comfuzio Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2016 Στο patch 2 λέει: Some additional Windows 10 features coming Vertical Split Screen and Ultra Wide HUD scaling are coming to Windows 10 in the next Title Update. Patching on Windows 10 is a better experience now. Cyphos will have a post regarding that later this weekend. δλδ θα έχουμε full screen split screen χωρίς τα κενά στα πλάγια;
logistoulis Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2016 Το να πρέπει να έχουμε τόσα gb ελεύθερα στον δίσκο για να γίνει η αναβάθμιση θα το φτιάξουν;
logistoulis Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2016 Άρχισε το update 6,79GB Θέλει πάλι άπειρο ελεύθερο χώρο;
comfuzio Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2016 Λόγο ότι το έβαλα στο προηγούμενο update στον HDD από τον SSD και είχα χώρο δεν πρόσεξα κάτι, βέβαια μόλις κατέβασε τα 6,79GB στα καπάκια μου είπε updated και μπόρεσα να το τρέξω εν αντιθέση με το προηγούμενο που έκανε κάμποση ώρα installing μετά το update Κάτι άλλο, λέω να δοκιμάσω στο pc split-screen μιας που τόσο καιρό το έτρεχα από το xbox, στο app xbox πως κάνω add 2o account και πως τον κάνω sign in? Έχω και τα 2 controller μου συνδεδεμένα στο pc
logistoulis Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2016 Δε μπορείς να παίξεις (ακόμα, δε ξέρω αν θα γίνει ποτέ) διπλό με δύο λογαριασμούς στο pc Μόνο campaign offline
dimyok Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2016 Τοσα κολο update χωρις να αφηνει να μπεις στο single player campaign κατανταει αηδια .....
logistoulis Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2016 εντάξει μου έκανε το update με 30gb ελεύθερα στον ssd
logistoulis Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Χθες έπαιξα ένα ωραίο horde, βάζω bounty να φτάσω wave 20 με soldier και ο,τι γίνει Φτάνουμε μέχρι 19 έχουμε τα turret μας τα σπάμε όλα τέλεια, επική ομάδα λέω κι εγώ θα πάμε μακριά Σκάει στο 20 boss αυτή η κατσαρίδα που σε καταπίνει τα διαλύει όλα σκοτώνει τους πάντες και καπάκια ΠΑΡΑΙΤΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΔΥΟ!!! Γαμω το κέρατο μου εγω, πεθαίνουμε δύο τρεις φορές ακόμα οι υπόλοιποι και λέω άντε να αλλάξει το boss μπας και σκάσει κάνα ελικοπτερακι να κάνουμε δουλειά και μου σκάει swarmak χωρίς καμία άμυνα!!! Μετά από επική πραγματικά μάχη το φαγαμε και φτάσαμε μέχρι 30 όπου και έπαιξε βαρεμαρα και σπάσαμε Αλλά ρε γαμωτο τι πουστια και αυτή να σε αφήνουν έτσι συξυλο οι άλλοι και μετά να μενετε λιγότερα άτομα Γενικά με τους quitters κάτι πρέπει να γίνει σε αυτό το παιχνίδι Και στο horde τουλάχιστον να διαλύεται με ψηφοφορία αλλιώς να χάνεις XP και coins , ή να έχεις χρονικό ban Επίσης χωρίς χειροκίνητο turret (και μηχανικό εννοείται να σου βάζει σφαίρες) δεν πας πολύ μακριά, τα αυτόματα είναι λίγο γτπ όταν σοβαρευει η κατάσταση θες χειροκίνητο και χειριστή που νιώθει να μη του ζεσταθεί και να δίνει προτεραιότητα στους κινδύνους Είναι τρέλα op αλλά από wave 25 κι έπειτα πρέπει να έχεις αλλιώς δεν πας πουθενά Απλά κάποια boss θα στα διαλύσουν σίγουρα αν βρίσκονται σε πολύ ανοιχτό χώρο, αλλά λίγοι σχετικά εχθροί και αυτό αν δε προσέχεις Σαν soldier πάντως λέω να πάω lv 5 και μετά να αρχίσω να ανεβαζω και κάνα άλλο class, τώρα σαν soldier έχω +30% dmg στα πολυβόλα και +55% ammo , θα ήθελα να βάλω και κάνα boost της ενέργειας όσο είμαι cover Επίσης μου είχε σκάσει και κάρτα hammer of dawn αλλά δεν έχω χρησιμοποιήσει ακόμα το skill Και μία άλλη καλή που έχω είναι team revive, ούτε κι αυτή ακόμα γιατί προτιμώ να έχω τις δύο παραπάνω που είναι πιο πρακτικές Θα αρχίσω επίσης να χαλάω κάρτες από class που δε θα παίξω ποτέ (πχ sniper) για να φτιάχνω και να αναβαθμιζω αυτές που με ενδιαφέρουν
Fulgore Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2016 Το τελειωσα και εγω (τελευταιος και αργοπορημενος)το παιχνιδι στο easy(καθαρα επειδη εχουν μαζευτει πολλα παιχνιδια στην λιστα μου και πρεπει να φευγουν σιγα σιγα ). Για τα περι optimization δεν χρειαζεται να πω κατι παραπανω απο αυτα που γραφτηκαν. Στα περι Single player αυτου καθαυτου ναι η διαρκεια ειναι μικρη στο easy που το εβγαλα εγω(γυρω στις 6ωρες)και αν ψαξεις και ολα τα αντικειμενα θα παει κοντα στις 7 με 7.5ωρες. Απο πλευρας πλοκης και ιστοριας δεν ειχα καποιο θεμα οπως ανεφεραν οι περισσοτεροι σε reviews και σχολια.Ναι η αρχη με τα robot ειναι ψιλο βαρετη αλλα με το που φευγεις απο το πρωτο κεφαλαιο το παιχνιδι γυριζει στα γνωριμα εδαφη των gears παιχνιδιων που αγαπησε ο κοσμος. Ουτε με τους χαρακτηρες ειχα καποιο θεμα(λιγο ο μαυρος με το αφρο μαλλι ηταν σε καποια σημεια ενοχλητικος που κλαιγοταν ).Θα ηθελα να ειχε ενα καλυτερο τελος μιας και το συγκεκριμενο ηταν λιγο αποτομο οπως τελειωσεκαι να κραταγε 1-2ωρες παραπανω, αλλα σε γενικες γραμμες δηλωνω ικανοποιημενος απο το campaign.Ενα 7.5/10 για μενα το οποιο κανω 8/10 λογω του αριστου optimization. Προσωπικα το προτεινω το παιχνιδι και κριμα που αρκετος κοσμος θα το χασει λογω Windows store και ακριβης τιμης.Το παιχνιδι το προτεινω για το single και multiplayer του,δεν προτεινω ομως το season pass του.
logistoulis Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2016 Εγώ δεν πήρα season, αλλά επειδή τελικά παίζω multi θελω τις επιπλέον πίστες γιατί οι 10 αρχικές είναι λίγες Το κακό είναι ότι αν δε πάρεις την ultimate μετά το season pass είναι πανάκριβο, θα περιμένω να δω πόσο θα χρεώνουν τις πίστες ξεχωριστά.. Κατά τα άλλα το horde είναι για μένα το αστέρι του multi, αρκεί βέβαια να πέσεις σε καλή ομάδα Σιγά σιγά πάντως αναβαθμιζω τον soldier μου, τον έχω level 5 , έχω +40% damage στα πολυβόλα, + 55% ammo και τώρα που μου άνοιξε το τρίτο slot έβαλα να έχω και +35% health οταν είμαι σε cover Χθες έπαιξα ένα μακρύ παιχνίδι, φτάσαμε στο wave 35 και κάπου εκεί σπάσαμε γιατί είχε πάει 3 τα ξημερώματα, πάλι βέβαια ο ένας έφυγε πριν το 10ο wave και μείναμε 4 αλλά ήταν καλή ομάδα Πιο απόγευμα έπαιζα με κάτι προβληματικους που όταν έπεφτες δε σε σήκωναν καν και ας ήσουν δίπλα τους, πήγαιναν για τα kill τα τραγιά, επίσης είχαμε ομάδα χωρίς μηχανικό να επισκευάζει, δε γίνεται δουλειά έτσι Άμα φτάσω lv 7 τον soldier θα αρχίσω να παίζω σαν μηχανικός
Psycho_Warhead Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2016 Εμένα δεν με έψησε ιδιαίτερα το MP του, εκτός αυτού παίζω(Προσπαθώ και τα τρία) BF1, TF2 και OW οπότε που χρόνος αλλά και χώρος στο δίσκο για GoW 4.
logistoulis Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2016 Εμένα δεν με έψησε ιδιαίτερα το MP του, εκτός αυτού παίζω(Προσπαθώ και τα τρία) BF1, TF2 και OW οπότε που χρόνος αλλά και χώρος στο δίσκο για GoW 4.Εγώ έχω στον ssd αυτή τη στιγμή gears, hitman (αυτό το παίζω με τη γυναίκα, γιατί για κάποιο λόγο τρώω σκαλωματα σε αυτό το hitman και τη θέλω να με βοηθάει, αλλά τελικά μου κάνει κριτική ) το demo του Forza και παπαλα ο χώρος Το καλό είναι ότι πλέον το gears αναβαθμίζει χωρίς να θέλει 90gb ελεύθερα Πρέπει πάντως αφού λύσω στο μήνα το θέμα με την αναβάθμιση της κάρτας (βρήκα ευτυχώς να σπρώξω την 7950 και περιμένει οποτε του πω) να αρχίσω να κοιτάω σε 500αρη ssd να βάζω παιχνίδια, έστω και σχετικά οικονομικό Και έχω αφήσει και πίσω το θέμα αναβάθμιση ram Έξοδα, έξοδα, έξοδα... Θέλω 500-600αρι να κάνω όλα αυτά που θέλω Το dishonored θα τη πληρώσει, καλό 2017.. Το σκέτο multi (pvp) το παίζω για "γρήγορη" φάση, αλλά να πω την αλήθεια δεν το απολαμβάνω όπως το horde Επίσης στο vs δε μας αφήνει να παίζουμε με Xbox, ούτε καν σε μη ranked, μόνο στο horde που σπάνια τυχαίνει να παίζω με pc και αυτό είναι ενδεικτικό του πόσο λιγότερο κόσμο έχει το pc σε αυτό το τίτλο και πόσο περιοριστικό είναι το να παίζεις μόνο εναντια σε pc vs Και κάποια στιγμή πρέπει να μας ανοίξουν και το multi split screen όπως έχουν και οι κονσόλες
comfuzio Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2016 Στο horde είναι κλασικό το να μην σε σηκώνουν οι randoms, σε όσα έχω παίξει ως τώρα (46 lvl) περίπου 1 στους 20 να νιώθει. Έχω δει ότι το fabricator το τοποθετούν σε μη βολικά σημεία πολλές φορές και το κλασικό λες και είναι scripted όλοι οι παίχτες την ίδια κίνηση στην αρχή! Το πιο κλασικό που γίνεται βέβαια στο horde είναι μόλις πάει round 10 ή 20 και πάρουν το xp/bounty τότε φεύγουν και μένεις μπουκάλα. Ευτυχώς που παίζω με τον κολλητό μου 2 άτομα χωρίς randoms και το πάμε 30φεύγα και τώρα που παίζει ο ένας στο pc και ο άλλος στο xbone full screen και οι 2 και όχι split screen τα πάμε ακόμα πιο καλά! Το gears το είχα και εγώ στον ssd αλλά τότε που έκανε το πρώτο "μικρό" update και είχα μόνο 8GB free το μετέφερα στον HDD και τρέχει και από εκεί μια χαρά. Λίγο πιο αργά ανοίγει αλλά μετά πάει πιο σφαίρα από το xbox
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα