Προς το περιεχόμενο

GWENT: The Witcher Card Game

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Patch notes από το PTR( Public Test Realm), λογικά τα περισσότερα θα τα δούμε και στους official server. Άντε να δούμε μήπως ισιώσει το παιχνίδι γιατί έχω βαρεθεί να βλέπω Dwarfs 8/10 game .

• Thanks 2
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, ultrobyr είπε

Tο εχω παρατησει και εγω,περιμενω μαλλον το official release

Και εγώ μια απο τα ίδια, μπαίνω και παίζω 3-4 casual κάθε μέρα για να ανοίξω 1-2 keg και να έχω αρκετά scraps μόλις αλλάξει το meta. :P

• Like 1
Δημοσ.

Τέλος για μενα.Επίσκεψη μετά από 3-4 μήνες και μόνο αν έχουν προσθέσει υλικό ή κυρίως αλλάξουν game design.

Ταπεινή μου άποψη,αν δεν αλλάξουν φιλοσοφία και επιμείνουν σε ψευτομπαλώματα patch,το game δεν έχει μέλλον.

• Sad 1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Το είδα το stream και δεν ξέρω, δεν με πολυενθουσίασε από την στιγμή που δεν υπάρχουν restrictions. Θα είναι πολύ εύκολο να κάνεις bank μιας και θες μόλις 2 νικές για να πάρεις τα λεφτά σου πίσω αλλά και πάλι. Από την στιγμή που δεν έχει μάνα, curve και τα σχετικά, δεν υπάρχει στρατηγική ικανότητα η κάτι τέτοιο. Διαλέγεις τις κάρτες με το περισσότερο power και αν είσαι πιο τυχερός από τον αντίπαλο κερδίζεις το point vomiting mode.

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

https://www.playgwent.com/en/news/18951/gwent-homecoming-see-whats-next-for-gwent

Υπαρχει πλανο απο την cdpr σε βαθος εξαμηνου. Αν μη τι αλλο δεν το παρατουν και νομιζω ακουν και τι εχει να πει η κοινοτητα.

Θα μιλαμε για αλλο παιχνιδι μετα το περας του εξαμηνου!

Δημοσ.

Σε ένα εξάμηνο πάλι λοιπόν.

P.S Το άλλο ΣΚ έχει premium keg weekend, έχετε το υπόψιν, προσωπικά είχα κρατήσει 50 kegs για να βγει το value :P

• 4 μήνες μετά...
  • Super Moderators
Δημοσ.

Χμ, με το SP μπορεί και να ασχοληθώ. Το multi το άφησα τελείως, δεν είναι τελικά το είδος που θα με ενδιέφερε να επενδύσω χρόνο.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Εγω το παρατησα παντως,δεν μου αρεσει καθολου το homecoming και ενω επαιζα φανατικα απο closed beta νιωθω οτι εχασε τελειως το υφος του

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...