Oroku Saki Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Μα γιατι να τους φοβιζει αυτο? Ξερουν πως εμεις με το πληκτρολογιο και ποντικι θα εχουμε πλεονεκτημα εναντι του χειριστηριου. Ε και τι εγινε που θα χανουν οι κονσολαδες? Αλλωστε η ms τοσο καιρο δεν λεει οτι θελει να ενωσει το pc με το xbox? Δηλαδη στο Killer Instinct η το Street fighter 5 που ολοι εμαστε με χειριστηρια εκει δεν τους νοιαζει αν νικαμε τους κονσολαδες τους πειραξε στα shooter επειδη θα εχουμε πλεονεκτημα με πληκτρολογιο και πονικι?
comfuzio Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Και εμένα με πειράζει, δεν ξέρω με τι cheats θα παίζουν οι pc gamers vs consoles και είναι που είναι το versus gtp και unbalanced φαντάσου να παίζεις και με auto-aim ή κανά wallhack cheat και να σε τουφεκάνε από την άλλη άκρη. Ας λύσουν πρώτα το θέμα στα pc με το audio που δεν δουλεύει στους πιο πολλούς (όπως σε μένα), να κάνουν re-balance λίγο τα weapons στο versus που μια το shotgun από κοντά βαράει και ούτε down δεν κάνει και την άλλη κάνει kill από την άλλη άκρη του map λες και είναι sniper. Να βάλουν early quit penalties που έχει καταντήσει αηδία να φεύγουν όλοι από την αρχή των horde waves...έχει μια μεγάλη λίστα με πράγματα να κάνουν, ας το αφήσουν αυτό στην άκρη. Site: Need fixing list ή ΑΝ το κάνουν να βάλουν επιλογή όταν κάνουμε map αν επιτρέπουμε pc users ή όχι και εδώ είναι ένας καλός λόγος που ποτέ δεν θα παίζουμε όπως παίζουν στην Γερμανία πχ
logistoulis Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 καλά δε ξέρω κατά πόσο μπορούν να παίξουν cheats, δεν έχω δει ποτέ μου κάτι εξωφρενικό, αλλά το πρόβλημα της σύνδεσης είναι πρόβλημα παίζω για χαβαλέ προχθές και κάνω 7 kills στο πρώτο γύρο και λέω μπράβο μου, πάω στο 2ο και πιάνει και η χαζεμάρα μου οκ, αλλά 2 φορές τουλάχιστον του είχα κολλήσει του άλλου στη φάτσα με το gnasher είχα πατήσει τη σκανδάλη να τον κάνω κομμάτια και αυτό που έβλεπα στην οθόνη μου είναι να με κάνει αυτός κομμάτια και ο δικός μου πυροβολισμός να μην έχει γίνει ποτέ γενικά πάντως η ms έχει πολύ καλά netcode και στο killer instict που θυμάμαι πήγαινε μάλλον ακόμα καλύτερα αλλά και στο horde γενικά είναι απροβλημάτιστο για να παίζεις κόντρα σε ai τουλάχιστον, παρόλα αυτά συχνά πυκνά βλέπεις παράξενα , ακόμα και όταν φωνάζει κάποιος one left και αναρωτιόμαστε γιατί είπε one left, στη πραγματικότητα μάλλον είχε μείνει μόνο ένας και μέχρι να φτάσει σε μας υπήρχε καθυστέρηση
logistoulis Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 θέλω τον οροκουσάκι σε epic team για horde να τους σκοτώνει όλους, οι υπόλοιποι 4 θα καθόμαστε να κοιτάμε και αυτός θα τους σκοτώνει όλους με την 970 του στα 1440p
comfuzio Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 AFK farm xp? count me in! in Oroku saki we trust!
logistoulis Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 και ανοικτό το chat να ακούγεται το rage 1
comfuzio Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Έφυγες εσύ και μετά έφυγε και η Amy αλλά οι άλλοι 3 το βγάλαμε στο hardcore! Anyway από 90 με bounty 50άρι 60.000xp και τα waves 1~50 πήγα 94 και μισό....ανεβαίνει δύσκολα αλλά νομίζω άλλες 2 φορές να το κάνω πάω για 2ο re-up! Αααα και το άλλο καλό! Μου έτυχε επιτέλους το team revive! Οπότε μου έχει μείνει μόνο στον heavy το explode weapons reload. Γενικές εντυπώσεις: Ο Scout παρόλο το 100% health που του έχω, το 100% shotgun damage και το να παίρνει health κάνοντας pickup energy μετά το wave 20 είναι 1-1,5hit πρέπει να παίζει πίσω και όταν μένουν 1-2 enemies να βγαίνει ως άλλος rambo ουψ συγγνώμη ως άλλος Oroku Saki ήθελα να πω και να κάνει pickup. To Shotgun damage ακόμα με active reload ήθελε 2-3 hits στους απλούς σε σχέση με το casual που τα πάντα είναι μονόβολα. Νομίζω ότι και το insane βγαίνει αν έχουμε καλό team
logistoulis Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Μαλακία που δεν έμεινα, ήθελα οπωσδήποτε ένα 50αρι σε hardcore Την επόμενη φορά θα φροντίσω να μην πάω πουθενά Τη παλεψατε γιατί είχατε γερή βάση; Και το σκεφτόμουν να είχα βάλει ένα bounty έστω για 20, σήμερα για την ώρα που έπαιξα δεν κέρδισα πολλά
comfuzio Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Μετά που έφυγες αν δεν κάνω λάθος 1-2 waves μετά έφυγε και η Amy και οι άλλοι 2 μένανε στα turrets όλη την ώρα, δεν μπορώ να πω ότι ήταν δύσκολα. Στο τέλος είχαμε και 60.000 energy που δεν αγόρασε τίποτα ο engineer
comfuzio Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2016 6/12 εμείς που έχουμε το season pass ξεκινάμε το developer playlist και 13/12 θα δοθούν σε όλους http://www.gamespot.com/articles/gears-of-war-4s-free-december-dlc-maps-and-more-re/1100-6445888/ Και γενικά fixes https://news.xbox.com/2016/12/01/gears-war-4-december-update/ Και μου άρεσε το: Bonus Credits and XP for Season Pass HoldersWith this update, Season Pass holders will earn additional XP and Credit rewards when playing the Developer Playlist during the week it’s available. Season Pass holders will continue to get early access to new maps (December 6 for Speyer and Glory), and have access to all DLC maps permanently for use in Versus and Horde Private Matches. We’re continuing to look at adding even more benefits and value for our Season Pass holders in the future.
logistoulis Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2016 μου φαίνονται γαμάτες και οι δύο πίστες, αλλά γιατί λέει; When these maps arrive, the Gridlock and Relic maps will vanish--for now at least. As announced previously, γιατί θα τις βγάλουν αυτές; και το ρέλικ δε με νοιάζει τόσο, αλλά το gridlock μου αρέσει
comfuzio Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2016 Νομίζω από το playlist δεν θα παίζει ο κόσμος για λίγο καιρό αλλά σε private match θα παίζουν κανονικά. Την Dam θέλω να βγάλουν 80% των games που παίζω είναι στην Dam, damn! Και το update 2 έρχεται στης 6/12 Site: GOW4
logistoulis Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2016 μου φαίνεται τελείως βλακώδης τακτική και τελείως ηλίθια δικαιολογία ότι θα είναι overwelming το να υπάρχουν πάνω από 12 maps στο rotation δεν κολλάει καν ότι το κάνουν για το season pass αφού κι εσείς θα τις χάσετε από το rotation και εμείς με την απλή έκδοση πάντα θα έχουμε τους 10 βασικούς χάρτες για private ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΗΛΙΘΙΟΙ και ελπίζω να αναθεωρήσουν, ήλπιζα στο 12μηνο να έχουμε rotation με 30φεύγα πίστες όχι σταθερά με 12 το μήνα, ποιος ο λόγος; και συμφωνώ με πολλούς παίκτες ότι υπάρχουν άλλες κακές πίστες να αφαιρέσουν όπως το lift που σε mp είναι αίσχος και σε horde όχι και η καλύτερη περίπτωση τουλάχιστον για τη gridlock που παραπονιούνται για mp, είναι πολύ καλή σε horde βέβαια και οι αφαιρέσεις κυκλικά θα πηγαίνουν απλά είναι ανούσιο
Oroku Saki Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2016 θέλω τον οροκουσάκι σε epic team για horde να τους σκοτώνει όλους, οι υπόλοιποι 4 θα καθόμαστε να κοιτάμε και αυτός θα τους σκοτώνει όλους με την 970 του στα 1440p Δεν εχω παρει ακομα το παιχνιδι.Θα σε ενημερωσω μολις το παρω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα