαιν...ΔΕΝ ξέρουν να παίζουν!!!! Παίζω scout και ποιος είναι ο ρόλος μου; Να κάνω pickup energy. Γιατί; Γιατί είμαι ωραίος; ΌΧΙ, γιατί έχω κάποια bonus και στο pickup και στο deposit(κρατάω 10.000; Δίνω 15.000). Καταλήγω να κυνηγάω τους άλλους για να κάνω pick up ενώ γίνεται χαμός γιατί αν δεν το κάνω δεν υπάρχει μετά energy για νέα items ή repairs...και όλα αυτά για το ribbon στο τέλους του γύρου για το ποιος μάζεψε πιο πολύ energy λες και με νοιάζει το ribbon.

Δημοσ.

Εγώ ήμουν τυχερός, πρώτη ομάδα που έπεσα στη τύχη και άψογη ομάδα

Ίσως έπρεπε να κάνω κανένα φίλο, ειδικά ο scout ήταν πολύ σωστός παίκτης

Δημοσ.

έπαιξα σήμερα ξανά campaign με local split screen (φτάσαμε μέχρι τη μέση, άρα θα χρειαστούμε τουλάχιστον άλλο ένα session)  αλλά την ανάλυση μοιρασμένη σε 2 οθόνες, ώστε ο καθένας να βλέπει τα δικά του και όχι με χώρισμα στη μία οθόνη και το αποτέλεσμα ήταν πολύ καλό με εξαίρεση βέβαια τα cutscenes που χύνονταν και στις 2 οθόνες

δεν φάνηκε να ιδρώνει καθόλου η 480 από το σχεδόν 2 φορές 1080p και ως κλασική amd κρατούσε ζεστό το δωμάτιο έστω και λίγο λιγότερο από την 7950 :lol: εκεί είναι το μόνο που υστερεί 

κάναμε και το achievement που τραβάς το εχθρό από cover και τον εκτελεί ο άλλος :P

επίσης τώρα μου ξεκλειδώνουν και τα chapters κανονικά, γιατί τη πρώτη φορά που το τερμάτισα άλλα ξεκλείδωσαν άλλα όχι, κάποιο κοκομπλόκο θα είχε πάθει το παιχνίδι 

το παιχνίδι χαλαρά goty από μένα, είναι τέλειο παρά κάποιες μικρές αντιρρήσεις μου κυρίως με το online 

• Like 1
Δημοσ.

Ναι χαλαρά είναι GOTY για να μην πω δεκαετίας αντί χρονιάς! 

Εγώ πάλι έπαιξα 2 normal 50άρια από 50.000 το καθένα και ενώ χθες είχα κάνει το 2ο re-up οπότε και ήμουν 1 level και τώρα είμαι 42! 

Ανεβαίνει πολύ fast νομίζω, εκτός και αν έχει μπει κάποιο double xp και στο horde που δεν το γνωρίζω, εγώ γνώριζα για double xp στο versus τώρα που είναι pc vs console ή και mix αυτών.

Έχω 2 bounties τώρα 50άρια με 50.000 xp για soldier & heavy και λέω να πάω άλλο 1 horde σε λίγο

Δημοσ.

ποιοι έχουν double xp? οι κονσόλες ή τα pc? και γιατί;

εγώ νομίζω ότι απλά σου φαίνεται πως ανεβαίνεις πολύ γιατί έπαιζες πολύ casual που το xp πάει επί ένα ενώ στο normal κερδίζεις το διπλάσιο και όταν αποφασίσεις να κατεβαίνεις μόνο σε hardcore θα είναι το τριπλάσιο 

ΥΓ δε νομίζω σήμερα να κατέβω για 50αρα, ίσως αν βρω λίγο χρόνο για κάνα 20αρι σε hardcore 

Δημοσ.

https://gearsofwar.com/en-us/forums/e9b54fc61eb74ad783d533ca502b0132/threads/now-live-crossplay-test-weekend-special-event/df2704ee-6d13-4525-87bb-09698c51b3b2/posts

We need as many of you to participate as possible to make this a truly effective test. As a thank you for participating, we’ve increased the win / loss XP for match completion and allow squads of up to 5 players into this Social style playlist. Some of you may play this weekend and never match with another PC gamer. Others will. Regardless, we’d truly appreciate your feedback. 

The settings for this test are as follows: 

Playlist Settings 
PC and Xbox players can matchmake together in this special Versus Playlist from Friday December 2nd - Monday December 5th. 

Playlist Type: Social 
Modes: Team Deathmatch, Dodgeball, King of the Hill 
Maps: All (including Checkout and Dry Dock) 
Win XP: 1500 (up from 600) 
Loss XP: 750 (up from 100) 
Maximum Squad Size: 5 

Link.png Site: Gearsof War 4 Title Update 2: December 6th 2016 το changelog

Δημοσ.

αααα

μάλλον θα κάνουν δοκιμές να δουν αν το ποντίκι επηρεάζει ή όχι στο συγκεκριμένο παιχνίδι ώστε να δουν αν θα επιτρέψουν ή όχι και το cross play στο vs

αλλά στο horde ισχύει ήδη για αυτό και δεν αναφέρεται, όπως σου είπα xpαρεις περισσότερο λόγω δυσκολίας 

Δημοσ.

Είδα κάτι στο changelog

Horde Leaderboards  
We are still intending to wipe the Horde leaderboards sometime in the near future. Due to a number of exploits - the majority of which are fixed in this TU - we postponed the Leaderboard wipe to make sure any future scores are legitimate.  

Όχι ότι με καίει να είμαι top κτλ...τον χαβαλέ μου κάνω αλλά δεν μου αρέσει και πολύ αυτό το wipe. Αν απλά κάνει wipe τα kills/deaths/wins/lose/heals κτλ κανένα πρόβλημα αν και έχω πολύ μεγάλο αριθμό kills(21,771), μην κάνουν καμιά μλκια και πουν ότι λόγο του ότι γίνανε αυτά τα exploits (όχι από εμένα για να είμαι ξεκάθαρος :P ) να κάνουμε ένα reset και τα skills/lvls/classes 

Δημοσ.

σε πολλές πίστες πάντως είμαι πιο πάνω από σένα και έχω παίξει σαφώς λιγότερο

οπότε ίσως έχει κάποιο πρόβλημα το σύστημα που μετράνε

έπαιξα και λίγο cross play vs, δεν παρατήρησα κάτι παράξενο.. νομίζω ότι θα το προχωρήσουν εκτός αν αρχίσουν οι κονσολάκηδες τη κλάψα γιατί έτσι..

δεν είδα εξωφρενικά πολλά kills από pc, άλλωστε και στα pc πολλοί θα παίζουν με χειριστήριο, δεν του πάει πολύ το ποντίκι αυτού του παιχνιδιού και ίσως δε σου προσφέρει και κάτι φοβερό πέρα από το sniper 

Δημοσ.

Πήγα σήμερα και 3ο 50άρι με 50.000 xp , το τρίτο ήταν και λίγο γτπκ...έπαιζα heavy που έχω την κάρτα για turret dmg +30% μαζί με το marked dmg 50% πάω 80% πάνω σε dmg και ο engineer ήταν τραγικός, έβγαλε 1 μόνο turret και αυτό το είχε ο ίδιος! 

Θα μου πεις τώρα γιατί δεν έβγαζες εσύ ένα; Ε τι να κάνω; μου αρέσει την δουλειά του engineer να την κάνει ο engineer τώρα αν αυτός χάνει λάδια άλλη ιστορία...τελικά στο 21 έβγαλε 2ο turret για το οποίο έδινα μάχη να το έχω με τον scout, σε αυτό το σημείο μείναμε 3 άτομα, scout, engineer και εγώ heavy. Ξενέρωσα και ήμουν σε cover όλη την ώρα και έκανα pistol kills, από εκεί που ήμουν πρώτος με διαφορά στην βαθμολογία έπεσα 2ος αφού δεν "έπαιζα" σωστά. Δεν έφυγα από το group γιατί έστω και αυτό το ανάπηρο group (βάζω και εμένα μέσα δεν τα ρίχνω μόνο στους άλλους) έφτασε εκεί που έφτασε δεν ήθελα να πάω πάλι από την αρχή.

Anyway σήμερα έφτασα κι'όλας 50 level και μου έτυχε επιτέλους και η τελευταία κάρτα των skills!

Βέβαια ότι ανοίγω από horde packs είναι κατά 99% για skills που έχω τερματίσει, μόνο αν κάτσει κανά rare, epic & legendary κοιτάζω τι είναι, αλλιώς τα πράσινα δεν τους δίνω σημασία και πατάω next pack και open all 

Δημοσ.

Σήμερα ήταν κακή μέρα, μόνο ένα 50άρι πήγα στο normal, 2 γίνανε fail το ένα στο 48. Ένα παιχνίδι πήγαν παίξω πριν λίγη ώρα και πριν αρχίσει το game μου κάνει pm ο sniper ότι θα φύγει στο 20, του λέω ok no-problem....και αρχίζει το παιχνίδι, εγώ και αυτός μόνο μεγάλα levels οι άλλοι 3 από 1 ως 7! Και όχι σε re-up! Τι σκ@τ@ match making system έχει; anyway φέρνω 10.000 energy και πάει ο level 1 soldier και αρχίζει spawn, 1o decoy, 2o weapon locker(!) και όχι ότι τα έβαλε σε κάποιο safe σημείο αλλά μπροστά εκεί που έρχονται οι enemies....ντάξει τα έχω δει όλα...

Λέω ΑΝ την παλέψω ως το 20 μαζί τους θα βγω και γω...αλλά δεν! στο 10 πέσαν όλοι και μένω εγώ με το boss από πάνω μου να τρέχω να μαζεύω cogs...ε αφού περάσαμε το 10 έκανα leave.

Δύσκολο αν δεν έχεις την παρέα σου, ούτε διασκεδαστικό είναι ούτε τίποτα.

Να κλείσω με το καλό group που πήγα 50, και αυτό δεν άρχισε καλά, είχαμε 2 scout και 2 engineer, οι 2 Scout πρέπει να ήταν από το ίδιο xbox και όπως έχω εγώ το comfuzio και το comfuzio13 ήταν και αυτοί κάτι αντίστοιχο, ο ένας ήταν μεγάλο level και ο άλλος low, οι engineer ήταν unique players και ο ένας ήταν μεγάλο level και το πήγαινε καλά, αλλά περίπου σαν την Amy έβγαζε όλη την ώρα items και δεν είχε energy για να τα κάνει repair και ο άλλος εντελώς νέος παίχτης. Ο μεγάλος τον έβριζε συνέχεια γιατί έβγαζε πράγματα χωρίς boosts και έφυγε νομίζω στο 30κάτι προς ανακούφιση του μεγάλου engineer. Αυτό το group πήγε πολύ καλά με τον scout στα 2 τελευταία waves να μου παίρνει την πρώτη θέση στα kills αλλά όχι όμως του γενικού score.

Θέλω να πάω τον scout 10, προς το παρών είμαι 9 και 10% περίπου.

Δημοσ.

εγώ με τη σημερινή αποτυχία μας κέρδισα μόνο μία epic card που φυσικά δεν ήθελα και έσπασα, οπότε ήμουν λίγο τυχερός αφού  μου έμειναν 600 crafting parts να τα κάνω τίποτα πιο χρήσιμο 

Δημοσ.

Το πήρα απόφαση, με το που αρχίζει το game πατάω TAB για να δω τα levels, άμα δω κάτω των 20 απλά θα βγαίνω, wave 1? wave 1 ναι γιατί όχι; Απ'το να χαλιέμαι άσκοπα πιο καλά να χαλιούνται οι άλλοι.

Βέβαια διαβάζω στο forum τους ότι γενικά είναι τραγικό το public horde με πολλά trolls, τώρα αυτά που λένε εμένα δεν μου έχουν τύχει αλλά 1000 φορές να κρατάει ο άλλος το fabricator και να μην μπορεί κανείς να κάνει deposit ή create παρά το να μου βγάζουν πράγματα χαμηλού επιπέδου όλοι οι άσχετοι. Αυτό που παθαίνω εγώ νομίζω είναι πιο μεγάλη trollια από αυτά που γράφουν. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...