Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Της εστειλα, μου ειπε οτι δεν ηταν δικο μου φταιξιμο, μια χαρα ημουν,  αυτη ειχε το θεμα. Μου το ελεγε κι ολας καθε τοσο. Επισης μου ειπε οτι βγαινει με καποιον εδω κ λιγο καιρο και δεν εχει κανει τιποτα ακομα μαζι του λογω των ιδιων ψυχολογικων θεματων της. 

Η κοπέλα αυτή, με τα παραπάνω που σου είπε, το πιθανότερο χρυσώνει απλά το χάπι και εννοεί "δεν μου κάνεις, σε απορρίπτω" πασπαλισμένο με μπόλικη απενεχοποίηση.

Με το από κάτω, το ότι δεν έχει κάνει κάτι μαζί με τον άλλο και μπλα μπλα, πολύ πιθανό πάλι στο λέει για να κρατήσει την πόρτα ανοιχτή. Το "καλύτερο" (τρόπος του λέγειν) για την κακή αυτοπεποίθηση της είναι κάποιος ο οποίος θα την κυνηγάει γιατί έχει κολλήσει μαζί της.

Φιλικά θα στο πω. Μην την "ταίζεις" την συγκεκριμένη. Ότι ήταν, δεν τελείωσε πριν ξεκινήσεις να μας γράφεις την ιστορία σου. Απλά δεν ξεκίνησε ποτέ. Σου φέρθηκε χειριστικά. Δεν μπορώ να γνωρίζω πόσο συνειδητά ή ασυνείδητα το έκανε αλλά (και αυτό είναι που πρέπει να προβληματίζει εσένα - στο είπα και στο πρώτο μύνημα - στο είπε και ο mclein μερικά μυνήματα πιο πριν) ξέχνα την, δες τι έκανες *εσύ* λάθος (και όχι εκείνη) και προχώρα μπροστά. Καλές οι εμπειρίες, ας είναι και άσχημες, γιατί μας διδάσκουν κάτι. Με αρκετή λογική και λιγότερο συναίσθημα θα είσαι σε θέση να καταλάβεις τι εμάθες πλέον. Και να θυμάσαι πως μετά από κάθετι, δεν είμαστε ποτέ ίδιοι. Φρόντισε απλά, στο τελος, να νιώθεις καλύτερα (με τον εαυτό σου), και όχι χειρότερα. 

Καλή τύχη από μένα και κουράγιο. Όλα περνάνε. Θα περάσει κι αυτό και κάποια στιγμή θα χαμογελάς με τον εαυτό σου. Γιατί θα έχεις μάθει *κάτι* παραπάνω γι' αυτόν :)

• Like 6
  • Απαντ. 241
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Της εστειλα, μου ειπε οτι δεν ηταν δικο μου φταιξιμο, μια χαρα ημουν,  αυτη ειχε το θεμα. Μου το ελεγε κι ολας καθε τοσο. Επισης μου ειπε οτι βγαινει με καποιον εδω κ λιγο καιρο και δεν εχει κανει τιποτα ακομα μαζι του λογω των ιδιων ψυχολογικων θεματων της. 

Οπως κατάλαβες δοκιμάζει και άλλους αλλά σου άφησε και το ενδεχόμενο ανοιχτό γιατί "δεν έχει κάνει τίποτα ακόμη".

Οσο κολλάς μαζί της τόσο έχει το πάνω χέρι και θα σε κάνει να περιμένεις στην αναμονή μήπως και αλλάξει γνώμη με τους επόμενους 3-4 γκόμενους.

Μην της κάνεις αυτή τη χάρη  :-(

• Like 1
Δημοσ.

Δεν ντροπιάστηκες. Μέσα στο παιχνίδι είναι όλα αυτά. Ολοι τα έχουμε κανει. Τώρα είσαι πιο έμπειρος.

• Like 3
  • Moderators
Δημοσ.

Τελος ρε, τελος. Αρκετα ντροπιαστηκα.

Δουδιε αν αυτο θεωρεις ντροπη σε γκομενοφαση, I got news for you :lol:

Στοιχηματιζω το αμαξι μου πως πολλοι εδω εχουμε κανει πραγματα που τα σκεφτομαστε ανα διαστηματα ξερωγω και θελουμε να ανοιξουμε τρυπα να κρυφτουμε. Ή μπορει να ειμαι μονο εγω :lol:

• Like 12
Δημοσ.

Τελος ρε, τελος. Αρκετα ντροπιαστηκα.

Aστα να πανε με τέτοια ντροπη πως θα κυκλοφορησεις στην κοινωνια????

Η κοπέλα αυτή, με τα παραπάνω που σου είπε, το πιθανότερο χρυσώνει απλά το χάπι και εννοεί "δεν μου κάνεις, σε απορρίπτω" πασπαλισμένο με μπόλικη απενεχοποίηση.

Με το από κάτω, το ότι δεν έχει κάνει κάτι μαζί με τον άλλο και μπλα μπλα, πολύ πιθανό πάλι στο λέει για να κρατήσει την πόρτα ανοιχτή. Το "καλύτερο" (τρόπος του λέγειν) για την κακή αυτοπεποίθηση της είναι κάποιος ο οποίος θα την κυνηγάει γιατί έχει κολλήσει μαζί της.

Φιλικά θα στο πω. Μην την "ταίζεις" την συγκεκριμένη. Ότι ήταν, δεν τελείωσε πριν ξεκινήσεις να μας γράφεις την ιστορία σου. Απλά δεν ξεκίνησε ποτέ. Σου φέρθηκε χειριστικά. Δεν μπορώ να γνωρίζω πόσο συνειδητά ή ασυνείδητα το έκανε αλλά (και αυτό είναι που πρέπει να προβληματίζει εσένα - στο είπα και στο πρώτο μύνημα - στο είπε και ο mclein μερικά μυνήματα πιο πριν) ξέχνα την, δες τι έκανες *εσύ* λάθος (και όχι εκείνη) και προχώρα μπροστά. Καλές οι εμπειρίες, ας είναι και άσχημες, γιατί μας διδάσκουν κάτι. Με αρκετή λογική και λιγότερο συναίσθημα θα είσαι σε θέση να καταλάβεις τι εμάθες πλέον. Και να θυμάσαι πως μετά από κάθετι, δεν είμαστε ποτέ ίδιοι. Φρόντισε απλά, στο τελος, να νιώθεις καλύτερα (με τον εαυτό σου), και όχι χειρότερα. 

Καλή τύχη από μένα και κουράγιο. Όλα περνάνε. Θα περάσει κι αυτό και κάποια στιγμή θα χαμογελάς με τον εαυτό σου. Γιατί θα έχεις μάθει *κάτι* παραπάνω γι' αυτόν :)

Πλακα θα εχει να ειναι καμια παρτουζιάρα αυτη και να ψάχνεται με πολλους :D

• Like 1
Δημοσ.

Δουδιε αν αυτο θεωρεις ντροπη σε γκομενοφαση, I got news for you :lol:

Στοιχηματιζω το αμαξι μου πως πολλοι εδω εχουμε κανει πραγματα που τα σκεφτομαστε ανα διαστηματα ξερωγω και θελουμε να ανοιξουμε τρυπα να κρυφτουμε. Ή μπορει να ειμαι μονο εγω :lol:

Ακριβώς αυτό :lol:

Πλάκα κάνεις; Να πέφτεις για ύπνο και να σου σκάει η φάση που τα είχες κάνει όλα σκατά και να θες να σε καταπιεί η γη...

-----

Αλλά κλαιν, δεν έκατσε σιγά θα βρεις άλλη μη σκαλώνεις με τις γκόμενες, να σου κάτσει και να κάνετε σχέση το καταλαβαίνω αλλά χωρίς να γίνει τίποτα;;; Κλααααααιν

Έχε την χυλόπιτα παράσημο ρε, τουλάχιστον προσπάθησες από το να καθόσουν και να κότεβες εντελώς. Την επόμενη φορά μην κωλώσεις όμως, αν σε καλεί άκυρη fb γκόμενα σπίτι της σημαίνει μόνο ένα πράγμα.

(Και μην κωλώσεις αν δεν έχεις πάρει μαζί σου καπότες, δεν χάθηκε ο κόσμος)

• Like 2
Δημοσ.

(Και μην κωλώσεις αν δεν έχεις πάρει μαζί σου καπότες, δεν χάθηκε ο κόσμος)

μη γραφετε μ@λακιες κ μπορει να διαβαζουν πιτσιρικια

καλυτερα να εισαι χεστης μια φορα - παρα να κλαις μια ολοκληρη ζωη.

μπορει να μην εισαι τυχερος κ ειναι κριμα να κουβαλας παρασημα για το τιποτα !

• Like 3
Δημοσ.

Δεν ντροπιάστηκες. Μέσα στο παιχνίδι είναι όλα αυτά. Ολοι τα έχουμε κανει. Τώρα είσαι πιο έμπειρος.

Bασικα ναι. Τωρα ειναι έτοιμος να κατακτησει τον κοσμο!

• Like 2
Δημοσ.

Το να κάνεις μια σχέση σήμερα είναι πραγματικά εύκολοτερο απ οσο νομιζετε.

Μέσα από το fb, τα τσοντοsite και τα φορουμ προφανως δεν θα βρειτε καμια να σας δωσει σημασια και απλα θα κλαιτε τη μοιρα σας...

Γυναικάρες που ο ενας θα τους ξυνιζει και ο αλλος θα τους βρωμαει δλδ αυτες που ποτε δεν ξερουν τι θελουν βρισκεις αλλα ευκολοτερα βρισκεις και νορμαλ κοριτσια αρκετα εμφανισιμα που θα σε γουσταρουν γι αυτο που εισαι!!!

Το μυστικό; ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΠΟΙΗΣΗ λεγεται. Ειτε στον κυκλο σου, ειτε σε παρεες γνωστων/φίλων, ειτε στη δουλεια, ειτε στο πανεπιστημιο, ειτε στις συναλλαγες σου γενικοτερα με τους γυρω σου...

Να ερχεσαι σε επαφη με κοσμο, να ξερεις να μιλας, να εισαι ωριμος και ωραιος στο  ΜΥΑΛΟ, να εχεις αυτοπεποιθηση και να εισαι σωστος ανθρωπος γενικοτερα.

Οχι να μετρας και να πουλας μουρη επειδη εχεις ακριβο αμαξι, μπρατσα η 800 ευρω στις τσεπες καθε φορα που εισαι εξω.

Αυτα ειναι απλα εξτρα στις γυναικες, σε "πουτ..νίτσες" μετρανε ως επι των πλειστων αλλα ποιος θελει παρε δωσε με τετοιες γυναικες σοβαρα τωρα...

Για τις υπολοιπες: Αν δεν εισαι κοινωνικοποιημενος εισαι σιγουρα καμμενο χαρτι....

Ξερετε ποσες περιπτωσεις ξερω/εχω δει με μετριους ή και κάτω του μετριού σε εμφανιση φιλους μου να εχουν διπλα τους ομορφες κοπελες;;;;

Αυτοι πώς τα κατάφεραν δλδ;

Απλά ήξεραν τι θέλουνε και ήταν ο εαυτός τους. Τίποτα άλλο...Ούτε λεφτα, γυμναστηρια, ακριβα ρουχα και αμαξια ....

Ξερω ομως παρα πολλες περιπτωσεις φιλων/γνωστων του στυλ: "Ολαις ηνε καρχιες καμηα δαιν μου καθαιτε γιατη ολαις θαιλουν μπαντ πριτ και φεπαρι αμαξη.... ΟΥΓΚ ΟΥΓΚ ΟΥΓΚ!"

Γιατί γινεται αυτο; Γιατί δυστυχώς οι τσοντες και το lifestyle εχουν καταστρεψει εγκεφαλικα κυτταρα! Άντρες/γυναίκες....

Επίσης μην ψαρώνετε με αυτά που λένε οι γυναίκες, να αναδειχτουν θελουνε τις περισσοτερες φορες απλά προσπεράστε τες.

Ούτε το 1% από αυτές δεν θα καταλήξει με μοντελα και με σαουδαραβες κροισους...Αργα η γρηγορα ειτε ξυπνανε και βρισκουν απλα καποιον να ανεβουν τα σκαλια της εκκλησιας ειτε καταληγουν μονες τους στα 50 φευγα τους και εκει μετα αρχιζει το δραμα...

Η γυναικα κοιταζει εμφανιση (ενδεχωμένως και τα εξτρα που αναφερθηκαν) αλλα ΔΕΝΕΤΑΙ με χαρακτηρα. Ασφαλεια θελει και αγαπη... 
Αν δεν το χεις, σε εχει σουταρει με τη μία δεν πα να εισαι και πιστο αντιγραφο του Clooney...

O τρόπος ρίχνω γκόμενα με :  "γεια σου ηρθα να σε κερασω ενα ποτακι και αργοτερα αν θες να στον δωσω στο στομα"  ειναι απλα ο σιγουρος για να σε ριξει στο γκρεμο και να γινεις ξεφτιλας.

Να θυμαστε οτι αργα η γρηγορα ο καθενας στη ζωη παιρνει οτι του αξιζει....

Αυτά από μένα!

ΥΓ: Σορρυ αν ειμαι λιγο οφφτοπικ η σας κουρασα αλλα δεν μπορω να διαβαζω μονιμως την ιδια γκρινια/παραμυθι....

• Like 6
Δημοσ.

Εμας ρωτάς πως τα καταφεραν αυτοι? εκεινους επρεπε να ρωτησεις. Και οπως το γράφεις αμα ο άλλος δεν εχει την εμφανιση που θελει η άλλη απορριπτεται με την μια.

Μηπως σκεφτηκες τι θυσιες έχουν κανει αυτοι οι μετριοι εμφανισιακα που άλλοι δεν θα εκαναν? αμα δεν κάτσεις να δεις τι ακριβως εγινε θα βγάζεις το δικο σου συμπερασμα το οποιο μπορει να ισχυει μπορει και οχι.

Δημοσ.

Bασικα ναι. Τωρα ειναι έτοιμος να κατακτησει τον κοσμο!

Ετσι νομιζαν κι αλλοι και κατεληξαν στο πατο.

82818fa6cfa60b30c529ecef969c3af9.jpg[/ur

Μηπως σκεφτηκες τι θυσιες έχουν κανει αυτοι οι μετριοι εμφανισιακα που άλλοι δεν θα εκαναν?

Τι θυσιες? Λιφτινγκ και πλαστικες για να διορθωσουν τα αδιορθωτα?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...