Προς το περιεχόμενο

GWENT: The Witcher Card Game

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 902
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Οκ,κυρίως νούμερα άλλαξαν και είναι λογικό για πρώτο patch σε μια βδομάδα.Σαν να έδωσαν περισσότερα νούμερα στα monsters.

Στέκομαι μόνο στην αλλαγή της αρκούδας.Λίγο αυθαίρετο μου κάνει.Δηλαδή άλλες κάρτες με ανάλογο text θα κάνουν trigger αμέσως ή μετά?Μπορεί να μου διαφεύγει κάτι αλλά το τοπίο με τα triger effects μου φαίνεται θολό.Θα ήθελα μια magic the gathering προσέγγιση.

Πχ start turn με weather και το combo με το καράβι και τον άλλον που μπαφάρεται από το damage..Εκεί δεν έχω καταλάβει τι γίνεται τη σείρα των effecs.

Δημοσ.

Μαλλον το queensguard πεθανε οχι τοσο λογο που δεν παιρνουνε πια Str οι καρτες αλλα οτι η αρκουδα ηταν βασικος πυλωνας του Deck οπου μετα απο τετοιο νερφ δυσκολα να το ξαναδουμε. Τωρα οι καρτες δλδ πρωτα θα κανουν Deploy το effect τους και μετα θα τους σκοτωνει η αρκουδα,αρα αχρηστη η χρηση της πλεον. Overall παρα πολυ ωραιες αλλαγες μου φανηκαν εμενα, μην ξεχνατε οτι θα μπορειτε να κανετε disenchant τις nerfαρισμενες καρτες και να παρετε πισω ολο το cost τους,για 5 μερες ολα αυτα αφου βγει το patch (soon ειπανε).

Δημοσ.

Μαλλον το queensguard πεθανε οχι τοσο λογο που δεν παιρνουνε πια Str οι καρτες αλλα οτι η αρκουδα ηταν βασικος πυλωνας του Deck οπου μετα απο τετοιο νερφ δυσκολα να το ξαναδουμε. Τωρα οι καρτες δλδ πρωτα θα κανουν Deploy το effect τους και μετα θα τους σκοτωνει η αρκουδα,αρα αχρηστη η χρηση της πλεον. Overall παρα πολυ ωραιες αλλαγες μου φανηκαν εμενα, μην ξεχνατε οτι θα μπορειτε να κανετε disenchant τις nerfαρισμενες καρτες και να παρετε πισω ολο το cost τους,για 5 μερες ολα αυτα αφου βγει το patch (soon ειπανε).

Νομίζω η αρκούδα δεν έπαιζε ρόλο σε αυτό καθώς οι Qeensguard κάνουν chain res. Άλλο ήταν το combo με το damage, το οποίο το βγάζεις άνετα ακόμα και χωρίς αρκούδα. 

Επίσης ο Tibor κατα την γνώμη μου δεν έπρεπε να μειωθεί στο 8 (ήταν 10). Γενικά οι αλλαγές μου άρεσαν, Συμφωνώ και με το Rag nar Roog και drought ήταν πολύ δυνατά, τώρα με το nerf φαίνονται πιο reasonable.

Καλές αλλαγές, δεν γκρινιάζω.  :-)

Δημοσ.

Εν το μεταξύ τα animated cards είναι ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ

Περιμένετε το update για να κάνετε mill τις spare κάρτες σας!

Στο επόμενο patch οι common & rare κάρτες θα δίνουν 2x Scraps απ'ότι δίνουν τώρα.

Επίσης όσοι σκέφτεστε να αγοράσετε kegs, τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή, αφού μετά το patch θα γίνει ένα (in-game) refund για τα purchased kegs έτσι το κάθε keg που αγοράζεται τώρα έχει 30%+ παραπάνω value σε scraps.

• Like 2
Δημοσ.

Λοιπόν, το δοκίμασα και έχω να πω τα εξής:

-Το έχω μετανιώσει ήδη, πλέον μου είναι αδύνατον να επιστρέψω στο HS.

- Κρύβει πολύ στρατηγική από πίσω είναι σαν να παίζω σκάκι και αυτό μου αρέσει.

-Είναι αρκετά rewarding.

-Μου αρέσει πολύ το πιο σοβαρό art του(τύπου MTG) σε σχέση με το HS.

Υ.Γ. Tο παιχνίδι πάει πολύ καλά και θα ανέβει ακόμα περισσότερο μόλις μπει στο steam.

• Like 4
Δημοσ.

Εγώ τόσο καιρό έμπαινα HS μόνο για τα daylies,αλλά πλέον δεν αξίζει ούτε αυτό γιατί τον χρόνο που σπαταλάω εκεί,αν τον μεταφέρω στο gwent μπορεί και να προλάβω στο τέλος της μέρας να τσιμπήσω τα 50 meteorite powder :P

Δημοσ.

Εγώ τόσο καιρό έμπαινα HS μόνο για τα daylies,αλλά πλέον δεν αξίζει ούτε αυτό γιατί τον χρόνο που σπαταλάω εκεί,αν τον μεταφέρω στο gwent μπορεί και να προλάβω στο τέλος της μέρας να τσιμπήσω τα 50 meteorite powder :P

Τα οποία meteorite powder αντιστοιχούν με τι στο HS;

Δημοσ.

Αν καποιος κανει καθε μερα το πρωτο και το δευτερο daily (δηλαδη να κερδισει 6 και 12 γυρους), κατι το οποιο δεν απαιτει πολυ χρονο, θα ανοιγει σιγουρα 2 kegs που τα θεωρω αρκετα καλα. Το καθε keg αξιζει τουλαχιστον 30 scraps.

Δημοσ.

Γενικα το rewarding στο GWENT ειναι εξαιρετικο!!

Σας θυμιζω ωστοσω πως ο Daemonos αναφερε πως ο,τι καρτες περισσεψουν, μη τις κανετε σκονες/σκουπιδια μεχρι να μπει το update.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...