Tmark Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2018 Έρχεται hotfix την επόμενη βδομάδα, inside info από Burza
BaLsAmoMenos Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2018 1 ώρα πριν, ultrobyr είπε Υπομονη,οι περισσοτεροι δεν παιζουν ranked τις τελευταιες μερες για να κρατησουν θεση οποτε σφαζονται οι απο κατω χαχα! Εγω επιασα το παιχνιδι μετα απο κανα 6μηνο και καταφερα να ανεβω ρανκ19 αλλα πανω απο 4100 δεν μπορω να παω με τιποτα με δεδομενο οτι ξεμεινα απο scraps για να craftaρω αυτα που ηθελα. Congrats για την θεση και ευχομαι να εισαι στο top250 Θα προσπαθησω και εγω για rank20 στα 4250 αυτες τις μερες αλλα το βλεπω δυσκολο. Είχα και εγώ να παίξω κάνα 3μηνο αλλά επειδή το έκαιγα πριν, είχα μαζέψει μπόλικα scraps και δεν εντόπισα θέμα με το να φτιάξω τα νέα meta decks. Άντε να δούμε. Είναι σίγουρο πως αν πέσω κάπου στο 250+ και παίξω για να ανέβω, θα χάσω σίγουρα και δεν θα πάρω ούτε το άλλο border.
ultrobyr Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2018 1 ώρα πριν, Tmark είπε Έρχεται hotfix την επόμενη βδομάδα, inside info από Burza Ευτυχως,μιλαμε για πολλα bugs και προβληματα στο matchmaking...δεν βρισκει ματς και κανω restart την εφαρμογη και βλεπω μετα οτι εχω χαμενο ματς σαν forfeit (Πολυτιμα mmr) Επισης εχω πετυχει την μαπα του 2 φορες πες του σε ανοιγμα kegs και μιλαμε και για silver card
Tmark Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2018 Ναι υπάρχουν πολλά θέματα, θα διορθωθούν τα περισσότερα και πιο σημαντικά στο hotfix. 1
Merdock Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 Το θέμα δεν είναι τα bugs ή το θέμα με τα spies. Το θέμα είναι ότι το ξέσκισαν το παιχνίδι. Τα factions μοιάζουν μεταξύ τους, απλά ξερνάς πόντους όλη την ώρα, απλοποίηση σε ονόματα και skills, τρελό rng λόγω του create κτλ. Ακόμα παίζω και το ευχαριστιέμαι, αλλά το παιχνίδι ήταν 10 φορές καλύτερο πριν το patch. Έχει χάσει τη ταυτότητα του και πάει να γίνει πολύ generic. Δε μπορώ να πιστέψω ότι ήταν απόφαση των developer να πάρει αυτή την πορεία, αλλά των manager. Δε γίνεται να πιστεύουν ότι το να βάλουν τόσο rng και να απλοποιήσουν τα πάντα είναι σούπερ ιδέα. Επίσης το θέμα με την έλλειψη common είναι τραγικό. Προσωπικά αν συνεχίσει έτσι δε πρόκειται να τους σκάσω άλλα φράγκα. Και το holiday pack αν και δε το χρειαζόμουν, θα το έπαιρνα αν δεν είχαν κάνει τα παραπάνω. Βέβαια θα συνεχίσω να παίζω, γιατί ακόμα το παιχνίδι είναι αρκετά καλό παρά τα παραπάνω.
BaLsAmoMenos Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 Αυτό με τα factions που αρχίζουν να τα κάνουν όλα ίδια μεταξύ τους ούτε εμένα μου αρέσει. Υποτίθεται ότι στις αρχές της beta είχαν αλλάξει κάρτες των Northern Realms όπως την Neneke και την Medic έτσι ώστε μόνο το Skelige να έχει πολλά res cards και να είναι ουσιαστικά το graveyard faction. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί έχουν δώσει και στους ST αλλά και στα Monsters κάρτες που κάνουν res από το graveyard σου. Γιατί να τα κάνουν όλοι όλα; Μου άρεσε στην αρχή της open beta που δώσαν σε όλα τα factions mages, lock cards, weather clear cards, κτλπ αλλά τώρα το παρακάνουν. Θέλω να δω πάντως πως θα εξελιχθεί το παιχνίδι μετά το update που έρχεται. Δεν μου αρέσει πάντως που ανέβηκε το strength των bronze στο 11-12 (δεν σχολιάζω για τα 14αριά που βγάζει το Dorf deck, είναι απλά broken). Κάνει το Card advantage πιο σημαντικό από ποτέ. Και κάρτες όπως ο Tibor είναι απλά αστείες να υπάρχουν. 2 bronze άνετα τον φτάνουν.
Tmark Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 Στο subreddit του GWENT δημιουργήσαμε ένα beginner guide τον οποίον μπορείτε να βρείτε εδώ https://www.reddit.com/r/gwent/wiki/beginnerguide Θα τον ενημερώνουμε συνεχώς με νέα πράγματα. 4
urgo Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 Εγώ έκανα αναγκαστικό διάλλειμα το καλοκαίρι και από τότε δεν έμπαινα γιατί έβλεπα ότι με κάθε πατς αλλαζάνε τα πάντα και με αποθάρρυνε γιατί έπρεπε να κάτσω να μάθω ένα κάρο αλλαγές. Τώρα βρήκα χρόνο να μπω.Επειδή είμαι χαμηλό έλο δεν έχω δει τίποτα τρελό,ούτε τα rng που διαβάζω... Εντάξει...είναι τόσο καιρό "beta" και στην ουσία βγάλανε και expansion...Αυτό το βιολί να αλλαζουν όλο το game σε καθε patch πρέπει να σταματήσει... 1
Tmark Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 https://playgwent.com/en/news/13211/ranked-play-season-end-moved-to-january-10th
Daemonos Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 Βασικά το παρακολουθώ δεν το αφήνω, μου αρέσει πάρα πολύ και βλέπω και βιντεο απο τα τουρνουά. αλλα θα το ξαναπιάσω με το full release πλέον.
Pinkakos Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 21 ώρες πριν, Tmark είπε https://playgwent.com/en/news/13211/ranked-play-season-end-moved-to-january-10th Προλαβαίνουμε το grand master
Tmark Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 5 ώρες πριν, Pinkakos είπε Προλαβαίνουμε το grand master Εγώ προλαβαίνω το Rank 16
ultrobyr Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 Χθες επιασα τα 4250 και το rank20 και πλεον εχει πειραματα με deck σε casual matches χαλαρα 1 1
Pinkakos Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2018 Στις 7/1/2018 στις 6:14 ΜΜ, urgo είπε Εγώ έκανα αναγκαστικό διάλλειμα το καλοκαίρι και από τότε δεν έμπαινα γιατί έβλεπα ότι με κάθε πατς αλλαζάνε τα πάντα και με αποθάρρυνε γιατί έπρεπε να κάτσω να μάθω ένα κάρο αλλαγές. Τώρα βρήκα χρόνο να μπω.Επειδή είμαι χαμηλό έλο δεν έχω δει τίποτα τρελό,ούτε τα rng που διαβάζω... Εντάξει...είναι τόσο καιρό "beta" και στην ουσία βγάλανε και expansion...Αυτό το βιολί να αλλαζουν όλο το game σε καθε patch πρέπει να σταματήσει... Βασικά επειδή είναι beta είναι λογικό να γίνονται αλλαγές συχνά, και είναι απαραίτητες άλλωστε. Πρέπει να προσθέτουν νέες κάρτες + mechanics ωστε το παιχνίδι να εξελιχθεί και να μην μένει στάσιμο το meta για πολύ καιρό.
Pinkakos Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2018 Έβαλαν Premium Keg Weekend, ό,τι Keg ανοίξετε από τώρα μέχρι τη Δευτέρα η 5ή κάρτα θα είναι πάντα Premium 1 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα