ultrobyr Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2016 Σήμερα μου να ανταποδώσω το κλειδί που μου δώσατε,αφού πριν μου έστειλαν για την beta. Όποιος το θέλει PM me.Ο πρώτος θα το πάρει. Χιλια ευχαριστω και απο εδω τον φιλο xtrmsnpr για το key,το παιχνιδι κατεβαινει και σε κανα 10λεπτο ειμαστε ετοιμοι! Νεος σε card games αλλα εφοσον κολλησα με το gwent στο λατρεμενο witcher δεν γινοταν να μην παιξω την τελικη εκδοση!! Μπραβο και παλι μπραβο στην cdprojekt,με θυμαμαι να ρωταω σε νημα του witcher 3 πριν κανα χρονο εαν υπαρχει πουθενα σκετη online πλατφορμα για gwent...μαλλον δεν ημουν ο μονος που το ζητουσε! 2
noFEARgr Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2016 ειναι τρομερα εθιστικο παιχνιδι . Συνεχεια πιανω τον εαυτο μου να λεω αλλο ενα και το κλεινω και οταν κοιταω το ρολοι εχει περασει 1 ωρα.Αλλα τωρα θα σταματησω να παιζω γιατι θα ξενερωσω να φτασω σε μεγαλο επιπεδο με καλες καρτες και σβηστουν σε λιγο καιρο . 1
Sprou Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2016 Ακριβως αυτο παρακαλαω να μη βρει αντιπαλο για να το κλεισω..γινονται φοβερες μαχες με την νικη να κρίνεται στο 90'.εχω καιρο να κολλήσω ετσι,συγχαρητήρια ξανα σε ολη την ομαδα..φοβερη δουλεια.. 1
ultrobyr Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2016 1 στα 4 ο απολογισμος προς το παρον,μαλλoν εχω αδυναμα cards και deck για την ωρα! ULTROBYR για add οποιος θελει να προπονηθει! Οι πρωτες παρατηρησεις: ειναι οντως πολυ εθιστικο,μου αρεσουν πολυ τα sounds και το art στις καρτες και γενικοτερα το feeling του παιχνιδιου! Επισης απο την στιγμη που θα το μαθεις καλυτερα και χτισεις/αποκτησεις καποιο δυνατο deck ολες οι μαχες φαινονται αρκετα αμφιρροπες και απολαυστικες! thnx again @xtrmsnpr
Tmark Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 https://www.reddit.com/r/gwent/comments/5e4svy/popular_questions_answered_by_devs/ 1
chek2fire Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2016 Πλέον στους περισσότερους αγώνες αυτούς που συναντάς έχουν φτιάξει πανίσχυρα deck και σε διαλύουν σε χρόνο μηδέν. Αφού θα γίνει διαγραφή δεν αξίζει νομίζω να ασχοληθεί κάποιος σοβαρά για να φτιάχνει deck. Ξανά από το μηδέν θα ξεκινήσουμε έτσι και αλλίως.
Tmark Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2016 Πλέον στους περισσότερους αγώνες αυτούς που συναντάς έχουν φτιάξει πανίσχυρα deck και σε διαλύουν σε χρόνο μηδέν. Αφού θα γίνει διαγραφή δεν αξίζει νομίζω να ασχοληθεί κάποιος σοβαρά για να φτιάχνει deck. Ξανά από το μηδέν θα ξεκινήσουμε έτσι και αλλίως. Δεν έχουν πει ακόμα με σιγουριά ότι θα γίνει progression wipe. Επί λεξεί είπαν ότι αν δούμε ότι είναι αναγκαίο να γίνει wipe, θα το κάνουμε αλλιώς όχι.
Sprou Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2016 Πλέον στους περισσότερους αγώνες αυτούς που συναντάς έχουν φτιάξει πανίσχυρα deck και σε διαλύουν σε χρόνο μηδέν. Αφού θα γίνει διαγραφή δεν αξίζει νομίζω να ασχοληθεί κάποιος σοβαρά για να φτιάχνει deck. Ξανά από το μηδέν θα ξεκινήσουμε έτσι και αλλίως. Καποιος ονόματι Kavouras πιθανον Έλληνας με διέλυσε λοιπον με πανισχυρο skellige deck..resurrect και και ξανα resurrect,δε προλαβα να παρω ανασα.να εμφανιστει παρακαλω.
Soulseeker Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2016 (επεξεργασμένο) Απο χτες μπηκα και εγω στο club. Βεβαια με αγχώσατε τωρα που λετε οτι παιζει να γινει wipe to progression γιατι οντως ειναι πολυ εθιστικο...μου αρεσε που μου αρεσε και στο W3, τωρα την κάτσαμε Οκ χανει λιγο το feei του απλου gwent απο το παιχνιδι αλλα μικρο το κακο. Θα ηθελα να μου εξηγήσετε τι παιζει με το mill; Ειναι κατι σαν dismantle? To nick μου ειναι Sou1seeker για οποιον θελει Edit: Ειχε ερθει το e-mail για beta απο 15/11 και ειχε παει στα spam Επεξ/σία 30 Νοεμβρίου 2016 από Soulseeker
Πέτρος Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2016 Nαι, το mill είναι ακριβώς dismantle. Μαζεύεις "scraps", κερδίζεις και από τους αγώνες και τελικά μπορείς να φτιάξεις εσύ όποιες κάρτες θέλεις, γιατί από κερδισμένες/αγορασμένες...σώθηκες (είμαι lvl 20, και από τα τελευταία 10 βαρέλια έχω κρατήσει συνολικά 3 κάρτες...αίσχος). 1
Sprou Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2016 Δύσκολο να σου δωσει κατι καλο το βαρελι αρα πας για mill.level 18 εγω και τα decks στο 90% ειναι πανίσχυρα πλεον.θα τη φαμε τη ξενερα wipe μου φαίνεται.. 1
Πέτρος Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2016 Μια αποριούλα. Πόσες ίδιες κάρτες σας αφήνει να έχετε ανά deck? Προσπάθώ, πχ, να βάλω και την 4η Reaver Hunter που μου έδωσε το βαρέλι και δεν μου την εμφανίζει καν στις διαθέσιμες. Το ίδιο με 5ο Blue Stripes Commando. Έπαιξα με κάποιον πριν λίγο και εμφάνιζε resurrect από τον κ.λο του! 5? 6?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα