Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν νομίζω το θέμα να είναι αν γάμ... ή όχι...

Η αν οι γύναικες ή οι άντρες δεν ξέρουν τι θέλουν ,κι εγώ θα μπορούσα να πω τον μισό αντρικό πληθυσμό Σαβουρογα....

Αν το εκλογικεύσουμε το όλο θέμα δεν αξίζει για κανέναν και τίποτα να χαλάμε τη διαστροφή μας υπάρχουν εκεί έξω χιλιάδες να μας την καλύψουν ... Τότε όμως μην επικαλούμαστε αισθήματα ή ψυχολογική υγεία είτε δίκη μας είτε άλλων.

Επι του παρόντος ,μιλάμε για συγκεκριμένο γεγονός.

Θεωρώ σημαντικό πέρα από τα γραφόμενα να μας πει το παλικάρι ποιος ηταν ο σκοπός του ...Η γνωριμία και πιθανώς μια σχεση ή ένα καλο γάμ... σαν απόσβεση για τα χιλιόμετρα που έκανε ;;

Κατα το πρώτο ποστ μου έκρινα ότι το θέμα ηταν η αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά της κοπέλας απλά.

Υ.Γ. Μη ξαναφάω μπαν θεωρώ ότι μιλάμε ελεύθερα :P

Δημοσ.

1) Δεν εισαι ο μοναδικος,μιλαει-βρισκεται και με αλλους (ο καλυτερος κερδιζει,προφανως δεν εισαι εσυ αυτος)

2) Θελει να τονωσει την αυτοπεποιθηση της και να δει ποσο θελητη ειναι (διαζυγιο λες,ψυχολογικα λες,στανταρ πραγμα)

3) Θελει ηδη καποιον συγκεκριμενο κι απλα δεν κολλαει μαζι του η φαση ή εχουν προβληματα αυτην την περιοδο και προσπαθει να εκτονωθει-ξεχαστει-τονωσει τον εγωισμο της

4) Το μονο σιγουρο ειναι πως δεν ειναι αυτο που νομιζεις,το θλιμμενο κοριτσι της διπλανης πορτας που την εχει πατησει κι ειναι επιφυλακτικη τωρα περιμενοντας τον πριγκιπα πανω στο αλογο. Ειδικα αφου λες πως ειναι κι ωραια.

Ολα αυτα παιζουν ταυτοχρονα και συνδιασμενα. Ενα ειναι το σιγουρο. Μην ασχολεισαι,δεν αξιζει !

• Like 6
Δημοσ.

Δεν ήμουν καθόλου απότομος και πιεστικός για να γίνει κάτι, γιατί ξενέρωσα όταν την είδα απόμακρη. Απλά έφαγα κόλλημα, της το έιπα στην 1η μας συνάντηση. Ισως να τρόμαξε απ' αυτό; Αλλά δε το είπα στα ξεκάρφωτα. Η ίδια μου έλεγε ότι με σκέφτεται συνέχεια κι ότι ήταν ερωτευμένη. (Και παρασύρθηκα ο μ@λ@κας χαχαχα).

Επίσης, είναι πολύ όμορφη, οπότε θα έχει πολλούς να την περιτριγυρίζουν.

Το "μην ασχολείσαι" του zio10 το θεωρώ ότι είναι η καλύτερη φιλοσοφία όλως των φιλοσοφιών. Σε γλιτώνει από πολλά!

Μου το έλεγε κατά διαστήματα - ανάμεσα στις γλύκες - ότι περνάει δύσκολη φάση

Από που το έκρινες αυτό Mau-Maus;

πόσον καιρό πριν χώρισε; αν ήταν σχετικώς πρόσφατο το μόνο που ήθελε από σένα ητάν κάτι να την ανεβάζει όταν θα ήταν ψυχολογικώς χαλια. ήσουν δλδ η σανίδα ψυχολογικής της σωτηρίας. της άρεσε να ενδιαφέρεται κάποιος(καθαρά για το δικό της εγωϊσμό) αλλά όχι για να κάνει κάτι μαζί σου. όταν κατάλαβε πως εσύ ψιλο αρχίζεις να κολλάς, τη λάκισε.

Δημοσ.

Ανετιλας.

έφαγα κόλλημα, της το έιπα στην 1η μας συνάντηση. 

έδειχνα άνετος, ότι δεν βιάζομαι να γίνει κάτι, δεν πιέζω. 

• Like 1
Δημοσ.

:) παίζει και με άλλους ταυτόχρονα...και την κέρδισε κάποιος άλλος τουλάχιστον για την ώρα.

Όταν απογοητευτεί και από κείνον πολύ πιθανόν να ξαναεπικοινωνήσει μαζί σου.

Το 'μην ασχολείσαι παραπάνω' ακούγεται σαν καλή λύση.

• Like 4
Δημοσ.

one way or another α) το έπαιζες αντρουά παρτο γκαβλέουρα μου μαρή ή β) white knight in shining armor χαμένος θα έβγαινες.

she wins by default. 

Μη μασάς , μην αφήνεις να σε πάρει απο κάτω τίποτα, προχώρα με ψηλά την κεφαλή για την επόμενη. Και αν σου κάτσει?

• Like 3
Επισκέπτης
Δημοσ.

Σε αυτό το thread είστε όλοι ψυχολογοι/ψυχίατροι για να έχετε διαγνώσει όλον το γυναικείο πληθυσμό της Ελλάδας ε;

Δημοσ.

Δεν ειμαι alpha male, ειμαι beta male. Κι αυτο πρεπει να αλλαξει...χθες!
Τωρα δε ξερω ποια θα ηταν η συνεπεια αν ειχε γινει κατι παραπανω; Θα ξεκολλουσα ή θα την καψουρευομουν ακομα περισσοτερο;

Το πιο πιθανο μου κανει το δευτερο γιατι ηδη εχω την καψουρα παρα το οτι εφαγα φτυσιμο και παρα το οτι - εκ των υστερων - διαπιστωνω οτι τα "σε θελω, ειμαι ερωτευμενη" ηταν bullshit.

Δημοσ.

Σε αυτό το thread είστε όλοι ψυχολογοι/ψυχίατροι για να έχετε διαγνώσει όλον το γυναικείο πληθυσμό της Ελλάδας ε;

Και όχι μόνον.

Δημοσ.

Αυτό που πρέπει να αλλάξει χθες είναι η ιδέα που έχεις ότι με κάποιο τρόπο θα γίνεις "alpha male" (ξερνάω btw) και θα λυθούν τα προβλήματά σου. Spoiler alert: στην προσπάθεια θα πέσει πολύ γέλιο... όχι του είδους με το οποίο θα γελάς εσύ.

Σταμάτα να διαβάζεις πολύ Men's Whatever Magazine, το πρόβλημά σου δεν είναι ότι είσαι πρασινοκόκκινο male με κίτρινες βούλες αλλά ότι μπήκες σε μια γκομενοκατάσταση χωρίς να μπορείς να καταλάβεις πώς έχουν τα πράγματα και μάλλον χωρίς ούτε καν να ξέρεις κι εσύ ο ίδιος τι ακριβώς ήθελες να βγάλεις από εκεί (πόσο μάλλον πώς να κινηθείς για να το πετύχεις και αν είναι ρεαλιστικό).

• Like 5
Δημοσ.

To παραπανω αφιερωμενο σε οσους πιστευουν οτι μονο οι γυναικες ειναι παλαβες

• Like 2
Δημοσ.

Ελπίζω να καταλαβαίνεις οτι αυτό ειναί απλα ένα state of mind.

Δημοσ.

Ε ναι ρε παιδια, δεν εννοω macho αντρας και μαγκια. Την αυτοπεποιθηση να τονωσω εννοουσα

Δημοσ.

Ε ναι ρε παιδια, δεν εννοω macho αντρας και μαγκια. Την αυτοπεποιθηση να τονωσω εννοουσα

ξεκινα να κανεις παρεα με τις γυναικες που σνομπαρεις...

αυτες που δε βρισκεις και τοσο ελκυστικες, αυτες που εχουν φανερες 1-2-5-100 ατελειες κλπ κλπ..

καπως ετσι θα τονωσεις τον εγωισμο σου...οπως τονωσε κ η τυπισσα το δικο της.

δεν ταιριαζουμε με ολους, get over it !

• Like 1
Δημοσ.

To παραπανω αφιερωμενο σε οσους πιστευουν οτι μονο οι γυναικες ειναι παλαβες

Δεν είπε κανείς ότι μόνο οι γυναίκες είναι έτσι, οι άντρες λόγω φύσης είναι ακόμα χειρότεροι  του στυλ "έλα μωρέ στείλε κανα βυζάκι να τον παίξω για πάρτη σου"

Αλλά στην προκειμένη μιλάμε για τις γκόμενες.

Τώρα για τον OP και εγώ όπως ειπε και κάποιος πιο πάνω, θα σου έλεγα αν έχεις το mindset του λεγόμενου "beta male" τότε τι σκατά κάνεις με "γκομενάρες".

Άραξε την πέτσα σου και πήγαινε σε κάτι πιο νορμάλ που δεν θα σε κάνει να αμφισβητείς αν είσαι αρκετός για αυτήν ή όχι. 

Αυτό με τους Έλληνες που ή θα κυνηγήσουν το θεόμουνο ή θα πάνε για φορτωτική σε σάπιες και αφήνουν τις πιο νορμάλ δεν το καταλαβαίνω...

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...