Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εδώ πιάνει κουβέντα μεταξύ δεύτερου και πρώτου account του και διαφωνεί με τον εαυτό του ρε man, τι ασχολείσαι ?

Φιλε εχεις πεσει μεσα σε ολα. Ζητα να σε βαλουν να παιξεις στον Αστυνομο Μπεκα!!!

• Like 1
  • Απαντ. 241
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

εδώ πιάνει κουβέντα μεταξύ δεύτερου και πρώτου account του και διαφωνεί με τον εαυτό του ρε man, τι ασχολείσαι ?

Πραγματικά no-lifer με τον ενα λογαριασμο κραζει κόσμο και με τον αλλο πουλάει τρέλα...

Δεν πρόκειτε να του απαντήσω στις προσβολές, δεν ταιζω ποτε τρολλ οποτε ας μεινουμε οn topic όμως γιατί το κουράσαμε.

• Like 3
Δημοσ.

Οσο για το έχω οποια θελω ναι και εγω και ολοι εδω μεσα αρκει να εχεις τη δουλεια σου και να εισαι οικονομικα ανεξάρτητος και οπως ειπα και χθες αλλα δεν το προσεξες ουτε αυτο (και δεν ντρεπομαι και καθολου γιατι δεν εχω κολλήματα). Σεξ = διασκέδαση. Ολα τα αλλα ειναι να έχουμε να λεμε.

Κατι τετοια λεει ενας γνωστος μου που τελευταια φορα που τον ειδα με κοπελα πρεπει να ηταν το 2009...

• Like 4
Δημοσ.

Πραγματικά no-lifer με τον ενα λογαριασμο κραζει κόσμο και με τον αλλο πουλάει τρέλα...

Δεν πρόκειτε να του απαντήσω στις προσβολές, δεν ταιζω ποτε τρολλ οποτε ας μεινουμε οn topic όμως γιατί το κουράσαμε.

Φιλε εσυ ξεκινησες πρωτος με το να δινεις έμφαση οτι και καλα εμενα με έφτυσε κάποια λες και εσενα δεν σε εχει φτυσει ποτε καμια. Κανεις δεν ειναι τρελος να στην πει πρωτος προσεξε λιγο τον τροπο γραφης σου μπηκες να μας γραψεις τα αυτονοητα με υφάκι καθηγητη.

Αρχισες να παριστάνεις τον ψυχολόγο χωρις καν να ξέρεις εγω πως της μίλησα αυτηνης που λες. Αυτο δειχνει άτομο που δεν έχει καμια αλληλεγγυη προς τον συναδελφο άντρα καμάκια. Οποτε ολα αυτα που πας να κατηγορησεις τα εκανες πρωτος. Βγαινεις και μας κάνεις κυρηγματα οτι δηθεν εισαι ωραιος και ωριμος στο μυαλο και εχεις τον τροπο με τις γυναικες και την ιδια στιγμη πάς να πιαστεις απο ενα περιστατικο που σου ειπε κάποιος για να τον μειώσεις και καλά. Αντε κανε μας την χάρη ρε φιλε. Αυτα ουτε οι γυναικες δεν τα κάνουν μπηκες να μας κάνεις και τον δάσκαλο.

Παντως απο το γεγονος οτι κάνεις τον δικηγορο για κάποια που ουτε κάν ξέρεις καταλαβαινει κανεις πολλα για το ποιος πουλάει τρέλα ή τρολάρει.

Όντως αφού έχεις όποια θέλεις γιατί γκρινιάζεις για φιλίες με γυναίκες και facebook που δεν σου μιλάνε;

Το γεγονος οτι οι μισες ωραιες παιζει να ειναι αγενεις και ψωνάρες εσενα σου φαινεται γκρινια? γιατι εμενα μου φαινεται απλα μια πραγματικοτητα. Oποτε απο το να τις γλειφουμε μηπως και κάτσουν εγω λεω να αρχισουμε να τους τα χώνουμε οπου τις βλέπουμε ετσι μπας και προσγειωθούν λιγο.

Κατι τετοια λεει ενας γνωστος μου που τελευταια φορα που τον ειδα με κοπελα πρεπει να ηταν το 2009...

Απο το να εισαι με μια που σε πρηζει φιλε καλυτερα να εχεις τα φράγκα σου και να πηγαινεις με οποια θέλεις. -.-

Μπορει να σταματησε να σε κανει παρέα φιλε για αυτο να εχεις καιρο να τον δεις αυτο το σκεφτηκες?

• Like 2
Δημοσ.

Φιλε εσυ ξεκινησες πρωτος με το να δινεις έμφαση οτι και καλα εμενα με έφτυσε κάποια λες και εσενα δεν σε εχει φτυσει ποτε καμια. Κανεις δεν ειναι τρελος να στην πει πρωτος προσεξε λιγο τον τροπο γραφης σου μπηκες να μας γραψεις τα αυτονοητα με υφάκι καθηγητη.

Αρχισες να παριστάνεις τον ψυχολόγο χωρις καν να ξέρεις εγω πως της μίλησα αυτηνης που λες. Αυτο δειχνει άτομο που δεν έχει καμια αλληλεγγυη προς τον συναδελφο άντρα καμάκια. Οποτε ολα αυτα που πας να κατηγορησεις τα εκανες πρωτος. Βγαινεις και μας κάνεις κυρηγματα οτι δηθεν εισαι ωραιος και ωριμος στο μυαλο και εχεις τον τροπο με τις γυναικες και την ιδια στιγμη πάς να πιαστεις απο ενα περιστατικο που σου ειπε κάποιος για να τον μειώσεις και καλά. Αντε κανε μας την χάρη ρε φιλε. Αυτα ουτε οι γυναικες δεν τα κάνουν μπηκες να μας κάνεις και τον δάσκαλο.

Παντως απο το γεγονος οτι κάνεις τον δικηγορο για κάποια που ουτε κάν ξέρεις καταλαβαινει κανεις πολλα για το ποιος πουλάει τρέλα ή τρολάρει.

Το γεγονος οτι οι μισες ωραιες παιζει να ειναι αγενεις και ψωνάρες εσενα σου φαινεται γκρινια? γιατι εμενα μου φαινεται απλα μια πραγματικοτητα. Oποτε απο το να τις γλειφουμε μηπως και κάτσουν εγω λεω να αρχισουμε να τους τα χώνουμε οπου τις βλέπουμε ετσι μπας και προσγειωθούν λιγο.

Απο το να εισαι με μια που σε πρηζει φιλε καλυτερα να εχεις τα φράγκα σου και να πηγαινεις με οποια θέλεις. -.-

Μπορει να σταματησε να σε κανει παρέα φιλε για αυτο να εχεις καιρο να τον δεις αυτο το σκεφτηκες?

Κολλητέ δεν ειναι και ολες έτσι , θυμησου εκεινο το βράδυ τις 2 που ειχαμε προσεγγισει στο Γκάζι. :-D  Μια χαρά κοριτσια με εμφανιση και καθολου ψώνια τις σεβάστηκα πραγματικά. Μακαρι να ηταν οι περισσοτερες έτσι ο κοσμος θα ηταν καλύτερος.

Κατα τα αλλα μην ασχολεισαι τωρα ο καθενας έχει τις αποψεις του και δυσκολα θα τον πεισεις για το αντιθετο μονο η δικια του εμπειρια θα τον κανει να καταλαβει κάποια πράγματα.

Α και κάτι ακομα παιδια για να μην ψάχνεστε άδικα ο Mohamed ειναι κολλητάρι εκτος ινσόμνια.

ΥΓ Θα περάσω σε κανα μισάωρο να σε πάρω να παμε για προπονηση έχω να σου δειξω κάτι καινουργια ταρζανίστικα στον μονοζυγο. Πάρε 2 φανέλες μαζί οπωσδήποτε. :ph34r: :ph34r:

Όντως αφού έχεις όποια θέλεις γιατί γκρινιάζεις για φιλίες με γυναίκες και facebook που δεν σου μιλάνε;

Το να μην σου απαντησει κάποια στο φβ ενω δεν της την πέφτεις και της μιλάς νορμάλ ειναι μέγιστη αγένεια και να πάει να γαμηθει λες και εισαι κανας παρακατιανός κανονικα θέλει άμεση διαγραφή η χαμούρα αλλα δεν θα της δώσουμε και την ικανοποίηση οτι μας χάλασε  :devil:  :devil:  Καλα κάνει και την κράζει. Ο Μoh δεν ειναι κάφρος ειναι πάντα κυριος με τις γυναίκες. Αλλα ειπαμε .... των ψώνιων η φαντασια οργιάζει.

• Like 1
Δημοσ.

Ειπα τελευταια φορα που τον ειδα με κοπελα, οχι τελευταια φορα που τον ειδα...

• Like 2
Δημοσ.

Μην του μιλάς τώρα είναι απασχολημένος κάνει προπόνηση με τον ντεβιλ !

• Like 6
Δημοσ.

Και αντι να τον βοηθησεις εστω και λιγο να βρει καμια μπαινεις εδω μεσα και τον κουτσομπολεύεις? ωραιος.

Δημοσ.

Και αντι να τον βοηθησεις εστω και λιγο να βρει καμια μπαινεις εδω μεσα και τον κουτσομπολεύεις? ωραιος.

Γιατί ανέφερε το όνομά του μήπως ή σε έθιξε εσένα? Σιγά μην κάτσει να τον βοηθήσει να βρει γκόμενα, αυτά μόνος του τα μαθαίνει κάποιος.

Δημοσ.

Α και κάτι ακομα παιδια για να μην ψάχνεστε άδικα ο Mohamed ειναι κολλητάρι εκτος ινσόμνια.

ΥΓ Θα περάσω σε κανα μισάωρο να σε πάρω να παμε για προπονηση έχω να σου δειξω κάτι καινουργια ταρζανίστικα στον μονοζυγο. Πάρε 2 φανέλες μαζί οπωσδήποτε. :ph34r: :ph34r:

ΚΛΑΙΩ

Συγγνώμη, συνεχίστε. Τη χαρά τη μοιραζόμαστε κι έτσι.

• Like 4
Δημοσ.

Γιατί ανέφερε το όνομά του μήπως ή σε έθιξε εσένα? Σιγά μην κάτσει να τον βοηθήσει να βρει γκόμενα, αυτά μόνος του τα μαθαίνει κάποιος.

Ο κολλητος πάντα σε βοηθάει οπου έχεις πρόβλημα ή ο φιλος αλλιως @@ φιλοι είναι. Είναι μονο για να κοροιδευει ο ένας τον αλλον για να κάνετε παρέα.

ΚΛΑΙΩ

Συγγνώμη, συνεχίστε. Τη χαρά τη μοιραζόμαστε κι έτσι.

Κλαψε αρκει να μη ξεκινήσεις τα σεντονια με τα επιχειρηματα παλι. Σε προτιμάμε έτσι. -.-

• Like 1
Δημοσ.

Υπαρχει προβλημα. Παμε παλι:

"Κατι τετοια λεει ενας γνωστος μου..."

Που γραφω κολλητος/φιλος?

• Like 1
Δημοσ.

Πέρα απο το μέτρημα "του μήκους των εμπειριών" του καθενός και τα χωρις αποδείξεις κραξιματα για διπλούς λογαριαςμους, τελικά ο TS έβγαλε ακρη?

• Like 1
Δημοσ.

Τι άκρη να βγάλει αν δεν πεις την γνώμη σου εσύ ρε μανουσο ??

Για πες ..

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...