Moderators stormrain Δημοσ. 18 Ιουνίου 2016 Moderators Δημοσ. 18 Ιουνίου 2016 τοτε ποιος ο λογος που δοθηκε? να σου πω εγω για να μην σε κοροιδευουνε... δεν ειχε σκοπο να κανει κάτι αλλα σου λεει ασε μπας και πέσουμε σε κανα ψώνιο που θα στέλνει συνέχεια και θα μας φτιάχνει τον εγωισμο. Oι περισσοτεροι ανθρωποι (ανδρες/γυναικες) δεν αισθανονται ανετα στη direct αντιμετωπιση man. Κακως κατα τη γνωμη μου, αλλα ανευ σημασιας. Ο λογος που δινεται το κινητο ειναι ξεκαθαρα για να αποφυγουν την οποιαδηποτε ενδεχομενη πιεση εκεινη τη στιγμη. Σε φαση παρε το και αν με ζαλισεις απλα δε θα απανταω αλλα ποτε δε θα σου πω "παρατα με βαριεμαι τη φατσα σου". Ειναι οπως οταν βλεπεις καποιον παλιο γνωστο στο δρομο. Μιλας λιγο και προς το τελος μενει η μεταιωρη φαση του "γεια τα λεμε" και εκει σκας το "να παμε για καναν καφε καποια στιγμη ρε". Δε θα παρεις ποτε τηλεφωνο για τον καφε. Το κανεις για να αποφυγεις το awkward. Tοσο απλο and it's sad but trye. 6
vk13 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2016 Eισαι μικρός λέει ακόμα άνθρωπος που θέλει να γ@μησει οτι κινειται γυρω του και ψαρωνει.... Πραγματικά κακώς ασχολήθηκα μαζί σου DDevil. Με τα μυαλά που έχεις μια ζωή στη κλάψα θα είσαι που δεν σου απαντάνε στο fb... Aλλά λάθος κάνω μωρέ εσύ έχεις οποια θες... 3
Mohamed_Ali Δημοσ. 18 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2016 Oι περισσοτεροι ανθρωποι (ανδρες/γυναικες) δεν αισθανονται ανετα στη direct αντιμετωπιση man. Κακως κατα τη γνωμη μου, αλλα ανευ σημασιας. Ο λογος που δινεται το κινητο ειναι ξεκαθαρα για να αποφυγουν την οποιαδηποτε ενδεχομενη πιεση εκεινη τη στιγμη. Σε φαση παρε το και αν με ζαλισεις απλα δε θα απανταω αλλα ποτε δε θα σου πω "παρατα με βαριεμαι τη φατσα σου". Ειναι οπως οταν βλεπεις καποιον παλιο γνωστο στο δρομο. Μιλας λιγο και προς το τελος μενει η μεταιωρη φαση του "γεια τα λεμε" και εκει σκας το "να παμε για καναν καφε καποια στιγμη ρε". Δε θα παρεις ποτε τηλεφωνο για τον καφε. Το κανεις για να αποφυγεις το awkward. Tοσο απλο and it's sad but trye. Eγω φιλε μου αν και ειμαι αρκετα κοινωνικος δεν θα σε χαιρετουσα καν στο δρομο αμα δεν σε γουσταρα και ηξερα οτι έχουμε αντιπαλότητα θα έκανα πως δεν σε ειδα και αμα δεν γινοταν αυτο και περνουσες απο μπροστα τοτε απλα θα κοιτουσα και αναλογα αμα εκανες εσυ κινηση μπορει και να μιλουσα.... οσο για τον καφέ στο τελο ουτε καν. Ενα γεια καλα να περνάς θα ελεγα και τέλος. Αλλο να εισαι κοινωνικος και αλλο να εισαι γελοιος και οποιος πουλάει φιλικοτητα στους εχθρους του γελοιοποιείται. Αφου ξέρεις οτι δεν υπάρχει προοπτικη συμφιλιωσης. Συμφωνω με το ποστ σου αλλα εγω το σκεφτομαι και ενα βημα πιο πέρα .... το δινουν και μηπως πέσουν σε κανεναν που θα τους στελνει συνεχεια εδω ρε συ με έχουν κανει στο φβ φιλο τυπισσες που επειδη μετα απο λιγο καιρο δεν τους έκανα λάικ με σβησανε!!! Ποτε δεν ειχαμε μιλησει στο μεταξυ να πεις οτι τους ειπα καμια μαλακια ή τσακωθηκαμε. Δυστυχως δεν ειναι παντα τοσο αθωες οσο φαινονται οι γυναικες. Κάποιες απο αυτες έστω. Ειναι πολυ πονηρές ορισμένες.
totem_lost Δημοσ. 18 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2016 Δεν ειναι αυτη η μαλακια της. Η μαλακια της (ή μαλλον δικη μου που την πιστεψα), ηταν οτι πουλουσε ερωτες και λουλουδια. Σιγά μωρέ, δεν σε παράτησε και στα σκαλιά της εκκλησίας. Μπορεί όντως να της γυάλισες αρχικά αλλά στην πορεία μάλλον πρόσεξε κάτι που δεν της άρεσε. Δυο φορές βγήκατε όλες και όλες, εσένα δηλαδή δεν σου έχει τύχει ποτέ αυτό;
Mohamed_Ali Δημοσ. 18 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2016 Eισαι μικρός λέει ακόμα άνθρωπος που θέλει να γ@μησει οτι κινειται γυρω του και ψαρωνει.... Πραγματικά κακώς ασχολήθηκα μαζί σου DDevil. Με τα μυαλά που έχεις μια ζωή στη κλάψα θα είσαι που δεν σου απαντάνε στο fb... Aλλά λάθος κάνω μωρέ εσύ έχεις οποια θες... Καλα κανω φιλε μου ..... οπως το έγραψες να περάσω καλα και να πάρω εμπειριες θελω οχι να καυλαντιζω χωρις νοημα με την καθεμια και να κάνω το φιλο της. Για αυτο και οποια δεν μου απαντησει δεν της ξαναστέλνω. Αμα ξαναστειλει αυτη αλλα δεν θελει να βγουμε δεν θα ασχοληθω καθολου μαζι της. Εισαι πανω απο 18-20? θα καταλαβεις με το καιρο Και δεν κλαιγομαι στο έγραψα απο την αρχη απλα παραθετω την αντιθετη αποψη την οποια απο οτι φαινεται δεν θες να δεχτεις αλλα δεν με ενδιαφερει. Οσο για το έχω οποια θελω ναι και εγω και ολοι εδω μεσα αρκει να εχεις τη δουλεια σου και να εισαι οικονομικα ανεξάρτητος και οπως ειπα και χθες αλλα δεν το προσεξες ουτε αυτο (και δεν ντρεπομαι και καθολου γιατι δεν εχω κολλήματα). Σεξ = διασκέδαση. Ολα τα αλλα ειναι να έχουμε να λεμε.
ScorpioX777 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2016 Oι περισσοτεροι ανθρωποι (ανδρες/γυναικες) δεν αισθανονται ανετα στη direct αντιμετωπιση man. Κακως κατα τη γνωμη μου, αλλα ανευ σημασιας. Ο λογος που δινεται το κινητο ειναι ξεκαθαρα για να αποφυγουν την οποιαδηποτε ενδεχομενη πιεση εκεινη τη στιγμη. Σε φαση παρε το και αν με ζαλισεις απλα δε θα απανταω αλλα ποτε δε θα σου πω "παρατα με βαριεμαι τη φατσα σου". Το μπολταρισμενο πιο πολυ και το υπολοιπο το εχω διαβασει 3-4 φορες και δεν μπορω να καταλαβω τι εννοεις.
Mohamed_Ali Δημοσ. 18 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2016 Το μπολταρισμενο πιο πολυ και το υπολοιπο το εχω διαβασει 3-4 φορες και δεν μπορω να καταλαβω τι εννοεις. Θελει να σου πει οτι δεν υπάρχει ευχερεια στην επικοινωνια δεν μπορει δηλαδη η άλλη να στο ξεκοψει και συναμα να μην σε προσβάλλει. Και αυτο ειναι αληθεια. Αρκετοι και αρκετες δεν μιλανε οταν πρεπει επειδη δεν έχουν τον τροπο ή την ευχερεια.
alexia27 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2016 Το να κάνεις μια σχέση σήμερα είναι πραγματικά εύκολοτερο απ οσο νομιζετε. Μέσα από το fb, τα τσοντοsite και τα φορουμ προφανως δεν θα βρειτε καμια να σας δωσει σημασια και απλα θα κλαιτε τη μοιρα σας... Γυναικάρες που ο ενας θα τους ξυνιζει και ο αλλος θα τους βρωμαει δλδ αυτες που ποτε δεν ξερουν τι θελουν βρισκεις αλλα ευκολοτερα βρισκεις και νορμαλ κοριτσια αρκετα εμφανισιμα που θα σε γουσταρουν γι αυτο που εισαι!!! Το μυστικό; ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΠΟΙΗΣΗ λεγεται. Ειτε στον κυκλο σου, ειτε σε παρεες γνωστων/φίλων, ειτε στη δουλεια, ειτε στο πανεπιστημιο, ειτε στις συναλλαγες σου γενικοτερα με τους γυρω σου... Να ερχεσαι σε επαφη με κοσμο, να ξερεις να μιλας, να εισαι ωριμος και ωραιος στο ΜΥΑΛΟ, να εχεις αυτοπεποιθηση και να εισαι σωστος ανθρωπος γενικοτερα. Οχι να μετρας και να πουλας μουρη επειδη εχεις ακριβο αμαξι, μπρατσα η 800 ευρω στις τσεπες καθε φορα που εισαι εξω. Αυτα ειναι απλα εξτρα στις γυναικες, σε "πουτ..νίτσες" μετρανε ως επι των πλειστων αλλα ποιος θελει παρε δωσε με τετοιες γυναικες σοβαρα τωρα... Για τις υπολοιπες: Αν δεν εισαι κοινωνικοποιημενος εισαι σιγουρα καμμενο χαρτι.... Ξερετε ποσες περιπτωσεις ξερω/εχω δει με μετριους ή και κάτω του μετριού σε εμφανιση φιλους μου να εχουν διπλα τους ομορφες κοπελες;;;; Αυτοι πώς τα κατάφεραν δλδ; Απλά ήξεραν τι θέλουνε και ήταν ο εαυτός τους. Τίποτα άλλο...Ούτε λεφτα, γυμναστηρια, ακριβα ρουχα και αμαξια .... Ξερω ομως παρα πολλες περιπτωσεις φιλων/γνωστων του στυλ: "Ολαις ηνε καρχιες καμηα δαιν μου καθαιτε γιατη ολαις θαιλουν μπαντ πριτ και φεπαρι αμαξη.... ΟΥΓΚ ΟΥΓΚ ΟΥΓΚ!" Γιατί γινεται αυτο; Γιατί δυστυχώς οι τσοντες και το lifestyle εχουν καταστρεψει εγκεφαλικα κυτταρα! Άντρες/γυναίκες.... Επίσης μην ψαρώνετε με αυτά που λένε οι γυναίκες, να αναδειχτουν θελουνε τις περισσοτερες φορες απλά προσπεράστε τες. Ούτε το 1% από αυτές δεν θα καταλήξει με μοντελα και με σαουδαραβες κροισους...Αργα η γρηγορα ειτε ξυπνανε και βρισκουν απλα καποιον να ανεβουν τα σκαλια της εκκλησιας ειτε καταληγουν μονες τους στα 50 φευγα τους και εκει μετα αρχιζει το δραμα... Η γυναικα κοιταζει εμφανιση (ενδεχωμένως και τα εξτρα που αναφερθηκαν) αλλα ΔΕΝΕΤΑΙ με χαρακτηρα. Ασφαλεια θελει και αγαπη... Αν δεν το χεις, σε εχει σουταρει με τη μία δεν πα να εισαι και πιστο αντιγραφο του Clooney... O τρόπος ρίχνω γκόμενα με : "γεια σου ηρθα να σε κερασω ενα ποτακι και αργοτερα αν θες να στον δωσω στο στομα" ειναι απλα ο σιγουρος για να σε ριξει στο γκρεμο και να γινεις ξεφτιλας. Να θυμαστε οτι αργα η γρηγορα ο καθενας στη ζωη παιρνει οτι του αξιζει.... Αυτά από μένα! ΥΓ: Σορρυ αν ειμαι λιγο οφφτοπικ η σας κουρασα αλλα δεν μπορω να διαβαζω μονιμως την ιδια γκρινια/παραμυθι.... ααχχχχχχχχχχ!!! Ευτυχώς που υπάρχουν ακόμα άνδρες που διεκδικούν με ωραίο τρόπο... 1
Mohamed_Ali Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 "Να εισαι ώριμος και ωραιος στο μυαλό..." και μολις διαφωνησει κάποιος μαζι του "Μεγαλε διαφωνεις επειδη σε φτυσανε οι γυναικες και αμα πας ετσι δεν θα γ@@μησεις ποτε ...." χαχαχαχ Και κακία δηλαδη μεσα σε ολα τα άλλα. Η άλλη απο πανω "ευτυχως υπάρχουν ακομα ευγενικοι άντρες" :cry: 1
DDevil Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 Eισαι μικρός λέει ακόμα άνθρωπος που θέλει να γ@μησει οτι κινειται γυρω του και ψαρωνει.... Πραγματικά κακώς ασχολήθηκα μαζί σου DDevil. Με τα μυαλά που έχεις μια ζωή στη κλάψα θα είσαι που δεν σου απαντάνε στο fb... Aλλά λάθος κάνω μωρέ εσύ έχεις οποια θες... Ποιος DDevil ρε? σε κτυπησε ο καυσωνας? "Να εισαι ώριμος και ωραιος στο μυαλό..." και μολις διαφωνησει κάποιος μαζι του "Μεγαλε διαφωνεις επειδη σε φτυσανε οι γυναικες και αμα πας ετσι δεν θα γ@@μησεις ποτε ...." χαχαχαχ Και κακία δηλαδη μεσα σε ολα τα άλλα. Η άλλη απο πανω "ευτυχως υπάρχουν ακομα ευγενικοι άντρες" :cry: Δεν εχεις δικιο. Φαινεται ώριμο παλικάρι και κυριως ευγενικό και καθολου ανταγωνιστικος. Τεσπα ασε γιατι πρεπει να σωφρονιστώ με έχουν βάλει στο μάτι εδώ οι συντονιστικές δυνάμεις. Οσο για τις γυναικες τα χουμε ξαναπει το φρουφρου κατεβαινει αμάσητο αρκει να ειναι καταλληλο στα αυτιά οΣΟ για τον φιλο που άνοιξε το θρεντ .... μια συμβουλη και απο μενα. Μην ασχολεισαι με πυροβολημένες. Θα έπρεπε βεβαια να την ειχες ηδη πηδηξει για να μην σου λεει μαλακιες τωρα του στυλ "Βγαινω με άλλους και εχω ψυχολογικά." γνωρισε καμια άλλη έχει πολλές (και με ψυχολογικά) το κολπο με τις ψυχοπαθεις ειναι να προλάβεις να τις πηδηξεις .... μετα θα τρέχουν αυτες απο πισω σου οχι εσύ. Τράστ μι. 2
Karp Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 Σιγά μωρέ, δεν σε παράτησε και στα σκαλιά της εκκλησίας. Μπορεί όντως να της γυάλισες αρχικά αλλά στην πορεία μάλλον πρόσεξε κάτι που δεν της άρεσε. Δυο φορές βγήκατε όλες και όλες, εσένα δηλαδή δεν σου έχει τύχει ποτέ αυτό; Δεν ειναι κακο να μην της αρεσα. Δεν γινεται να αρεσουμε σε ολους. Οι περισσοτεροι εχουμε φαει κι εχουμε ριξει χυλοπιτα. Οταν ομως, δεν σ αρεσει καποιος αλλα μετα απο καθε συναντηση του στελνεις "μου λειπεις, σε θελω, ειμαι ερωτευμενη μαζι σου κλπ" και ξαφνικα το κοβεις τερμα, τοτε κατι δεν παει καλα. Τα ψυχολογικα της ειναι; Μπορει να παιζει λιγο ρολο. Το πιο προφανες ομως ειναι οτι γνωρισε καποιον που της αρεσε περισσοτερο. Οκ μια χαρα, αλλα πως γινεται να εισαι ερωτευμενη και να το τελειωσεις επειδη γνωρισες καποιον που σ αρεσει περισσοτερο; Αρα, το "ειμαι ερωτευμενη μαζι σου" ηταν π@π....ες και ετσι κανεις το λαθος να δινεις θαρρος κι ελπιδες στον αλλον. Εγω παντως ποτε δεν εχω πει σε καποια "ειμαι ερωτευμενος μαζι σου", χωρις να ειμαι.
AntiCambeR Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 Για να ταιριάξεις μαζί της και να γίνει κατάσταση θα πρέπει να αλλάξεις την συμπεριφορά σου απο φυσιολογική και προβλέψιμη σε αφύσικη και απρόβλεπτη.Οσο μπορεί και σε ψυχολογεί δεν την ελκύεις. Εσύ που δεν την έχεις καταλάβει τι θέλει και εχεις μπερδευτεί έχεις κολλήσει μαζί της. 1
Moderators stormrain Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 Moderators Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 Το μπολταρισμενο πιο πολυ και το υπολοιπο το εχω διαβασει 3-4 φορες και δεν μπορω να καταλαβω τι εννοεις. Θελει να σου πει οτι δεν υπάρχει ευχερεια στην επικοινωνια δεν μπορει δηλαδη η άλλη να στο ξεκοψει και συναμα να μην σε προσβάλλει. Και αυτο ειναι αληθεια. Αρκετοι και αρκετες δεν μιλανε οταν πρεπει επειδη δεν έχουν τον τροπο ή την ευχερεια. Aυτο.
Lee80 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 Δεν ειναι κακο να μην της αρεσα. Δεν γινεται να αρεσουμε σε ολους. Οι περισσοτεροι εχουμε φαει κι εχουμε ριξει χυλοπιτα. Οταν ομως, δεν σ αρεσει καποιος αλλα μετα απο καθε συναντηση του στελνεις "μου λειπεις, σε θελω, ειμαι ερωτευμενη μαζι σου κλπ" και ξαφνικα το κοβεις τερμα, τοτε κατι δεν παει καλα. Τα ψυχολογικα της ειναι; Μπορει να παιζει λιγο ρολο. Το πιο προφανες ομως ειναι οτι γνωρισε καποιον που της αρεσε περισσοτερο. Οκ μια χαρα, αλλα πως γινεται να εισαι ερωτευμενη και να το τελειωσεις επειδη γνωρισες καποιον που σ αρεσει περισσοτερο; Αρα, το "ειμαι ερωτευμενη μαζι σου" ηταν π@π....ες και ετσι κανεις το λαθος να δινεις θαρρος κι ελπιδες στον αλλον. Εγω παντως ποτε δεν εχω πει σε καποια "ειμαι ερωτευμενος μαζι σου", χωρις να ειμαι. Φιλε μου η αληθεια ειναι οτι σε χρησιμοποιησε για προσοχη, σιγουρα μιλαγε και με αλλους ταυτοχρονα με εσενα, ετσι κανουν σχεδον ολες . Εκανες το λαθος και επενδυσες σε εκεινη γιατι ενθουσιαστηκες και το ειδες αγαθα το θεμα. Μιλανε με πολλους για να ειναι το επικεντρο της προσοχης και σου ειπε για αγαπες για να τραβηξει την προσοχη σου. Το λαθος ειναι πως εσυ δεν μιλαγες με αλλες και τωρα αναρωτιεσαι τι και πως. Δεν σου εδωσε λογικη εξηγηση γιατι πρωτον δεν υπαρχει και γιατι δευτερον γνωριζει πολυ καλα οτι ετσι θα κολλησεις μαζι της (αρα εξτρα προσοχη για εκεινην). Με τοσους που μιλαει ουτε καν θα σε θυμαται σε μια εβδομαδα, αν θελεις να περνας καλα κανε το ιδιο, φροντισε να μιλας παντα με 10 - 20 γυναικες και μετα ουτε εσενα θα σε νοιαζει . 2
Vapir Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 Eισαι μικρός λέει ακόμα άνθρωπος που θέλει να γ@μησει οτι κινειται γυρω του και ψαρωνει.... Πραγματικά κακώς ασχολήθηκα μαζί σου DDevil. Με τα μυαλά που έχεις μια ζωή στη κλάψα θα είσαι που δεν σου απαντάνε στο fb... Aλλά λάθος κάνω μωρέ εσύ έχεις οποια θες... εδώ πιάνει κουβέντα μεταξύ δεύτερου και πρώτου account του και διαφωνεί με τον εαυτό του ρε man, τι ασχολείσαι ? 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις