Jastonas Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Αυτό το άπειρο αίμα μέσα από "power armor" φάση ποτε δεν το πήγα στα GOW. Σε ποιο λεπτό είναι αυτό το... άπειρο αίμα...;
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Το blood squirt κάθε φορα που ρουφάς σφαίρα το οποιο υπάρχει από το πρώτο game.
vste Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Ρε γαμωτο απο την μια με το Digital θα το εχω για 2 μηχανηματα, αλλα απο την αλλη αλλη χαρη εχει το κουτατο. Να μην το παρω δεν υπαρχει περιπτωση, απλα ακομα δεν ξερω σε τι μορφη..
Moderators Malthador Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Moderators Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Ρε γαμωτο απο την μια με το Digital θα το εχω για 2 μηχανηματα, αλλα απο την αλλη αλλη χαρη εχει το κουτατο. Να μην το παρω δεν υπαρχει περιπτωση, απλα ακομα δεν ξερω σε τι μορφη.. Προφανώς digital για το cross-play. 1
logistoulis Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 το local split screen δουλεύει κανονικά να φανταστώ; το δοκίμασε κανείς;
Jastonas Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Ρε γαμωτο απο την μια με το Digital θα το εχω για 2 μηχανηματα, αλλα απο την αλλη αλλη χαρη εχει το κουτατο. Να μην το παρω δεν υπαρχει περιπτωση, απλα ακομα δεν ξερω σε τι μορφη.. Ό,τι και να κάνεις, για buyers remorse σε βλέπω... 1
vste Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Ό,τι και να κάνεις, για buyers remorse σε βλέπω... Επειδη εχω αγορασει αρκετα Digital για xone και καποια στιγμη που σκεφτηκα να το πουλησω ηταν αχρηστα (ναι ξερω βλακεια που εχω βαλει σοβαρο λογαριασμο outlook στο xone) τεινω συνηθως στο Physical. Ειναι και το Windows Store στον PC που για ενα περιεργο λογο μου σπαει τα νευρα καθε φορα που το χρησιμοποιω. Αλλα εδω οντως συμφερει περισσοτερο.
Psycho_Warhead Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Το blood squirt κάθε φορα που ρουφάς σφαίρα το οποιο υπάρχει από το πρώτο game. Αυτό και το gore είναι χαρακτηριστικά των GoW παιχνιδιών.
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Το ξέρω, i looove gore απλά το συγκεκριμένο μου χαλάει το immersion, άμα είχε ένα υποτυπώδες wound system δεν θα με ενοχλούσε τόσο, η καλύτερα καθόλου αίμα μονο τρύπες στο armor μέχρι το kill shot, anyways personal preferences.
Psycho_Warhead Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Και δεν παίζεις ένα γκέιμ γι' αυτό το λόγο ; Σε βρίσκω υπερβολικό.
comfuzio Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Περιμένω ένα κολλητό να έρθει για το πάμε local co-op στο πιο δύσκολο setting. Γενικά όταν αρχίζω ένα game το βάζω casual μέχρι να δω τι παίζει...αλλά εδώ είναι too easy και κάτι ακόμα.....δοκίμασα στο pc με kb/mouse....δεν βολεύει
logistoulis Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Περιμένω ένα κολλητό να έρθει για το πάμε local co-op στο πιο δύσκολο setting. Γενικά όταν αρχίζω ένα game το βάζω casual μέχρι να δω τι παίζει...αλλά εδώ είναι too easy και κάτι ακόμα.....δοκίμασα στο pc με kb/mouse....δεν βολεύει πές μου πώς είναι η εμπειρία αν είναι να το σκεφτώ να παίξω με γυναίκα (και ας χρυσοπληρώσω τι να κάνουμε.. ) το mafia αναβάλλεται
Anuminas Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Aκουστηκε τιποτα για κυκλοφορια και σε steam;
logistoulis Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Aκουστηκε τιποτα για κυκλοφορια και σε steam; εγώ δε νομίζω να γίνει ποτέ αυτό μιλάμε για αποκλειστικότητα και παραγωγή της ms, επίσης αν είναι να παίζεις μέσω xbox live δε ξέρω αν θα ήθελε η ms να μπλέξει με steam για ποιο λόγο κιόλας;
Fulgore Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Ρε παιδια σοβαρα τωρα περιμενετε MS exclusive σειρα οπως του gears of war ή και Forza ή και στο μελλον Halo να βγουν και σε steam? Τιποτα αλλα παιχνιδια οπως Quantum Break ή Recore, που ουτε ειναι τιποτα το ιδιαιτερο και ισως ουτε sequel να μην εχουν, ειναι λογικο να τα βγαλει αν θελει. Το Gears of War Ultimate edition που κυκλοφορησε τον Μαρτιο βγηκε σε steam?Προφανως και οχι. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα