defacer Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Ε ναι ρε παιδια, δεν εννοω macho αντρας και μαγκια. Την αυτοπεποιθηση να τονωσω εννοουσα Αυτοπεποίθηση in small easy steps. Σταμάτα να προσπαθείς να είσαι κάτι που δεν είσαι. You will fuck it up. Προαπαιτεί να ξέρεις τι είσαι, πράγμα που μπορεί να έχει μεγάλο βαθμό δυσκολίας. Feel free παράλληλα να δουλεύεις με τον εαυτό σου το τι θέλεις να γίνεις, αλλά ποτέ μη διαφημίζεις πράγματα που δεν είσαι. "I know kung fu" λες μετά τη μαύρη ζώνη, όχι όταν έχεις κάνει 6 μήνες μαθήματα. Κάτσε και σκέψου τι είναι αυτό που είσαι και θα το ήθελε κάποια απο σένα. Αυτό είναι το εμπόρευμα που θα πουλάς. Από έχω μούσκουλα και ωραίο κώλο μέχρι είμαι σοφός γκουρού μέχρι μαζί μου δε βαριέσαι ποτέ, δεν έχει σημασία τι είναι. Αν δε μπορείς να βρεις κάτι τότε α) δεν έψαξες αρκετά, β) seriously δε μπορείς να σκεφτείς κανένα λόγο να θέλει κάποια να είναι μαζί σου; Σκέψου τον μεγαλύτερο μαλάκα που ξέρεις να έχει γκόμενα. Μέχρι και σ' αυτόν κάτι βρήκαν. Κάτι θα βρουν και σε σένα. Ξεκίνα να πουλάς αυτό που είσαι. Φαντάσου ένα αγαπημένο σου χόμπι. Πόση αυτοπεποίθηση έχεις όταν το κάνεις; Αστεία ερώτηση, δύσκολο να απαντηθεί χωρίς μέτρο σύγκρισης μιας και έχεις μόνο αυτοπεποίθηση όταν το κάνεις. Χυλόπιτα μπορεί να φάει ακόμα και ο Ρονάλντο. Αυτό που δε θα φάει ποτέ είναι αμφιβολία με τον εαυτό του αν θα βάλει το πέναλτι. Δεν είμαστε όλοι για όλους. Κανείς δεν πουλάει τσατσάρες στους καραφλούς, μη γίνεσαι γραφικός προσπαθώντας να πουλήσεις μούσκουλα στη γκόμενα που θέλει χιούμορ και το αντίθετο. Άμα νιώσεις το ζεν μετά έρχεσαι μόνος σου στην κατάσταση που αντί να βλέπεις τη θεά και να σκέφτεσαι σιγά μη με κοιτάξει θα κάνετε hit it off και θα σκέφτεσαι και γω στη θέση της θα γούσταρα τρελά να είμαι μ' αυτόν τον τύπο, δεν την αδικώ. You can thank me later. 6
fotaras13 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 To παραπανω αφιερωμενο σε οσους πιστευουν οτι μονο οι γυναικες ειναι παλαβες Aκόμα και για την παλαβομάρα των αντρών κάποια γυναίκα κρύβεται από πίσω τις περισσότερες φορές. Ότι υπάρχουν όμως και μαλάκες που τη πέφτουν στεγνά ή εντελώς χυδαία/κάφρικα σε όποια γυναίκα πέσει στο οπτικό τους πεδίο, ναι είναι αλήθεια, αλλά δεν είναι του θέματος. Βγαίνετε για καφέ/βόλτα και σου έρχεται με μαλλί απο κομμωτήριο, βάψιμο στο πρόσωπο, μπούτια και μισή κοιλιά έξω... Μια δυο τρεις άντρας είσαι θα τη δεις με "άλλο" μάτι όπως και να το κάνουμε οταν σου σκαει μυτη λες και παει στα στουντιο του naughty america... Πες ότι γουστάρεις να αρέσεις στους γύρω σου και τη βρίσκεις με το να προκαλείς και μόνο και σταμάτα να πουλάς τρέλα παιζοντας το αγία παρθένα που περιμένει τον κρίνο από τον πρίγκηπα.
johnbond Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Το πιο πιθανο μου κανει το δευτερο γιατι ηδη εχω την καψουρα παρα το οτι εφαγα φτυσιμο και παρα το οτι - εκ των υστερων - διαπιστωνω οτι τα "σε θελω, ειμαι ερωτευμενη" ηταν bullshit. Εννοείται οτι ήταν bs... Το να λες είμαι ερωτευμένος είναι μεγάλη κουβέντα.Δεν είναι κάτι που περνάει σε μια βδομάδα ή ένα μήνα όπως της πέρασε.. Και σπάνια το λες απο το πρώτο ραντεβού.Εκτός και αν έχεις πετύχει αυτόν που έψαχνες όλη τη ζωή σου.
Karp Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Εννοείται οτι ήταν bs... Το να λες είμαι ερωτευμένος είναι μεγάλη κουβέντα.Δεν είναι κάτι που περνάει σε μια βδομάδα ή ένα μήνα όπως της πέρασε.. Και σπάνια το λες απο το πρώτο ραντεβού.Εκτός και αν έχεις πετύχει αυτόν που έψαχνες όλη τη ζωή σου. Εγώ το 'φαγα το παραμύθι και κόλλησα. 4 μήνες μετα την απομάκρυνση κι ακόμα... Φουλ μαλ@κας εγω, ε;
zeniath Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Εγώ το 'φαγα το παραμύθι και κόλλησα. 4 μήνες μετα την απομάκρυνση κι ακόμα... Φουλ μαλ@κας εγω, ε; Dude...
defacer Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Aκόμα και για την παλαβομάρα των αντρών κάποια γυναίκα κρύβεται από πίσω τις περισσότερες φορές. Σωστά. Όπως και στο παράδειγμα που φέρνεις. Η γκόμενα έρχεται ντυμένη/φτιαγμένη ακριβώς στο ίδιο στυλ που θα μπορούσες να κάνεις και συ και αν κάποιος σου ζητήσει το λόγο να του πεις bugger off με το δίκιο σου, εσύ βλέπεις τη γκόμενα και σε πιάνουν κάβλες, δε μπορείς να αντιμετωπίσεις την κατάσταση με το πάνω κεφάλι, και φταίει γι' αυτό η γκόμενα. 1
Mau-Maus Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Όχι Το σώζεις επειδή είσαι ειλικρινής, άλλοι κολλάνε χειρότερα,γίνονται οι μεγαλύτεροι μαλακες για μια γυναίκα αλλά το κρύβουν και από τον ίδιο τους τον εαυτό, τον πείθουν και αυτόν ακόμη ότι συμβαίνει σε κάποιον άλλον αυτό που τους συμβαίνει, και τα καταφέρνουν..
fotaras13 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Σωστά. Όπως και στο παράδειγμα που φέρνεις. Η γκόμενα έρχεται ντυμένη/φτιαγμένη ακριβώς στο ίδιο στυλ που θα μπορούσες να κάνεις και συ και αν κάποιος σου ζητήσει το λόγο να του πεις bugger off με το δίκιο σου, εσύ βλέπεις τη γκόμενα και σε πιάνουν κάβλες, δε μπορείς να αντιμετωπίσεις την κατάσταση με το πάνω κεφάλι, και φταίει γι' αυτό η γκόμενα. Φυσικά και μπορώ να αντιμετωπίσω την κατάσταση με το πάνω κεφάλι. Ως άντρες όμως έχουμε ορμές, σκεφτόμαστε με το κάτω τις περισσότερες φορές. Το point μου όμως είναι άλλο. Δε μου φταίει το ντύσιμο , δικαίωμα της αυτό. Το να ταίζει όμως τη ματαιοδοξία της προκαλώντας και μετά δεν τρέχει κάτι , για ποια με πέρασες και τα σχετικά δείχνει πολλά για τον ψυχικό της κόσμο και το χαρακτήρα της.
L0k0p0k013 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 ΠΟΤΕ μα ΠΟΤΕ δεν της λες της άλλης κόλλησα μαζί σου και ειδικά απο το πρώτο ραντεβού, έτσι την είχα πατήσει και γω ειπώθηκαν πολλά ε έφαγα άκυρο και ήταν και ωραίο γκομενακι! Αυτοπεποιθηση θέλει και τίποτα άλλο! Και να μην δείχνεις αδυναμίες.net 3
l337 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Φυσικά και μπορώ να αντιμετωπίσω την κατάσταση με το πάνω κεφάλι. Ως άντρες όμως έχουμε ορμές, σκεφτόμαστε με το κάτω τις περισσότερες φορές. Το point μου όμως είναι άλλο. Δε μου φταίει το ντύσιμο , δικαίωμα της αυτό. Το να ταίζει όμως τη ματαιοδοξία της προκαλώντας και μετά δεν τρέχει κάτι , για ποια με πέρασες και τα σχετικά δείχνει πολλά για τον ψυχικό της κόσμο και το χαρακτήρα της. Ενώ εσένα (γενικά αναφέρομαι) αν σου τρέχουν τα σάλια με οτιδήποτε κινείται δεν δείχνει κάτι για τον ψυχικό σου κόσμο; Επίσης και οι γυναίκες έχουν ορμές, όπως και οι άντρες. Ξέρω, σου χαλάω το παραμυθάκι που σε ταίζανε μικρό.. ΠΟΤΕ μα ΠΟΤΕ δεν της λες της άλλης κόλλησα μαζί σου και ειδικά απο το πρώτο ραντεβού, έτσι την είχα πατήσει και γω ειπώθηκαν πολλά ε έφαγα άκυρο και ήταν και ωραίο γκομενακι! Αυτοπεποιθηση θέλει και τίποτα άλλο! Και να μην δείχνεις αδυναμίες.net Το να μη δείχνεις πιθανές αδυναμίες σου σημαίνει πως προσποιείσαι. Και η γυναίκα θα το καταλάβει αυτό, αν όχι αμέσως, σύντομα. Δεν είναι ηλίθια. Και το να προσποιείσαι δηλώνει πως είσαι ανασφαλής και ακόμη κι αν έχεις αυτοποπεποίθηση είναι ανάπηρη. Οπότε έχεις φάει ήδη σουτ και δεν το ξέρεις. Μετά θα ψάχνεσαι τι και πως..
Karp Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 ΠΟΤΕ μα ΠΟΤΕ δεν της λες της άλλης κόλλησα μαζί σου και ειδικά απο το πρώτο ραντεβού, έτσι την είχα πατήσει και γω ειπώθηκαν πολλά ε έφαγα άκυρο και ήταν και ωραίο γκομενακι! Αυτοπεποιθηση θέλει και τίποτα άλλο! Και να μην δείχνεις αδυναμίες.net Σωστο. Το ειπα γιατι παρασυρθηκα απ τα πολυ περισσοτερα που μου ελεγε αυτη απο πριν
mclein Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Εγώ το 'φαγα το παραμύθι και κόλλησα. 4 μήνες μετα την απομάκρυνση κι ακόμα... Φουλ μαλ@κας εγω, ε; εχεις σκαλωσει που δε γ@μησες..προσπαθησες με ειλικρινεια αλλα δεν επιασε. δεν πειραζει, θα σου περασει. προχωρα λεμε !!!!! 1
johnbond Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Το καλό είναι ότι αφού δεν έγινε τπτ θα την ξεπεράσεις εύκολα μόλις βρεις άλλη.Αυτό είναι σίγουρο.
Backpacker Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Είπε ότι έχει ψυχολογικά και ψάχνεις λογική? 1
*nenya* Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Επίσης και οι γυναίκες έχουν ορμές, όπως και οι άντρες. Ξέρω, σου χαλάω το παραμυθάκι που σε ταίζανε μικρό.. 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις