xpapias Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 Βασικα τωρα χρειάζεσαι κίνηση ματ. Υγρο πυρ μάλλον; 9
Βασίλης_29 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 Γεια σας. Γνωριμία με μια γυναίκα μέσω φβ (από διαφορετική πόλη). Ολα τέλεια στην αρχή, πολύ ενθουσιασμός (τουλάχιστον στα γραφόμενα της), ερωτικό ενδιαφέρον. Μου είχε πει όμως ότι έχει κάποια ψυχολογικά θέματα από πρωην, πληγωμένη, διαζύγιο κλπ. 1η συνάντηση. Μαζεμένη, λιγομίλητη. Λίγα φιλιά και τίποτα παραπέρα. Φεύγει. Μετά από 3 μέρες στέλνει "μου λείπεις", "σε θέλω" κλπ. Συνεχίζουμε καθημερινή επικοινωνία. 2η συνάντηση: Με καλεί σπίτι της. Πάω, αλλά και πάλι απόμακρη. Μερικά φιλιά και τίποτα παραπέρα (μου είχε πει από πριν ότι ήταν αδιάθετη). Μου δηλώνει ότι θέλει να συνεχίσει μόνη της. Φεύγω. Ξανά καθημερινή επαφή , και όχι φιλική. Ωσπου κάποια μέρα μου λέει ότι θέλει να σταματήσουμε. Σταματήσαμε κι έμεινε εκεί. Η ερώτηση μου είναι: Μήπως δεν της άρεσα εμφανησιακά και δεν τον προχώρησε; Απ' την άλλη..και σε βίντεο με είχε δει πριν την 1η συνάντηση. Κι αν δεν της άρεσα, θα με καλούσε 2η συνάντηση σπίτι της; Τζάμπα χαλιέσαι, δεν υπάρχει ούτε μήπως ούτε γιατί, σου είπε οτι ήθελε να σταματήσετε. Τώρα είτε κάποιον λόγο θα έχει που δεν στον λέει είτε θα ήταν αναποφάσιστη δεν ήξερε τι θέλει και απλά προσπάθησε να κάνει κάτι με εσένα για να ξεπεράσει τα προβλήματα με τον πρώην της. Την παρατάς και κοιτάς παραπέρα. Η ίδια μου έλεγε ότι με σκέφτεται συνέχεια κι ότι ήταν ερωτευμένη. Απλά γελάμε. Κάνατε έρωτα ή το λέει έτσι για να το πει από μερικά φιλιά μόνο? Κλασσική αντίδραση 16χρονης....
fotaras13 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 Γεια σας..... Έπεσες σε κλασσική περίπτωση κυκλοθυμικής ελληνίδας με ελαφρώς αρκετά έως πολλά ψυχολογικά θέματα. Ανεξαρτήτως έκβασης της "σχέσης " (που βέβαια στην περίπτωση σου δεν ήταν καλή) εγώ θα σου έλεγα μακριά και να ξεκόψεις εντελώς. Και φυσικά δεν έπαιζε κανένα ρόλο η εμφάνιση σου μην αγχώνεσαι... Μην σου κάνει εντύπωση επίσης αν σε λίγο καιρό σου στείλει κάνα ξεκάρφωτο μνμ να βγείτε... 11
afentiko Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 ψυχολογικα. 2 στις 3 εχουν και η μια που απομενει θα αποκτησει XD αυτο που σου λενε, επομενη, οχι δεν ειμαστε γουρουνια που σκεφτομαστε ετσι αυτες εχουν ψυχολογικα 2
iordanis77 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 Γεια σας. Γνωριμία με μια γυναίκα μέσω φβ (από διαφορετική πόλη). Ολα τέλεια στην αρχή, πολύ ενθουσιασμός (τουλάχιστον στα γραφόμενα της), ερωτικό ενδιαφέρον. Μου είχε πει όμως ότι έχει κάποια ψυχολογικά θέματα από πρωην, πληγωμένη, διαζύγιο κλπ. 1η συνάντηση. Μαζεμένη, λιγομίλητη. Λίγα φιλιά και τίποτα παραπέρα. Φεύγει. Μετά από 3 μέρες στέλνει "μου λείπεις", "σε θέλω" κλπ. Συνεχίζουμε καθημερινή επικοινωνία. 2η συνάντηση: Με καλεί σπίτι της. Πάω, αλλά και πάλι απόμακρη. Μερικά φιλιά και τίποτα παραπέρα (μου είχε πει από πριν ότι ήταν αδιάθετη). Μου δηλώνει ότι θέλει να συνεχίσει μόνη της. Φεύγω. Ξανά καθημερινή επαφή , και όχι φιλική. Ωσπου κάποια μέρα μου λέει ότι θέλει να σταματήσουμε. Σταματήσαμε κι έμεινε εκεί. Η ερώτηση μου είναι: Μήπως δεν της άρεσα εμφανησιακά και δεν τον προχώρησε; Απ' την άλλη..και σε βίντεο με είχε δει πριν την 1η συνάντηση. Κι αν δεν της άρεσα, θα με καλούσε 2η συνάντηση σπίτι της; Δε καταλαβαινω γιατι απορεις. Σου ειχε υπογραψει συμβολαιο οτι θα συναψει καποια σχεση μαζι σου? Πιθανοτατα εκτος απο σενα μιλαει και με πολλους αλλoυς μαντραχαλους στο fb.
mclein Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 επρεπε να χωθεις. απ' την μη επιθεση πιστευω οτι εχασες. 1
Vapir Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 Δε καταλαβαινω γιατι απορεις. Σου ειχε υπογραψει συμβολαιο οτι θα συναψει καποια σχεση μαζι σου? Πιθανοτατα εκτος απο σενα μιλαει και με πολλους αλλoυς μαντραχαλους στο fb. το πιθανότερο βέβαια είναι πως η τύπισσα την έχει δει μέλισσα κ πάει απο λουλούδι σε λουλούδι ή μαυραγορίτης κ στοκάρει κρέας για περίπτωση πολέμου 2
Papakaliati Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 Μου αρεσει η αναλυση. Ο αλλος πανω αναφερερετε και σε ¨κλασσική περίπτωση κυκλοθυμικής ελληνίδας με ελαφρώς αρκετά έως πολλά ψυχολογικά θέματα¨. Δεν σε γουσταρε απο κοντα, δεν της αρεσε ενδεχομενος η συμπεριφορα σου και το εληξε. Τι πιο λογικο και φυσιολογικο. 1
damian1977 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 Eιναι τοσο παλιο σεναριο που πλεον θεωρειται κλισε!!! Ομορφη χωρισμενη ελληνιδα....με πληγωμενη καρδια και μαυρισμενη ψυχουλα....που ψαχνει το πριγκηπα στο ασπρο αλογο να γινει το απανεμο λιμανακι της τρικυμιωδους ζωης της!! Νταξ....το εχουμε ακουσει τοσες πολλες φορες το ποιημα που το εχουμε μαθει απ'εξω. Κατα την ταπεινη μου αποψη (και χωρις αυτη ΦΥΣΙΚΑ να εχει καποια ιδιαιτερη αξια) η τυπισσα εχει κανει το fb νυφοπαζαρο και ψαχνει με οποιον τα σκαγια να την βρει (που λεει και το ασμα). Και αν με το πρωτο ραντεβου.....δεν εκατσε η φαση αλλα μπορουσε να σου πει οτι ειναι 'ερωτευμενη' αρκετα για να σε καλεσει σπιτι της ενω εχει τον κυκλο της....ειναι φανερο πως ηταν τεστ για να δει πως θα αντιδρασεις. Φαλλοκρατικο γουρουνακι mode on....κατι τετοιες δεν ειναι να τις λυπασαι και να τις δινεις και πολλα περιθωρια.....της τον πετας στο στομα πριν καταλαβει τι την χτυπησε για να δει τον κυρη του σπιτιου. Πιστεψε με....ΜΟΝΟ ετσι θα σ'εκτιμησει και θα σε σεβαστει! Μην αισθανεσαι ασχημα....για την 'απορριψη'. Θα παρελασουν πολλοι απο το σπιτι της ...ή θα το εχουν κανει ηδη.... Σε νοιαζει να εισαι ενας απο τους πολλους?? 11
fotaras13 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 επρεπε να χωθεις. απ' την μη επιθεση πιστευω οτι εχασες. Μην το ξαναπεις αυτό. Βασικά πάλι καλά να λέει που ξεμπλεξε μαζί της, γιατί σύντομα θα ήταν με ψυχοφάρμακα όπως αυτή πιθανόν.
zeniath Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Να θυμίσω ότι όλες αυτές δεν βγήκαν από το Δαφνί. Και σε καφέ θα τις πετύχεις και παντού δεν είναι θέμα του φβ μόνο, ίσα ίσα πλέον περισσότερους ακούω να λένε ότι έριξαν την γκόμενά τους online παρά σε έξοδο. Το θέμα είναι ότι η τύπισσα μάλλον ήθελε κάτι πιο αντρουά στην συμπεριφορά, προχώρα στην επόμενη μαν, όλες είναι μέσα στα ψυχολογικά ούτως ή άλλως, αυτό που πρέπει να μάθεις είναι: 1)Αναγνώριση Ψυχολογικών 2)Εκμετάλλευση των ψυχολογικών θεμάτων της 3)Σεξ, αν είναι καλό κράτα το για κανά διβδόμαδο 4)Σουτ και μην ξανασχοληθείς Το ξέρω ότι παίζει να με πείτε και μαλάκα που το λέω έτσι ωμά αλλά τι να κάνουμε έτσι είναι, και αυτές τα ίδια κάνουν. Αν είναι σε φάση "έφυγα από τον μαλάκα επιτέλους" θα ψάξουν να βρουν κανά πιο beta male (η μοναδική ευκαιρία να πάρουν και αυτοί κάποια πάνω από 5αράκι) να αράξουν για λίγο καιρό να του φάνε τα λεφτά και μετά σουτ και αυτές. Τώρα αν βρεις καμία νορμάλ και γουσταριζόσαστε άσε την εκμετάλλευση στην άκρη και δες που θα σε πάει. Αυτή τώρα 2 τα τινά: ή Σε τσέκαρε να δει αν είσαι alpha και ξενέρωσε που κρατήθηκες (ή δεν είσαι alpha χωρίς να το λέω προσβλητικά ή απλά ξενέρωσε με την αυτοπεποίθηση στα τάρταρα) ή Απλά έχει ψυχολογικά και δεν μπόρεσες να περάσεις το πρώτο βήμα που έβαλα πριν 4
24LykoS Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 (επεξεργασμένο) Ένα θα σε πω δεν πρέπει να ήσουν ο μόνος που "γνώρισε" τελευταια και το ταμπόν ήταν δικαιολογία ,τώρα τι ψυχολογικά έχει αστο να το ψάξει κάνας άλλος "εις βάθος" μπας και το βρει.... PS Ερωτευμένη ε ;; Ξενερωμένη ίσως αλλα όχι με εσενα γενικά. Επεξ/σία 14 Ιουνίου 2016 από 24LykoS 2
fotaras13 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Αυτό το "αντρουά" που θέλουν όλες και όποιος τους το βγάλει η χυλόπιτα πέφτει σύννεφο και ο χαρακτηρισμός "λιγούρης" γίνεται ταμπέλα σηματοδότησης στην Ε.Ο, είναι ανεξήγητα φαινόμενα της μέσης ελληνίδας. Το ξαναλέω είναι μέσα στα ψυχολογικά και στην κυκλοθυμία το 99% από αυτές, δεν με νοιάζει πως το παίρνει ο καθένας, αυτη ειναι η αληθεια και χαιρομαι που το βλέπουν κι άλλοι αυτό ... Και μόνο ότι βλέπεις 25-30 χρονών (και μεγαλύτερες) να περιμένουν τον πρίγκηπα καταλαβαίνεις το προχωρημένο της κατάστασης τους... Πάνε οι εποχές που ζητάγαμε χαρτί "αγνότητας" από γυναίκες, ουτως η αλλως αυτο στις μερες μας εχει παει περιπατο... Προσωπικά σε επομενη πιθανη σχεση μου με ελληνιδα πρωτού προχωρήσω το πρώτο πράγμα που θα της ζητήσω είναι πιστοποιητικό υγιής ψυχικής κατάστασης από δημόσιο νοσοκομείο πάντα με ταυτόχρονη παρακολούθηση της από εξειδικευμένο κέντρο. 5
Βασίλης_29 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Πάνε οι εποχές που ζητάγαμε χαρτί "αγνότητας" από γυναίκες, ουτως η αλλως αυτο στις μερες μας εχει παει περιπατο... Προσωπικά σε επομενη πιθανη σχεση μου με ελληνιδα πρωτού προχωρήσω το πρώτο πράγμα που θα της ζητήσω είναι πιστοποιητικό υγιής ψυχικής κατάστασης από δημόσιο νοσοκομείο πάντα με ταυτόχρονη παρακολούθηση της από εξειδικευμένο κέντρο. Good idea. Ευκαιρία να προσληφθούν και άνεργοι ψυχίατροι στα νοσοκομεία της χώρας για να έχουν να ασχολούνται και κάποιοι. 5
AntiCambeR Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Αυτό το "αντρουά" που θέλουν όλες και όποιος τους το βγάλει η χυλόπιτα πέφτει σύννεφο και ο χαρακτηρισμός "λιγούρης" γίνεται ταμπέλα σηματοδότησης στην Ε.Ο, είναι ανεξήγητα φαινόμενα της μέσης ελληνίδας. Το ξαναλέω είναι μέσα στα ψυχολογικά και στην κυκλοθυμία το 99% από αυτές, δεν με νοιάζει πως το παίρνει ο καθένας, αυτη ειναι η αληθεια και χαιρομαι που το βλέπουν κι άλλοι αυτό ... Και μόνο ότι βλέπεις 25-30 χρονών (και μεγαλύτερες) να περιμένουν τον πρίγκηπα καταλαβαίνεις το προχωρημένο της κατάστασης τους... Πάνε οι εποχές που ζητάγαμε χαρτί "αγνότητας" από γυναίκες, ουτως η αλλως αυτο στις μερες μας εχει παει περιπατο... Προσωπικά σε επομενη πιθανη σχεση μου με ελληνιδα πρωτού προχωρήσω το πρώτο πράγμα που θα της ζητήσω είναι πιστοποιητικό υγιής ψυχικής κατάστασης από δημόσιο νοσοκομείο πάντα με ταυτόχρονη παρακολούθηση της από εξειδικευμένο κέντρο. Αν έκανε κίνηση θα ήταν λιγούρης,τώρα που δεν έκανε μπορεί να τον χαρακτήρισε απο μέσα της αλλά και στις φίλες της με 4-5 επίθετα όπως ανασφαλή κλπ. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις