Daemonos Δημοσ. 17 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2017 Βρειτε μ τροπο να σταματησω τον unseen elder με τις crones ,τα αμετρητα arachas , τα συνεχομενα consume και τα deathwish των nekkers;;;; Εδω υπαρχει προβλημα Πως τα πατε με το ανωτερω; Με τι Deck προσπαθείς να τα αντιμετοπίσεις?
Sartiv Δημοσ. 17 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2017 Γιατι επιμενεις να βαζεις πανω απο 25 καρτες? Για να ειμαι ευελικτος με τα αντιπαλα decks, οι παραπανω καρτες ειναι special-counter. η πιθανοτητα να τραβηξεις με 25 καρτες ειναι 1/25 = 0,04 = 4% ενω με 27 καρτες ειναι 1/27 = 0,37 = 3,7% , δεν υπαρχει και διαφορα. Εχω καρτες που τραβανε αλλη καρτα στην αναγκη.
kougi Δημοσ. 17 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2017 Δεν παει ακριβως ετσι, ειναι λαθος να εχεις πανω απο 25 καρτες. Σε ολα τα card games παντα χρησιμοποιειται ο ελαχιστος δυνατος αριθμος καρτων, για να ειναι πιο αξιοπιστο το deck στα combo που εχει και τις στρατηγικες που ακολουθει. Φιλικα παντα, εννοειται αυτο, δεν ειμαστε εδω για να κραζουμε ουτε για να το παιζουμε παντογνωστες. 4
Sprou Δημοσ. 17 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2017 Με τι Deck προσπαθείς να τα αντιμετοπίσεις? Αφου ξερεις.. επαθα και αλλο ενα καρδιακο σημερα.. KAMPI/ΗEMDAL 1
Sartiv Δημοσ. 17 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2017 Δεν παει ακριβως ετσι, ειναι λαθος να εχεις πανω απο 25 καρτες. Σε ολα τα card games παντα χρησιμοποιειται ο ελαχιστος δυνατος αριθμος καρτων, για να ειναι πιο αξιοπιστο το deck στα combo που εχει και τις στρατηγικες που ακολουθει. Φιλικα παντα, εννοειται αυτο, δεν ειμαστε εδω για να κραζουμε ουτε για να το παιζουμε παντογνωστες. Για το ονομα, δεν παρεξηγω με τιποτα, δεν ειμαι κομπλεξικος σαν μερικους μερικους εδω.. Ενταξει, θα προσπαθησω να μειωσω το νουμερο καρτων στο ελαχιστο! Απλα ηθελα να εχω λυσεις για καθε περιπτωση.. 1
Daemonos Δημοσ. 17 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2017 Αφου ξερεις.. επαθα και αλλο ενα καρδιακο σημερα.. KAMPI/ΗEMDAL Λέω μηπως έφτιαξες άλλο. HEMLAR λέγεται, αν εννοείς αυτό, ήμουν ο πρώτος που το έστησε στην closed beta http://gwentify.com/decks/skellige-hemlar/ και μπορώ να πώ δουλεύει ακόμα πολύ καλά. Πρισσότερο finisher είναι ή για να αδειάζεις το board απο τις αράχνες κτλ.
Sprou Δημοσ. 18 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2017 Λέω μηπως έφτιαξες άλλο. HEMLAR λέγεται, αν εννοείς αυτό, ήμουν ο πρώτος που το έστησε στην closed beta http://gwentify.com/decks/skellige-hemlar/ και μπορώ να πώ δουλεύει ακόμα πολύ καλά. Πρισσότερο finisher είναι ή για να αδειάζεις το board απο τις αράχνες κτλ. και να δεις που αυτος ειχε μείνει μονο με χρυση του hjalmar..καταλαβαίνεις 25αρι 1
Rockavlon Δημοσ. 18 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2017 Θαυμα,μετα απο 26 συνεχομενα παιχνιδια απεναντι σε skellige με πανομοιoτυπα deck,ηρθε αλλο faction,φοβερη ποικιλια. 1
urgo Δημοσ. 18 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2017 Να πω την αμαρτία μου προτιμούσα το προηγούμενο patch με Nilfgaard...Φυλαγες ένα shackles ξέρω γω για TIbor.Αυτό εδώ είναι τραγικό.
blasterdark86 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2017 ακυρο αλλα εχω ανοιξει καμαι 30αρια πακετα και χρυση δεν εχω δει ειναι φυσιολογικο αυτο τι ντροπ ρατε εχουν οι μαμημενες
Sartiv Δημοσ. 18 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2017 στα 40 kegs εχεις εγγυημενο 1 legendary. Το θετικο ειναι οτι μαζευεις παρα πολλα scraps και ειναι πολυ ευκολο να craftαρεις σε λιγο καιρο πολλα. 1
Daemonos Δημοσ. 20 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2017 Μέχρι να γίνει full release θα αλλάξουν αρκετά πράγματα και αρκετά deck. Έχουμε δρόμο ακόμα 1
kougi Δημοσ. 20 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2017 Ακομα και να γινει full release παλι θα εχουμε αλλαγες σε δυναμικοτητα καρτων. Αν μεινει στασιμο ενα παιχνιδι χανει το ενδιαφερον του απο ενα σημειο και μετα. Εχει διαβασει κανεις ποτε σχεδιαζουν να βγουν απο beta?
Sartiv Δημοσ. 20 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2017 Νομιζω οτι οι αλλαγες θα στοχευουν να ειναι πιο ισορροπημενο το παιχνιδι, οχι να boostαρουν / να nerfαρουν σε καθε patch για να ειναι ευχαριστημενοι ολοι.. Ωστε στο τελος να ειναι κατι σαν ψαλιδι-πετρα-Χαρτι αλλα χωρις πολυ RNG 1
Daemonos Δημοσ. 20 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2017 Μάγκες δεν ξέρω αν το γνωρίζατε αλλα μπορείτε να συνδέσετε το Steam με το GOG !!! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα