Anthony2198 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 Γεια σας παιδια, εχω το Huawei P8 Lite εδω και 1 μηνα...τις τελευταιες μερες εχει αρχησει να κανει κολληματακια οταν ανοιγω μερικες εφαρμογες η το ιντερνετ...τι μπορω να κανω για να το βελτιωσω?
zourman1981 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Τι εκδοση android φορας Και ποση ελευθερη μνημη εχεις ?
panos- Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Κανε αναβάθμιση στην 6.0 και κάνε μετά την εγκατάσταση μια επαναφορά εργοστασιακών.
Anthony2198 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Τι εκδοση android φορας Και ποση ελευθερη μνημη εχεις ? Εχω την 5.01 απο χωρο εχω αλλα 4GB και δεν εχω βαλει καρτα SD ακομα Κανε αναβάθμιση στην 6.0 και κάνε μετά την εγκατάσταση μια επαναφορά εργοστασιακών. σιγουρα θα βελτιωθει ετσι? θα χασω τα παντα ομως ρε γμτ :/
zourman1981 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Δεν ειναι απαραιτητο να τα χασεις Εχει επιλογη να μη σβησει τιποτα Βεβαια καλο θα ηταν ενα full wipe... Οδηγιες και το update εδω http://huaweifirmware.com/huawei-p8 Προσωπικη εκτιμηση καντο ΑΜΕΣΑ το εκανα στις γυναικας μου και παρολο την ασχετοσυνη της Ειδε διαφορα ειδικα στις ειδοποιησεις και την μπαταρια
sam75 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Για να μην ανοίγω άλλο θέμα.. Έχω P8 lite, τρέχω κάποια προγράμματα για τους πυρήνες και σε όλα μα όλα μου βγάζει πως τρέχουν μόνο οι 4. Τι παίζει;
AlienTechGR Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Για να μην ανοίγω άλλο θέμα.. Έχω P8 lite, τρέχω κάποια προγράμματα για τους πυρήνες και σε όλα μα όλα μου βγάζει πως τρέχουν μόνο οι 4. Τι παίζει; Αν δεν κάνω λάθος, το P8 Lite έχει 4+4 επεξεργαστή δηλαδή 2 τετραπύρηνους και ανάλογα με την χρήση λειτουργεί ο ένας ή ο άλλος. Εν ολίγοις, όλα είναι μια χαρά στο κινητό σου. Δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα