ADHD Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 ADHD εσύ focus στο Overwatch και άστα αυτά τα remove friend κ τα alpha male!!! άσε και έχω καιρό να παίξω και ζηλεύωωω Θα κανω remove εσενα απο το bnet, θα ειναι οτι πιο alpha εχω κανει.. και εγω λιγο εχω παιξει, αντε μπες καμια φορα να κανεις κανα heal να γλυτωσεις το remove :P 2
Karp Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 TS για αρχη βγαλτη απο φιλο ετσι δεν θα τη βλεπεις να τη σκεφτεσαι, και υπαρχει και περιπτωση να αντιδρασει αν το κανεις...δεν εχεις να χασεις τιποτα. Το μπολνταρισμενο ειναι Alpha male behavior. Αν τώρα μ έχει ξεχάσει, έτσι δε θα με ξεχάσει 100%; Σαν να κόβω καθε ευκαιρια για επικοινωνια ξανα;
Mohamed_Ali Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 Ξέχασε την τελειως φιλε πηγαινε να γνωρισεις καμια άλλη οπως σου ειπαν και καποιες απο εδω λογικά επαιζε και με άλλους και στο τέλος διάλεξε τον πιο βολικό. Εγω ουτε που θα ασχολιομουν πολυ πολυ ενα unfollow να μην την βλεπεις και τελος. Χέστηκες. Σεξ δεν ψάχνεις? αμα ψάχνεις σεξ ειναι το πιο ευκολο να το βρεις. Οπως εχει πει και ενας γνωστος μου απο τη σχολή στα χρονια που ειχε σπάσει στο καμάκι και εβγαζε γκομενες .... δεν αξιζει να στειλεις σε γκομενα που δεν σου απαντάει σε μηνύματα ή τηλεφωνα. 2
SOCRATIS1000 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 Γεια σας. Γνωριμία με μια γυναίκα μέσω φβ (από διαφορετική πόλη). Ολα τέλεια στην αρχή, πολύ ενθουσιασμός (τουλάχιστον στα γραφόμενα της), ερωτικό ενδιαφέρον. Μου είχε πει όμως ότι έχει κάποια ψυχολογικά θέματα από πρωην, πληγωμένη, διαζύγιο κλπ. 1η συνάντηση. Μαζεμένη, λιγομίλητη. Λίγα φιλιά και τίποτα παραπέρα. Φεύγει. Μετά από 3 μέρες στέλνει "μου λείπεις", "σε θέλω" κλπ. Συνεχίζουμε καθημερινή επικοινωνία. 2η συνάντηση: Με καλεί σπίτι της. Πάω, αλλά και πάλι απόμακρη. Μερικά φιλιά και τίποτα παραπέρα (μου είχε πει από πριν ότι ήταν αδιάθετη). Μου δηλώνει ότι θέλει να συνεχίσει μόνη της. Φεύγω. Ξανά καθημερινή επαφή , και όχι φιλική. Ωσπου κάποια μέρα μου λέει ότι θέλει να σταματήσουμε. Σταματήσαμε κι έμεινε εκεί. Η ερώτηση μου είναι: Μήπως δεν της άρεσα εμφανησιακά και δεν τον προχώρησε; Απ' την άλλη..και σε βίντεο με είχε δει πριν την 1η συνάντηση. Κι αν δεν της άρεσα, θα με καλούσε 2η συνάντηση σπίτι της; Αυτο που ειπε ο μαους.Οταν ρωτας αν τελικα δεν της αρεσες εμφανισιακα δειχνει ανθρωπο με χαμηλη αυτοπεποιθηση και αυτο δεν μπορεις να το κρυψεις μρποστα της.Θεωρω οτι πλασαρες τον ευατο σου καιτι που βρηκε ξεκαβλε και ειπε δεν θελω κατι παραπανω. Γραφτην μην της στειλεις ποτε τιποτα .Και οχι αφου βγηκατε και σου ξαναειπε σε γουσταρε εμφανισιακα ,αλλα ειναι γυναικα ,μπορει να συναιβει οτιδηποτε,.Δεν φταις παντα εσυ,μπορει να ειχε αλλους 2 αυτη και να μιλαγε ,μην ψαχνεις να δεις τι εφταιξε με τις γυναικες. Στην περιπτωση σου απλα πιστευω οτι η κοπελα ειδε οτι δεν εισαι πανω απο αυτην ,σε ειδε το καλο παιδι και γεια σας.Δευτερη μερα σπιτι της ,ηξερε τι ζηταγε η κοπελιτσα ,σε ειδε λιγο μαλθακουλη και λεει αστο. 3
Karp Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 Ρε παιδια , ηταν φουλ απομακρη η γκομενα, ε με ξενερωσε κι εμενα και τις 2 φορες
defacer Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 Σε ποιον πλανήτη γίνονται αυτά; Γελάω πολύ με τους losers εδώ μέσα. Μη σε μπερδεύει το νέο του account, DDevil στις υπηρεσίες σας. Μπορείς να διαβάσεις προηγούμενα post για να καταλάβεις αμέσως πού κινείται. Αν τώρα μ έχει ξεχάσει, έτσι δε θα με ξεχάσει 100%; Σαν να κόβω καθε ευκαιρια για επικοινωνια ξανα; Η ευκαιρία έχει κοπεί ήδη. Απλά δεν το έχεις καταλάβει ακόμα. Move on. 3
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 Μη σε μπερδεύει το νέο του account, DDevil στις υπηρεσίες σας. Μπορείς να διαβάσεις προηγούμενα post για να καταλάβεις αμέσως πού κινείται. Καλά το είχα καταλάβει λοιπόν.
Mohamed_Ali Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 Μη σε μπερδεύει το νέο του account, DDevil στις υπηρεσίες σας. Μπορείς να διαβάσεις προηγούμενα post για να καταλάβεις αμέσως πού κινείται. Η ευκαιρία έχει κοπεί ήδη. Απλά δεν το έχεις καταλάβει ακόμα. Move on. Αμα εγραφε τα ιδια και ο Devil τοτε ηξερε τι εγραφε ο ανθρωπος.
ADHD Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 Φυσικα και ηξερε, τωρα θα τρεχει στο ΟΑΚΑ με μπλουζακι DDevil απο την 5ημερη, οποιος θελει ας παει(αν ειναι worthy και τον προλαβαινει) να συζητησουν για αυτα τα θεματα παραπανω να παρει τις μεγιστες γνωσεις του.. 1
Mohamed_Ali Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 Ρε παιδια , ηταν φουλ απομακρη η γκομενα, ε με ξενερωσε κι εμενα και τις 2 φορες Φιλε ανοιξες θρεντ τωρα και ο καθενας θα λεει τα δικά του. Για μενα γράψτην τελειως και μην το ξανασυζητησεις καν. Εσυ του δινεις προσοχη και σημασια και σιγα και τη γκομενα απο οτι καταλαβαινω καμια ξινη ανοργασμικια θα ητανε. Ξεκινα να εισαι σωστος παικτης απο σημερα. Εκανες αυτη τη κινηση που νομιζες και τελειωσε δεν θα δωσεις λογο σε κανεναν.
SOCRATIS1000 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 Ηταν αδιαθετη τοτε. Ετσι μου ειπε τουλαχιστον. Δεν μου το ειπε οταν πηγα, το ειπε οταν με καλεσε. Αν δεν με ηθελε εκει, θα μπορουσε να βρει 1000 δικαιολογιες να μη παω. Υπαρχουν και οι πιτες 2
aledjo Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 υπαρχουν ακομα αντρες που περνουν στα σοβαρα γυναικες το 2016? ρε που παμε... 1
4saken Δημοσ. 16 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2016 Πωωω...Κατι τετοια διαβαζω, θυμαμαι τα δικα μου μερικα χρονια πριν και λεω τι ωραια που ειμαι παντρεμενος...
fotaras13 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2016 Ρε παιδια , ηταν φουλ απομακρη η γκομενα, ε με ξενερωσε κι εμενα και τις 2 φορες Και ψήνεσαι τώρα και για τρίτη απ ότι έχω καταλάβει ε....
Mohamed_Ali Δημοσ. 16 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2016 Αυτο που ειπε ο μαους.Οταν ρωτας αν τελικα δεν της αρεσες εμφανισιακα δειχνει ανθρωπο με χαμηλη αυτοπεποιθηση και αυτο δεν μπορεις να το κρυψεις μρποστα της.Θεωρω οτι πλασαρες τον ευατο σου καιτι που βρηκε ξεκαβλε και ειπε δεν θελω κατι παραπανω. Γραφτην μην της στειλεις ποτε τιποτα .Και οχι αφου βγηκατε και σου ξαναειπε σε γουσταρε εμφανισιακα ,αλλα ειναι γυναικα ,μπορει να συναιβει οτιδηποτε,.Δεν φταις παντα εσυ,μπορει να ειχε αλλους 2 αυτη και να μιλαγε ,μην ψαχνεις να δεις τι εφταιξε με τις γυναικες. Στην περιπτωση σου απλα πιστευω οτι η κοπελα ειδε οτι δεν εισαι πανω απο αυτην ,σε ειδε το καλο παιδι και γεια σας.Δευτερη μερα σπιτι της ,ηξερε τι ζηταγε η κοπελιτσα ,σε ειδε λιγο μαλθακουλη και λεει αστο. Βασικα ναι αμα κάποιος ρωτησει μια γκομενα αμα τελικα της αρέσει ειναι θανασιμο λάθος και θα πρεπει να τον παρατησει αμεσως η γκομενα και να τον μαστιγωσει κιολας. Τι ειναι αυτα που λεμε ρε παιδια? σε τι περιορισμους εχουμε βάλει τον εαυτο μας? λες και αυτες δεν επιζητούν τα σχολια? ο καθενας εχει τις ανασφαλειες του. Και ενα σωστο κοριτσι θα το καταλαβει αυτο. Κατα τα αλλα συμφωνώ. Οσο για τη γκομενα αμα σκεφτεται ετσι οπως λες θα φάει τα μακάπια της και τις χυλοπιτουρες και μετα στα 30 θα κάνει το καλο κοριτσι και θα ψάχνει το κοροιδο να το κουκουλωθει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις