Προς το περιεχόμενο

Gears Of War 4

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σήμερα ξενέρα μεγάλη. Ούτε ένα παιχνίδι δεν πήγαμε πάνω από 30. Όλοι φεύγουν στο 10 ή βαριά στο 20 (καταραμένα bounties κάτω των 50) και ένα που πήγαμε παραπάνω φύγανε στο 30 λίγο πριν βγει το boss.

Πιο μετά μπήκα σε ένα άλλο group και είχα engineer που έχω αρκετά skills και τα 3 από τα 4 είναι τερματισμένα το 4ο θέλει μια κάρτα ακόμα για να το πάω 5. Τους γράφω να ΜΗΝ βγάζουν items από fabricator γιατί τα βγάζω με 80%(barrier) και 130%(Turret) health και μέχρι το 7 που είχαμε energy, μεγάλο level scout μάλλον, αρχίσανε να βγάζουν turrets, barriers κτλ οπότε και έκανα leave και τελείωσε η υπόθεση.

Πέραν των group που κάνουμε οι γνωστοί και που ξέρουμε τι να κάνουμε και το πάμε ΠΟΛΥ καλά μόνο μια φορά έχω τύχει σε group με randoms που κάνανε όλοι αυτό που έπρεπε! 

Wave 35 και είχα τα πάντα μα τα πάντα level 4! 4 Turrets level 4, 20 barriers level 4, decoys lvl4, 3 sentry lvl4 και είχαμε και 80.000energy στην άκρη! 

Με εκείνο το group νομίζω και insane θα βγάζαμε!

• Απαντ. 656
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εγώ έχω πέσει σε 2-3 τέτοια group αλλά γενικά γίνεται ο,τι νά'ναι

Και όσο μαθαίνω το παιχνίδι και παίζω καλύτερα τόσο με ενοχλεί αυτή η φάση

Βέβαια για να xpαρω στα γρήγορα δε με χαλάει

Βάζω κι εγώ κάτι bounty στα 20 παίρνω το XP μου, παίζω μόνος μου ουσιαστικά και leave, τι να γίνει

Θέλω να ανοιξω σλοτς στον scout να του βάζω κάρτες

Μου έσκασε και ένα σπάνιο skill σε στρατιώτη με +40% magazine και ψήνομαι να το χρησιμοποιώ και αυτό για ατελείωτο σκοτωμό

Αλλά ο scout έχει φάση και όπως παίζω εγώ αν θέλω δε μου τρώνε οι άλλοι εύκολα το energy

Ακόμα και χωρίς λοιπές κάρτες η διάφορα που κάνει στο energy με το x2 που μαζεύει όσο διαρκεί η μάχη η διάφορα είναι χαοτική

Δημοσ.

Αν είναι αλήθεια αυτό που λέει εδώ http://www.vgchartz.com/game/85730/gears-of-war-4/ 

το gears ως της 29/10 έχει πουλήσει 920.000 τεμάχια! 

Βέβαια θα ήθελα να δω πως τα πάει ως τώρα και σε retail και σε digital αλλά δεν μπορώ να βρω πληροφορίες.

Και για όποιον το θέλει μέχρι αύριο έχει αν δεν κάνω λάθος προσφορά το digital στα 35, δεν μπορώ να δω τιμή γιατί το έχω, η τιμή που λέω είναι τιμή που το πήρε φίλος μου από Ιταλία. Τα αξίζει τα λεφτά του σίγουρα, εγώ δεν μετάνιωσα ούτε στιγμή για το legendary 

Δημοσ.

Βάζω μια λίστα με τα skills μου σε όλα τα classes

• Like 1
Δημοσ.

Το έχω βάλει κανά-δυό φορές και δεν το βλέπω να αποδίδει, τουλάχιστον όχι μετά το 35. Ίσως αν τερματίσει σαν skill να λέει αλλά έτσι όπως το έχω δεν...έβαλα το health regen που έχω στο 75% αλλά και αυτό πάλι από ένα σημείο και μετά είναι σαν να μην το έχω.

Με τα horde boxes από το store τώρα που έχω πολλά τερματισμένα skills έχω πρόβλημα, μου δίνει κατά 85% κάρτες για τα τερματισμένα και αυτό δεν είναι καλό, πρέπει να καίω 8(!) για να κάνω craft 1 αλλά έστω και έτσι σχεδόν κάθε μέρα ανεβάζω και ένα skill από 3 σε 4 ή 4 σε 5. Λογικά από εδώ και πέρα αν καίω κάρτες θα είναι για 50άρια bounties με xp γιατί δεν το βλέπω να κουνιέται τώρα που πήγα πάλι 70

Δημοσ.

Σήμερα δεν ήμασταν ηρωική ομάδα, αλλά ήμασταν σωστή ομάδα για να γίνει αυτό που έπρεπε

Η μηχανικός όλα τα λεφτά είχε χτίσει κανονικο φρούριο, πολύ καλό κελεπουρι κοριτσι για σπίτι

Ανέβασα και το shotgun damage μου από 60 σε 80 και μόλις ξεκλειδώσω 3ο slot θα βάλω και το deposit bonus

Με σωστό μηχανικό τα φράγκα ήταν υπεραρκετά και έτσι βέβαια

• Like 1
Δημοσ.

ρε παιδια, στα squad bots πως δινεις διαταγες; παιζω με ενα φιλο co-op και εχουμε κολησει σε ενα σημειο. ειδαμε κατι οδηγους στο YT, και εκει δινανε διαταγες στα squad bots. πως γινεται αυτο; με ποιο κουμπι;

• Like 1
Δημοσ.

Αν παίζεις με K/B τότε κοιτάς τον στόχο και πατάς "Q" αν παίζεις με gamepad τότε ενώ έχεις πατημένο το "LT" και κοιτάς τον στόχο πατάς τον αριστερό αναλογικό μοχλό μέσα "L3" και έτσι κάνεις tag.

Αν παίξετε horde mode το οποίο είναι φανταστικό το Heavy class έχει ένα skill που όταν κάνεις Mark/tag κάνει εξτρά dmg.

Χθες που παίξαμε και μου έβγαλε η μηχανικός turret με αυτό το mark dmg + turret dmg 30% νομίζω ότι πήρα το MVP σπίτι xD

Ανέβασα και το shotgun damage μου από 60 σε 80 και μόλις ξεκλειδώσω 3ο slot θα βάλω και το deposit bonus

Με σωστό μηχανικό τα φράγκα ήταν υπεραρκετά και έτσι βέβαια

Πήγα και γω του scout το deposit bonus στο τέρμα 50% και άλλαξα το τελευταίο skill που το είχα μια regen(75%) και μια rage(25%) σε energy pickup health boost και τώρα ακόμα και όταν κοκκινίζει η οθόνη απλά περνάω πάνω από energy και γίνομαι καλά!

Φαντάσου έπαιξα με randoms και όταν βγήκε το boss η σαλαμάνδρα με πάταγε και δεν πάθαινα τίποτα! βέβαια κάνανε όλοι quit στο 20 γιατί είχα πάλι μόνος το 70% του team score... :P

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

αυτό που λέει ο killik με τα squad bots πού υπάρχει; που έχεις bots να παίζουν μαζί εκτός από το campaign? (που δε χρειάζεται να δώσεις καμιά εντολή πουθενά)

σε όλα τα άλλα μόνο με κανονικούς ανθρώπους

λοιπόν confuzio..

πάρε τον άλλο confuzio για heavy, έλα εσύ scout , θα έρθω εγώ soldier-καμπερωμένος και αν είναι θα βγαίνω μόνο ηρωικά να σε σηκώνω όπως έκανε ο χθεσινός ήρωας (μην πηγαίνεις πολύ μακριά όμως) και η amylee να φτιάχνει τη γραμμή Μαζινό και πάμε και με έναν random που μπορεί να βγει καλός (ένας τουμπανο-sniper ή 2ος heavy θα ήταν το ιδανικό) για 50αρι hardcore, θα χεστούμε στο gold θα φύγουμε με κάνα 4χιλιαρο ο καθένας

και όταν ανοίξω 5ο slot θα βάλω και το team revive ώστε να μπορείς να πεθαίνεις στην άλλη άκρη της πίστας με την ησυχία σου και να σε σηκώνω με τηλεπάθεια, λεφτά ΘΑ υπάρχουν, αν έχεις και +50% από όσο είχα εγώ χθες να κάνουμε και κατανάλωση στο fabricator.

θα αρχίσει η amy να βάζει καναπέδες και χαλιά στη βάση θέλω 3 sentry πίσω από κάθε turret να μας προστατεύουν

Επεξ/σία από logistoulis
  • Like 1
Δημοσ.

2 skills δεν έχω πλέων από όλα, στον heavy το fast reload explosive weapons και στο any το team revive. 

Να δω πότε θα μου τύχουν αυτά τα 2....

Και έφτασα πάλι 85 level και είναι τώρα στο casual 50 waves για 1~2 levels βαριά άντε να πάρω 4 level αν έχω bounty 50.000xp στα 50 waves. Ειλικρινά τι κάψιμο έχουν ρίξει όλοι αυτοί που το έχουν κάνει 10 φορές re-up; Εγώ στον δρόμο για το 2ο re-up και έχω κλατάρει! 

Βέβαια πιο πολύ με κουράζει ότι πέφτω σε κακά groups όπου δεν κάνει ποτέ κανείς αυτό που πρέπει ή που φεύγουν στο 10-20-30 wave

Δημοσ.

το crossplay νομίζω από επιλογή το έχουν βγάλει στο vs, μια χαρά πάντως δουλεύει στο horde, δεν υπάρχει τεχνικό ζήτημα απλά φοβούνται μην έχουν θέμα τα χειριστήρια κόντρα σε ποντίκι

θα ήταν όμως καλό να το βάλουν και στο vs αφού στο συγκεκριμένο παιχνίδι οι περισσότεροι με διαφορά παίζουν από xbox , τουλάχιστον σε μη ranked γιατί κακά τα ψέματα ένας sniper από pc θα οργιάσει 

επίσης ένα άλλο που θέλουμε στο pc είναι split screen και στο online, όχι μόνο στο campaign

ελπίζω να το βάλουν και αυτό στο πρόγραμμα, να μπορείς να παίζεις με φίλο σου από κοντά όχι μόνο online 

στο pc όπως έχω ξαναπεί αν βάλεις την ανάλυση κατάλληλα το split screen μοιράζεται κανονικά σε 2 οθόνες και ο καθένας μπορεί να έχει την οθόνη του βλέποντας μόνο τα δικά του, οπότε σε ένα setup με 2 μόνιτορ ή τηλεόραση και μόνιτορ η εμπειρία θα είναι αρκετά καλύτερη από το να σου χωρίζει τη τηλεόραση στη μέση

και από άποψη κάρτας γραφικών, το παιχνίδι είναι πανάλαφρο όποιος έχει σχετικά δυνατή κάρτα άνετα μπορεί να υποστηρίξει την ανάλυση 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...