Peleus17 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 TS, στην ίδια κατάσταση μαζί σου ήμουν. Πολύ τρελό κόλλημα. Αλλά το χειρότερο σε μένα είναι ότι την έφερα σπίτι, δηλαδή συμφώνησε να έρθει, μπήκε στο δωμάτιο, ξαπλωσε στο κρεβάτι μου και εγώ.... ΔΕΝ ΕΚΑΝΑ ΤΙΠΟΤΑ. Αλλά εντάξει, "παιδακι" ήμουν ακόμα.
Gtr34 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 Ο χρόνος τρέχει και δεν περιμένει κανέναν και τίποτα. Προχωρά στην επόμενη. 1
Karp Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 Της εστειλα, μου ειπε οτι δεν ηταν δικο μου φταιξιμο, μια χαρα ημουν, αυτη ειχε το θεμα. Μου το ελεγε κι ολας καθε τοσο. Επισης μου ειπε οτι βγαινει με καποιον εδω κ λιγο καιρο και δεν εχει κανει τιποτα ακομα μαζι του λογω των ιδιων ψυχολογικων θεματων της. 1
Anastazio Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 Της εστειλα, μου ειπε οτι δεν ηταν δικο μου φταιξιμο, μια χαρα ημουν, αυτη ειχε το θεμα. Μου το ελεγε κι ολας καθε τοσο. Επισης μου ειπε οτι βγαινει με καποιον εδω κ λιγο καιρο και δεν εχει κανει τιποτα ακομα μαζι του λογω των ιδιων ψυχολογικων θεματων της. Τι καλααα!!! 2
mclein Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 μαμααααα, μαμαααααααα....θελω παγωτοοοοοοοοοοοο.....
Mohamed_Ali Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 Της εστειλα, μου ειπε οτι δεν ηταν δικο μου φταιξιμο, μια χαρα ημουν, αυτη ειχε το θεμα. Μου το ελεγε κι ολας καθε τοσο. Επισης μου ειπε οτι βγαινει με καποιον εδω κ λιγο καιρο και δεν εχει κανει τιποτα ακομα μαζι του λογω των ιδιων ψυχολογικων θεματων της. Αφου ηθελες να μαθεις τον λογο καλα εκανες και της έστειλες. Τωρα σχετικα με αυτα που σου ειπε ειχαν δικιο που σου ειπαν εδω οτι μαλλον βγαινει και με άλλους αλλα και οσοι σου ειπαμε οτι δεν εκανες τιποτα το τρομερο για να απολογηθεις. Οταν θα έχεις κανει μαλακια θα ζητησεις συγγνωμη και θα προσπαθησεις να την διορθωσεις αν ομως δεν εχεις κανει τιποτα το σοβαρο στα αρχιδια σου μην γινεις το ατομο που πρεπει να απολογειται για τα πάντα.
Karp Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 Αφου ηθελες να μαθεις τον λογο καλα εκανες και της έστειλες. Τωρα σχετικα με αυτα που σου ειπε ειχαν δικιο που σου ειπαν εδω οτι μαλλον βγαινει και με άλλους αλλα και οσοι σου ειπαμε οτι δεν εκανες τιποτα το τρομερο για να απολογηθεις. Οταν θα έχεις κανει μαλακια θα ζητησεις συγγνωμη και θα προσπαθησεις να την διορθωσεις αν ομως δεν εχεις κανει τιποτα το σοβαρο στα αρχιδια σου μην γινεις το ατομο που πρεπει να απολογειται για τα πάντα. Ετσι ειναι. Αλλα οχι , δεν απολογηθηκα. Ολα οκ, ανακουφιστηκα κι ολας. Τελειωσε και στο δικο μου μυαλο η ολη φαση , δηλαδη
mclein Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 βρε αδερφε...τωρα σοβαρα ; 16 χρονων εισαι ; ποσες γυναικες λενε οτι το φταιξιμο ειναι καποιου ; εφαγες χυλοπιτα κρυα, ζεστη, χλιαρη κ οτι αλλο θες και συνεχιζες/εις να ασχολεισαι... ακουσες και το πιο κλασικο παραμυθι οτι δεν εφταιγες εσυ...σου ειπε στα μουτρα οτι παιζει σεξακι και με αλλους... κι εσυ νομιζεις οτι τα εκανες ολα καλα κ οτι πιθανο σε γουσταρε αλλα ηταν αυτα τα ατιμα ψυχολογικα κλπ... δεν προχωρας κ δεν εξελισσεσαι αν δεν καταλαβες οτι το λαθος σου ηταν που ησουν δεδομενος κ απραγος στις χ δεδομενες στιγμες που προεκυψαν...δεν ειναι κακο να μη σε γουσταρει μια γυναικα, ισα ισα φυσιολογικο. ΜΗΝ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΖΕΣΑΙ & ΜΗΝ ΟΝΕΙΡΟΒΑΤΕΙΣ γιατι το επομενο αναλογο περιστατικο ειναι κοντα. 5
Karp Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 Δε την πιστεψα ρε φιλε, ανακουφιστηκα που ακουσα κι απ την ιδια οτι παιζει αλλος/αλλοι. Γιατι καποιες φορες οσο και να το ξερεις, θες να το ακουσεις απ τον αλλον για να τελειωσει ολοκληρωτικα μεσα σου 1
KNSM Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 Εγω απορω γιατι καθεστε και ασχολειστε με την καθε μια που ''εχει ψυχολογικα'', υπαρχουν μια χαρα κοπελες εκει εξω. Σαφεστατα λιγοτερες απο τις ασταθεις αλλα υπαρχουν. 3
kirileman Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 Δε την πιστεψα ρε φιλε, ανακουφιστηκα που ακουσα κι απ την ιδια οτι παιζει αλλος/αλλοι. Γιατι καποιες φορες οσο και να το ξερεις, θες να το ακουσεις απ τον αλλον για να τελειωσει ολοκληρωτικα μεσα σου One way or another, κάποιος θα τελειώσει μέσα στον άλλον. 9
Mohamed_Ali Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 One way or another, κάποιος θα τελειώσει μέσα στον άλλον. χαχαχαχαχα
Vapir Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 TS, στην ίδια κατάσταση μαζί σου ήμουν. Πολύ τρελό κόλλημα. Αλλά το χειρότερο σε μένα είναι ότι την έφερα σπίτι, δηλαδή συμφώνησε να έρθει, μπήκε στο δωμάτιο, ξαπλωσε στο κρεβάτι μου και εγώ.... ΔΕΝ ΕΚΑΝΑ ΤΙΠΟΤΑ. Αλλά εντάξει, "παιδακι" ήμουν ακόμα. τι εννοείς ? την κοίταζες? δηλαδή ήρθε ξάπλωσε και κοιταζόσασταν ? χαχαχαχαχα κ δεν χεστήκατε στα γέλια? weird
fotaras13 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 Εγω απορω γιατι καθεστε και ασχολειστε με την καθε μια που ''εχει ψυχολογικα'', υπαρχουν μια χαρα κοπελες εκει εξω. Σαφεστατα λιγοτερες απο τις ασταθεις αλλα υπαρχουν. Υπάρχουν και φορές που θα ασχοληθείς ειδικα στην αρχή της γνωριμίας που δεν σου εχει βγαλει τα κουσουρια της ακομα... Αφενός μεν γιατί το παιχνίδι το ξεκινάνε αυτές τις περισσοτερες φορες, αλλά λόγω ψυχολογικής αστάθειας από τη μεριά τους το σταματάνε όποτε τους βαρεσει ο εγκεφαλος, αφετέρου οι λιγότερες είναι σε σημαντικό ποσοστο μπάζα και χρειάζεσαι αρκετή εως πολύ τύχη για να πετύχεις κάτι άνω του μετρίου σε εμφάνιση με νορμάλ/προσγειωμένο χαρακτήρα.
ADHD Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 Της εστειλα, μου ειπε οτι δεν ηταν δικο μου φταιξιμο, μια χαρα ημουν, αυτη ειχε το θεμα. Μου το ελεγε κι ολας καθε τοσο. Επισης μου ειπε οτι βγαινει με καποιον εδω κ λιγο καιρο και δεν εχει κανει τιποτα ακομα μαζι του λογω των ιδιων ψυχολογικων θεματων της. Ψέμα, μια χαρα παιζει να τα πηγαίνει με τον αλλο απλα δεν της έκανες εσυ, εχει βαλει τα ψυχολογικά δικαιολογία για να κανει οτι θελει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις