Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σπάζομαι γιατί αμφιβάλλω αν θα ξαναρίξω τέτοια γκόμενα.

βασικα δεν την εριξες...απλα σου εδωσε δυο ευκαιριες.

τετοια = εξωτερικα ομορφη ;

αν ναι, ευκολο ειναι...η ματαιοδοξια της προσωρινης ωραιας εξωτερικης εμφανισης ευκολα κερδιζεται.

το προβλημα ειναι οτι εισαι καμμενο χαρτι αν ισχυουν αυτα που γραφεις γιατι "αντιπαλος" σου ειναι ο εαυτος σου..

• Απαντ. 241
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εντάξει μπορει να συμβει στον καθενα αυτο μην ειμαστε και πολυ αυστηροι με τον φιλο. Ειναι αληθεια παντως πως αν και οι γυναικες λέγανε αυτο που θέλουν κάποιες φορές τωρα θα ειχαμε και λιγοτερες αποτυχημένες προσεγγίσεις. Οι γυναικες δεν το λενε αυτο περιμενουν απο τον άντρα επειδη υπάρχει πάντα η γνωστη αντιληψη οτι ο άντρας πρεπει να ειναι κυνηγος οι δε αντρες καμια φορα ειναι επιφυλακτικοι γιατι και οι γυναικες δεν εκφραζονται κτλπ κτλπ

Δημοσ.

Ηταν αδιαθετη τοτε. Ετσι μου ειπε τουλαχιστον. Δεν μου το ειπε οταν πηγα, το ειπε οταν με καλεσε. Αν δεν με ηθελε εκει, θα μπορουσε να βρει 1000 δικαιολογιες να μη παω.

Αφού πήγες που πήγες εκεί όλο και κάτι θα έπαιρνε...if you know what i mean.

• Like 1
Δημοσ.

Σπάζομαι γιατί αμφιβάλλω αν θα ξαναρίξω τέτοια γκόμενα.

Μα ουτε αυτη την εριξες.. :P

Ριξε τα στανταρ σου λεει ο αλλος που γνωριζει απο fb και μαγαζια, ποσο περισοτερο να τα ριξεις οταν ψαχνει τετοιες??, στον πατο ψαχνεις ετσι και αλλιως. Ενταξει μπορει να ειναι ωραια (περισσοτερο λογο προκλητικου στυλ/βαψιματος κτλπ στις περισσοτερες περιπτωσεις) οχι φυσικη ομορφια, και εγινε? αν ειναι στοκος στο μυαλο δεν αξιζει τιποτα εισαι καλυτερος απο αυτην..

Οι περισσότεροι βλεπουν μια προκλητικη εμφανιση φτιαχτη και λενε "ωω γκομεναρα, out of my league" και αμα εισαι νουμπας ψαρωνεις. :P

Επισης τερμα cringe τα alpha/beta/gamma males.. :P

Δημοσ.

Τοσο ωραια ηταν? και ψαχνοταν απο φβ? ελα ρε φιλε.

Καλα μη μασάς και εγω πριν 1 εβδομάδα γνωρισα μια ωραια απο ενα καταστημα μου δωσε το φβ της (εγω το ζητησα) και με εκανε αποδοχη μετα της μιλησα κιολας αλλα την δευτερη φορα που μπηκα να της ξαναμιλησω και να το ψήσω για κανα καφεδάκι δεν απαντησε καθολου και απο τοτε σκεφτηκα να μη ξαναστειλω αν δεν στειλει αυτη.

και εγω εκανα σε μια Poke και μου εκανε Wow.

γ@μαει κανεις ή μονο fb παιζει εκει εξω;

• Like 1
Δημοσ.

και εγω εκανα σε μια Poke και μου εκανε Wow.

γ@μαει κανεις ή μονο fb παιζει εκει εξω;

Αμα ζητησεις φβ εισαι φλωρος λενε αλλα δεν ξεκολανε και καθολου απο το φβ οπου πανε αμεσως τα τσεκ ιν και ποιος μας έκανε λάικ. Μας κατεστρεψε η πολλη τεχνολογια

Συνήθως σε επίπεδο γνωριμίας σε μαγαζιά και fb τρέχουμε πίσω από τον πιο ωραίο. Όπως κάνετε και εσείς οι άντρες. Οπότε φαντάζεσαι τι μπορεί να παίζει στην περίπτωσή σου. Χαμήλωσε λίγο τα standard σου και θα φας και εσύ.

Eυτυχως που οι ωραιοι ειναι πουστηδες για να γαμάμε και εμεις οι άσχημοι. Τσάκωνας

Σιγα μη χαμηλώσει και τα στανταρ του επειδη τα ψωνια ψάχνουνε μουσκουλα λες και εχει σχέση η εμφανιση με το ποσο καλος θα ειναι κάποιος στο κρεβάτι.

Επισης άλλη ατακα απο Ζαφειρη στον Σειρηνακη του κανει η Ρωμανου φυγε δεν θελω εισαι άσχημος δεν πειραζει λεει αυτος γαμάω καλα! :D

Ηταν αδιαθετη τοτε. Ετσι μου ειπε τουλαχιστον. Δεν μου το ειπε οταν πηγα, το ειπε οταν με καλεσε. Αν δεν με ηθελε εκει, θα μπορουσε να βρει 1000 δικαιολογιες να μη παω.

Το αδιαθετη το λενε συνηθως για να μην σου κάτσουνε. Επρεπε να την ρωτησεις τι ακριβως θα κάνουμε αμα ερθω σπιτι σου.

Παντως οταν σου ειπε να σταματησετε επρεπε να της ριξεις και ενα δουλεμα του στυλ "γιατι να σταματησουμε? ωραια δεν περνάμε??? τι έπαθες???" :cry:  σου λεει τωρα αυτη και κανεις εσυ τη μια σου λεει να πας σπιτι της και εχει περιοδο την αλλη σου λεει ξαφνικα να χωρισετε και απλα το δέχεσαι στο έτσι με λιγα λογια κάνεις οτι σου λεει αυτή. Αυτο ειναι και το προβλημα κάποιες φορές οτι δεν κάνουμε αυτο που γουσταρουμε και να τις γράφουμε στα @@ μας.

Εκει φαινεται και η προσωπικοτητα οχι θα κανω αυτο που νομιζω εγω και αν γουστάρεις. Αντρα οδηγο και κυνηγο δεν θες? αλλα κάποιες ειναι γυναικάκια απλα περιμενουν απο σενα τη κινηση διοτι ντρέπονται να την κάνουν αυτες και έχουν ανασφαλειες κατα τα αλλα " ΑΑ τον φλωρο τον κοιταζα ολο το βραδυ και δεν μου μιλησε ή μου μιλησε και μου ζητησε φβ μονο."

Δημοσ.

Αμα ζητησεις φβ εισαι φλωρος λενε αλλα δεν ξεκολανε και καθολου απο το φβ οπου πανε αμεσως τα τσεκ ιν και ποιος μας έκανε λάικ. Μας κατεστρεψε η πολλη τεχνολογια

Eυτυχως που οι ωραιοι ειναι πουστηδες για να γαμάμε και εμεις οι άσχημοι. Τσάκωνας

Το αδιαθετη το λενε συνηθως για να μην σου κάτσουνε. Επρεπε να την ρωτησεις τι ακριβως θα κάνουμε αμα ερθω σπιτι σου.

Παντως οταν σου ειπε να σταματησετε επρεπε να της ριξεις και ενα δουλεμα του στυλ "γιατι να σταματησουμε? ωραια δεν περνάμε??? τι έπαθες???" :cry:  σου λεει τωρα αυτη και κανεις εσυ τη μια σου λεει να πας σπιτι της και εχει περιοδο την αλλη σου λεει ξαφνικα να χωρισετε και απλα το δέχεσαι στο έτσι με λιγα λογια κάνεις οτι σου λεει αυτή. Αυτο ειναι και το προβλημα κάποιες φορές οτι δεν κάνουμε αυτο που γουσταρουμε και να τις γράφουμε στα @@ μας.

Σε ποιον πλανήτη γίνονται αυτά;  Γελάω πολύ με τους losers εδώ μέσα.

Δημοσ.
TS για αρχη βγαλτη απο φιλο ετσι δεν θα τη βλεπεις να τη σκεφτεσαι, και υπαρχει και περιπτωση να αντιδρασει αν το κανεις...δεν εχεις να χασεις τιποτα. ;)

Το μπολνταρισμενο ειναι Alpha male behavior. :-D

Δημοσ.

Σε ποιον πλανήτη γίνονται αυτά;  Γελάω πολύ με τους losers εδώ μέσα.

Γινονται στον πλανήτη που οι άντρες αμα έχουν τα φραγκα τους ειναι και ανεξάρτητοι και δεν μασάνε απο την μαλακια της καθεμιανης. Και αμα ολοι ηταν έτσι και δεν γλειφανε με σάλια τις γυναικες οπως βλεπω και στο φβ να κάνουν τοτε θα ειχαμε και καλυτερους χαρακτηρες απο αυτές. Θα βλεπε η αλλη οτι δεν περνάει το στυλ της και θα καθοταν να σκεφτει και να βελτιωθει σαν άνθρωπος.

Δημοσ.

Ευκολο φαινεται το να γινω alpha male, απλα πατας ενα remove friend σε κοπελα που σου αρεσει και αυτο ειναι ολο? Εγω που δεν εχω φιλες η τιποτα αλλες να παιζει κατι για να κανω remove τι κανω?? #feelsbadman..  :(  :(  :(

Δημοσ.

ADHD εσύ focus στο Overwatch και άστα αυτά τα remove friend κ τα alpha male!!!

άσε και έχω καιρό να παίξω και ζηλεύωωω

• Like 1
Επισκέπτης
Δημοσ.

Με αυτά τα alpha, beta κτλ νομίζω ότι μιλάτε για αγέλη λύκων και όχι για ανθρώπους.

Νομίζω ότι καλύτερα θα ήταν να ξεκινάτε να περπατάτε και στα 4 για να μπείτε και καλύτερα στο ρόλο του alpha male κοκ...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...