Προς το περιεχόμενο

Gears Of War 4

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 656
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

επίσης παρατηρώ ότι το παιχνίδι δεν παίζεται με ποντίκι, μπορεί να βολεύει όταν σημαδεύεις αλλά όταν γυρίζεις καθώς κινείσαι τη κάμερα είναι εμετός 

• Like 1
Δημοσ.

επίσης παρατηρώ ότι το παιχνίδι δεν παίζεται με ποντίκι, μπορεί να βολεύει όταν σημαδεύεις αλλά όταν γυρίζεις καθώς κινείσαι τη κάμερα είναι εμετός 

Χαμηλωσε το sensitivity του mouse.Εγω ετσι εκανα και εφτιαξε.

Το εχω ετσι εγω:

post-414854-0-44027600-1476141629_thumb.png

Δημοσ.

Σήμερα το πρωί που το έβαλα έχει πάρα πολύ καλό performance το game. 1440p @ Ultra 82 fps Avg και 2160p (στο +150%) @ Ultra 41 fps Avg. Αν κάποιος έχει 4K monitor και κατεβάσει λίγο τα details θα μπορέσει να παίξει σε 4K κοντά στα 60 FPS ακόμα και με μια 1070! Εντυπωσιακό νομίζω...

• Like 1
Δημοσ.

Δε θυμάμαι πόσο καιρό είχα να παίξω τόσο απροβληματιστο παιχνίδι.Οι τύποι σε 1080p κατάφεραν να έχουμε ultra και 60 fps σε 970 και με full antialliasing.Πραγματικά εκπληκτική δουλειά.Οι υπερτυχεροι κάτοχοι 4k tv και μιας gtx 1080 πιστεύω ότι θα τρίβουν τα μάτια τους με αυτό που θα βλέπουν.Α επίσης η vram της 970 έφτασε 3,8 σε κάποια φάση και ούτε stuttering είχα ούτε τίποτα.

Δημοσ.

Ετσι ειναι τα optimized παιχνιδια.Ασχολεισαι λιγοτερο απο 10δευτερα με ρυθμισεις(γιατι πολυ απλα τρεχουν σωστα)και μετα πας κυριως στο παιχνιδι. Οτι δηλαδη περιφανευονται οι κονσολαδες τοσα χρονια δηλαδη με το ''plug and play''.

• Like 2
Δημοσ.

Παίζει όντως απίστευτα το παιχνίδι, τα sharpening όμως πρέπει να 'ναι τέρμα μιας και τα textures του παιχνιδιού είναι μέτρια. Ο ήχος του πάντως είναι τρομερός.

Δημοσ.

Ετρεξα και εγω το Benchmark .

Σε 2560χ1080(εννοειται οτι το παιχνιδι υποστηριζει Ultrawide αναλυση) με ολα τερμα 107fps και 4.43gb Vram usage.

Οι κατοχοι 144hz monitor πρεπει να τριβουν τα χερια τους.

Ανεβασα την αναλυση σε 3413χ1440(η αλλη δηλαδη μεγαλυτερη αναλυση των ultrawide οθονων) 67.5fps average και Vram usage 4.9gb.

Δημοσ.

Για να ειναι τοσο καλο δεν προκειται για απλή μεταφορά απο το peasant box που εκει το 30fps κομμάτι (sp) προσωπικά μου φαινεται άθλιο. Θα δοκιμασαν πολλά συστήματα και κάρτες γραφικών (οπως πρέπει να γινεται) εν αντιθεση με το Μαφία 3 που ειναι του ποδαριού (που ουτως η αλλος ειναι και μετριος τιτλος απο αυτα που διαβάζω).

Δημοσ.

Κατ' αρχάς δεν είναι μεταφορά, είναι UWP παιχνίδι άρα φτιάχτηκε για PC/X1(Ταυτόχρονα μιας και το UWP είναι ενιαία πλατφόρμα), όμως τα settings δεν επιτρέπουν να ξεφύγει οπτικά από το X1 και στο X1 χρησιμοποιούν απλά custom settings.

Δημοσ.

ναι αλλά όπως έχουμε δει αυτό δεν έχει δουλέψει πάντα τόσο καλά, οπότε μόνο το ότι είναι uwp δε λέει κάτι, προφανώς και χρειάζεται κάποια εξτρά δουλειά για να τρέχει καλά σε pc 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...