Προς το περιεχόμενο

Gears Of War 4

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 656
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Το παίρνεις και πιο χαμηλά με gift cards αλλά δεν είναι το παιχνίδι μόνο για το single player campaign.

Το gears το πρώτο ακόμα και τώρα 10 χρόνια μετά κάθομαι και παίζω με παρέα co-op, αυτό θα έχει και horde 3.0 και θα είναι ότι πρέπει για παρέα είτε local είτε μέσω net.

Δημοσ.

Ανεκαθεν τα gears of war δεν τα αγοραζες για το campaign.Τουλαχιστον μετα το 2. Τωρα αν οντως θες να παρεις το gears of war μονο για το story τοτε αν ειναι να περιμενεις οντως να πεσει αναλογα η τιμη του τοτε ουτε στα μισα χρηματα δεν αξιζει.

Δημοσ.

Αυτοί πως παίζουνε και ανοίγουνε και τα packs? 

Ξέρω ότι κάποιοι είναι beta testers αλλά είναι πάρα πολλοί από ότι βλέπω στο YT.

Έχει βγει κανά hack για ακόμα πιο early access? 

Δημοσ.

http://www.metacritic.com/game/xbox-one/gears-of-war-4/critic-reviews

Αν κρινω απο το τι εχει γραφτει ως τωρα σε γενικες γραμμες,το campaign ειναι το αδυναμο σημειο του παιχνιδιου αλλα το multiplayer φενεται να ειναι καλο και αξιολογο.

Εν μερη ειναι κατι που δυστηχως εχουμε συνηθισει πλεον σε multiplayer κυριως παιχνιδια,δηλαδη να δινεται λιγοτερο βαση στο single player campaign αλλα απο την αλλη μαλλον επικρατει η λογικη οτι αφου στο Multiplayer θα φυγουν ολες οι ωρες,ε ας δωθει εκει παραπανω βαρος.

Δημοσ.

87/100 στο PC. Έκανε πράγματι το θαύμα στο PC το GoW 4, το Mafia 3 από την άλλη όχι. Comfuzio, περίμενέ μας για co-op ρε :P

περίμενα το αντίθετο για να είμαι ειλικρινής

Δημοσ.

Χωρίς να είμαι ειδικός ή να θέλω να πάρω κανέναν στον λαιμό μου έχω την εντύπωση πως αν αλλάξετε την ώρα στο σύστημα, βασικά ημερομηνία, ίσως και να μπορείτε να παίξετε από τώρα....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...