Προς το περιεχόμενο

GWENT: The Witcher Card Game

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρε παιδιά στα τελευταία 3 παιχνίδια ενώ κέρδισα δεν μου έδειξε κανένα progress στα rounds που έχω κερδίσει αλλά ούτε xp μου έδωσε. Λογικά θα είναι κάποιο bug εκτός κι αν παίζει κάτι άλλο!

Δημοσ.

Το ειχα παρατησει εντελως γτ δεν προλαβαινα λογω δουλειας μετα το πατς των αλλαγων στις gold. Το ξεκινησα ξανα τωρα με νεο προφιλ αλλα εχει πολλες νεες καρτες και θελει χρονο να τις μαθω!

• Like 1
Δημοσ.

Το ειχα παρατησει εντελως γτ δεν προλαβαινα λογω δουλειας μετα το πατς των αλλαγων στις gold. Το ξεκινησα ξανα τωρα με νεο προφιλ αλλα εχει πολλες νεες καρτες και θελει χρονο να τις μαθω!

Και θα βγάλουν και άλλες εκατό :P, μήπως να παίξεις από το παλιό προφιλ;

Δημοσ.

Και θα βγάλουν και άλλες εκατό :P, μήπως να παίξεις από το παλιό προφιλ;

Αστα,στην closed beta ειχα φτασει μεχρι top 250 με το παλιο και τωρα δεν ξερω που παν τα 4,αλλα mechanics,αλλα archetypes σε καποια faction κλπ

Υ.Γ εχω χασει τους κωδικους για το παλιο :cry:

• Like 1
Δημοσ.

Μπήκε το Midwinter update, κάποιες από τις αλλαγές είναι :

• Max 9 Units σε κάθε row
  • Daily Challenges
  • Ui update σε mulligan screen και collection/deck builder ( που συγχωνεύθηκαν)
  • Update στα γραφικά μέσα στο game γενικότερα (card interactions κλπ)
  • Έβαλαν και midwinter event για να που σου δίνει border/τσάμπα Ore.
  • +100 νέες κάρτες
Δημοσ.

Μπήκε το Midwinter update, κάποιες από τις αλλαγές είναι :

• Max 9 Units σε κάθε row
  • Daily Challenges
  • Ui update σε mulligan screen και collection/deck builder ( που συγχωνεύθηκαν)
  • Update στα γραφικά μέσα στο game γενικότερα (card interactions κλπ)
  • Έβαλαν και midwinter event για να που σου δίνει border/τσάμπα Ore.
  • +100 νέες κάρτες

Χθεσινό quest : Play 40 Cards

Σημερινό quest : Win 3 Ranked Matches

Και τα δυο δίνουν 40 ore. Όχι ότι κάποιο από αυτά είναι δύσκολο αλλά όπως και να έχει δεν έχουν την ίδια δυσκολία για να έχουν την ίδια ανταμοιβή!

Δημοσ.

Το GWENT εξελίσσεται σε παιχνιδάρα!!! Άντε να κυκλοφορήσει full release! με τόσα update και κάρτες που βάζουν κάθε φορά δύσκολο να το παρακολουθείς! 

• Like 2
Δημοσ.

Το GWENT εξελίσσεται σε παιχνιδάρα!!! Άντε να κυκλοφορήσει full release! με τόσα update και κάρτες που βάζουν κάθε φορά δύσκολο να το παρακολουθείς! 

Σωστος,πρεπει να ξοδευεις ενα 2ωρακι την ημερα για να εισαι ενημερωμενος τι παιζει απο καρτες,deck και να craftaρεις.

Υ.Γ Ευτυχως βρηκα τους παλιους μου κωδικους και παιζω με το παλιο προφιλ.

Υ.Γ 2 Ultrobyr οποιος θελει add για friendly-training ματσακια!

• Like 2
Δημοσ.

Έχει γίνει λίγο χαμούλης βέβαια με το Create mechanic και τους Spies. Όπως και ένα bug του Emyr οπού σε αφήνει να σηκώσεις στο χέρι σου τον spy που έπαιξε ο αντίπαλος. 3 card advantage από το πουθενά, εμετός. Σίγουρα πρέπει να αλλάξουν το create και να μην σου δίνει την επιλογή για spy. Είναι απλά άδικο.

Κατ'άλλα το game δεν είναι άσχημο. Το είχα αφήσει για κανά 2μηνο περίπου αλλά το ξανάρχισα τώρα που βγήκε το update. Βέβαια το update ούτε ζεστό ούτε κρύο κατά την γνώμη μου. Το dumbing down πολλών καρτών δεν μου αρέσει καθόλου. Από την άλλη πολλές από τις νέες κάρτες είναι αρκετά ενδιαφέρουσες. Μένει να δούμε πως θα το διαχειριστεί η CDPR από εδώ και πέρα. 

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...