Oroku Saki Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Εγω θα περιμενω να πεσει η τιμη του για να το παρω σιγα μην δωσω 70 ευρω για 10 ωρες. Αλλα θα δωσω γυρω στα 200 ευρω για watchdogs 2 dishonored 2 battlefield 1 και titanfall 2 τον Νοεμβριο!
vfragos Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Εγω θα περιμενω να πεσει η τιμη του για να το παρω σιγα μην δωσω 70 ευρω για 10 ωρες. Αλλα θα δωσω γυρω στα 200 ευρω για watchdogs 2 dishonored 2 battlefield 1 και titanfall 2 τον Νοεμβριο! Το "ζουμί" στο Gear είναι στο multi και ειδικά στο Horde παρέα με φίλους και πίστεψε με μπορείς να φάς άπειρες ώρες 1
Fulgore Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Το "ζουμί" στο Gear είναι στο multi και ειδικά στο Horde παρέα με φίλους και πίστεψε με μπορείς να φάς άπειρες ώρες Ειναι γνωστη η περιπτωση του συμφορουμιτη μην δινεις σημασια.Και στο θεμα του mafia μπηκε και εκραζε το παιχνιδι παρολο που το παιζει τσαμπα απο το Θειο. Επισης μιλαμε για το ιδιο ατομο που στο θεμα του BF4 ειχε γραψει οτι τα BF τα παιζεις μονο για το Single player τους(επειδη προφανως δεν μπορει να παιξει τσαμπε το online.....)
Oroku Saki Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Και το Bf1 που θα το αγορασω μονο single player θα παιξω. Δεν σημαινει οτι επεοδη πλεον αγοραζω παιχνιδια οτι θα ασχολουμαι και με το multiplayer. Στα homefront και doom που τα αγορσα και τα 2 δεν εχω αγγιξει καν το multi επαιξα μια φορα το single και τελος.
comfuzio Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Τι λέτε κατά της 21:00 να μαζευτούμε στο discord για κανά horde?
Psycho_Warhead Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Το παιχνίδι σε 4Κ είναι απίστευτο. Textures, lighting, art, ολα είναι top notch. Το περίεργο είναι ότι δεν έχει stuttering(Πλην ελάχιστων σημείων αλλά τίποτα το σπουδαίο) και είναι Unreal Engine. Το μόνο που έχουν τσιγκουνευτεί είναι το tessellation σε αρκετές επιφάνειες. Γενικά Gears of War 4 και DOOM έχουν top optimization στο PC αυτή τη στιγμή. 2
logistoulis Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 δεν είχαμε όμως κανέναν άλλο μεγάλο τίτλο με ue4 μέχρι τώρα, οπότε μπορεί απλά η νέα μηχανή να μην έχει τα κουσούρια της παλιάς
Psycho_Warhead Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Το Obduction που έχει κι αυτό UE4 έχει κάμποσο stuttering.
comfuzio Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Στο horde είναι πολύ ωραίο για παρέα το μόνο που με χαλάει με τους random είναι ότι όταν πέσεις σπάνια ως ποτέ να σε σηκώσουν ή αν πεθάνεις κι'όλας για κανέναν λόγο δεν θα πάρουν το tag σου να σε respawn. Γι'αυτό και θέλω να κάνω δικό μας team εδώ που να νιώθουμε και να μην είμαστε μόνο για τον εαυτό μας Στο versus εγώ δεν έχω θετική εμπειρία, ίσως να έπεσα στην περίπτωση δεν ξέρω αλλά είχα κάτι deaths από wallhits και από shotgun σε πολύ μεγάλη απόσταση. Πράγμα που με ξενέρωσε αλλά ποτέ δεν το ήθελα το gears για το versus. Προς το παρών νομίζω ότι έφταιγε για τα παραπάνω το σχετικά πιο μεγάλο latency που έχουμε στην Ελλαδάρα μας vs εξωτερικό αλλά γενικά pc gaming χωρίς cheaters είναι άγνωστη έννοια για μένα. Μπορεί βέβαια να είμαι Ο γκαντέμης σε ΟΛΑ τα παιχνίδια αυτά και να πέφτω πάντα σε cheaters. Στατικά είναι πιθανό και μάλλον είμαι ο "τυχερός". Κάτι έξτρα, μετέφερα το παιχνίδι στον HDD από τον SSD για τα updates και δεν είδα διαφορά στα loading screens ή αν υπήρχε ήταν μηδαμινή. Οπότε μην χαλιέστε με τον ssd σας! 1
EliTmAs Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Στο horde είναι πολύ ωραίο για παρέα το μόνο που με χαλάει με τους random είναι ότι όταν πέσεις σπάνια ως ποτέ να σε σηκώσουν ή αν πεθάνεις κι'όλας για κανέναν λόγο δεν θα πάρουν το tag σου να σε respawn. Γι'αυτό και θέλω να κάνω δικό μας team εδώ που να νιώθουμε και να μην είμαστε μόνο για τον εαυτό μας Στο versus εγώ δεν έχω θετική εμπειρία, ίσως να έπεσα στην περίπτωση δεν ξέρω αλλά είχα κάτι deaths από wallhits και από shotgun σε πολύ μεγάλη απόσταση. Πράγμα που με ξενέρωσε αλλά ποτέ δεν το ήθελα το gears για το versus. Προς το παρών νομίζω ότι έφταιγε για τα παραπάνω το σχετικά πιο μεγάλο latency που έχουμε στην Ελλαδάρα μας vs εξωτερικό αλλά γενικά pc gaming χωρίς cheaters είναι άγνωστη έννοια για μένα. Μπορεί βέβαια να είμαι Ο γκαντέμης σε ΟΛΑ τα παιχνίδια αυτά και να πέφτω πάντα σε cheaters. Στατικά είναι πιθανό και μάλλον είμαι ο "τυχερός". Κάτι έξτρα, μετέφερα το παιχνίδι στον HDD από τον SSD για τα updates και δεν είδα διαφορά στα loading screens ή αν υπήρχε ήταν μηδαμινή. Οπότε μην χαλιέστε με τον ssd σας! Εγω ο comfuzio και ο vfragos αρχισαμε ηδη να παιζουμε Horde.Οσοι θελετε να μας κανετε Join για Horde και Versus καντε μας add στο Xbox app και μπειτε στο Discord να τα πουμε
Oroku Saki Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Perfomance analysis http://www.dsogaming.com/pc-performance-analyses/gears-of-war-4-pc-performance-analysis/ Το παιχνίδι σε 4Κ είναι απίστευτο. Textures, lighting, art, ολα είναι top notch. Το περίεργο είναι ότι δεν έχει stuttering(Πλην ελάχιστων σημείων αλλά τίποτα το σπουδαίο) και είναι Unreal Engine. Το μόνο που έχουν τσιγκουνευτεί είναι το tessellation σε αρκετές επιφάνειες. Γενικά Gears of War 4 και DOOM έχουν top optimization στο PC αυτή τη στιγμή. Τα textures ειναι και αυτα 4κ αναλυσης στο insane η οχι? Ποσα fps ? Εχεις κανει overclock σε επεξεργαστη και καρτα?
D.Luffy Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Perfomance analysis http://www.dsogaming.com/pc-performance-analyses/gears-of-war-4-pc-performance-analysis/ Τα textures ειναι και αυτα 4κ αναλυσης στο insane η οχι? Ποσα fps ? Εχεις κανει overclock σε επεξεργαστη και καρτα? Μόνο δύο settings έχουν insane. Το DoF και τα screen space reflections. Όλα τα υπόλοιπα φτάνουν μέχρι Ultra.
Anuminas Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Το Obduction που έχει κι αυτό UE4 έχει κάμποσο stuttering. ισχυει, πολύ ωραια γραφικά αλλά αμα δεν είχει και αυτο το stuttering εδω και κει, που βεβαια δεν το κάνει σε καμια περίπτωση unplayable (μη φανταστει κανεις περιπτωση watch dogs), θα ήταν άριστο σε αυτο τον τομέα. το Doom απο την αλλη οπως λες καταπληκτικο, κατέβασα το ντεμο, και τερματισμένο βαράει και 200 fps σε 1080p, ειναι όνειρο σε 144hz.
Psycho_Warhead Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Κάτι που ξέχασα να αναφέρω, είναι το πρώτο παιχνίδι που έχει vibration στις σκανδάλες. Μόνο δύο settings έχουν insane. Το DoF και τα screen space reflections. Όλα τα υπόλοιπα φτάνουν μέχρι Ultra. Το Insane έχει και τεράστιο performance impact για σχεδόν μηδαμινή διαφορά απεικόνισης.
D.Luffy Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Το Insane έχει και τεράστιο performance impact για σχεδόν μηδαμινή διαφορά απεικόνισης. Ε ναι, αφού είναι μόνο δυο settings τα οποία ανέκαθεν ήταν απαρατήρητα στα παιχνίδια. Το DoF χρησιμοποιείται μόνο στα in-game cutscenes και τα reflections... έχουν μια επιπλέον μικρή παραμόρφωση στο insane που δεν την προσέχεις καν. Πάντως είναι ιδέα μου ή το παιχνίδι ακόμα και στα ultra είναι αρκετά περιορισμένο σε σκιές και δυναμικούς φωτισμούς? Πχ μου έκανε εντύπωση ο χώρος μέσα στο εργοστάσιο στην αρχή που πας για το fabricator. Ενώ είχε πλούσια γεωμετρία με διάφορα κινούμενα μηχανήματα κλπ, δεν έβλεπες πουθενά σκιές πέρα από το βασικό ambient occlusion. Όλη η σκηνή ήταν πολύ bland... Ίσως γι αυτό το παιχνίδι είναι "optimized". Αντιθέτως, το Deus Ex ήταν πάρα πολύ εντυπωσιακό στον τομέα του φωτισμού.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα