Προς το περιεχόμενο

Gears Of War 4

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 656
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

καλα ρε θηρια κ εμεις το καναμε preorder αλλα αυριο θα το εχουμε για download. εσεις ποτε προλαβατε? ειχατε παρει την Ultimate

Προσβαση σε παιχνιδι νωριτερα απο την ημερα κυκλοφοριας δινεται πλεον σε αυτους που τα σκανε παραπανω,το κανει και η EA αυτο και δεν θα μου εκανε εντυπωση αν το εφαρμοσουν αργοτερα και αλλες εταιριες.

Αρα ναι προφανως και αναφερεται στην Ultimate edition(το εχει γραψει και πιο πισω).Οταν λες οτι το εκανες pre order απο που το εκανες?

Δημοσ.

από το ms store αν το πάρεις πιο πριν λέγεται pre order και ακόμα και με τη standard edition σου δίνει και ένα χαζομπόνους dlc και το παιχνίδι είναι ήδη κατεβασμένο σε όσους το αγόρασαν, απλά περιμένουν να έρθει η ώρα να ενεργοποιηθεί

είναι γύρω στα 73-74GB το κατέβασμα 

Δημοσ.

Εγραψε παραπανω οτι αυριο θα ειναι διαθεσιμο για download ,κατι που δεν ισχυει αυτο το preload ειναι διαθεσιμο εδω και καμια εβδομαδα τουλαχιστον.

• Like 1
Δημοσ.

Προσβαση σε παιχνιδι νωριτερα απο την ημερα κυκλοφοριας δινεται πλεον σε αυτους που τα σκανε παραπανω,το κανει και η EA αυτο και δεν θα μου εκανε εντυπωση αν το εφαρμοσουν αργοτερα και αλλες εταιριες.

Αρα ναι προφανως και αναφερεται στην Ultimate edition(το εχει γραψει και πιο πισω).Οταν λες οτι το εκανες pre order απο που το εκανες?

Εκτος απο την προσβαση νωριτερα που σου προσφερει η Ultimate edition, σου δινει και το Season pass.

Δημοσ.

Εκτος απο την προσβαση νωριτερα που σου προσφερει η Ultimate edition, σου δινει και το Season pass.

Λες να κοστιζει 30ευρω ακριβοτερα και το μονο που να σου εδινε απο την κανονικη εκδοση να ηταν 4μερες νωριτερα προσβαση στο παιχνιδι?:P

• Like 1
Δημοσ.

αν σκεφτείς ότι υπάρχει παιχνίδι που στη πλήρη του μορφή κάνει 100€ τίποτα δεν αποκλείεται πλέον 

edit μια και άνοιξε.. 

λοιπόν με την 7950 το παιχνίδι σε presets ultra έχει 48.4 avg fps και 37.1 το χαμηλότερο στο bench του παιχνιδιού 

gpu usage συνεχώς στο 100% και 2.7-2.8 GB χρήση vram

προφανώς πρόκειται για άριστο port 

Δημοσ.

Παιδιά σας έχει ανοίξει το game, υποτίθεται ότι θα άνοιγε στις 12:00 (21:00 UTC) αλλά μέχρι και τώρα εμένα μου βγάζει το χαριτομένο "You're too early..." :mad:

Δημοσ.

Παιδιά σας έχει ανοίξει το game, υποτίθεται ότι θα άνοιγε στις 12:00 (21:00 UTC) αλλά μέχρι και τώρα εμένα μου βγάζει το χαριτομένο "You're too early..." :mad:

Μια απο τα ιδια και μενα.Απο οτι καταλαβα μαλλον εμεις θα μπουμε τελευταιοι :P Ουτως ή αλλως περασε η ωρα.Και αυριο μερα ειναι.

Δημοσ.

12 νταν άνοιξε ρε παιδιά, όπως είχαν ανακοινώσει για τη χώρα μας

Απο τις 8μισι η ωρα τσεκαρα καθε 3 και λιγο και μεχρι και αυτη την ωρα που γραφω τπτ. Δεν ξερω αν φταιει το γεγονος οτι και εγω και ο παραπανω συμφορουμιτης βαλαμε τον κωδικο απο το bundle με την καρτα γραφικων και γιαυτο να αργει τοσο. Θα μαθω με το καλο αυριο.

Καλιο λιωσιμο απο μενα :P

Δημοσ.

δυστυχώς πρέπει να πάω για ύπνο, αυτό που πάντως δοκίμασα και είχε ενδιαφέρον (για μένα γιατί θέλω να το παίξω με γυναίκα) είναι το split screen το οποίο δουλεύει μια χαρά με το ένα χειριστήριο να είναι του one και το άλλο του 360 η κάρτα το σηκώνει καλά αλλά μου έκανε εντύπωση ότι το γενικότερο κάδρο γίνεται 4:3 (δηλαδή δύο μικρά 16:9 το ένα πάνω στο άλλο για το split screen, αλλά έχω μαύρες μπάρες δεξιά και αριστερά) και ειλικρινά δε βρίσκω για ποιο λόγο γίνεται αυτό αν και δε το προσέχεις μάλλον μετά από ώρα και αν παίζεις σε σχετικά μεγάλη τηλεόραση 

απλά το αναφέρω, γιατί τελευταία φορά που είχα παίξει split screen πρέπει να ήταν κάποιο cod σε ps4 και δε το έκανε αυτό, απλά το έκανε "ultrawide" για το κάθε παίκτη και κάλυπτε όλη την οθόνη

κατά τα άλλα το παιχνίδι πάει νεράκι, μακάρι να είναι και καλό να το ευχαριστηθούμε

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...