Sartiv Δημοσ. 24 Μαΐου 2017 Δημοσ. 24 Μαΐου 2017 Απορια, ο,τι μαζεψω στο beta, θα χαθουν οταν βγει επισημως σε κανονικη μορφη;
SPANK Δημοσ. 24 Μαΐου 2017 Δημοσ. 24 Μαΐου 2017 Πολύ ωραίο λιγο που έπαιξα και αρκετά διαφορετικό απο το hearthstone 1
Tmark Δημοσ. 24 Μαΐου 2017 Δημοσ. 24 Μαΐου 2017 Απορια, ο,τι μαζεψω στο beta, θα χαθουν οταν βγει επισημως σε κανονικη μορφη;Οχι, δεν θα γινει αλλο wipe, τα κρατας ολα!https://youtu.be/5yu7FVZOyAo 3
Sartiv Δημοσ. 24 Μαΐου 2017 Δημοσ. 24 Μαΐου 2017 Γενικα εχω πελαγωσει με τοσα νεα πραματα αλλα ΟΚ, σιγα σιγα θα το συνηθισω, πολυ σκεψη εχει Πρεπει να μαθω τις καρτες. 1
Πέτρος Δημοσ. 24 Μαΐου 2017 Δημοσ. 24 Μαΐου 2017 Ίσα που το αναβάθμισα και μπήκα για tutorial και αρχικό στήσιμο deck+keg smash. Διάβασμα θέλει, ειδικά για όλες αυτές τις αλλαγές (απέχω 2+ μήνες). Επίσης, ακόμα θέλει δουλίτσα στα τεχνικά (ξαφνικά αποφάσισε η κάρτα γραφικών να είναι στο 25-30%, cpu στο 15-20% και 10 fps. alt+tab το έλυναν για μερικά δεύτερα -70/90fps, αλλά μετά πάλι στα 10). All in all...thumbs up (αν και μετά από 17 βαρέλια πήρα συνολικά, μία χρυσή, μία αργυρή, 12 τουμπανοκάρτες για milfgaard και τίποτα για τους αγαπημένους -και ριγμένους, ακούς Daemonos!!!- Βόρειους με εξαίρεση τη Ciri/χρυσή. Ούτε deck ελάχιστα αξιοπρεπές δεν φτιάχνω...πρέπει να σφάξω και συνθέσω, και χρόνος δεν υπάρχει). 1
Daemonos Δημοσ. 24 Μαΐου 2017 Δημοσ. 24 Μαΐου 2017 Ανοίγω Kegs, είμαι και διαθέσιμος για skype όποιος θέλει
Sprou Δημοσ. 24 Μαΐου 2017 Δημοσ. 24 Μαΐου 2017 Απο τη πλευρα μου εχει αρκετη μελετη το βραδυ μεχρι να βρω που θα καταληξω..αλλα κατι εχουν οι βόρειοι που δεν μου κανουν να τους αλλαξω. αυριο πιστευω θα ειμαι ετοιμος μετα απο αρκετα casual matches.. 2
ultrobyr Δημοσ. 24 Μαΐου 2017 Δημοσ. 24 Μαΐου 2017 Τωρα σχολασα,κατεβαινει η open beta,βλεπουμε τελικο europa με πιτσα+coca cola εν τω μεταξυ και σε κανα 2ωρακι ειμαστε ετοιμοι χαχα 2
Sartiv Δημοσ. 24 Μαΐου 2017 Δημοσ. 24 Μαΐου 2017 Παιδια, να επικεντρωθω σε ενα faction, δηλαδη να το μαθω καλα και να μαζευω καρτες οπου γινεται και μετα σιγα σιγα στα υπολοιπα; Ή να ασχοληθω παραλληλα με 2-3 factions; Μου αρεσει πολυ το faction Skellige.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα