kirileman Δημοσ. 16 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2016 Πωωω...Κατι τετοια διαβαζω, θυμαμαι τα δικα μου μερικα χρονια πριν και λεω τι ωραια που ειμαι παντρεμενος... Υπό προϋποθέσεις, είναι αρχοντιλίκι μεγάλο. Γιατί βλέπω γυναίκες και άντρες άνω των 37 μόνες και μόνους να ψάχνουν και μια ευλογία τη νιώθω που δε γυρίζω τα βράδια σαν την άδικη κατάρα να βρω ταίρι. 3
fotaras13 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2016 Σιγα μη χαμηλώσει και τα στανταρ του επειδη τα ψωνια ψάχνουνε μουσκουλα λες και εχει σχέση η εμφανιση με το ποσο καλος θα ειναι κάποιος στο κρεβάτι. Η εμφάνιση μετράει ελάχιστα απ όσο νομίζουν κάποιοι... Συγκεκριμμένα υπό δύο προϋποθέσεις: 1) Μετράει κυρίως σε γυναίκες κάτω των 22 (άντε 25) χρονών 2) Αν είσαι στα επίπεδα του Ρουβά ή στα επίπεδα του κατμαν (από την Πάνια). Όλα τα ενδιάμεσα αυτών των δύο κατηγοριών λίγο πολύ στα ίδια επίπεδα κυμαίνονται στις γυναίκες, οπότε τσάμπα και ο κόπος να κωλοχτυπιέσαι στο γυμναστήριο για να ρίξεις γκόμενα ως στοχο.... 2
Karp Δημοσ. 16 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουνίου 2016 Ε δεν την παλευω, ολο στο προφιλ της μπαινω και χαλιεμαι
defacer Δημοσ. 16 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2016 Άκου λίγο Candlemass να στρώσεις. https://www.youtube.com/watch?v=woe_4gkS4XU 4
24LykoS Δημοσ. 16 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2016 Ε δεν την παλευω, ολο στο προφιλ της μπαινω και χαλιεμαι Είναι online τουλάχιστον;;; Στειλ'΄της μηνυμα να τελειώνεις αυτα που θες να της πεις να το βγάλεις απο μέσα σου το πολυ μετα της κνς κι ένα delete. PS ετσι κι αλλιως αυτό θα κνς στο τέλος ......
The_Judas Δημοσ. 16 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2016 Με αυτά τα alpha, beta κτλ νομίζω ότι μιλάτε για αγέλη λύκων και όχι για ανθρώπους. Νομίζω ότι καλύτερα θα ήταν να ξεκινάτε να περπατάτε και στα 4 για να μπείτε και καλύτερα στο ρόλο του alpha male κοκ... Μετά από χιλιάδες χρόνια εξέλιξης, πολιτισμού, φεμινισμού, απελευθέρωσης της κοινωνίας, το μόνο που έχει παραμείνει ίδιο είναι ότι ο κάγκουρας συνήθως κερδίζει. Αυτός που φουσκώνει, περηφανεύεται, επιδεικνύεται και τσαμπουκαλεύεται. Αντιστοίχως και από τις γυναίκες η πιο φανταχτερή, η πιο βαμμένη. Δηλαδή ακριβώς όπως συμβαίνει και στο ζωικό βασίλειο. Είναι online τουλάχιστον;;; Στειλ'΄της μηνυμα να τελειώνεις αυτα που θες να της πεις να το βγάλεις απο μέσα σου το πολυ μετα της κνς κι ένα delete. PS ετσι κι αλλιως αυτό θα κνς στο τέλος ...... καλύτερα απευθείας delete για να ξεκολήσει.
ScorpioX777 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2016 Ε δεν την παλευω, ολο στο προφιλ της μπαινω και χαλιεμαι Απο αυριο που πιανει καυσωνας πηγαινε για κανα μπανακι να σου φυγει η καψα, πιασε και μπλα-μπλα με καμια αλλη και θα σου περασει.Η γυναικα παντα γιατρευεται με μια αλλη γυναικα.
deesnider Δημοσ. 16 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2016 Άκου λίγο Candlemass να στρώσεις. https://www.youtube.com/watch?v=woe_4gkS4XU Από τους πλέον αισιοδοξοανεβαστικοεμψυχωτικούς στίχους... (...άσχετο: Γκρουπάρα! ) 1
4saken Δημοσ. 16 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2016 Υπό προϋποθέσεις, είναι αρχοντιλίκι μεγάλο. Γιατί βλέπω γυναίκες και άντρες άνω των 37 μόνες και μόνους να ψάχνουν και μια ευλογία τη νιώθω που δε γυρίζω τα βράδια σαν την άδικη κατάρα να βρω ταίρι. Απο τι μια τρελαινεσαι με αυτα που βλεπεις εξω και λες "αχ και να μουν ελευθερος" και μετα σκεφτεσαι τα τοσα βραδια που γυρναγες μονος, τις χυλοπιτες τις καψουρες κτλ και λες μια χαρα ειμαι.... 1
Vapir Δημοσ. 16 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2016 "γιατι να σταματησουμε? ωραια δεν περνάμε??? τι έπαθες???" ναι αλλα για ποιο λόγο να κλαψουρίζει ? να τον περάσει για φλωράκο ? δε νομίζω πως το κλαψούρισμα βοηθάει σε τέτοιες περιπτώσεις , όχι αν σέβεσαι τον εαυτό σου , ίσως σε λυπηθεί καμια γκόμενα αλλα κ πάλι τι να λέει αν μετά ντρέπεσαι να κοιταχτείς στον καθρέφτη (όχι εσύ ε) Μετά από χιλιάδες χρόνια εξέλιξης, πολιτισμού, φεμινισμού, απελευθέρωσης της κοινωνίας, το μόνο που έχει παραμείνει ίδιο είναι ότι ο κάγκουρας συνήθως κερδίζει. Αυτός που φουσκώνει, περηφανεύεται, επιδεικνύεται και τσαμπουκαλεύεται. Αντιστοίχως και από τις γυναίκες η πιο φανταχτερή, η πιο βαμμένη. Δηλαδή ακριβώς όπως συμβαίνει και στο ζωικό βασίλειο. ακριβώς , η γυναίκα ψάχνει κάποιον δυνατότερο απο αυτή (θες σωματικά , θες οικονομικά, πνευματικά u name it) που θα της παρέχει ασφάλεια κ θα την κάνει να νιώσει ασφαλής γιατι αυτό ψάχνει, αν ήθελε κάτι άλλο έχει τις φίλες της 1
SOCRATIS1000 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2016 Ε δεν την παλευω, ολο στο προφιλ της μπαινω και χαλιεμαι Θα σου πω κατι μιας και ειμαι και εγω ακομα μικρος ,23 και ειχα και εγω ενα σκαλωμα με μια τυπισα.Εγω την ευχαριστω παρα πολυ που μου εδωσε ενα καλο μαθημα μπας και σκληρωνω .Αυτο εγινε στα 19 μου. Πηγαινε βολτα σε ενα κλαμπακι ,να δεις τι παιζει,το 80% ειναι ελευθερες .Μην σκαλωνεις σε μια κοπελα ,πανικος εξω.Ακομα και να βγειτε με μια δεν σημαινει κατι. Υπαρχουν κοπελες που ρουβας να εισαι μπορει να μην θελουν να βγουν γιατι τις γνωρισες σε κλαμπ,αλλη μπορει να εχει θεμα με το υψος σου αλλη το ενα αλλη το αλλο.Δεν εχει σημασια το ποσο ωραια ειναι καποια .Μπορει μια ασχημουλα να σου ριξει ακυρο[για οποιον λογο θελει,μπορει να μην γουσταρει εκεινη την στιγμη],μπορει να ερθει μια μουναρα και να σε παρακαλαει. Μπορει να κανεις σχεση και μια μερα να σου πεταξει μυνημα η κοπελια οτι τελειωσατε χωρις να ξερεις τον λογο. Μην το ψαχνεις πολυ,οι γυναικες δεν πανε συμφωνα με την λογικη ,πανε με το συναισθημα .Στην περιπτωση σου στην αρχη μπορει να γουσταρε μετα να ειδε κατι λιγο αρνητικο πανω σου και να ξενερωσε και γεια σας.Αμα ψαχνεις για σχεση στο 2016 σου ευχομαι καλη τυχη , θα χρειαστεις πολλα ραντεβου και φαπες για να βρεις καποια που να ταιριαζεται και να κουμπωνετε. Να ζητας αυτο που θες και μην αφηνεις καμια να σε κανει μπαλακι της , 1-2 τις λες και μετα γεια σας.Χρειαζοντε 2 για να παιξετε τραμπαλα.Μην ακους φιλους που σοιυ λενε στειλε να δεις τι κανει κτλ λες και εισαι φιλεναδος της ,αυτα μονο στις ταινιες. Απειρα θα μπορουσαμε να συζητησουμε ,αλλα αστο.Προχωρα . Βασικα ναι αμα κάποιος ρωτησει μια γκομενα αμα τελικα της αρέσει ειναι θανασιμο λάθος και θα πρεπει να τον παρατησει αμεσως η γκομενα και να τον μαστιγωσει κιολας. Τι ειναι αυτα που λεμε ρε παιδια? σε τι περιορισμους εχουμε βάλει τον εαυτο μας? λες και αυτες δεν επιζητούν τα σχολια? ο καθενας εχει τις ανασφαλειες του. Και ενα σωστο κοριτσι θα το καταλαβει αυτο. Κατα τα αλλα συμφωνώ. Οσο για τη γκομενα αμα σκεφτεται ετσι οπως λες θα φάει τα μακάπια της και τις χυλοπιτουρες και μετα στα 30 θα κάνει το καλο κοριτσι και θα ψάχνει το κοροιδο να το κουκουλωθει. Ετσι ειναι ειναι η γυναικα.Γουσταρει να ειναι με καποιον που μετραει,και Ενας ανθρωπος που κανει τετοιες ερωτησεις δεν μετραει.Αρκετοι λενε γιατι παει με τον ασχημο μια και λενε γιατι εχει λεφτα.Δεν ειναι τα λεφτα ,ειναι οτι ο τυπος ειναι κατι ,μετραει ,μπορει να την κουμανταρει.Και φυσικα καποιος πετυχημενος ανθρωπος εχει και λεφτα. 4
revolver1990 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2016 Πόσο θα ασχοληθείς πια βρε αγόρι μου.Δεν κουράστηκες? Αν αυτή δεν θέλει 1 εσύ 10. 1
Mohamed_Ali Δημοσ. 16 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2016 Θα σου πω κατι μιας και ειμαι και εγω ακομα μικρος ,23 και ειχα και εγω ενα σκαλωμα με μια τυπισα.Εγω την ευχαριστω παρα πολυ που μου εδωσε ενα καλο μαθημα μπας και σκληρωνω .Αυτο εγινε στα 19 μου. Πηγαινε βολτα σε ενα κλαμπακι ,να δεις τι παιζει,το 80% ειναι ελευθερες .Μην σκαλωνεις σε μια κοπελα ,πανικος εξω.Ακομα και να βγειτε με μια δεν σημαινει κατι. Υπαρχουν κοπελες που ρουβας να εισαι μπορει να μην θελουν να βγουν γιατι τις γνωρισες σε κλαμπ,αλλη μπορει να εχει θεμα με το υψος σου αλλη το ενα αλλη το αλλο.Δεν εχει σημασια το ποσο ωραια ειναι καποια .Μπορει μια ασχημουλα να σου ριξει ακυρο[για οποιον λογο θελει,μπορει να μην γουσταρει εκεινη την στιγμη],μπορει να ερθει μια μουναρα και να σε παρακαλαει. Μπορει να κανεις σχεση και μια μερα να σου πεταξει μυνημα η κοπελια οτι τελειωσατε χωρις να ξερεις τον λογο. Μην το ψαχνεις πολυ,οι γυναικες δεν πανε συμφωνα με την λογικη ,πανε με το συναισθημα .Στην περιπτωση σου στην αρχη μπορει να γουσταρε μετα να ειδε κατι λιγο αρνητικο πανω σου και να ξενερωσε και γεια σας.Αμα ψαχνεις για σχεση στο 2016 σου ευχομαι καλη τυχη , θα χρειαστεις πολλα ραντεβου και φαπες για να βρεις καποια που να ταιριαζεται και να κουμπωνετε. Να ζητας αυτο που θες και μην αφηνεις καμια να σε κανει μπαλακι της , 1-2 τις λες και μετα γεια σας.Χρειαζοντε 2 για να παιξετε τραμπαλα.Μην ακους φιλους που σοιυ λενε στειλε να δεις τι κανει κτλ λες και εισαι φιλεναδος της ,αυτα μονο στις ταινιες. Απειρα θα μπορουσαμε να συζητησουμε ,αλλα αστο.Προχωρα . Ετσι ειναι ειναι η γυναικα.Γουσταρει να ειναι με καποιον που μετραει,και Ενας ανθρωπος που κανει τετοιες ερωτησεις δεν μετραει.Αρκετοι λενε γιατι παει με τον ασχημο μια και λενε γιατι εχει λεφτα.Δεν ειναι τα λεφτα ,ειναι οτι ο τυπος ειναι κατι ,μετραει ,μπορει να την κουμανταρει.Και φυσικα καποιος πετυχημενος ανθρωπος εχει και λεφτα. Ρε φιλε τωρα αμα πιάσουμε συζητηση για το ποιος μετράει ή οχι καλυτερα να την σοβαρεψουμε λιγο του στυλ τι δουλεια κανει τι εχει πετυχει στη ζωη του ποσο συγκροτημενος χαρακτηρας ειναι κτλπ τωρα να θεωρησουμε οτι κάποιος μετραει επειδη έχει ενα σκουλαρικι στη γλώσσα και ενα μηχανάκι που κανει θορυβο και πουλάει και παπατζιλικι στην χαζή τι ακριβως μετράει? Για μενα ειναι κομπλεξικιά οποια την ρωτήσεις κάτι τετοιο και στραβώσει βασικα ειναι φαντασμένη και πολυ γρηγορα θα προσγειωθει στην πραγματικοτητα εκτος αμα βρει κανα κοροιδο. Και στη τελική εγω δεν ασχολουμαι καν με τέτοιες γυναικες φανταζομαι ουτε και αυτες θα ασχολιοντουσαν μαζι μου θα αλληλοσνομπαριζομασταν. Τωρα εντάξει αμα και εσυ εισαι απο εκεινους που θα κοροιδευαν κάποιον που θα ρωτουσε κάτι τέτοιο μαλλον θα ταιριαζεις στις αποψεις με καποια απο αυτές οποτε ισως συμφωνουσατε ακολουθουσες και εσυ αυτο το στυλακι την βρισκανε και αυτες με αυτο και ολα οκ. Διασκέδαζα με μια χωρισμένη 45αρα παλιοτερα που μου ελεγε οτι η κορη της δεν ξερει τι της γινεται φερνει ολους τους παπατζηδες λεει σπιτι που την κοροιδευουνε εναν της προκοπης δεν εχει βρει και αμα την εβλεπες μεσα στο λουσο το στυλακι και ολα αυτα τα τρέντυ που κάνουνε. Απο αυτη την εννοια χιλιες φορές τα μιλφ ξέρουν τι θέλουν και δεν στα πρηζουν και με μαλακιες. YΓ Τα παραπανω με την προυποθεση βεβαια οτι αυτη η ερωτηση γινεται 1 το πολυ 2 φορές οχι συνέχεια αλλιως έχει δικιο η γκομενα να τον κράξει και εσεις.
fotaras13 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 Θα σου πω κατι μιας και ειμαι και εγω ακομα μικρος ,23 και ειχα και εγω ενα σκαλωμα με μια τυπισα.Εγω την ευχαριστω παρα πολυ που μου εδωσε ενα καλο μαθημα μπας και σκληρωνω .Αυτο εγινε στα 19 μου. Πηγαινε βολτα σε ενα κλαμπακι ,να δεις τι παιζει,το 80% ειναι ελευθερες .Μην σκαλωνεις σε μια κοπελα ,πανικος εξω.Ακομα και να βγειτε με μια δεν σημαινει κατι. Υπαρχουν κοπελες που ρουβας να εισαι μπορει να μην θελουν να βγουν γιατι τις γνωρισες σε κλαμπ,αλλη μπορει να εχει θεμα με το υψος σου αλλη το ενα αλλη το αλλο.Δεν εχει σημασια το ποσο ωραια ειναι καποια .Μπορει μια ασχημουλα να σου ριξει ακυρο[για οποιον λογο θελει,μπορει να μην γουσταρει εκεινη την στιγμη],μπορει να ερθει μια μουναρα και να σε παρακαλαει. Μπορει να κανεις σχεση και μια μερα να σου πεταξει μυνημα η κοπελια οτι τελειωσατε χωρις να ξερεις τον λογο. Αυτές οι αοριστολογίες...μπορεί το ένα... μπορεί το άλλο... Μπορεί να γνωρίσεις πχ τη Μόνικα Μπελούτσι και να παρακαλάει να είστε μαζί....Μπορεί να κερδίσεις και 10 εκατομ. στο τζόκερ με μόλις 2 ευρώ........................ Τι ακριβώς συμπέρασμα βγαίνει με αυτά; Kανένα! Μην το ψαχνεις πολυ,οι γυναικες δεν πανε συμφωνα με την λογικη , Σωστός. πανε με το συναισθημα . ..... Στην περιπτωση σου στην αρχη μπορει να γουσταρε μετα να ειδε κατι λιγο αρνητικο πανω σου και να ξενερωσε και γεια σας.Αμα ψαχνεις για σχεση στο 2016 σου ευχομαι καλη τυχη , θα χρειαστεις πολλα ραντεβου και φαπες για να βρεις καποια που να ταιριαζεται και να κουμπωνετε. Να ζητας αυτο που θες και μην αφηνεις καμια να σε κανει μπαλακι της , 1-2 τις λες και μετα γεια σας.Χρειαζοντε 2 για να παιξετε τραμπαλα.Μην ακους φιλους που σοιυ λενε στειλε να δεις τι κανει κτλ λες και εισαι φιλεναδος της ,αυτα μονο στις ταινιες. Απειρα θα μπορουσαμε να συζητησουμε ,αλλα αστο.Προχωρα . Οκ και εδώ αν και δεν μπορώ προσωπικά να κατηγορήσω το φίλο γιατί κατά τη γνώμη μου έμπλεξε όπως έγραψα σε "ειδική" περίπτωση... Παμε ομως στην ουσια απο κάτω... Ετσι ειναι ειναι η γυναικα.Γουσταρει να ειναι με καποιον που μετραει,και Ενας ανθρωπος που κανει τετοιες ερωτησεις δεν μετραει.Αρκετοι λενε γιατι παει με τον ασχημο μια και λενε γιατι εχει λεφτα.Δεν ειναι τα λεφτα ,ειναι οτι ο τυπος ειναι κατι ,μετραει ,μπορει να την κουμανταρει.Και φυσικα καποιος πετυχημενος ανθρωπος εχει και λεφτα. Δεν μας εξηγείς όμως πως ακριβώς είναι αυτός που μετράει. Δεν μετράει δλδ κάποιος επειδή έκανε μια ερώτηση; Να την κουμαντάρει λες... Τι είναι δλδ sedan που θελει παρκαρισμα τσιμα τσιμα ενδιαμεσα απο δυο αυτοκινητα; Δεν ειναι τα λεφτά έπειτα γραφεις, αλλά ο πετυχημένος έχει και λεφτά μας λες... Μπορεις να εισαι πιο σαφής, γιατί έτσι αυτοαναιρείσαι...
24LykoS Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 Όταν τρώμε σκάλωμα με ορισμένες συμπεριφορες ανθρώπων καμιά φορα καλο είναι απλα να το ξεκαθαρίζουμε με συνοπτικες διαδικασίες...Γι'αυτό λεω έχουμε πει 1200 απαντήσεις μέχρι τωρά χωρις να κατέχουμε και πολλα πολλα απο το συμβαν καλό είναι το παλικάρι εφόσον έχει φαει σκάλωμα να παει να ρωτήσει τη κοπελια να τελειώνει και για Looser να τον περάσει στα @@κια του (έτσι κι αλλιως απο πίτα που δεν εφαγες τι σε νοιαζει χοχο).... Καμια φορά τα πραγματα είναι ΠΙΟ απλα και φοβομαστε να ακουσουμε την απαντηση που θα μας δωσει ο αλλος. Eγω λεω στη ζωη μας για να γράψουμε κάποιον στ'αρ...χεια μας πρέπει να ξέρουμε πρώτα τ'ονομα του.Εαν αυτό πάλι δεν είναι δυνατό ας του δώσουμε την ευκαιριά να προσδιορίσει μόνος του/της το name του και'μεις να γίνουμε νονοι.... Στο τέλος τελος είναι καλύτερο να βάλεις λίγο νερό στο κρασί σου (και να της στείλεις μνμ.) παρα α βάζεις λάδι στο κ.... σου (που κάθεσαι και σκεφτεσαι το γιατι και πως) ΥΓ Η αρχική μου άποψη ήταν να την γράψεις και να μην ασχολείσαι,αλλά ίσως καμια φορά το αντιθετο είναι το πιο σωστο...Ισως το να πληγωθείς είναι το φάρμακο ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις