Προς το περιεχόμενο

Gears Of War 4

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 656
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Όχι, μόνο από το Winstore μπορείς να το έχεις και στα δύο.

Εάν το πάρω από κλειδάδικο, για xbox1 (έχω pc μόνο), θα μπορώ να το κατεβάσω και να το τρέξω στο PC;

Δημοσ.

Λόγο του ότι είναι digital μπορεί να κάνει και για τα 2 αλλά μην σε πάρω στον λαιμό μου...

πολύ καλό το σημερινό game, στο τέλος με είχε πάρει η κάτω βόλτα όμως

ευτυχώς βγήκε άνετα 

Ναι ήταν ωραία χθες αλλά μάλλον δεν με άκουγες, σου έλεγα χθες να κάτσεις στο Turret γιατί από ένα σημείο και μετά δεν προλάβαινα να κάνω reload του κολλητού και τα αυτόματα στο κέντρο :P

Δημοσ.

όχι δε σε άκουγα, δε δούλευε το μικρόφωνό σου; μόνο εκεί που πήγες για κατούρημα θυμάμαι να λες για turret και μετά ξαναμίλησες στο τέλος που βγάλαμε το 50

ναι λογικό μου ακούγεται πάντως  το πρόβλημά σου και προς τα τελευταία wave το πολυβόλο μου μόνο δεν είναι όσο αποτελεσματικό ένα turret 

ήμουν από τις 7 στο πόδι και έκλειναν τα μάτια μου στα τελευταία lv, αν ήμουν με άσχετους ίσως και τα παρατούσα

επίσης να σε ρωτήσω, για xbox τι headset χρησιμοποιείς;

εγώ αν δεν έχω επάνω στο pc απευθείας και θέλω στο χειριστήριο έχω το handsfree του κινητού μου που έχει σε ένα καρφί και να ακούω και να μιλάω και από ότι φαίνεται κάνει τη δουλειά του, με ακούς κανονικά έτσι;

Δημοσ.

1-2 φορές μίλησες ε; ρώτησες για το αν γίνεται upgrade το turret (ναι, απλά καλύτερα να το κάνει engineer που έχει bonuses μιας που από ότι είδα αν βγάλω το lvl 1 με τα bonus και το κάνει upgrade άλλος χάνονται τα bonus.) 

Όταν πρωτοπήρα το xbox one είχε μέσα ένα δικό του headset το οποίο δεν είναι και πολύ καλό, στο pc δεν ξέρω με ποιο mic παίζει, δλδ αν βάλω του xbox αν θα το "δει". 

Τώρα έχω ξεμείνει από bounties...έχω μόνο 50άρια σε normal & insane  

Δημοσ.

εγώ έχω μία κάρτα για level 20 σε hardcore, το ψήνεις; έχεις κάτι αντίστοιχο;

θα δυσκολευτούμε 3 στα bosses κυρίως αλλά νομίζω ότι είναι επιτεύξιμο και δεν θα πάρει και πολλή ώρα

χθες ο χαζός δεν έβαλα ένα που είχα για 50 σε οποιαδήποτε δυσκολία.. θα το βάλω αν ξαναπαίξουμε όπως χθες αφού το 'χουμε στο εύκολο 3αδα

και αν έχουμε 5μελη ομάδα ψήνω πολύ και για 50  νόρμαλ, έχω κάρτα 

ΥΓ λογικά θα δουλεύει σε pc το δικό του, εδώ δουλεύει handsfree lg λέμε :P

πάρε και δοκίμασε αν ηχογραφεί σε windows, αν το κάνει δουλεύει σίγουρα σε games 

Δημοσ.

Σήμερα μπήκαμε πάλι με randoms και στο wave46 ο group leader έκανε leave και έσπασε όλο το party....και ήταν δυνατό group.

Μετά δοκιμάσαμε πάλι αλλά με το που άρχισε το map βγήκαν όλοι και έμεινα με τον κολλητό μου....ε και το πήγαμε 50 μόνοι μας.

Έχω να πω πως μετά το 80 level δεν ανεβαίνει με τίποτα! Παίζει και να ήθελε και 40 waves για να με πάει από 84 σε 85 και δεν θέλω να ξέρω πόσο θα θέλει για παραπάνω....

Ξέρει κανείς το level cap?  

Πάντως δεν την παλεύω για σήμερα, αύριο λέμε από πιο πρωί να παίξουμε μιας που έχει ρεπό, αν θες έλα, βασικά καλό είναι να κάνουμε ένα καλό group από εδώ μαζί με άλλα μέλη :D

Δημοσ.

Παίζω μια γύρα με randoms πιο πριν, με το που αρχίζει το παιχνίδι κάνει leave ο engineer μας....εγώ είμαι scout και οι άλλοι sniper, soldier & heavy. Τραγικό αυτό που φεύγει ο κόσμος....πρέπει να μπει κάποιο είδος ποινής...χθες!

Anyway, το πάμε με τους άλλους χαλαρά wave 38 και μάλλον κάποιος από τους άλλους 3 έκανε invite έναν engineer στο 38 μέχρι τέλους. Το βγάλαμε χαλαρά, μια φορά έπεσα μόνο στο 20 και δεν με σηκώσανε καθόλου (τυπικό για αυτό το παιχνίδι) όπως και ένας ακόμα έπεσε πιο δίπλα από εμένα και όχι για να προλάβω, δεν ερχόταν να με σηκώσει.

Γενικές εντυπώσεις.

Μου αρέσει το παιχνίδι πάρα πολύ, αλλά με randoms είναι τραγικά δύσκολο πολλές φορές μια που ο καθένας κάνει του κεφαλιού του.

Πχ είμαι engineer και έχω κάρτες για health στο turret (80%), barrier (30%) κτλ και πάει ο καθένας και βγάζει ότι να'ναι όποτε να'ναι. Και ναι έχει μεγάλη διαφορά ένα turret με +80% health vs σκέτο. Ειδικά όταν σε βαράνε τοξότες ή boomshots και χωρίς το boost του engineer σπάει με 1 hit.

Τα items από το fabricator είναι δουλειά καθαρά και ΜΟΝΟ του engineer και κανένας άλλος δεν πρέπει να βγάζει items. ΤΕΛΟΣ. 

Με τον scout τα πράγματα για μένα ήταν πολύ πιο όμορφα, έχω κάρτα που μου δίνει 80% health επάνω και δεν πέφτω εύκολα (μόνο από grenades, arrows, dropshot) και έχω, προς το παρών, 40% shotgun damage που κάνει το overkill να θερίζει! 

Στο σημερινό πάρτι ήμουν στο 85% του παιχνιδιού εγώ vs όλοι τους! 

Και μιας που έφτασα τον scout level 5 και έχω και 3η κάρτα του έβαλα το rage, δλδ βαράω με shotgun/overkill ή mele hits και παίρνω πίσω health! Αυτό το skill μου θυμίζει Lineage II Vampiric Rage buff xD

Γενικά θα ήθελα να τερματίσω από classes 1o Scout και 2o Engineer και μετά τους άλλους DDs και μάλλον ποτέ τον sniper xD

Υ.Γ. Νομίζω πως όλα τα classes έχουν ένα rare skill που μέσω του fabricator κάνουν kills ή damage, φυσικά και αυτό μπορούνε να το κάνουν αλλά σε συνεργασία πάντα με τον engineer γιατί πχ θα ήθελα να έχω ένα turret lvl 3 παρά να πάρει ο sniper 5 headshots με το skill του 

Δημοσ.

Ξενέρωσα που είδα στο youtube ότι το παιχνίδι έχει re-ups :( 

Πας 100 level και κάνεις re-up, σε πάει lvl 1 αλλά σου δίνει και ένα emblem, είδα λοιπόν έναν τυπά που έχει κάνει 10 re-ups....!

Δημοσ.

για αυτό μερικών τα level έχουν κάποιο περίγραμμα τριγύρω ή αυτό έχει να κάνει με τα ranked?

άσχετο, έχω πολύ καλή καρτούλα για team revive που είναι lv2, σηκώνει όλους τους πεσμένους και σκοτωμένους με 6 χιλιάρικα, λες να είναι χρήσιμη; 

βέβαια πρέπει να πάω στο fabricator να το κάνω αυτό 

Δημοσ.

Είναι καλό skill αυτό αλλά για το πιο δύσκολο μάλλον που δεν μπορείς να τρέχεις ελεύθερα για να σηκώνεις κόσμο.

Αλλιώς ένας καλός scout με 80-100% health είναι ικανός να το κάνει

Δημοσ.

αυτό είναι general skill, μπορώ να το βάλω και σε άλλα class

απλά άμα γίνεται χαμός και εγώ είμαι καμπερωμένος στη βάση κοντά στο fabricator μπορώ να πεταχτώ μία

βέβαια σε cover έχω +55% health και αντέχω πολλά, αν σηκωθώ και γίνεται χαμός υπάρχει θέμα , αλλά αν είμαι πίσω από τις άμυνες μπορεί να φανεί χρήσιμο 

βέβαια σαν 5ο skill, γιατί τα 4 βασικά της class μου τα θέλω 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...