logistoulis Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 σήμερα άκουσα θεϊκή ατάκα από καθυστέρημα (που έκανα mute) όπως πηγαίναμε να παίξουμε horde "αυτός παίζει με pc, μάλλον δεν έχει λεφτά να πάρει xbox" για κάτι τέτοια δε μπορώ τα online γενικά πάντως τις τελευταίες μέρες δεν πέφτω σε καλές ομάδες
dimyok Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 Sorry που θα στο πω αλλα το online σε pew-pew ειναι fucktards magnet . Kαι ολα εχουν κονσολα 1
comfuzio Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 Κοίτα και'γω ΑΝ ποτέ παίζω versus που δεν με ψήνει ΚΑΘΟΛΟΥ μετά από αυτά που είδα/έπαθα την μια και μοναδική φορά που έπαιξα, θα το παίξω αποκλειστικά και ΜΟΝΟ στο xbox one vs xbox one παίχτες. Τόσα χρόνια Gamer έχω σιχαθεί τα auto-aim, bots, cheats, hacks κτλ που υπάρχουν στο pc. Αν και για μένα με αυτά που βλέπω στην Ελλάδα δεν μπορούμε να παίξουμε ανταγωνιστικά με παίκτες του εξωτερικού λόγο μεγάλου latency (~71 vs ...5 πχ). Αλλά για το horde επειδή παίζω και από τα 2 συστήματα το PC είναι πολύ πιο μπροστά σε αρκετά θέματα και αυτός που είπε το παραπάνω πρέπει να ήταν πολύ άσχετος!
comfuzio Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2016 Τώρα με το νέο update του XBOX (console + app) και την εισαγωγή των clubs να κάνουμε ένα club insomnia? Βασικά έκανα ένα για την σελίδα μου με όνομα eArena εκ του e-arena αν θέλετε μπαίνετε
logistoulis Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2016 έπεσα σήμερα σε φοβερή ομάδα και τελειώσαμε το horde σε normal, βέβαια βοήθησε και η πίστα (checkout), αλλά γενικώς ήξεραν όλοι τι έκαναν και ο sniper μας τα έσπαγε
Chrysostomos Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2016 Να κάνω μια ερώτηση... Αν πάρω το retail παιχνίδι για το xone,παίζει και στον υπολογιστή;
Psycho_Warhead Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2016 Όχι, μόνο από το Winstore μπορείς να το έχεις και στα δύο. 2
torm23 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2016 Το πουλάει και το Amazon UK. Πρέπει να προσέξεις να γράφει ότι είναι η έκδοση που υποστηρίζει και τα 2 συστήματα.
logistoulis Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2016 (επεξεργασμένο) o κωλοφτιαγμένος μου soldier για το horde (πήρα κι εγώ carmine τελικά) με active reload το lancer παίζει για πλάκα τα minigun και τα χαμηλού level turret. έχω και αυτό το ρημάδι το hammer of dawn, κρατήστε 8Κ για το boss τους γράφω να ρίξω ένα τέτοιο επειδή μείναμε 3 και πάει ο άλλος και μου αγοράζει decoy.. τι decoy ρε γαβ γαβ; τι δουλειά θα κάνει αυτό; χθες που έπαιζα πάντως η vram έφτασε τα 7GB επίσης δεν ξέρω αν παίζει ρόλο ή όχι το χαμηλότερο bandwidth που έλεγαν στο section με τις κάρτες, αλλά λόγω της περισσότερης μνήμης το φαινόμενο των texture pop up που λέγαμε σχεδόν εξαφανίστηκε, ειδικά σε κάτι μακρινά πλάνα που γίνονταν pop ups σε μεγάλα κομμάτια της πίστας είναι παρελθόν Επεξ/σία 16 Νοεμβρίου 2016 από logistoulis
comfuzio Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2016 Εγώ ακόμα καμία 5άρα κάρτα, μερικές 4άρες ναι αλλά 5άρα όχι, θέλει και 10 ίδιες για να το κάνεις 5 ρε γμτ..... anyway σε λίγο θα έχω τον κολλητό μου εδώ για horde όποιος θέλει μου στέλνει μνμ στο xbox για να τον βάλουμε party
logistoulis Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2016 πολύ καλό το horde που παίξαμε σήμερα με comfuzio, ζητώ συγγνώμη για τη πρόωρη αποχώρηση πιστεύω ότι ίσως 50αρίζαμε (το bounty θα το βάλω την άλλη φορά) σήμερα είχα τη κοινή λογική και έβγαλα τη κάρτα με το hammer of dawn για να βάλω το πιο πρακτικό να έχω ammo capacity, το οποίο πρέπει να τερματίσω (τώρα νομίζω το έχω lv3 και ξεκινάω με 900κατι σφαίρες αντί για 550) το πρόβλημα με τον soldier είναι ότι σε ένα παιχνίδι μένει από σφαίρες εύκολα και για αυτό κάποιες φορές έπαιζα turret γιατί δεν είχα τίποτα να τους ρίξω και στα μεγάλα κύματα η καραμπίνα μου είναι άχρηστη και ορμάνε όλοι στα πυρομαχικά μετά τα round με πολλούς εχθρούς καραμπίνα δυνατή νομίζω έχει ο scout, αλλά για μένα το α και ω είναι το lancer, χωρίς αυτό είμαι μηδενικό και lv1 turret το έχω σε δύναμη με το 2 είναι σχετικό και από 3 και 4 μπορείς να πεις ξεκάθαρα ότι χάνω θέλω πάντως να αρχίσω να παίζω και μηχανικό.. νομίζω ότι είναι από τα πιο χρήσιμα classes και εκεί που είμαι τελείως άμπαλος είναι στο sniper πάντως κάρτες έφτιαχνα και φτιάχνω διαλύοντας κάρτες που δε με ενδιαφέρουν (πχ όλες τις sniper) και χωρίς δισταγμό ακόμα και σπάνιες που αφορούν διάφορα χαζά skin όπλων δε με νοιάζει να λάμπει το longshot μου όταν μπορώ να φτιάξω 4 κάρτες διαλύοντας το skin αφού λοιπόν μάζεψα ότι βγάλαμε και σήμερα είμαι κάπως έτσι (ανέβασα το active reload μου), θα πάω lv4 και το capacity μου που θέλει μόνο 5 κάρτες (next level +85%) και θα δω αν θα πάω και άλλο skill σε 5 ή αν θα κάτσω να φτάσω lv 10 ώστε να ξεκλειδώσω και το 5o slot, ή αν θα αρχίσω να ανεβάζω μηχανικό
comfuzio Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2016 Χθες είχε πλάκα και δεν πειράζει που τελείωσε νωρίς μέρες έχουμε για να το πάμε ξανά 50 Ο ένας από τους 2 random έφυγε κλασσικά μετά το 20. Χθες έπαιξα sniper για πρώτη φορά και δεν ήταν καλό class. 1/3 headshots ήταν kill μέχρι το 10 wave, μετά που το HP ήταν x2 ήθελα 4+ headshots για kill και δεν μιλάω για scions! Ίσως πάρω scout σήμερα που μάλλον θα παίξουμε πάλι με τον κολλητό μου αλλά λίγο πιο νωρίς αυτήν την φορά για το bonus στο fabricator 1
logistoulis Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2016 Είναι και το σου ταιριάζει, εμένα sniper με τη καμία πάντως Μία φορά που είχα 50αρισει με randoms πάντως είχα 50Κ σκορ και ο sniper που είχε ξεσκιστει είχε 150Κ
logistoulis Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2016 Ίσως πάρω scout σήμερα που μάλλον θα παίξουμε πάλι με τον κολλητό μου αλλά λίγο πιο νωρίς αυτήν την φορά για το bonus στο fabricator τι bonus; scout μου ακούγεται καλή φάση αν αναβαθμιστεί (έχει bonus σε καραμπίνα και σε health νομίζω) , και είναι και καλός αν κυνηγάς kills και δε θες να μένεις στις πίσω γραμμές αλλά να χώνεσαι στη μάχη εγώ προβληματίζομαι και για heavy, αλλά έχω διαλύσει όλες τις σχετικές κάρτες που είχα για τον soldier θα επιμείνω πάντως στον μηχανικό, να έχω έναν τέτοιο για support (αν και θα ήθελα να έχει bonus dmg και στα turret καθώς τα χρησιμοποιεί όχι μόνο όταν τα φτιάχνει όπως ο heavy) και soldier για ξυλά απλά θα θέλω άλλα 50 level να τον κάνω και αυτόν ικανό..
logistoulis Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2016 πολύ καλό το σημερινό game, στο τέλος με είχε πάρει η κάτω βόλτα όμως ευτυχώς βγήκε άνετα 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα