Sprou Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 να παρακαλαω με redraw να ερθει clear οταν εχω απεναντι monster..ποτε.καντηλάκι Παρεμπιπτόντως εφτασε επιτελους το patch..
ultrobyr Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Χαχααχαχχα!! Λογικα λοιπον θα εχω φαει πολλα καντηλια! Αυτο το deck μου εκατσε δυστυχως εμενα και μεχρι να χτισω οπως θελω το scoiatel,αναγκαζομαι! Παντως δεν εισαι ανικητος με monster+weather,καθε αλλο! Εχω τυχει σε βορειους να με διαλυουν με buffs+promote+andrenaline rush οταν passαρω και επισης σε scoiatel με τρομερα πολλα redraw και decoy που παντα μενουν με 3,4 card advantage! 1
Πέτρος Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Άντε να ρίξω ένα γύρο μαζί με τον απογευματινό καφέ, μετά το Patch. Κι εκεί που χρυσώνω τις κάρτες μου, BSOD. Δεν πιστεύω ότι σχετίζεται άμεσα, αλλά στα καλά καθούμενα?
Sprou Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 1.Μπορεις να εχεις παραπανω απο ενα commanders horn στο deck σου(φυσικα να εχεις κενη θεση για silver); 2.γιατι την ανωτερω καρτα το καινουργιο patch την κανει remove from game;ουτως ή αλλως δε μπορουσες να την κανεις resurrect.. Πετρο η bsod πιθανον δεν οφειλεται στο patch.καλη τυχη..σου ξαναπεταξε;
Πέτρος Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 Έβαλα σήμερα τους νέους οδηγούς της Realtek, το κέρατό μου, και μου τα έχουν κάνει γενικότερα μαντάρα στο σύστημα. Καλά καλά δε μπορώ να κόψω το speaker fill (είτε με τσεκάρισμα είτε χωρίς, "λειτουργεί") και έχω μόνιμο echo όταν το περιεχόμενο είναι stereo. Χρόνο για να δοκιμάσω ξανά δεν βρήκα, αλλά κι εγώ το αποκλείω να φταίει το Patch.
Heatspreader Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 Πότε θα μπορούμε να παίξουμε και εμείς;
Tmark Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 Στην αναμονή τότε Έχουν πει ότι όσοι κάνουν apply στην closed beta θα μπουν μέχρι να λήξει.
Πέτρος Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2016 Στο προηγούμενο Patch, αφαίρεσαν τη δυνατότητα να ανασταίνεις κάρτα που ανασταίνει (και κλαααααμα οι νησιώτες κλπ). Εδώ, το ξαναέβαλαν? Ανάσταση στην ανάσταση μου τραβούσε ο τυπάς στο 2ο γύρο...Necromancer να ήτανε, δεν θα το κατάφερνε. Είμαστε καλά? Παίζω με monster αντίπαλο, 4 καιρούς (ένας από ability τέρατος, οι υπόλοιποι από κάρτες...δηλαδή πόσες είχε στο deck και του έσκασαν?). Εν τω μεταξύ, μια κάρτα βοηθούσε να κόψεις κάτι παραπάνω (-2 από κάθε κάρτα του αντιπάλου) και την έκαναν να κόβει και από εσένα?
Tmark Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2016 https://www.reddit.com/r/gwent/comments/5j90fd/psa_first_campaign_will_be_free/ 1
Sprou Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2016 Ναι βγηκε το rank και εχω πατωσει με τους κωλοκαιρους..μα ποσα clear skies να εχεις..οι βόρειοι μακραν το χειροτερο deck και δυστυχώς εχω διαλεξει να πορευτω μαυτους.
Πέτρος Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2016 Mixed feelings. Βόρειοι, εννοείται. Χτες 2/4 (+2 δώρο), σήμερα 3/3 (+3 δώρο). Στα χτεσινά, η μία ήττα ήταν καθαρά θέμα μοιρασιάς. Του έκατσε του απέναντι ακριβώς ο συνδυασμός που ονειρευόταν κι εγώ δεν είχα scorch...απλά. Αν το είχα, είχε χάσει από τον 1ο γύρο που έχτισε το θεριό του. Βέβαια, είμαι 10/2, οπότε τους παλεύω μάλλον. Εσείς δεν ξέρω. Ξέρει κανείς για ποιό λόγο κάποιες κάρτες εμφανίζονται με διπλάσιο κόστος (1600) για craft ενώ δεν φαίνεται να προσφέρουν τίποτα παραπάνω από το φυσιολογικό (800) αντίγραφό τους? 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα