Moderators stormrain Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Moderators Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 1η συνάντηση. Μαζεμένη, λιγομίλητη. Λίγα φιλιά και τίποτα παραπέρα. Φεύγει. 2η συνάντηση: πάλι απόμακρη. Δε διαβασα ολο το θεμα επειδη δεν εχω πολυ χρονο, αλλα οπως βλεπω τρωγεστε, οποτε να πω τη γνωμη μου στον TS. Παιζει να εχει θεματα και οντως να μη φταις εσυ αλλα εκεινη. Μπορει να μην μπορει να το διαχειριστει αυτο της αποστασης και/ή της νεας σχεσης. Δωσε μερικες εξτρα πιθανοτητες αν παιζουν παραγοντες οπως διαφορα ηλικιας, παιδια κλπ. Θα βοηθουσε αν της ειχες κανει λιγο τον ψυχολογο και την εκανες να μιλησει λιγο παραπανω στις συναντησεις σας. Αλλα παιζει ρολο και η δυναμικη των συνομιλιων σας πριν. Και σιγουρα θα στο ανεφερε καπου αν ειχε ανασταλτικους παραγοντες για ολο αυτο. Μπορει απλα να μην της αρεσες και τοσο, αν και το οτι σου ειπε να συναντηθειτε δευτερη φορα σπιτι της δε βοηθα στο να καταληξεις εκει. Ή μπορει να ξενερωσε που δεν ορμησες, πραγμα που ρεαλιστικα ειναι πολυ πιθανο (αν δεν ισχυει το πρωτο σεναριο), δηλαδη προφανως για να σε καλεσει δευτερη φορα σπιτι της και με δεδομενα τα σεθελωμεθελεις που ειχατε πριν, ε δε φανταζομαι να περιμενε πως πιστευες οτι θα παιζατε Μονοπολη ξερωγω. Τελος μπορει απλα να βρηκε καποιον απο την πολη της (ή οχι απο κει). Το οτι δε σε εχει ξαναενοχλησει κανει πολυ πιθανο αυτο το σεναριο. 2
socket Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 tan tan tantaaaaaan tan tan tan tan tan tan tan attain tartan Αυτό;
Lee80 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Επρεπε να της τον πεταξεις εξω και να της τον δωσεις στεγνα
manousos82003 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 Γεια σας. Γνωριμία με μια γυναίκα μέσω φβ (από διαφορετική πόλη). Ολα τέλεια στην αρχή, πολύ ενθουσιασμός (τουλάχιστον στα γραφόμενα της), ερωτικό ενδιαφέρον. Μου είχε πει όμως ότι έχει κάποια ψυχολογικά θέματα από πρωην, πληγωμένη, διαζύγιο κλπ. 1η συνάντηση. Μαζεμένη, λιγομίλητη. Λίγα φιλιά και τίποτα παραπέρα. Φεύγει. Μετά από 3 μέρες στέλνει "μου λείπεις", "σε θέλω" κλπ. Συνεχίζουμε καθημερινή επικοινωνία. 2η συνάντηση: Με καλεί σπίτι της. Πάω, αλλά και πάλι απόμακρη. Μερικά φιλιά και τίποτα παραπέρα (μου είχε πει από πριν ότι ήταν αδιάθετη). Μου δηλώνει ότι θέλει να συνεχίσει μόνη της. Φεύγω. Ξανά καθημερινή επαφή , και όχι φιλική. Ωσπου κάποια μέρα μου λέει ότι θέλει να σταματήσουμε. Σταματήσαμε κι έμεινε εκεί. Η ερώτηση μου είναι: Μήπως δεν της άρεσα εμφανησιακά και δεν τον προχώρησε; Απ' την άλλη..και σε βίντεο με είχε δει πριν την 1η συνάντηση. Κι αν δεν της άρεσα, θα με καλούσε 2η συνάντηση σπίτι της; Αν θες και τη δικη μου γνώμη μιας και εχω κανει αρκετές γνωριμίες με αυτο τον τροπο , καλυτερα να μην ξαναασχοληθεις....Αν όντως ενδιαφεροταν, θα ειχε επιστρέψει με οποιοδήποτε τροπο (τηλέφωνο, μήνυμα κλπ). Οι γυναίκες στις διαδυκτιακες τους γνωριμίες ειναι σαν εμάς......υπόσχονται πολλα και δίνουν λίγα (αν οχι τίποτα....) Πάντως απο τοτε που άρχισε η κρίση, όντως εχουν λαλήσει...πες το και ψυχολογικά αν θες....οι περισσότερες δεν εχουν λεφτα και εφόσον ο μπαμπάς ειναι άνεργος ψάχνουν χορηγό για την χρηματοδότησή τους και επειδη θα μου την πέσουν, οχι δεν ειναι όλες ετσι, αλλα το 85% λειτουργεί δυστυχώς ετσι.... Επειδη το εχω ψιλιαστει προ πολλού αποφάσισα πως μόστρα και καυλατζες τελος και χρηματοδοτώ τον εαυτό μου μέχρι να βρεθεί καποια που να ειναι προςγειωμενη και.....περαστικά στα κορόιδα ή χρηματοδότες.... Πλέον το facebook ειναι ξεπερασμένο, ψάχνω στο YouTube 3
Karp Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 Ξερω οτι δε παιζει να ξαναγινει τιποτα, αλλα μου ερχεται να της στειλω μηνυμα να την ρωτησω τι εφταιξε - για να ξερω τουλαχιστον - ελπιζωντας να απαντησει ειλικρινα.
manousos82003 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 Ξερω οτι δε παιζει να ξαναγινει τιποτα, αλλα μου ερχεται να της στειλω μηνυμα να την ρωτησω τι εφταιξε - για να ξερω τουλαχιστον - ελπιζωντας να απαντησει ειλικρινα.Καλυτερα μη το κανεις, δείξε χαρακτήρα... Και προπαντώς μη περιμένεις ειλικρινή απάντηση....Οι γυναίκες εχουν πολυ εγωισμό και θέλουν να εχουν το πάνω χέρι σε ολα και στην τελική να μην τις πουμε και @ουτανες.... 2
24LykoS Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 Αν θες και τη δικη μου γνώμη μιας και εχω κανει αρκετές γνωριμίες με αυτο τον τροπο , καλυτερα να μην ξαναασχοληθεις....Αν όντως ενδιαφεροταν, θα ειχε επιστρέψει με οποιοδήποτε τροπο (τηλέφωνο, μήνυμα κλπ). Οι γυναίκες στις διαδυκτιακες τους γνωριμίες ειναι σαν εμάς......υπόσχονται πολλα και δίνουν λίγα (αν οχι τίποτα....) Πάντως απο τοτε που άρχισε η κρίση, όντως εχουν λαλήσει...πες το και ψυχολογικά αν θες....οι περισσότερες δεν εχουν λεφτα και εφόσον ο μπαμπάς ειναι άνεργος ψάχνουν χορηγό για την χρηματοδότησή τους και επειδη θα μου την πέσουν, οχι δεν ειναι όλες ετσι, αλλα το 85% λειτουργεί δυστυχώς ετσι.... Επειδη το εχω ψιλιαστει προ πολλού αποφάσισα πως μόστρα και καυλατζες τελος και χρηματοδοτώ τον εαυτό μου μέχρι να βρεθεί καποια που να ειναι προςγειωμενη και.....περαστικά στα κορόιδα ή χρηματοδότες.... Πλέον το facebook ειναι ξεπερασμένο, ψάχνω στο YouTube Και insomnia βρε μη μας αποκλειεται εδω χαμω αχιαιχαοχοαχοοαοχοα 1
manousos82003 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 Και insomnia βρε μη μας αποκλειεται εδω χαμω αχιαιχαοχοαχοοαοχοα Ε καλα, δεν ειμαι και πέφτουλας προκύπτουν Insomnia πάντως δύσκολα, γιατι το χρησιμοποιώ μονο για ενημέρωση, μπλα μπλα και πωλήσεις, δεν θα το μπορούσα να το φανταστώ σε στυλ zoo, icq, Mirc η κατι παραπλήσιο....
24LykoS Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 Πλάκα κάνω βρε οι γνωριμιες μεσω σαιτ εχουν ως κατα κανόνα το σεξ ολα τ'αλλα ερωτες και λοιπα κουλα είναι εξαιρεσεις, Ζοο ,icq κλπ τι είναι αυτα καινούργια "στέκια" ιαχιαιιχιαιιχα Φίλε karp στο ξαναλεω και αγγλικα μπας και το καταλάβεις she is just not into you !!!!!!!!! PS Καμια φωτό της παίζει ;;; Πόσο γκομενάρα ήταν πια που σε κόλλησε
manousos82003 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 Πλάκα κάνω βρε οι γνωριμιες μεσω σαιτ εχουν ως κατα κανόνα το σεξ ολα τ'αλλα ερωτες και λοιπα κουλα είναι εξαιρεσεις,Ζοο ,icq κλπ τι είναι αυτα καινούργια "στέκια" ιαχιαιιχιαιιχα Ειναι "στέκια" γνωριμιών προ facebook περίπου τέλη '90 και τα δυο ειναι πλέον παρακμιακά (icq.com, παράφραση του I seek you και το κλασικό zoo.gr)
24LykoS Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 Μάλιστα .Πάντως υπάρχει πλεον το http://perfectdate.gr/ και το alternative του facebook 1
manousos82003 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 Αν είναι να κανω επαγγελμα τις γνωριμίες μεσω Internet, σωθηκα Και το youtube πολύ μου είναι! Αυτό που επιδιωκω είναι face to face άλλο που η πραγματικοτητα (και ο χωρος εργασιας) είναι αποτρεπτικοι τις περισσοτερες φορες παραγοντες..... Το 'χεις το θεμα παντως
24LykoS Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 Όλα τα θέματα τα κατέχω αιαιιχιαιιαιιιαοοχοαο (βοηθαει και το να έχεις φίλους απο το αντίθετο φύλο ,οπότε ενημερώνομαι σε χρόνο dt αιχιαιχιαιιχιαιχια) 1
Βασίλης_29 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 Μάλλον κάτι δεν έχεις καταλάβει καλά. Ο καθένας μπορεί να έχει ότι υποκειμενική άποψη θέλει αρκεί να είναι σε θέση να την τεκμηριώσει καθώς επίσης θα πρέπει να είναι έτοιμος να δεχτεί την όποια κριτική και να μπορεί να στηρίξει με επιχειρήματα τις θέσεις του. Το (κάθε) forum είναι για να γίνεται διάλογος (=> με επιχειρήματα) και όχι ο καθένας να λέει απλά την άποψη του γιατί.. είναι η άποψη του. Χρησιμοποιούμε επιχειρήματα και δεν τσουβαλιάζουμε όταν κάνουμε διάλογο. Δεν είναι κ@υραδες που ο καθένας έχει και από μία. Και τέλος -και σημαντικότερο- κανεις δεν είναι υποχρεωμένος να πει την άποψη του κάπου, απλά για να την πει, εφόσον αδυνατεί να την τεκμηριώσει. Αρκετούς ξερόλες χορτάσαμε στα κοινωνικά δίκτυα τα τελευταία 20 χρόνια. Αυτό που λες ισχύει μόνο για θέματα που σχετίζονται με την επιστήμη και τους επιστημονικούς κλάδους. Σε θέματα που σχετίζονται με βιώματα και εμπειρίες οπως είναι το φλερτ και οι σχέσεις είναι αστείο να μιλάμε για τεκμηρίωση και επιχειρήματα.
vasioula1 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 Ξερω οτι δε παιζει να ξαναγινει τιποτα, αλλα μου ερχεται να της στειλω μηνυμα να την ρωτησω τι εφταιξε - για να ξερω τουλαχιστον - ελπιζωντας να απαντησει ειλικρινα. μην το κάνεις! δείξε και λίγο εγωισμό το ότι δε σου έδωσε ξεκάθαρες εξηγήσεις είναι από μόνο του λόγος για να μην ξανασχοληθείς μαζί της αν όντως σε νοιαζόταν, θα σου ξεκαθάριζε μόνη της αντί να σε αφήσει να αναρωτιέσαι με το να προσπαθήσεις να έρθεις σε επικοινωνία μαζί της θα κάνεις κακό στον εαυτό σου γιατί α) αν σου απαντήσει - δεν ξέρεις αν όντως θα σου απαντήσει ειλικρινά - θα ψυχοπλακωθείς ακόμα και με την επικοινωνία (αναμνήσεις κλπ) β) αν δε σου απαντήσει, πάλι ένα ψυχοπλάκωμα θα το νιώσεις γ-bonus) παίζει να απαντήσει και να σου πει να βρεθείτε, αλλά προσωπικά θεωρώ ότι δεν αξίζει η ίδια μια δεύτερη ευκαιρία με βάση τη μέχρι τώρα συμπεριφορά της γυναίκες που βρίσκονται σε τέτοια φάση της ζωής τους, έχουν μεγάλες πιθανότητες να σου ξανακάνουν την κουτσουκέλα οπότε ΜΑΚΡΙΑ 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις