Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Γεια σας.

Γνωριμία με μια γυναίκα μέσω φβ (από διαφορετική πόλη). Ολα τέλεια στην αρχή, πολύ ενθουσιασμός (τουλάχιστον στα γραφόμενα της), ερωτικό ενδιαφέρον. Μου είχε πει όμως
ότι έχει κάποια ψυχολογικά θέματα από πρωην, πληγωμένη, διαζύγιο κλπ. 

1η συνάντηση. Μαζεμένη, λιγομίλητη. Λίγα φιλιά και τίποτα παραπέρα. Φεύγει.

Μετά από 3 μέρες στέλνει "μου λείπεις", "σε θέλω" κλπ. Συνεχίζουμε καθημερινή επικοινωνία. 

2η συνάντηση: Με καλεί σπίτι της. Πάω, αλλά και πάλι απόμακρη.
Μερικά φιλιά και τίποτα παραπέρα (μου είχε πει από πριν ότι ήταν αδιάθετη). Μου δηλώνει ότι θέλει να συνεχίσει μόνη της. Φεύγω.

Ξανά καθημερινή επαφή , και όχι φιλική. Ωσπου κάποια μέρα μου λέει ότι θέλει να σταματήσουμε. Σταματήσαμε κι έμεινε εκεί.

Η ερώτηση μου είναι: Μήπως δεν της άρεσα εμφανησιακά και δεν τον προχώρησε; Απ' την άλλη..και σε βίντεο με είχε δει πριν την 1η
συνάντηση. Κι αν δεν της άρεσα, θα με καλούσε 2η συνάντηση σπίτι της;

Δημοσ.

Αν ήσουν απότομος, οκ δεν έγινε και τίποτα.

Αν έπρεπε να ήσουν απότομος, θα βοηθούσε.

Αν... (Παπακαλιάτης)

Προτίμησε άμεσες επαφές από το κύκλο σου η μέρη που είσαι άνετος για να γνωρίσεις άλλες κοντά στα θέλω σου πάντα. Με fb δεν ασχολούμαι καν. :P

• Like 3
Δημοσ.

Δεν εχεις εμπειρία και αυτοπεποίθηση αυτο ειναι το πρόβλημα !

προχωράς στην επόμενη  , αστην αυτην ..

• Like 6
Δημοσ.

Έτσι όπως τα λες, αυτό που καταλαβαίνω είναι πως η εμφάνισή σου ήταν το λιγότερο αν όχι ανύπαρκτο πρόβλημα.

Κατά 90% φταίει κάτι σε αυτήν και τα ψυχολογικά της

• Like 11
Δημοσ.

Δεν ήμουν καθόλου απότομος και πιεστικός για να γίνει κάτι, γιατί ξενέρωσα όταν την είδα απόμακρη. Απλά έφαγα κόλλημα, της το έιπα στην 1η μας συνάντηση. Ισως να τρόμαξε απ' αυτό; Αλλά δε το είπα στα ξεκάρφωτα. Η ίδια μου έλεγε ότι με σκέφτεται συνέχεια κι ότι ήταν ερωτευμένη. (Και παρασύρθηκα ο μ@λ@κας χαχαχα).

Επίσης, είναι πολύ όμορφη, οπότε θα έχει πολλούς να την περιτριγυρίζουν.

Το "μην ασχολείσαι" του zio10 το θεωρώ ότι είναι η καλύτερη φιλοσοφία όλως των φιλοσοφιών. Σε γλιτώνει από πολλά!

Έτσι όπως τα λες, αυτό που καταλαβαίνω είναι πως η εμφάνισή σου ήταν το λιγότερο αν όχι ανύπαρκτο πρόβλημα.

Κατά 90% φταίει κάτι σε αυτήν και τα ψυχολογικά της

Μου το έλεγε κατά διαστήματα - ανάμεσα στις γλύκες - ότι περνάει δύσκολη φάση

Δεν εχεις εμπειρία και αυτοπεποίθηση αυτο ειναι το πρόβλημα !

προχωράς στην επόμενη  , αστην αυτην ..

Από που το έκρινες αυτό Mau-Maus;

Δημοσ.

Αν είχες εμπειρία  από αυτά απλά δεν θα κολλούσες,  δεν θα απασχολούσουν καν  θα το είχες ξεχάσει ήδη !

Και αν είχες αυτοπεποίθηση δεν θα αναρωτιόσουν αν της άρεσες ..

• Like 10
Δημοσ.

Από που το έκρινες αυτό Mau-Maus;

(απαντώ και εγώ αν και δεν είμαι ο Mau-Maus)

Από το γεγονός ότι έχεις τις παραπάνω απορίες, κάτι που δείχνει έλλειψη εμπειρίας και αυτοπεπόιθησης καθώς και ανασφάλεια.

Δεν είναι κακό, μην ανησυχείς, αρκεί όμως από το καθετί να μαθαίνεις από τα δικά σου λάθη. Οπότε, στην προκειμένη, πρέπει να δεις τι έκανες εσύ λάθος. Και πριν πεις "δεν έκανα", ξανασκέψου το καλύτερα.

• Like 1
Δημοσ.

ισως να μην εχει καμια σχεση ο λογος που σου ειπε για να το τελειωσει με αυτο που πραγματικα ισχυει

ισως απλως να τα ζυγισε και να σκεφτηκε πως μια σχεση απο αποσταση δεν ειναι αυτο που θελει τελικα οποτε ειπε να το λήξει 

γενικα δεν θα εκανα μεγαλη αναλυση

αν δε σε θελει (για οποιονδηποτε λογο) αφησε την να παρει τον δρομο της και παρε και εσυ τον δικο σου

Δημοσ.

Δεν ρώτησα από αντίδραση τον/την Mau-Maus. Επεσε διάνα. Δεν έχω αυτοπεποίθηση. Και επειδή η τύπισσα είναι κούκλα, αυτό μου δημιούργησε μεγαλύτερο άγχος. Αλλά νομίζω το έκρυβα καλά, έδειχνα άνετος, ότι δεν βιάζομαι να γίνει κάτι, δεν πιέζω. Ισως αυτό σε μια προσπάθεια να φανώ διαφορετικός από κάποιους άλλους, να μη φανώ λιγούρης , ας πούμε. Και ίσως αυτό να λειτούργησε εις βάρος μου. 

Ναι ξέρω, υπεραναλύω και μου κάνω κακό έτσι. Απλά μάλλον την γουστάρω ακόμα παρά το γεγονός ότι αυτήν δε γουστάρει πια ή δεν γούσταρε ποτέ και απλά τα έλεγε έτσι.

• Like 1
Δημοσ.

Ψάχνεις να καταλάβεις τις γυναίκες???Σοβαρά τώρα??

Μην ασχολείσαι..σε αδιέξοδο θα καταλήξεις...

Βουρ στην επόμενη...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...