Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ορμές οι γυναίκες .... ναι έχουν, μόνο οταν μυριστούν άνεση και χρήμα.

'Εχουμε και με τα γυμνασμένα τεκνά αλλά αν είμαστε παντρεμένες κιουρίες δεν το δείχνουμε.

• Απαντ. 241
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ξερω οτι δε παιζει να ξαναγινει τιποτα, αλλα μου ερχεται να της στειλω μηνυμα να την ρωτησω τι εφταιξε - για να ξερω τουλαχιστον -  ελπιζωντας να απαντησει ειλικρινα.

δε θα σου απαντησει.

• Like 1
Δημοσ.

Ξερω οτι δε παιζει να ξαναγινει τιποτα, αλλα μου ερχεται να της στειλω μηνυμα να την ρωτησω τι εφταιξε - για να ξερω τουλαχιστον -  ελπιζωντας να απαντησει ειλικρινα.

Το βασικότερο πράγμα που πρέπει να μάθεις αυτή τη στιγμή που μιλάμε είναι όχι τι έφταιξε αλλά how to let go.

• Like 3
Δημοσ.

'Εχουμε και με τα γυμνασμένα τεκνά αλλά αν είμαστε παντρεμένες κιουρίες δεν το δείχνουμε.

Με το να βάζετε στο μυαλό σας γυμνασμένα τεκνά κάνετε ήδη την μισή αμαρτία!

Ε, κάντε και την άλλη μισή, να το απολαύσετε τουλάχιστον..

• Like 2
Δημοσ.

Γνώρισες μια γκόμενα στο fb, την πήδηξες γρήγορα και τη ξεφορτώθηκες ακόμα πιο γρήγορα. Δε βλέπω πρόβλημα. Άξιος!

Μονο φασωμα

Δημοσ.

Απο τη στιγμη που σε κάλεσε σπιτι της έπρεπε να χωθεις να την πηδηξεις φιλε για αυτο το λογο σε κάλεσε απλα επειδη δεν ξερει τι θελει και έχει ψυχολογικα - κυκλοθυμικη κτλπ ειδε οτι δεν πηρες τη κατασταση στα χερια σου και αντε γεια.

• Like 1
Δημοσ.

Την επόμενη φορά θα τα πας καλύτερα. Win win είναι η φάση έτσι και αλλιώς.

Την πετάς εξω και της λές ωχ μωρο μου κοιτα :cry: :cry:  κοιτα τι μου έκανες!!! αμα βαλει τις φωνες τα μαζευεις και δρομο!!! Ρε φιλε σπιτι της σε καλεσε και ειστε μονοι τι να ηθελε αραγε? να της φτιάξεις το πλυντηριο?

Φιλε εφοσον εισαι άντρας κανεις την πρωτη κινηση και το πας σιγα σιγα προς τα εκεί αμα τσινισει εννοειται υποχωρείς και εχεις και το πανω χέρι οτι εσυ εκανες κινηση.

Δημοσ.

Την πετάς εξω και της λές ωχ μωρο μου κοιτα :cry: :cry:  κοιτα τι μου έκανες!!! αμα βαλει τις φωνες τα μαζευεις και δρομο!!! Ρε φιλε σπιτι της σε καλεσε και ειστε μονοι τι να ηθελε αραγε? να της φτιάξεις το πλυντηριο?

Φιλε εφοσον εισαι άντρας κανεις την πρωτη κινηση και το πας σιγα σιγα προς τα εκεί αμα τσινισει εννοειται υποχωρείς και εχεις και το πανω χέρι οτι εσυ εκανες κινηση.

Ηταν αδιαθετη τοτε. Ετσι μου ειπε τουλαχιστον. Δεν μου το ειπε οταν πηγα, το ειπε οταν με καλεσε. Αν δεν με ηθελε εκει, θα μπορουσε να βρει 1000 δικαιολογιες να μη παω.

• Like 1
Δημοσ.

Ηταν αδιαθετη τοτε. Ετσι μου ειπε τουλαχιστον. Δεν μου το ειπε οταν πηγα, το ειπε οταν με καλεσε. Αν δεν με ηθελε εκει, θα μπορουσε να βρει 1000 δικαιολογιες να μη παω.

μπορει να μην την κ@υλωσες οταν πηγες ή να μην εμφανιστηκες οπως περιμενε/ηθελε κλπ.

αν ησουν ο εαυτος σου, τοτε ολα οκ. 

ΠΡΟΧΩΡΑ, ΔΕΝ ΕΦΑΓΕΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ !

Δημοσ.

Δεν πειράζει επρεπε να της πεις .... υπάρχει και η πίπα. :P

• Like 2
Δημοσ.

Σπάζομαι γιατί αμφιβάλλω αν θα ξαναρίξω τέτοια γκόμενα.

Τοσο ωραια ηταν? και ψαχνοταν απο φβ? ελα ρε φιλε.

Καλα μη μασάς και εγω πριν 1 εβδομάδα γνωρισα μια ωραια απο ενα καταστημα μου δωσε το φβ της (εγω το ζητησα) και με εκανε αποδοχη μετα της μιλησα κιολας αλλα την δευτερη φορα που μπηκα να της ξαναμιλησω και να το ψήσω για κανα καφεδάκι δεν απαντησε καθολου και απο τοτε σκεφτηκα να μη ξαναστειλω αν δεν στειλει αυτη.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...