Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σε φόρουμ είσαι,είτε σου αρέσει είτε όχι ο καθένας έχει την γνώμη του,με το να ειρωνεύεσαι δεν κερδίζεις κάτι,τώρα αν έχεις μάθει γενικά να φέρεσαι έτσι στη ζωή σου πάω πάσο.

Ο καθένας έχει τη γνώμη του. Έτσι κι εγώ. Η δική μου είναι πως ο Γιωρίκας λέει μαλακίες, τόσο χοντρές που πρέπει κάποιος να τον μαζέψει.

Αν εσύ έχεις μάθει γενικά στη ζωή σου να ακούς τριγύρω σου μαλακίες και να μη λες τίποτα, πάω πάσο.

Ας μη πιάσουμε καν το ότι αυτές οι συγκεκριμένες μαλακίες είναι αντικειμενικά προσβλητικές (αν αναφέρονται σε σένα βέβαια, γιατί έχω κι άλλη κακή συνήθεια να μιλάω και όταν δεν αδικούμαι εγώ προσωπικά) και όποιον πάρει ο χάρος.

ΥΓ αν πιστεύεις ότι εγώ με τη σειρά μου λέω μαλακίες, με χαρά θα ακούσω την κριτική σου. Αλλά δε φαίνεται να διαφωνείς με την ουσία.

Κάπου το έχεις χάσει το θέμα,η τεκμηρίωση και το επιχείρημα δεν σε κάνει πιο γαμάτο.

Μόλις το είδα αυτό, απευθύνεται αλλού αλλά...

FYI η τεκμηρίωση και το επιχείρημα με κάνει για την ακρίβεια πάρα πολύ γαμάτο στα μάτια κάποιων ανθρώπων που η γνώμη τους μετράει για μένα. Το τι με κάνει στα μάτια αυτών που η γνώμη τους δε με ενδιαφέρει ιδιαίτερα έρχεται σε δεύτερη μοίρα. YMMV.

• Like 4
Δημοσ.

Κάνει μπαμ πως γράφεις για να φαίνεσαι γαμάτος.

Εγώ δεν έχω λόγο να κάτσω να συζητήσω,απλά μερικοί έχετε κολλημένα μυαλά,ότι σας χαλάει το μειώνεται.

Συνεχίστε ελεύθερα.

• Like 1
Δημοσ.

Εσύ τεκμηριώνεις πράγματα με επιχειρήματα που μερικοί δεν συμφωνούν,αυτό δε σημαίνει πως εσύ γνωρίζεις τα πάντα ούτε ο άλλος πως είναι ξερόλας.

Κάποιος (ο οποιοσδήποτε) ισχυρίζεται κάτι υποκειμενικό και επιχειρηματολογεί και πάνω σε αυτό γίνεται διάλογος. Εάν ο άλλος δεν επιχειρηματολογεί και ισχυρίζεται κάτι, τότε ναι, είναι ξερόλας.

Κάπου το έχεις χάσει το θέμα,η τεκμηρίωση και το επιχείρημα δεν σε κάνει πιο γαμάτο.

Πιο γαμάτο δεν σε κάνει, σε κάνει όμως συνομιλητή (μαζί με την ευγένεια φυσικά). Διότι ισχυρισμός χωρίς τεκμηρίωση είναι αμπελοφιλοσοφίες για το FB.

Και τα τελευταία 20-30 χρόνια τέτοια τρώμε στη μάπα,ανθρώπους με δήθεν σωστές αντιλήψεις που νομίζουν πως είναι αυτοί και κανένας άλλος και για αυτό δεν θα πάμε ποτέ μπροστά σαν κοινωνία.

Αν και δεν διαφωνώ -γενικά μιλώντας- με το παραπάνω είναι μια ατυχής (θέλω να πιστεύω και μη συνειδητή) προσπάθεια red herring :)

Το τσουβάλιασμα το είδα σε προηγούμενα μηνύματα.

Θα ήθελα να γίνεις πιο συγκεκριμένος.

Δημοσ.

Κάνει μπαμ πως γράφεις για να φαίνεσαι γαμάτος.

Κάνεις μπαμ πως κρίνεις κάποιον για τον οποίο δεν ξέρεις απολύτως τίποτα.

That said έχεις το δικαίωμα της άποψής σου, παρόλο που δυστυχώς δεν την τεκμηριώνεις. I don't mind.

Δημοσ.

Κάνεις μπαμ πως κρίνεις κάποιον για τον οποίο δεν ξέρεις απολύτως τίποτα.

That said έχεις το δικαίωμα της άποψής σου, παρόλο που δυστυχώς δεν την τεκμηριώνεις. I don't mind.

κι εσυ το ιδιο κανεις.

προχωρηστε παρακατω. το θεμα ειναι διαφορετικο κι εσεις μετρατε ποιος την εχει μεγαλυτερη.

• Like 2
Δημοσ.

κι εσυ το ιδιο κανεις.

προχωρηστε παρακατω. το θεμα ειναι διαφορετικο κι εσεις μετρατε ποιος την εχει μεγαλυτερη.

Σόρι αλλά όχι. Ο φίλος απο πάνω μίλησε για λογαριασμό μου με δεδομένα που πήρε διαβάζοντας τη σκέψη μου. Εγώ μίλησα για λογαριασμό άλλου με δεδομένα που πήρα διαβάζοντας το φόρουμ, και ξεκαθάρισα πρώτα απ' όλα ότι αυτό που κάνω είναι παρακινδυνευμένο (οπότε διορθώστε με αν κάνω λάθος) για προφανείς λόγους.

Χεστήκαμε ποιός την έχει μεγαλύτερη, αλλά όταν έρχεται κάποιος και λέει "εεεε εσύ γιατί μιλάς έτσι" μι σκούζι αλλά θα πάρει απάντηση μέχρι να βαρεθεί να ρωτάει.

• Like 1
Δημοσ.

Οκ, έγινες σαφής.

Δεν έχεις καμία σχέση και συναναστροφή με γυναίκες. Και δεν πρόκειται να αποκτήσεις δηλαδή με τέτοιου είδους απόψεις, στερεότυπα και αντιλήψεις. Μπορεί να θεωρείς (δικαίως ή αδίκως) πως κάποια πράγματα πάνε στραβά με τις γυναίκες. Καλό θα ήταν όμως να αναρωτηθείς πρωτίστως αν κάτι πάει στραβά με τις αντιλήψεις και το τσουβάλιασμα σου που έχει σαν αποτέλεσμα -μέσω αμυντικού μηχανισμού- να προβάλεις τα -μη αποδεκτά από σένα- προβληματά σου σε εκείνες.

Δεν χρειάζεται να ποστάρουμε κάτι απλά για να φανούμε ή να μειώσουμε τον άλλο. Αν ήθελα προσωπικά θα το είχα κάνει και εγώ και για σένα και για τους υπόλοιπους με παρόμοια σχόλια.

Θα σε απογοητεύσω πάντως αλλά ο κύκλος μου στην προσωπική μου ζωή αποτελείται και από γυναίκες, καλά παιδιά οι περισσότερες και μάλιστα άνω του μετρίου σε εμφάνιση με πολλές απ' τις οποίες συζητάω αρκετές φορές τα χούγια τους και δυστυχώς ή ευτυχώς οι περισσότερες τα αναγνωρίζουν. Επισης αρκετές μου λένε τα προβληματα τους και μου ανοίγονται σε κάποιο βαθμό, οπότε μην είσαι και τόσο σίγουρος για αυτά που γράφεις...

Φυσικά σχέση η γενικότερα πάρε δώσε με πυροβολημένες ή ψυχασθενείς ματαιόδοξες πριγκήπισσες δεν κάνω. Σε αυτό είμαι κάθετος.

Δημοσ.

Δεν χρειάζεται να ποστάρουμε κάτι απλά για να φανούμε ή να μειώσουμε τον άλλο. Αν ήθελα προσωπικά θα το είχα κάνει και εγώ και για σένα και για τους υπόλοιπους με παρόμοια σχόλια.

Θα σε απογοητεύσω πάντως αλλά ο κύκλος μου στην προσωπική μου ζωή αποτελείται και από γυναίκες, καλά παιδιά οι περισσότερες και μάλιστα άνω του μετρίου σε εμφάνιση με πολλές απ' τις οποίες συζητάω αρκετές φορές τα χούγια τους και δυστυχώς ή ευτυχώς οι περισσότερες τα αναγνωρίζουν. Επισης αρκετές μου λένε τα προβληματα τους και μου ανοίγονται σε κάποιο βαθμό, οπότε μην είσαι και τόσο σίγουρος για αυτά που γράφεις...

Φυσικά σχέση η γενικότερα πάρε δώσε με πυροβολημένες ή ψυχασθενείς ματαιόδοξες πριγκήπισσες δεν κάνω. Σε αυτό είμαι κάθετος.

Χαίρομαι τότε και μακάρι να έχεις υγιείς συνανστροφές. Επίσης δεν ήθελα να σε μειώσω, δεν είχα τέτοια πρόθεση. Έχω μια ειλικρινή απορία όμως. Οι φίλες σου (από τον κύκλο σου) έχουν ορμές μόνο αν μυριστούν άνεση και χρήμα;

• Like 2
Δημοσ.

Είσαι λίγο περίεργος ε;

Αλλά ναι, τι νομίζεις ότι τρέχουν πίσω από τον κάθε τυχαίο;

εχοντας περασει και απ'τα 2 σταδια, της ανεσης & του χρηματος αλλα κ της αντιπερα οχθης...

παντα τυχαιος εισαι για Χ γκρουπ κ παντα σημαντικος για ενα Ζ γκρουπ.

Δημοσ.

Αχ βρε παιδιά μην τα τσουβαλιάζετε όλα!!! Ναι είμαστε περίεργες όντως οι γυναίκες αλλά όχι όλες!!! Ναι θέλουμε ο άντρας να μας παρέχει φροντίδα και αγάπη αλλά μέχρι εκεί!!! Δεν είμαστε όλες για να του αρπάζουμε λεφτά, ούτε τον θέλουμε γι αυτό...

• Like 1
Δημοσ.

Ορμές οι γυναίκες .... ναι έχουν, μόνο οταν μυριστούν άνεση και χρήμα.

Μολις το ειδε η κοπελα μου εκανε epic facepalm...

• Like 2
Δημοσ.

Αλλά ναι, τι νομίζεις ότι τρέχουν πίσω από τον κάθε τυχαίο;

Συνήθως σε επίπεδο γνωριμίας σε μαγαζιά και fb τρέχουμε πίσω από τον πιο ωραίο. Όπως κάνετε και εσείς οι άντρες. Οπότε φαντάζεσαι τι μπορεί να παίζει στην περίπτωσή σου. Χαμήλωσε λίγο τα standard σου και θα φας και εσύ.

• Like 1
Δημοσ.

Μολις το ειδε η κοπελα μου εκανε epic facepalm...

OMG!!! SHE IS THE ONE!!!

tan tan tantaaaaaan

tan tan tan tan 

tan tan tan attain tartan

aswc70_9923.jpg

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...