Προς το περιεχόμενο

Gears Of War 4

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ανακοινωθηκε για pc! Ερχεται τον Οκτωβριο και θα υποστηριζει crosss platform multiplayer μεταξυ pc και xbox. Δεν ειπαν εαν η pc εκδοση θα βγει μονο σε windows store οπως συνεβγη με το quatnum break η αν θα κυκλοφορησει και στ μαγαζια σε dvd . Παρακατω  το νεο gameplay trailer!!!  http://www.dsogaming.com/news/gears-war-4-confirmed-pc-will-support-cross-play/

• Like 1
  • Απαντ. 656
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Πάλι δεν παίζει να δούμε physical copies eh..?

Αν ξυπνησει ο κοσμος και το αναφερει θα δουμε, αλλιως θα κανει κουμαντο η MS..

Δημοσ.

Γι' αυτό κοιταώ να πάρω Xone αυτήν την περίοδο..

Είδαμε και πόσο καλά port είναι τα CrossPlatform παιχνίδια τους.

Και στην τελική, το πουλάω αν δεν μου αρέσει.. :P

Δημοσ.

Γι' αυτό κοιταώ να πάρω Xone αυτήν την περίοδο..

Είδαμε και πόσο καλά port είναι τα CrossPlatform παιχνίδια τους.

Και στην τελική, το πουλάω αν δεν μου αρέσει.. :P

Δεν υπάρχει λόγος να βιαστείς. Τo Quantum Break πχ έχει ψιλοφτιαχτεί και είναι playable πλέον. Αν δοθεί κατάλληλη φροντίδα και στα υπόλοιπα μια χαρά θα είμαστε. Το μόνο αγκάθι είναι το Windows Store...

Δημοσ.

Τι να βιαστώ, 150€ πήρε φίλος μου προχθές 2ο χέρι. :P Ή που θα πέσει κι άλλο, ή που θα βρεθεί κι άλλη τέτοια ευκαιρία να κάνω κίνηση. :)

Αυτό ακριβώς, WinStore.. Που θα πάει όμως, θα πέσει κι αυτό στα 20€ στο ΧOne, είναι και CrossBuy νομίζω, οπότε κομπλέ. ;)

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Gears of War 4 – PC features unveiled, framerate will be unlocked

Here are some of the game’s PC features:

• Dynamic resolution support (any resolution will be supported with a sensible dynamic field of view – including ultra-wide).
  • Increased texture resolution (up to 4K resolution for select texture groups).
  • A benchmark mode.
  • Full keyboard/mouse input remapping (including cover/run and roll split).
  • Far more comprehensive video settings.
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Sorry ρε παιδιά αλλά είδα το βίντεο και σε 4K οθόνη. Για κανένα λόγο δεν δικαιολογεί 3k PC specs αυτό που βλέπω. Συγνώμη κι oλας αλλά όλο μαλακίες μας σερβίρουν. Έλεος.

Δημοσ.

Και 'γω μόλις το είδα στην 4K TV και δείχνει αρκετά meh, ειδικά για τις απαιτήσεις που αναφέρουν..Αλλά να πω και την αλήθεια, και το Ultimate Edition έδειχνε σχεδόν ίδιο στα vids με το original ενώ όταν το έπαιξα δεν είχε καμία σχέση.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...