Προς το περιεχόμενο

Gears Of War 4

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 656
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Έλα discord γι'αυτό συζητάμε :P 

Αν και εμένα πήγε καλά χωρίς προβλήματα πέραν του ότι δεν είχα 80 GB(!) free στον SSD και αναγκάστηκα να βγάλω το gta v προσωρινά 

Δημοσ.

Παιδια εμενα κατεβασε το patch κανονικα μετα που εκανα free space στον SSD και πεξαμε horde mode κανονικα

Δημοσ.

Το ξεκίνησα εχθές και θα το πω κι εγώ. Επιτέλους ο πρώτος τίτλος που είναι και dx12 και Win Store exclusive και έχει φοβερό optimization day one. 

Επίσης μιλάμε για Unreal Engine χωρίς stuttering... κουφά πράγματα δηλαδή!

Το μόνο που έχει θέμα λίγο είναι τα cutscenes όπου τα frames μπορεί να πέσουν λίγο απότομα. Μικρό το κακό. Ίσως φορτώνει ταυτόχρονα το gameplay sequence.

Αν και τα Forza Apex και KI έτρεχαν επίσης καλά, δεν μετράνε για μένα. Το ένα είναι στην ουσία ένα demo και το άλλο ένα fighting με σχετικά απλά γραφικά. Το Gears 4 δείχνει ότι η πλατφόρμα θα μπορούσε να μας δώσει καλές εμπειρίες εφόσον θελήσει η ms να τη διαχειριστεί σωστά.

Τέλος, εχθές είχε μια περίεργη έκπτωση στο UK... Ενώ σε pre-order η απλή έκδοση κόστιζε 50£, εχθές που βγήκε κανονικά, το είχε περίπου στις 41.5£. Ευτυχώς που κρατήθηκα και δεν αγόρασα με pre-order...

Δημοσ.

Αν είχα μπροστά μου αυτούς που έφτιαξαν το store θα τους έσπαγα το κεφάλι τώρα. Κατεβαίνει το patch που είναι ~400MB και μετά ξαναπερνάει το παιχνίδι σε δεύτερο φάκελο και αφού γίνει αυτό, τότε σβήνει τον παλιό φάκελο(Γι' αυτό θέλει αλλά 80GB free). Εγώ επειδή δεν είχα χώρο στον SSD, μετακίνησα το παιχνίδι σε άλλο δίσκο για να γίνει όλη αυτή η διαδικασία που επειδή κόλλησε σε κάποια φάση και το ξαναέκανα μου πήρε 2 ώρες. Αυτή τη δουλειά θα κάνουμε με τα ζώα της M$ κάθε φορά που θα βγαίνει update ;

Δημοσ.

Άσε και γω έβγαλα τα GTA V από τον ssd και τώρα θα το ξαναβάλω....μάλλον το gears θα το πάω στον HDD μιας που δεν φαίνεται να έχει μεγάλα loading times στο xbox που έχει 5200rpm hdd οπότε λογικά στον 7200rpm θα είναι μπόμπα

Δημοσ.

ξεκίνησα χθες που βρήκα λίγο χρόνο διπλό με τη γυναίκα σε split screen και το παιχνίδι πάει μια χαρά, το πρόβλημα είναι ότι η γυναίκα έχει ξεσυνηθίσει τα shooter και βαράει μπεκάτσες και ρίχνει χειροβομβίδες όπου βρει :P 

αλλά το παιχνίδι είναι κλασικά gow ωραίο 

Δημοσ.

Όλα Ultra/4Κ στο Benchmark με την κάρτα στα 2.1Ghz/9Ghz έχω 42.5FPS average(Η 1080 stock έχει 45), 35 minimum. Πάντως έχει κι' αυτό το θέμα του Witcher, input lag σε οτιδήποτε πάνω από 30FPS lock.

ωραία σας θέλουμε απόψε στο horde! 

Θα μπω και 'γω μόλις τελειώσω το campaign. RemnantPsycho το name μου.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...