Προς το περιεχόμενο

Gears Of War 4

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πες μου να παίξουμε καμιά μέρα να είμαστε έστω 3 αλλά όχι μαλάκες

Βέβαια αν θες να υπάρχει ελπίδα τερματισμού θες 5αδα

Δε ξέρω βέβαια στο πιο εύκολο επίπεδο δυσκολίας αν είναι πιο εφικτό, 9/10 φορές παίζω σε νόρμαλ που ειδικά μετά από το lv 30 ζοριζει αρκετά και μέχρι το 20 είναι αρκετά βατό

Τα boss είναι λαχείο, μόνο το ελικόπτερο βρίσκω πραγματικά εύκολο (εννοώντας ότι δε σου καταστρέφει τελείως ότι έχεις χτίσει)

• Απαντ. 656
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εγώ έχω στον ssd αυτή τη στιγμή gears, hitman (αυτό το παίζω με τη γυναίκα, γιατί για κάποιο λόγο τρώω σκαλωματα σε αυτό το hitman και τη θέλω να με βοηθάει, αλλά τελικά μου κάνει κριτική :P ) το demo του Forza και παπαλα ο χώρος

Το καλό είναι ότι πλέον το gears αναβαθμίζει χωρίς να θέλει 90gb ελεύθερα

Πρέπει πάντως αφού λύσω στο μήνα το θέμα με την αναβάθμιση της κάρτας (βρήκα ευτυχώς να σπρώξω την 7950 και περιμένει οποτε του πω) να αρχίσω να κοιτάω σε 500αρη ssd να βάζω παιχνίδια, έστω και σχετικά οικονομικό

Και έχω αφήσει και πίσω το θέμα αναβάθμιση ram

Έξοδα, έξοδα, έξοδα... Θέλω 500-600αρι να κάνω όλα αυτά που θέλω

Το dishonored θα τη πληρώσει, καλό 2017..

Το σκέτο multi (pvp) το παίζω για "γρήγορη" φάση, αλλά να πω την αλήθεια δεν το απολαμβάνω όπως το horde

Επίσης στο vs δε μας αφήνει να παίζουμε με Xbox, ούτε καν σε μη ranked, μόνο στο horde που σπάνια τυχαίνει να παίζω με pc και αυτό είναι ενδεικτικό του πόσο λιγότερο κόσμο έχει το pc σε αυτό το τίτλο και πόσο περιοριστικό είναι το να παίζεις μόνο εναντια σε pc vs

Και κάποια στιγμή πρέπει να μας ανοίξουν και το multi split screen όπως έχουν και οι κονσόλες

Και εγω που πηρα 500ρι ssd,ολο το steam στο σκληρο το εβαλα γιατι αν εχεις σχετικα μεγαλη βιβλιοθηκη με πανω απο 40-45γνωστα παιχνιδια και τα περισσοτερα δεν τα εχεις παιξει την εκατσες την βαρκα. Παντως για να πω και την αληθεια και αυτα περι χωρου πολυ διαφημιση ειναι.Δεν λεω στο gears το loading οντως ηταν σχεδον ανυπαρκτο,αλλα στα περισσοτερα αλλα multiplayer κυριως παιχνιδια οι διαφορες ειναι σχεδον ανυπαρκτες. Απλα προσπαθουν να σπρωξουν στην αγορα τους μεγαλυτερους Ssd γιατι αλλιως ποιος θα κατσει να αναβαθμισει.

Οσο για το gears multiplayer θα το δοκιμασω αλλα ειναι περισσοτερο του απλου κλασσικου team deathmatch παρα του horde. Επισης ειμαι και εγω της κατηγοριας του Psycho που ενα παιχνιδι μονο δεν μπορω να το λιωνω για καιρο οπως εκανα παλια με το Wow,αρα θελω να δοκιμαζω(οσο μπορω παντα)και νεοτερα παιχνιδια.Και ειδικα αυτη την περιοδο δοξα το Θεο απο Fps εχουμε να φανε και οι κοτες.

Δημοσ.

Εγώ γενικά δεν είμαι του multi, το horde συγκείμενα μου φαίνεται ενδιαφέρον

Δε ξέρω για πόσο καιρό θα το παίζω το συγκεκριμένο, αλλα το βρίσκω μια χαρά προς το παρόν για να χαλαρώνω

Πριονιζω τερατακια και ξεχνιέμαι, κόντρα σε ανθρώπους άλλες φορές το ευχαριστείμαι άλλες όχι, γενικά όμως είναι πιο αγχωτικο

Δημοσ.

Παίξαμε κατά λάθος με randoms horde, κλασικά ο ένας έφυγε στο 20, ο άλλος στο 30 και μείναμε 3 και πήγαμε wave 50.

Έχω ένα πρόβλημα όμως με το xbox app, όταν το πατάω να ανοίξει μόλις δείξει την αρχική εικόνα και πριν προλάβω έστω να πάω το mouse από πάνω κλείνει μόνο του! Το έχει συναντήσει κανείς σας αυτό; Αν ναι πως το φτιάχνω; 

Δημοσ.

εγώ σήμερα είπα να παίξω horde σε insane να πάρω ένα bounty μέχρι το level 10 και φτύθηκε αίμα 

πέρα από το ότι δεν έβρισκα ομάδα που να περνάει το lv 3 όταν βρήκα μαχίμια, που στήναμε turret παντού με το που σκάει το boss μετά τις 2-3 προσπάθειες χάνουμε τους 2 (όταν μας είχε διαλύσει όλα τα turret εκτός από ένα), οι τρεις που μείναμε δώσαμε τη μάχη μας, οι δύο χτυπούσαν το boss κι εγώ με το turret όλους του υπόλοιπους.

αφού βέβαια πρώτα πήραν το fabricator και χώθηκαν σε ένα δωματιάκι κι εγώ ακολούθησα φέρνοντας και το turret που έχωσα σε σημείο που να μη μπορεί να μου διαλύσει το boss

χρειάστηκε και μία φορά να πάω να τους σηκώσω γιατι ο ένας ήταν νεκρός, ο άλλος πεσμένος και το fabricator για να αναστήσω τον νεκρό ήταν στο πεδίο πυρός του boss, αλλά τελικά τα καταφέραμε

στο 11 σπάσαμε με συνοπτικές διαδικασίες 

Δημοσ.

Σύντομα θα τελειώσω το witcher και σκοπεύω να ασχοληθώ με το συγκεκριμένο τίτλο μετά.

Δεν έχω παίξει κανένα από τα προηγούμενα, οπότε σεναριακά θα μπορέσω να ακολουθήσω την ιστορία του? Μήπως είναι καλύτερα να διαβάσω κανένα wiki ή να δω κανένα story video πρώτα ή δεν είναι απαραίτητο?

Δημοσ.

Σύντομα θα τελειώσω το witcher και σκοπεύω να ασχοληθώ με το συγκεκριμένο τίτλο μετά.

Δεν έχω παίξει κανένα από τα προηγούμενα, οπότε σεναριακά θα μπορέσω να ακολουθήσω την ιστορία του? Μήπως είναι καλύτερα να διαβάσω κανένα wiki ή να δω κανένα story video πρώτα ή δεν είναι απαραίτητο?

Οχι δεν θα εχεις καποιο θεμα,δεν ειναι Rpg μην φοβασαι.

Δημοσ.

Με ένα μικρό delay 

https://gearsofwar.com/en-us/community/10YOGAnnounce

CELEBRATING 10 YEARS OF GEARS OF WAR

Next week marks a huge milestone in the Gears of War franchise. On November 7th, it will have been 10 years since the original Gears of War released on store shelves. We still can’t quite believe it!

Those ten years have included the release of five Gears of War titles, memorable character moments, emotional endings, and jumping 25 years into the future of Sera with Gears of War 4 to start a whole new saga. At the heart of it all, what truly makes Gears special is the fans– from the stories you share of finding love through Gears, the huge tattoos of your favorite characters, intricately crafted fan-art built from months of effort, to simply connecting with one another because of the game.

All of us at The Coalition feel incredibly proud and fortunate to be sharing this moment with Gears fans just one month after the release of Gears of War 4. As a thank you to one of the best communities in gaming, we’re announcing “10 Years of Gears”, a series of celebrations to mark this incredible milestone for Gears of War.

Read on to find out about:

Tenth Anniversary Gear Pack
In-Game Anniversary Events
Community Events and Competitions
A new update releasing today addressing Versus Credit Gains, Gear Packs and Bounties

κάθε pack είναι 200 in game credits και δεν χρειάζονται real λεφτά.

Δημοσ.

πήρα μερικά, αλλά τον πούστη τον carmine δεν τον έχω ακόμα

κατά τα άλλα η φάση (μου) είναι.... 15χρονο!!

θα γράψω αναλυτικό review στο θέμα με τα χειριστήρια μετά από κάποια χρήση και θα βγάλω και καλύτερες φωτό γιατί αυτή βγήκε λίγο σκατά 

20161108_201013_zpsekpwktfc.jpg

Δημοσ.

Οχι δεν θα εχεις καποιο θεμα,δεν ειναι Rpg μην φοβασαι.

Εχει μια ροη το story απο τα προηγουμενα wars αλλα στη δινουν στην εισαγωγη ως ειθισται ... Καπως αποτομα τελειωνει βεβαια και η συνεχεια στο 5    ....

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ πρέπει να έχω ανοίξει 8 και τίποτα

Έχω δει αρκετούς στο YT που άνοιξαν 10~20 και δεν τους έκατσε...τι να πω, γενικά δεν έχω καλή τύχη, ίσως και πρώτη φορά που πιάνω το "καλό" με τόσες λίγες προσπάθειες! 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...