{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Αυτό το άπειρο αίμα μέσα από "power armor" φάση ποτε δεν το πήγα στα GOW.
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 το campaign ξέρουμε τι διάρκεια έχει; http://wccftech.com/gears-war-4-campaign-length-estimated-around-10-hours/
logistoulis Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 άρα το παίρνω σε κάτι μήνες γιατί 70€ για 10ώρες δεν παίζει
comfuzio Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Το παίρνεις και πιο χαμηλά με gift cards αλλά δεν είναι το παιχνίδι μόνο για το single player campaign. Το gears το πρώτο ακόμα και τώρα 10 χρόνια μετά κάθομαι και παίζω με παρέα co-op, αυτό θα έχει και horde 3.0 και θα είναι ότι πρέπει για παρέα είτε local είτε μέσω net.
Fulgore Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Ανεκαθεν τα gears of war δεν τα αγοραζες για το campaign.Τουλαχιστον μετα το 2. Τωρα αν οντως θες να παρεις το gears of war μονο για το story τοτε αν ειναι να περιμενεις οντως να πεσει αναλογα η τιμη του τοτε ουτε στα μισα χρηματα δεν αξιζει.
comfuzio Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Αυτοί πως παίζουνε και ανοίγουνε και τα packs? Ξέρω ότι κάποιοι είναι beta testers αλλά είναι πάρα πολλοί από ότι βλέπω στο YT. Έχει βγει κανά hack για ακόμα πιο early access?
Oroku Saki Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 4k 60 fps titan x... τοτε γιατι το benchmark λεει 28 fps ?
Fulgore Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 http://www.metacritic.com/game/xbox-one/gears-of-war-4/critic-reviews Αν κρινω απο το τι εχει γραφτει ως τωρα σε γενικες γραμμες,το campaign ειναι το αδυναμο σημειο του παιχνιδιου αλλα το multiplayer φενεται να ειναι καλο και αξιολογο. Εν μερη ειναι κατι που δυστηχως εχουμε συνηθισει πλεον σε multiplayer κυριως παιχνιδια,δηλαδη να δινεται λιγοτερο βαση στο single player campaign αλλα απο την αλλη μαλλον επικρατει η λογικη οτι αφου στο Multiplayer θα φυγουν ολες οι ωρες,ε ας δωθει εκει παραπανω βαρος.
comfuzio Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Καλημέρα, έπαιξα χθες σχεδόν ως της 3 το πρωί το campaign, μια χαρά μου φάνηκε και ίσα ίσα που είναι παιχνιδάρα!
Psycho_Warhead Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 http://www.metacritic.com/game/pc/gears-of-war-4 87/100 στο PC. Έκανε πράγματι το θαύμα στο PC το GoW 4, το Mafia 3 από την άλλη όχι. Comfuzio, περίμενέ μας για co-op ρε 1
logistoulis Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 87/100 στο PC. Έκανε πράγματι το θαύμα στο PC το GoW 4, το Mafia 3 από την άλλη όχι. Comfuzio, περίμενέ μας για co-op ρε περίμενα το αντίθετο για να είμαι ειλικρινής
comfuzio Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Χωρίς να είμαι ειδικός ή να θέλω να πάρω κανέναν στον λαιμό μου έχω την εντύπωση πως αν αλλάξετε την ώρα στο σύστημα, βασικά ημερομηνία, ίσως και να μπορείτε να παίξετε από τώρα....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα