Tobajara Δημοσ. 28 Μαΐου 2017 Δημοσ. 28 Μαΐου 2017 Επιτέλους είδα το trailer. Κοίτα να δεις που έκανε ένα card game να θυμίζει action και να με κάνει να σηκωθώ από την καρέκλα. Τα έσπασε ποικιλοτρόπως, κρίμα που δεν το έχω καθόλου με τα card games και τη λογική του deck. Ορίστε και το τραγούδι του trailer, αν το έψαχνε κανείς. https://www.youtube.com/watch?v=tm7nXo-33jE 2
Sartiv Δημοσ. 28 Μαΐου 2017 Δημοσ. 28 Μαΐου 2017 Παιδια, στο collection, γιατι οι καρτες της premium εκδοσης εχουν την επιλογη "transmute"; να μετατρεπει απο premium σε τι;
Daemonos Δημοσ. 29 Μαΐου 2017 Δημοσ. 29 Μαΐου 2017 Transmute= μετατρέπει τις απλές κάρτες σε animated
Sartiv Δημοσ. 29 Μαΐου 2017 Δημοσ. 29 Μαΐου 2017 Ναι φιλε μου, αυτο το γνωριζω! Εννοω οταν πας σε premium καρτα, εχει παλι την επιλογη!
Daemonos Δημοσ. 29 Μαΐου 2017 Δημοσ. 29 Μαΐου 2017 Ναι φιλε μου, αυτο το γνωριζω! Εννοω οταν πας σε premium καρτα, εχει παλι την επιλογη! Τι εννοείς premium? ήδη animated?
Jake13 Δημοσ. 29 Μαΐου 2017 Δημοσ. 29 Μαΐου 2017 Νομίζω είναι ένα απλό "visual bug" λόγω beta. Δεν πρόκειται να κερδίσεις κάτι, στην χειρότερη κιόλας χάνεις το Meteorite Powder που "χρησιμοποίησες".
xtrmsnpr Δημοσ. 29 Μαΐου 2017 Δημοσ. 29 Μαΐου 2017 θα βγει και για κινητά/tablets; έχουν πει κάτι; το heartηstone είναι ότι πρέπει για ξάπλα
Bagerisu Δημοσ. 29 Μαΐου 2017 Δημοσ. 29 Μαΐου 2017 θα βγει και για κινητά/tablets; έχουν πει κάτι; το heartηstone είναι ότι πρέπει για ξάπλα Προς το παρόν επικεντρώνονται στις εκδόσεις για pc, xbox και ps και δεν έχουν αναφέρει κάτι για κινητά/tablets. Φαντάζομαι αν το παιχνίδι θα έχει επιτυχία κάτι θα κάνουν...
Tmark Δημοσ. 29 Μαΐου 2017 Δημοσ. 29 Μαΐου 2017 Εχουν βγαλει αρκετες αγγελιες για mobile developers οποτε κατι εχουν στο νου τους! 2
Sartiv Δημοσ. 29 Μαΐου 2017 Δημοσ. 29 Μαΐου 2017 Παιδια με τα starter decks μπορει κανεις να σκαρφαλωσει αρκετα στο ladder; Επειδη δεν εχω ακομα ουτε 1 (νεο εννοω περα απο τα defaults) legendary... Με εβαλε rank 4, επαιξα λιγο και πηγα rank 5 αλλα ξαναπεσα. Μηπως να grindaρω λιγο ακομα στο casual να φταιξω καλυτερο deck της προκοπης;
xtrmsnpr Δημοσ. 29 Μαΐου 2017 Δημοσ. 29 Μαΐου 2017 Προς το παρόν επικεντρώνονται στις εκδόσεις για pc, xbox και ps και δεν έχουν αναφέρει κάτι για κινητά/tablets. Φαντάζομαι αν το παιχνίδι θα έχει επιτυχία κάτι θα κάνουν... Εχουν βγαλει αρκετες αγγελιες για mobile developers οποτε κατι εχουν στο νου τους! ωραία ωραία ευχαριστώ και βλέπουμε στο μέλλον.
Merdock Δημοσ. 29 Μαΐου 2017 Δημοσ. 29 Μαΐου 2017 Παιδιά στα rewards τι διαφορά έχει το RANK από το SEASON;
Sartiv Δημοσ. 29 Μαΐου 2017 Δημοσ. 29 Μαΐου 2017 Παιδιά στα rewards τι διαφορά έχει το RANK από το SEASON; Μπορεις να δεις τα rewards στην αντιστοιχη επιλογη στο menu του παιχνιδιου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα