Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εμας ρωτάς πως τα καταφεραν αυτοι? εκεινους επρεπε να ρωτησεις. Και οπως το γράφεις αμα ο άλλος δεν εχει την εμφανιση που θελει η άλλη απορριπτεται με την μια.

Μηπως σκεφτηκες τι θυσιες έχουν κανει αυτοι οι μετριοι εμφανισιακα που άλλοι δεν θα εκαναν? αμα δεν κάτσεις να δεις τι ακριβως εγινε θα βγάζεις το δικο σου συμπερασμα το οποιο μπορει να ισχυει μπορει και οχι.

Το πως το καταφεραν το εγραψα, τωρα το τι ειπωθηκε μεταξυ τους οταν γνωριστηκαν προφανως και δεν μπορω να το ξερω. Think a little.

Επίσης δεν έγραψα πουθενά ότι απορρίπτεται όποιος δεν έχει την εμφάνιση. Απορρίπτεται αυτός που ΔΕΝ έχει το χαρακτήρα να σταθεί δίπλα της. Ξαναδιάβασε καλύτερα και ότι απορία έχεις τα λέμε :)

Δημοσ.

Θυσιες του στυλ .... εχω ακουσει απο μια οτι για να την ριξει ένας πηγαινε καθε μερα και της έλεγε οτι ειναι ερωτευμενος μαζι της .... μετα απο 1 μηνα μας ειπε την έριξε. Εγω αυτο το θεωρω καραγκιοζιλικι και δεν θα το εκανα μαλλον για αυτην ομως ηταν ρομαντικο και τρυφερο!

Εσυ μπορει να μην το έγραψες οτι απορριπτεται οποιος δεν έχει την εμφανιση αλλα ισχυει και θα σου πω γιατι..... γνωριζεις καποια απεξω παιρνεις κινητο ή φβ μαλλον στο δινει δεν ξερω βασικα γιατι(αφου δεν εχει σκοπο να κανει και κατι) .... και μετα απο 1-2 απλες συνομιλιες δεν σου απαντάει ξανα. Προλαβε και ειδε το χαρακτηρα σου δηλαδη? μαλλον δεν ειχες το στυλ ή την εμφανιση που ηθελε και σου λεει γεια σας.

Kάποιοι αντρες προκειμενου να έχουν σχέση και γκομενα κάνουν εκπτωσεις στην προσωπικοτητα τους και δεν δινουν τα μαθηματα που πρεπει να δώσουν. Πχ οταν της καπνισει της άλλης σου λεει σε βλέπω ερωτικά.... ενω τον πρωτο καιρο που προσεγγιζες εσυ σε εβλεπε φιλικά. Μου εχει τυχει και αυτο και βγηκαμε ενα βραδυ οι 2 μας και δεν εκανα καμια κινηση έτσι για σπάσιμο. Και μετα εξαφανιστηκε δεν της άρεσε που ηρθε στην θέση που ειχα ερθει οταν μου ειχε πει οτι με βλεπει φιλικά.

Κάποιοι φιλε μου το στραβο δεν μπορουμε να το καταπιουμε και θα απαντησουμε. Άλλοι προκειμενου να βγαλουν γκομενα δεν το κάνουν αυτο αυτες ειναι οι θυσιες που λεμε.

Eχουμε δει και αντρες πλεον μετα τη σχέση να έχουν υπογράψει συμβαση να βγαινουν συνεχεια και να φερνουν και τη δικια τους μαζι τι ειναι αυτα ρε? φυλακισμενοι ειμαστε? η άλλη μου κανει τις προαλλες "εγω δεν γουσταρω το αγορι μου να βλεπει τσοντες...." τιγκα στις ανασφαλειες ηταν για αυτο .... οτι γουσταρω θα βλεπω. Δυστυχως αρκετες δεν ειναι απελευθερωμενες και αυτο ειναι θεμα. Έχουν πολλα κολληματα. Και τα αλλα ειναι παραμυθια.

Δημοσ.

Θυσιες του στυλ .... εχω ακουσει απο μια οτι για να την ριξει ένας πηγαινε καθε μερα και της έλεγε οτι ειναι ερωτευμενος μαζι της .... μετα απο 1 μηνα μας ειπε την έριξε. Εγω αυτο το θεωρω καραγκιοζιλικι και δεν θα το εκανα μαλλον για αυτην ομως ηταν ρομαντικο και τρυφερο!

Εσυ μπορει να μην το έγραψες οτι απορριπτεται οποιος δεν έχει την εμφανιση αλλα ισχυει και θα σου πω γιατι..... γνωριζεις καποια απεξω παιρνεις κινητο ή φβ μαλλον στο δινει δεν ξερω βασικα γιατι(αφου δεν εχει σκοπο να κανει και κατι) .... και μετα απο 1-2 απλες συνομιλιες δεν σου απαντάει ξανα. Προλαβε και ειδε το χαρακτηρα σου δηλαδη? μαλλον δεν ειχες το στυλ ή την εμφανιση που ηθελε και σου λεει γεια σας.

Σου είπα να ξαναδιαβάσεις αυτό που έγραψα. Εσυ τωρα εβγαλες αυθαιρετο συμπερασμα οτι θυσια σημαινει γινομαι χαλακι της... Ότι πας να γινεις εσυ δλδ που σε πήρε από κάτω που δεν σου μιλάει στο fb.....

Οh god δλδ...

Η απάντηση είναι "ε και;" Πιθανόν να μη ψάχνεται... Πας για άλλα.

Μήπως επίσης πας με τον πλάγιο τρόπο να της το φέρεις ότι θες να τη γ@***εις? πραγματικά αν η γυναίκα καταλάβει ότι την θες γι αυτό σε εχει παρατησει, το μυρίζονται από χιλιόμετρα μακρυα αυτό αγορινα,  πρεπει να ξερεις να κανεις παιχνιδι μαζι τους να μιλας να εισαι κοινωνικος...

Υπάρχει διαδεδομένη η κατηγορία του άντρα που δεν το χει καθόλου με τις γυναίκες. Κάποιοι δεν μπορούν ούτε  1 msec να σταθούν δίπλα από γυναίκα.... καληνυχτάκιδες και καλησπεράκιδες...

Δημοσ.

Εσυ για τι λές να την θελω ρε φιλε? για να παιξουμε τις κουμπάρες?

μπα χαλί  δεν μπορει να με κάνει ευκολα η άλλη αμα δεν έχει προσωπικοτητα γιατι απο εμφανιση βρισκουμε οτι ωρα θελουμε ολοι μας. Ξέρεις πως και εγω προσωπικα δεν ντρεπομαι και καθολου για αυτο ο.Ο

Οι πιο πολλες ωραιες ειναι ψωνισμένες πάντως και θα σου κανουν τις δυσκολες επειδη υπάρχει πληθώρα επιλογων λιγο φβ να μπεις απο κατω απο μια φωτο τι γινεται. Εχε το κατα νου να μην εκπλαγεις.

Η παραπανω προταση ειναι αρκετη αμα την καταλαβει οντως κάποιος να μην νιώθει και ασχημα με τον εαυτο του επειδη δεν μπορει να ριξει μια τέτοια .... ολες αυτες οι τυπισσες ειναι παγιδευμενες σε ένα λάιφστάιλ που τις έχει επικεντρο στο τέλος λαλάνε τελειως. Δεν ξέρουν ποιον να πρωτοδιαλεξουν χαχαχα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Sorry εκανα λαθος edit και μετεφερα το κειμενο πιο κατω.

Επεξ/σία από vk13
Δημοσ.

Δεν ειπα οτι δεν μου φέρνει αποτέλεσμα .... μια χαρα περνάω δεν εχω παράπονο την δουλεια μου έχω τα λεφτά μου εχω οποτε γουστάρω πάω και με οποια θέλω και τελος χωρις σκοτουρες και γκρινιες και άλλα τέτοια.

Οι φιλες που λες μολις βρουν γκομενο αμα ξαναμιλησετε θα ειναι θαύμα .... έχουν περιορισμους και απο τους δικους τους που φοβουνται αν μιλάνε με άλλους αυτες το βλέπουν σαν ενδιαφερον οποτε κολακευονται και επειδη εκει ειναι το φαγάκι τους θα ακουσουν το γκομενο οχι εσενα. Γενικα δεν πιστευω στην φιλια μεταξυ αντρα και γυναικας. Γιατι δεν πιστευουν ουτε οι ιδιες ελα ρε συ τωρα ποσες φορές δεν έχει φάει πορτα κάποιος που απλα το πηγε φιλικα επειδη η άλλη ειχε το κομπλεξ οτι δεν υπάρχει φιλια μεταξυ τους κτλπ.

εγω οσες φιλες ειχα στο έτσι μολις βρηκαν γκομενο κοψαμε να μιλαμε οσο μιλούσαμε καλα για εξοδο ουτε λογος μπαινεις σε δευτερη μοιρα μετά γιατι το λεει ο γκομενος.

Με κάποιες δεν θα έχεις αποτελεσμα οτι στυλ και να υιοθετήσεις διοτι θα έχουν συγκεκριμενη στρατηγικη στο μυαλο του στυλ να πάω με τον μπαρμαν ή με τον ιδιοκτητη του μαγαζιου ειναι ψωνια ρε πως το λενε εσενα θα σε δουν και θα σε σνομπάρουν οτι στυλ και να εχεις. Δεν εισαι εσυ το προβλημα αυτο δεν μπορουν μερικοι αντρες να καταλαβουν οτι δεν φταινε αυτοι επειδη η άλλη ειναι ετσι.

Ελάχιστοι ειναι κάφροι οι περισσοτεροι νορμαλ μιλάνε με κάποια δεν γινεται ολοι να έχουν το προβλημα και να μην λενε και καλα καλές ατακες.

Δημοσ.

Ντάξει εφόσον εισαι νορμαλ σε σχεσεις και εχεις οτι θες .... τοτε τι ακριβως συζηταμε.

Serious εχω και φιλους απο το μπασκετ που παιζω αρκετα εμφανισιμους. μη νομιζεις οτι εχουν οτι θελουν στο κρεβατι τους τοσο ευκολα......... Πρεπει να παιζεις εξυπνα το παιχνιδι για αρχη.

Επίσης δεν είπα πουθενά να υιοθετήσεις στυλ. Εσύ ο εαυτός σου θα είσαι. Δεν θα κάνεις ούτε τον μάγκα, ούτε τον καμπόσο, ούτε το ντροπαλό και αγαθό παιδί....

Τώρα αυτο που περιγραφεις ισχυει. Η γνωμη μου ομως ειναι η εξης:

Δεν κολλας σε τσουλες που την εχουν δει Θεες του συμπαντος... Τις γραφεις, ψαχνεις κατι αλλο πιο ποιοτικο. Αυτες εχουν ΣΚΑΤΟΨΥΧΟ χαρακτηρα. Δυστυχως η οικογενεια τους τις μεγαλωσε με εντελως λαθος τροπο.

Σε φιλία 100% ούτε εγώ πιστεύω (όχι όμως ότι δεν μπορεί να υπάρξει) αλλα ειναι ενας ευκολος τροπος να γνωρισεις την αλλη και να σε γνωρισει επισης, να δειτε τα μεταξυ σας κουσουρια ας πουμε και αν ταιριάζετε. Εγώ έτσι με μια παλιά μου συμφοιτήτρια που ήθελα είδα τελικά ότι δεν ταιριάζαμε σαν χαρακτήρες... Αυτή έλεγε άλλα, εγώ άλλα... Οπότε το χρόνο μου θα έχανα και ρεζίλι πιθανόν να γινόμουν αν της την έπεφτα...

Λογικο όμως να μπαινει πρωτα ο γκομενος ρε, αμα ηταν ετσι θα βγαιναμε οτι ωρα θελαμε με παντρεμμενες και δεσμευμενες... Σε ποιον επίσης θα καθοταν καλα η δικη του να γυριζε με παλιούς της φίλους και συναδέλφους; Σε συχνή βάση μιλάμε οχι μια στο τοσο...

Αλλά αν βρεις την κατάλληλη που θα την εχεις μαθει πρωτα με τον τροπο που σου ειπα πιθανον να μην τα χεις αυτά.  Εννοειται ομως πρεπει να εχεις παρει το σημα απο την αλλη εστω λιγο και οχι να προσπαθεις μονος σου σε κατι που δε βγαζει πουθενα...

Αν δεν κατσει οπως λες, φευγεις κυριος χωρις να εχεις ρεζιλευτει, οπως κατι μακακες που μολις δουν γυναικα κανουν σαν ηλιθιοι.

• Like 1
Δημοσ.

Κοιτα επισης κάτι άλλο λες οτι θα κάνεις παρέα με αρκετές στην αρχη φιλικά εντάξει αλλα σκέψου οτι αυτες αν ειναι ειδικα εμφανισιμες θα έχουν περικυκλωθεί και απο την αναλογη παρέα πιθανον και για τους ιδιιους λογους! Οποτε αν εσυ δεν ταιριαζεις με αυτη τη κλικα ή σε βλεπουν ανταγωνιστικά μαλλον θα σε αποκλεισουν. Στη τελικη θα καταληξεις οτι θα πρέπει να τα δεις ολα χαλαρά και πολυ απλά αμα κάποια ενδιαφέρεται θα δεχθει να βγειτε για καφέ τα 2 σας.

Αυτο για μενα ειναι και η ενδειξη. Και ξαναλεω οτι σε παιχνιδάκια του στυλ σου δινω το κινητο μου ή το φβ μου και μετά δεν απαντάω εγω δεν προκειται να μασήσω γιατι κατι βρωμάει εδω .... αμα η άλλη θελει οντως να βγειτε νομιζεις δεν θα αγχωθει μηπως με αυτα τα παιχνιδια σε χάσει? ή τελοςπαντων αμα θέλει βγαινει αμεσα και βλεπει οτι θελεις και εσυ δεν εχει νοημα να το κουράσει. Απλα στην πρωτη περιπτωση σου εδωσε το κινητο ή το φβ για επιβεβαιωση σου λεει ασε το κοροιδο μπορει και να στέλνει να εχω να το δειχνω να γελάω με τις φιλες μου.

Για αυτο για μενα καποια πραγματα ξεκαθαριζονται απο την αρχη .... αμα η άλλη σε πάρει στραβά απο την αρχή και αδιάφορα πιστευω μετά ετσι θα κυλήσει στις περισσοτερες περιπτωσεις. Κατα τα αλλα την κρατάς χωρις να κανεις βεβιασμενες κινησεις διαγραφων λες και σε κυνηγάει και αν ποτέ θελησει κάτι το ξαναβλέπετε. Αλλα θα ειναι ξεκάθαρο πχ θες να βγουμε? ωραια ταδε ώρα και μέρα εκει. Ειναι απλά τα πραγματα αμα κάποια θέλει.

Δημοσ.

Το να κάνεις μια σχέση σήμερα είναι πραγματικά εύκολοτερο απ οσο νομιζετε.

Μέσα από το fb, τα τσοντοsite και τα φορουμ προφανως δεν θα βρειτε καμια να σας δωσει σημασια και απλα θα κλαιτε τη μοιρα σας...

Γυναικάρες που ο ενας θα τους ξυνιζει και ο αλλος θα τους βρωμαει δλδ αυτες που ποτε δεν ξερουν τι θελουν βρισκεις αλλα ευκολοτερα βρισκεις και νορμαλ κοριτσια αρκετα εμφανισιμα που θα σε γουσταρουν γι αυτο που εισαι!!!

Το μυστικό; ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΠΟΙΗΣΗ λεγεται. Ειτε στον κυκλο σου, ειτε σε παρεες γνωστων/φίλων, ειτε στη δουλεια, ειτε στο πανεπιστημιο, ειτε στις συναλλαγες σου γενικοτερα με τους γυρω σου...

Να ερχεσαι σε επαφη με κοσμο, να ξερεις να μιλας, να εισαι ωριμος και ωραιος στο ΜΥΑΛΟ, να εχεις αυτοπεποιθηση και να εισαι σωστος ανθρωπος γενικοτερα.

Οχι να μετρας και να πουλας μουρη επειδη εχεις ακριβο αμαξι, μπρατσα η 800 ευρω στις τσεπες καθε φορα που εισαι εξω.

Αυτα ειναι απλα εξτρα στις γυναικες, σε "πουτ..νίτσες" μετρανε ως επι των πλειστων αλλα ποιος θελει παρε δωσε με τετοιες γυναικες σοβαρα τωρα...

Για τις υπολοιπες: Αν δεν εισαι κοινωνικοποιημενος εισαι σιγουρα καμμενο χαρτι....

Ξερετε ποσες περιπτωσεις ξερω/εχω δει με μετριους ή και κάτω του μετριού σε εμφανιση φιλους μου να εχουν διπλα τους ομορφες κοπελες;;;;

Αυτοι πώς τα κατάφεραν δλδ;

Απλά ήξεραν τι θέλουνε και ήταν ο εαυτός τους. Τίποτα άλλο...Ούτε λεφτα, γυμναστηρια, ακριβα ρουχα και αμαξια ....

Ξερω ομως παρα πολλες περιπτωσεις φιλων/γνωστων του στυλ: "Ολαις ηνε καρχιες καμηα δαιν μου καθαιτε γιατη ολαις θαιλουν μπαντ πριτ και φεπαρι αμαξη.... ΟΥΓΚ ΟΥΓΚ ΟΥΓΚ!"

Γιατί γινεται αυτο; Γιατί δυστυχώς οι τσοντες και το lifestyle εχουν καταστρεψει εγκεφαλικα κυτταρα! Άντρες/γυναίκες....

Επίσης μην ψαρώνετε με αυτά που λένε οι γυναίκες, να αναδειχτουν θελουνε τις περισσοτερες φορες απλά προσπεράστε τες.

Ούτε το 1% από αυτές δεν θα καταλήξει με μοντελα και με σαουδαραβες κροισους...Αργα η γρηγορα ειτε ξυπνανε και βρισκουν απλα καποιον να ανεβουν τα σκαλια της εκκλησιας ειτε καταληγουν μονες τους στα 50 φευγα τους και εκει μετα αρχιζει το δραμα...

Η γυναικα κοιταζει εμφανιση (ενδεχωμένως και τα εξτρα που αναφερθηκαν) αλλα ΔΕΝΕΤΑΙ με χαρακτηρα. Ασφαλεια θελει και αγαπη...

Αν δεν το χεις, σε εχει σουταρει με τη μία δεν πα να εισαι και πιστο αντιγραφο του Clooney...

O τρόπος ρίχνω γκόμενα με : "γεια σου ηρθα να σε κερασω ενα ποτακι και αργοτερα αν θες να στον δωσω στο στομα" ειναι απλα ο σιγουρος για να σε ριξει στο γκρεμο και να γινεις ξεφτιλας.

Να θυμαστε οτι αργα η γρηγορα ο καθενας στη ζωη παιρνει οτι του αξιζει....

Αυτά από μένα!

ΥΓ: Σορρυ αν ειμαι λιγο οφφτοπικ η σας κουρασα αλλα δεν μπορω να διαβαζω μονιμως την ιδια γκρινια/παραμυθι....

Απ οτι φαίνεται εσυ μας τις τρως ολες.

• Like 1
Δημοσ.

Κοιτα επισης κάτι άλλο λες οτι θα κάνεις παρέα με αρκετές στην αρχη φιλικά εντάξει αλλα σκέψου οτι αυτες αν ειναι ειδικα εμφανισιμες θα έχουν περικυκλωθεί και απο την αναλογη παρέα πιθανον και για τους ιδιιους λογους! Οποτε αν εσυ δεν ταιριαζεις με αυτη τη κλικα ή σε βλεπουν ανταγωνιστικά μαλλον θα σε αποκλεισουν. Στη τελικη θα καταληξεις οτι θα πρέπει να τα δεις ολα χαλαρά και πολυ απλά αμα κάποια ενδιαφέρεται θα δεχθει να βγειτε για καφέ τα 2 σας.

Αυτο για μενα ειναι και η ενδειξη. Και ξαναλεω οτι σε παιχνιδάκια του στυλ σου δινω το κινητο μου ή το φβ μου και μετά δεν απαντάω εγω δεν προκειται να μασήσω γιατι κατι βρωμάει εδω .... αμα η άλλη θελει οντως να βγειτε νομιζεις δεν θα αγχωθει μηπως με αυτα τα παιχνιδια σε χάσει? ή τελοςπαντων αμα θέλει βγαινει αμεσα και βλεπει οτι θελεις και εσυ δεν εχει νοημα να το κουράσει. Απλα στην πρωτη περιπτωση σου εδωσε το κινητο ή το φβ για επιβεβαιωση σου λεει ασε το κοροιδο μπορει και να στέλνει να εχω να το δειχνω να γελάω με τις φιλες μου.

Για αυτο για μενα καποια πραγματα ξεκαθαριζονται απο την αρχη .... αμα η άλλη σε πάρει στραβά απο την αρχή και αδιάφορα πιστευω μετά ετσι θα κυλήσει στις περισσοτερες περιπτωσεις. Κατα τα αλλα την κρατάς χωρις να κανεις βεβιασμενες κινησεις διαγραφων λες και σε κυνηγάει και αν ποτέ θελησει κάτι το ξαναβλέπετε. Αλλα θα ειναι ξεκάθαρο πχ θες να βγουμε? ωραια ταδε ώρα και μέρα εκει. Ειναι απλά τα πραγματα αμα κάποια θέλει.

Έχεις μπει σε ένα κλίμα ηττοπάθειας επειδή σε έφτυσε η άλλη για whatever λογους ενώ παρόλα αυτά είπες ότι με όποια θες πας...

Εσύ θες όποια γνωρίζεις να μιλάς μαζί της να κάνει και παιχνίδι μαζί σου. Επίσης επειδή σου έδωσε το fb της δε σημαίνει ότι σε γουστάρει κιόλας ή ότι κάτι βρωμάει Jesus δλδ. Αν ήταν έτσι θα μας γούσταρε ο μισός γυναικείος πλυθησμός που μας κάνει add ή ζητάει στοιχεία επικοινωνίας.

Χέστο γενικά το fb, είναι καλό για να βρίσκεις παλιούς σου φίλους και να συνομιλείς ή να διαβάζεις καμιά άποψη.  Είναι απίθανο να κάνεις παιχνίδι με κάποια μόνο μέσω fb.

Κοιτάς παρακάτω, απλά είναι τα πράγματα.

Δημοσ.

Εν τω μεταξύ την κοπέλα την βγάλατε σκύλα, χειριστική, ψυχοπαθή και δεν ξέρω τι άλλο, ενώ προφανώς απλώς μπήκε να ψωνίσει, ξενέρωσε και να έφυγε σούμπιτη. Drama queens.

• Like 7
Δημοσ.

Επίσης επειδή σου έδωσε το fb της δε σημαίνει ότι σε γουστάρει κιόλας ή ότι κάτι βρωμάει Jesus δλδ. Αν ήταν έτσι θα μας γούσταρε ο μισός γυναικείος πλυθησμός που μας κάνει add ή ζητάει στοιχεία επικοινωνίας.

υπάρχουν κ τέτοιοι

she-wants-the-d_c_1419099.jpg

• Like 1
Δημοσ.

Εν τω μεταξύ την κοπέλα την βγάλατε σκύλα, χειριστική, ψυχοπαθή και δεν ξέρω τι άλλο, ενώ προφανώς απλώς μπήκε να ψωνίσει, ξενέρωσε και να έφυγε σούμπιτη. Drama queens.

Δεν ειναι αυτη η μαλακια της. Η μαλακια της (ή μαλλον δικη μου που την πιστεψα), ηταν οτι πουλουσε ερωτες και λουλουδια. 

Δημοσ.

Δεν ειναι αυτη η μαλακια της. Η μαλακια της (ή μαλλον δικη μου που την πιστεψα), ηταν οτι πουλουσε ερωτες και λουλουδια. 

Όχι, φίλε μου. Δεν είναι μαλακία το να είσαι εντάξει απέναντι στον άλλον, το να είσαι ειλικρινής και να μη πουλάς φούμαρα για μεταξωτές κορδέλες. Μαλάκας είναι ο άλλος σ' αυτή την περίπτωση. Κι αυτό δεν ισχύει μόνο στα ερωτικά, αλλά γενικότερα στις κοινωνικές αλληλεπιδράσεις. Σε καμία περίπτωση δεν χρειάζεται να νιώθεις μαλάκας ή ότι έφταιξες. Γύρισε σελίδα, κι έχε τις κεραίες σου σε εγρήγορση γι' αυτή που θα εκτιμήσει αυτά σου τα στοιχεία. Δεν αξίζει να αλλοιώσεις τον χαρακτήρα σου γι' ανθρώπους που είναι κενής αξίας.

//Ταμπελώνω μόνο τις περιπτώσεις όπου δεν παίζουν ξεκάθαρα μηνύματα.

• Like 1
Δημοσ.

Προσεξε μονο μην τυχει κάτι παρομοιο σε σενα και σε οσους ειναι αυτης της λογικής γιατι με τον ιδιο τροπο θα σου απαντησουμε να δω τοτε αν θα κανεις την άνετη.

Έχεις μπει σε ένα κλίμα ηττοπάθειας επειδή σε έφτυσε η άλλη για whatever λογους ενώ παρόλα αυτά είπες ότι με όποια θες πας...

Εσύ θες όποια γνωρίζεις να μιλάς μαζί της να κάνει και παιχνίδι μαζί σου. Επίσης επειδή σου έδωσε το fb της δε σημαίνει ότι σε γουστάρει κιόλας ή ότι κάτι βρωμάει Jesus δλδ. Αν ήταν έτσι θα μας γούσταρε ο μισός γυναικείος πλυθησμός που μας κάνει add ή ζητάει στοιχεία επικοινωνίας.

Χέστο γενικά το fb, είναι καλό για να βρίσκεις παλιούς σου φίλους και να συνομιλείς ή να διαβάζεις καμιά άποψη.  Είναι απίθανο να κάνεις παιχνίδι με κάποια μόνο μέσω fb.

Κοιτάς παρακάτω, απλά είναι τα πράγματα.

Με οποια πάω θελω αλλα εισαι μικρος ακομα και δεν μπορεις να καταλαβεις τι εννοω. Για σενα ο κοσμος στριιφογυρνάει γυρω απο την κοινωνικοποιηση και το να παριστάνεις το φιλο για να γαμησεις. Νομιζεις δεν θα σε πάρουνε χαμπάρι οτι το πάς ύπουλα. Καλυτερα να το ξεκαθαρισεις απο την αρχή οι άντρες έτσι κάνουνε.Πιο πολυ θα σε σεβεται η άλλη ακομα και αν δεν σου κάτσει απο το να τρεχεις μονιμως πισω απο τα φουστάνια της και να παριστανεις τον χαρωπο κοινωνικο μαιντανό. :cry: :cry: :cry:

Και ναι το να δινει η αλλη φβ σε εναν τελειως άγνωστο απο τη στιγμη που δεν έχει σκοπο να κάνει κάτι μαζι του ή το κινητο της μου φαινεται τελειως άκυρο. Τι θα το κάνει ο άλλος το κινητο της νομιζει? θα το βάλει κορνιζα να το χαζευει? κοριτσάκια .... για κοινωνικοποιημένους :cry: για μενα και να την σνομπάρει καποιος μετα απο αυτο μάγκας θα ειναι. Τουλαχιστον αυτος θα ξέρει τι θέλει σε αντιθεση με την ψωνάρα.

Nαι θα πάω παρακατω και το κινητο θα μεινει αχρησιμοποιήτο .... τοτε ποιος ο λογος που δοθηκε? να σου πω εγω για να μην σε κοροιδευουνε... δεν ειχε σκοπο να κανει κάτι αλλα σου λεει ασε μπας και πέσουμε σε κανα ψώνιο που θα στέλνει συνέχεια και θα μας φτιάχνει τον εγωισμο.

Απ οτι φαίνεται εσυ μας τις τρως ολες.

Ναι μπορει να ειναι και πίκ άπ άρτιστ χαχαχα

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...