Psycho_Warhead Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Ναι, αυτά είναι M$ exclusives, δεν θα βγουν στο Steam για κανένα λόγο. Το ReCore από την άλλη το βλέπω να έρχεται σε Steam έκδοση.
comfuzio Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 πές μου πώς είναι η εμπειρία αν είναι να το σκεφτώ να παίξω με γυναίκα (και ας χρυσοπληρώσω τι να κάνουμε.. ) το mafia αναβάλλεται Για μένα είναι πολύ ωραία εμπειρία! Το παίζω πιο πολύ στο xbox one λόγο controller και στο pc έπαιξα λίγο αλλά δεν με βολεύει καθόλου με keyboard/mouse. Παρ'όλο που δεν έχω τούμπανο pc (FX 8350, R9 280X, 8GB DDR3 Ram) έπαιζε στα 60fps αλλά όχι στο native της οθόνης μου (1440p) αλλά στα 1080p. Με αυτά που έχω δεν νομίζω ότι μπορώ να ζητάω πιο πολλά. Σαν συμβουλή μην το βάλετε casual είναι πάρα πολύ εύκολο....βέβαια παίζω τα άλλα στο insane οπότε ίσως αυτό να παίζει ρόλο. Σε λίγο θα παίξω με τον κολλητό μου co-op αλλά και το horde. Με αυτό νομίζω έκλεισα για το '16 από games όποιος θέλει με κάνει add με το ίδιο user name (comfuzio) αλλά με βλέπω από αύριο να παίζω στο online και όχι σήμερα, εκτός και αν μπορώ να κάνω party 2 εδώ στο xbox one και 1-2 ακόμα άτομα με το live
Oroku Saki Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Bαλε το controller στο pc οπως κανουμε ολοι για παιχνιδια που δεν βολευουν με ποντικι και πληκτρολογιο.
logistoulis Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 καλά αυτό τηλεόραση με χειριστήριο και διπλό θέλω να το παίξω
logistoulis Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 παιδιά έχει αλλάξει κανείς region σε pc για το store? πχ και αυτό και το forza τα δίνει στα 48 ευρω από hong kong και ίσως πιο χαμηλά απο ινδία στις κονσόλες έγραφε κάποιος οτι αυτό πιάνει, στα pc ;
comfuzio Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Το τερμάτισα Πολύ ωραίο story! Και ναι με τον controller στο pc ήταν πολύ πιο καλά Τώρα θα το πάρω πάλι από την αρχή στο πιο δύσκολο που έχει 1
_Theo_ Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 Για μένα είναι πολύ ωραία εμπειρία! Το παίζω πιο πολύ στο xbox one λόγο controller και στο pc έπαιξα λίγο αλλά δεν με βολεύει καθόλου με keyboard/mouse. Παρ'όλο που δεν έχω τούμπανο pc (FX 8350, R9 280X, 8GB DDR3 Ram) έπαιζε στα 60fps αλλά όχι στο native της οθόνης μου (1440p) αλλά στα 1080p. Με αυτά που έχω δεν νομίζω ότι μπορώ να ζητάω πιο πολλά. Σαν συμβουλή μην το βάλετε casual είναι πάρα πολύ εύκολο....βέβαια παίζω τα άλλα στο insane οπότε ίσως αυτό να παίζει ρόλο. Σε λίγο θα παίξω με τον κολλητό μου co-op αλλά και το horde. Με αυτό νομίζω έκλεισα για το '16 από games όποιος θέλει με κάνει add με το ίδιο user name (comfuzio) αλλά με βλέπω από αύριο να παίζω στο online και όχι σήμερα, εκτός και αν μπορώ να κάνω party 2 εδώ στο xbox one και 1-2 ακόμα άτομα με το live Στα Medium γραφικά το παίζεις;;
logistoulis Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 πόση ώρα κράτησε; τελικά δοκίμασες split screen; και τέλος, το παιχνίδι έχει κυκλοφορήσει αυτή τη στιγμή; δηλαδή αγοράζεις κατεβάζεις και παίζεις άμεσα ή το επαιξες τόσο νωρίς για κάποιον άλλο λογο;
Psycho_Warhead Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 Μόνο όσοι αγόρασαν την Ultimate Edition(Που έχει 100 ευρώ) μπορούν να παίξουν τώρα. Οι υπόλοιποι την Δευτέρα.
_Theo_ Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 Όχι, στο τέρμα αλλά 1080p και όχι 1440p. Και έχεις 60 fps με την 280X;; Αυτά είναι!!
comfuzio Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 Για κάποιο λόγο μου την βγάζει ως 2,7GB αντί 3 και στα settings έχει να βγάζει πλήρες info όχι μόνο fps και εκεί βλέπω ότι παίζει ανάμεσα στα 2GB και 2,93 από 2,7...παράξενο. Frame drops σε σημείο που να είναι unplayable ή γενικά κάτω των 30 δεν είδα πουθενά. Τώρα ίσως στο μέλλον να πάω σε μια RX480 8GB αλλά όχι για το GoW4 Αύριο λέω να δοκιμάσω να το βάλω στα 1440p και full settings να δω πως τρέχει (αν τρέχει). Στα του campaign, κοντά 10 ώρες αλλά ήταν στο casual και δεν σκάλωσα πουθενά. Έχει πάντως αρκετά σημεία που σε πιο δύσκολο βαθμό θα είναι κόλλημα. Και θέλω να βρω και τα collectibles - cogs τώρα που θα το πάρω από την αρχή. Split screen στο xbox μόνο δοκίμασα αλλά μου κάνει το xbox ότι και στο Black-ops III, στα άκρα δεξιά-αριστερά μου το κόβει και δεν είναι full screen. Κάπου είχα διαβάσει ότι το xbox δεν είναι αρκετά δυνατό οπότε το κάνει downscale. Στο pc αύριο μάλλον θα το δοκιμάσω πως πάει αλλά έχω θέμα με τα usb καλώδια...είναι πολύ κοντά και δεν βολεύουν
comfuzio Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 Ξεκίνησα το insane, απλά δεν βγαίνει. Μου φαίνεται ότι πρέπει να έχει κάποια θεματάκια με wallhit γιατί είμαι καμπερομένος και πέφτω χωρίς να υπάρχει σημείο που να είμαι ορατός έτσι ώστε να με πετύχουν
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα