L0k0p0k013 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Γιατί δεν δίνουν με dlc το χειριστήριο? Ρε είμαστε σοβαροί 399 δολλαρια για μια κονσόλα που δεν μπορώ να παίξω με το που το βγάλω αλλά θέλω extra χρήματα οχι είναι κοροϊδία 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
VaggD Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Γίνεται λόγος ότι το S θα έχει ισχυρότερο hardware από το απλο one, λογικά για να φτάσει το απλό ps4. Αν ισχύει κάτι τέτοιο είναι απλά ξεφτίλα και δείχνει πόσο σέβονται τους καταναλωτές!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nightwolf24 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 "με το τροφοδοτικό να περιλαμβάνεται για πρώτη φορά στην ιστορία του Xbox, μέσα στην παιχνιδοκονσόλα." και στο πρώτο Xbox δεν ήταν μέσα στην κονσόλα το τροφοδοτικό;; Όχι φίλε ήταν εκτός, βαρύ και τεράστιο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
azer Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Όχι φίλε ήταν εκτός, βαρύ και τεράστιο Το πρώτο Xbox δεν ήταν το 360 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makis269 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 έχω χάσει την μπάλα με της κονσόλες ,κάθε 3 χρονια νέο μοντέλο και κάθε χρονο ανανεωμένο μοντέλο . καλά κάνω και κάθομαι στο picaki μου . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα