Προς το περιεχόμενο

Gears Of War 4

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 656
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

ναι ήταν ήρωας και αυτός και τα decoy του 

με το bounty μου τώρα που το ξαναβλέπω πήγα από lv 70 σε 74 

νομίζω καιρός είναι για hardcore, με έναν καλό μηχανικό

επίσης κάτι άλλο που νομίζω ότι παρατήρησα (μπορεί και να είμαι λάθος) είναι ότι το cover boost bonus μου πρέπει να δουλεύει και στα turret, όχι μόνο σε τοίχους

γιατί σε κάποια φάση που μας τα διέλυσαν ο άλλος δίπλα, ο sniper, πέθανε κι εγώ έζησα και τον σήκωσα 

μπορεί βέβαια και να ήταν τυχαίο να είχε και κάποιο damage πριν γίνει η έκρηξη και αυτό να τον πέθανε 

Δημοσ.

έπαιξα σήμερα πάλι με randoms 1~50, κλασικά στο 20 φύγαν οι 2, ο ένας ήταν ο engineer μας.....και ήμασταν 2 scouts, βέβαια ο άλλος ήταν πιο πολύ dead παρά alive, εγώ δεν έπεσα ούτε μια φορά και από το 30 και μετά πήρα repair tool, ευτυχώς που δεν βγάζανε decoys και φτάσαμε στο 50 με 30.000energy, το τελικό boss έκανε spawn 3(!) φορές! 

Το καλό είναι ότι πήγα level 7 τον scout και έχω ένα ακόμα skill αλλά το xp δεν κουνιέται από 95 στο 96 μου πήρε 50 waves(!), βέβαια δεν έχω xp bounties παρά μόνο Credit.

Έκανα και το πρώτο μου skill level 5 (soldier, active reload 100% boost) και μάλλον όταν τερματίσω τον scout θα παίξω soldier

Δημοσ.

εγώ ξεκινάω μηχανικό σύντομα, αλλά μόνο σε χαλαρά match τουλάχιστον μέχρι να ξεκλειδώσω 3 slots 

έχω πολλές κάρτες του για να προχωρήσω σε αναβαθμίσεις αλλά δε μπορώ να τις βάλω αν δεν ανέβω lv 

στον soldier δεν έχω 5αρισει το 100% boost

το σκέφτομαι αν αξίζει να σπάσω άλλες κάρτες για να το κάνω ή να περιμένω τις 10 όποτε έρθουν

Δημοσ.

Εμένα είναι καλός ο engineer μου και σε level και σε skills αλλά δεν έχω πλέων bounties για να πω ότι θα παίξω με αυτόν, έχω ένα για 200 kills το οποίο φαντάζομαι με τον scout μπορώ να το πάρω εντελώς μόνος και μετά έχω 4 για soldier με 500cr και 3 για heavy πάλι με 500cr (50 waves ότι να'ναι δυσκολία), μετά έχω κάτι κάρτες για hardcore-insane αλλά δεν νιώθω έτοιμος ακόμα. 

Θα ήθελα να έχω μερικά 5άρια skills ακόμα προτού δοκιμάσω ή να έχω κάποια classes 10 level για να έχω πιο πολλά skills 

Δημοσ.

χθες πάντως είχαμε πάνω από 350 kills ο καθένας από τους 3 μας  τελευταία φορά που είδα (lv 47-48)

σε τέτοιο πανικό και ο μηχανικός με turret φτάνει εύκολα το 200αρι 

αν είναι λίγα τα άτομα από τους 1000+ εχθρούς που θα σκάσουν άνετα θα φάει και το 20% ο μηχανικός, αλλιώς να σκοτώσουν τόσους μόνο οι 2 είναι πολλή δουλειά

και χθες δηλαδή σε κάποια φάση δεν τελείωναν 

αν θες να το κάνεις δηλαδή πάμε σε team που να σου αφήνουμε ελεγχόμενα τους εχθρούς για να το καταφέρεις 

αλλά θα πρέπει να υπάρχει και scout για να μαζεύει πολλή energy γιατί αν είναι να σκοτώνεις κυρίως με turret θα θέλουμε energy 

εγώ όπως ξέρεις για οικονομία δεν κάθομαι πολλές φορές σε turret και ας τους τρώω με σαφώς πιο αργό ρυθμό με το lancer 

και ο φίλος σου πάντως όταν παίζαμε μαζί τελευταία φορά είχε άνετα πολλά kills με turret σαν μηχανικός, αλλά ήμασταν πλούσιοι και δεν είχαμε θέμα energy επειδή ήσουν εσύ scout 

Δημοσ.

Σε λίγο έρχεται ο κολλητός μου από εδώ, να δω τι θα παίξει τελικά γιατί αν παίξει engineer που του λέω τότε κάνουμε καλό team, ακόμα και γκάου να είναι οι άλλοι αν είναι καλός ο scout και ο engineer πάει μπάλα μόνο του μετά xD 

Να δω και ο άλλος ο φίλος μου από Ιταλία τι κάνει, αν του κατέβηκε σε 7άρα adsl 80GB (δύσκολο), ίσως να φτιάξουμε ένα καλό team που να νιώθει για να πάμε για πιο δύσκολα.

Για τώρα μπήκα και πήρα ότι achievement μπορούσα από το campaign και πρέπει να μου έχουν μείνει μόνο όσα είναι για horde και versus για να τελειώνω με αυτά, βέβαια θέλω να βγάλω και το campaign σε co-op στο insane....κάποια στιγμή 

Edit: Βασικά άμα είναι πολύ γκάου οι άλλοι και βγάζουν items από το fabricator τότε πάει στράφι όσο καλοί να είναι scout/engineer

Δημοσ.

ναι αλλά ο χθεσινός ήξερε τι έκανε και ας φαινόταν παράξενος :P

εγώ πιστεύω ότι αν βρούμε και καλό sniper θα λύσουμε πολλά προβλήματα 

Δημοσ.

Κάποια στιγμή θα παίξω sniper, είναι και ένα achievement που θέλει και τα 5 classes να πάνε level 10 οπότε δεν το γλυτώνω, τώρα το πόσο καλός θα είμαι...δεν ξέρω

Δημοσ.

Πήγα πριν από λίγο 100 και έκανα το πρώτο μου re-up! 

Μου έδωσε το achievement, 1 emblem και 3 operations packs.

Έφτιαξα και την 2η 5άρα κάρτα μου repair tool 100% efficiency 

• Like 1
Δημοσ.

Χθες μεταμεσονύχτια δεν κοιμάμαι λέω να μπω να παίξω

Λεω ας μην πάω με ξεμπαρκους βλεπω έναν Xbox φίλο να παίζει wave 19 normal έχει άδεια θέση χωνομαι σφήνα

Μπαίνω βλέπω το 20, wave failed

Μην ανησυχείτε λέω εγώ θα σας σώσω

Κατεβάζω μόνος μου το boss, MVP και τα ρέστα

Πάμε μέχρι το 30 έχω βγάλει στο μεταξύ και ένα turret να έχω βοήθεια και αρχίζει η καταστροφή...

Παίξαμε καμιά 10αρια φορές σίγουρα το wave πρέπει να σκότωσα μόνος μου ή σχεδόν μόνος μου με το lancer μου όλα τα ήδη των boss, αλλά στο τέλος κάτι κακό γινόταν γιατί δε μπορούσαν να κρατήσουν οι άλλοι 3 το χώρο ασφαλή από απλούς εχθρούς και μου ερχόταν ο μουλτσερ και ο άλλος με το dropshot στο φατσονι

Δοκίμαζα τα πάντα, να βγαίνω από cover να σηκώνω τους άλλους; Πέθαινα

Να μένω σε cover και να μη σηκώνω τους άλλους πάλι πέθαινα (ΕΔΩ παρεμπιπτόντως θα βοηθούσε ένα team revive γιατί είχα πάρει το fabricator για cover στην άκρη της πίστας και τον είχα μπροστά μου και πού και πού είχαμε 6Κ energy)

Έφυγα με πάνω από 30χιλιαδες σκορ σε αυτό το wave (με τον 2ο στα 15Κ) μέχρι να αποφασίσω ότι αύριο δουλεύω και πρέπει να κοιμηθώ, αλλά αποτέλεσμα δεν είχα

Αν είχα καταφέρει να πάρω και το 30 θα ήμουν αρκετά χαρούμενος, τουλάχιστον έκανα lv 5 και τη κάρτα με το reload boost και ανέβασα ουσιαστικά το damage μου στο μέγιστο του soldier, μόνο η κάρτα με τα πυρομαχικά μένει γιατί σε κάτι τέτοιες φάσεις έφτασα να τρώω και τις 1017 σφαίρες με τις οποίες ξεκινάω

Επίσης confusio για bounty κάρτες σκέφτηκα το πολύ απλό, σπας οποιες δε θες και φτιάχνεις αυτές που θες

Ειδικά common που σου δίνουν άπειρο XP (και για μένα είναι καλύτερες από αυτές που σου δίνουν credits) δεν είναι καθόλου ακριβό να φτιάξεις και ανεβαινοντας τρέλα level βγαίνεις κερδισμένος αν σπασεις για πολλοστή φορά τη κάρτα με το sniper ζερβα και λοιπές βλακείες

επίσης να αρχίσουμε να παίζουμε σε normal 3αδα να παίρνουμε και περισσότερο xp, έχεις δει ότι μπορεί να βγει με 3, έστω και ηρωικά. για casual είμαστε OP 

επίσης σκέφτομαι να αρχίσω να πειραματίζομαι με retro lancer ή mk1 το damage/min είναι σαφώς υψηλότερο από το lancer, δηλαδή (χωρίς το +50% bonus ή το +100% active reload bonus) αν το lancer κάνει 30250 damage το λεπτό το retro lancer κάνει 40500 και το mk1 64500

βέβαια θα μπορώ να κουβαλάω πολύ λιγότερα πυρομαχικά αν με το lancer έχω 1017 σφαίρες, με το retro θα έχω 370 και με το mk1 55 μόλις σφαίρες και με δύο κουτιά στη πίστα ο ανεφοδιασμός μπορεί να γίνει μεγάλο πρόβλημα

ίσως μόνο με retro lancer αξίζει η δοκιμή και αν.. 

Δημοσ.

Εγώ σήμερα έπαιξα με randoms μια κάρτα 50άρα που είχα με credits ως scout, είχα καλό team δεν μπορώ να πω αλλά μου κάνανε όλοι οι άλλοι pickup :( 

Μετά στο 10 wave έφυγε ο engineer και ανέλαβα και αυτόν τον ρόλο, με 100% health και το regen, shotgun 80% dmg και το rage είμαι απλά αθάνατος! 

Εντάξει ναι έπεσα μια φορά από headshot του dropshot αλλά ήταν απλό πέσιμο και όχι να γίνω κομμάτια! 

Γενικά έτσι όπως έχω κάνει τον scout δυσκολεύομαι πολύ να παίξω κάποιο άλλο class, με κακόμαθε το 100% health.

Χθες έπαιξα και γω το βράδυ που σου είπα με randoms, ήθελα να παίξω heavy που έχω 50άρα με 50.000xp αλλά ήταν ήδη άλλοι 2 heavy οπότε και γύρισα σε soldier που και εκεί είχα ίδια κάρτα, έχω 2 Skills 5άρα, active reload 100% boost και lancer 50% αν θυμάμαι καλά αλλά δεν τα πήγα πολύ καλά. Φύγανε 2 στο 20 wave (κλασικά) και έμεινα με ένα scout, ένα heavy και εγώ soldier, το βγάλαμε με ένα wipe μόνο στο 48.

Νομίζω ότι αν κάνεις group με καλούς παίχτες και καλά skills ίσως βγαίνει και το insane, φυσικά να μην θέλουν να φύγουν από το 10 wave...και να παίζει ο καθένας όπως πρέπει, πχ στον scout έχω τώρα 40% deposit bonus και σύντομα θα το έχω max 50% αν δεν μου μαζεύουν οι άλλοι το energy από κάτω είμαι OP! Και με έναν καλό engineer να βγάλει fast turret θα πάει μπάλα! 

Επίσης πήγα αρκετά skills 5 level γιατί μου έτυχε ένας legendary char για versus (deebee) διπλός και όταν τον έκαψα μου έδωσε 600scrap! και με εξαίρεση τον sniper, έχω σε όλα τα άλλα classes 5άρες κάρτες.

Σήμερα στης 17:00 (ώρα Ιταλίας;) θα μπει και ο φίλος μου από Ιταλία, θέλω να δω αν θα πάμε για co-campaign ή horde.

Δημοσ.

5 μιση στη καλύτερη να είμαι γλυφ 

κοίτα scout το σκέφτηκα κι εγώ τελικά και έχω ήδη πολλές κάρτες του σε μεγάλο Level, μόνο να ανοίξω τα slots μου μένει, νομίζω ότι είναι πιο σημαντικό ο scout από το μηχανικό για να παίζει πλούτος

κι εγώ πάντως έχω καλομάθει στο class μου, είμαι από μόνος μου ένα μικρό turret χωρίς turret (αρκεί να πετυχαίνω συνεχόμενα active reload)  και συγκριτικά με τον scout έχω και εμβέλεια και όσο κάθομαι πίσω από τις άμυνες με cover πεθαίνω πάρα πολύ δύσκολα 

εγώ πάντως λέω να κάνουμε στάνταρ το normal και με 5αδα να πάμε hardore και βλέπουμε για insane

το insane, είναι δραματικά δύσκολο, αν δεν είμαι σε cover πέφτω για πλακα από γελοίους εχθρούς

σαν 3αδα μέχρι wave 20 και με πολύ κόπο μας κόβω

αλλά σαν 3αδα το νόρμαλ το έχουμε, δεν αξίζει να χάνουμε χρόνο με casual, με 4ο θα το έχουμε και άνετα, αλλά να σας προλάβω από αρχή να βάλω bounty για 50000 xp να έχει και περισσότερο νόημα για μένα 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...