jouri Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 το χρησημοποιω πανω απο μισο χρονο χωρις προβλημα.. σημερα αφου το χρησημοποιησα καμια ωρα ξαφνικα κατι επαθε κ πολλα κουμπια κανουν οτι θελουν δηλαδη, το σ κανει ανανεωση οταν ειμαι browser.. οταν ειμαι στο σημειωματαρειο γραφει σ κ διπλα κανει επικολληση ωρα κ ημερομηνιατο φ ανοιγει το search (ctrl+f)το υ γραφει υ+ κ κατεβαινει κ μια σειρα (σαν να πατας enter)το λ γραφει 'λτο γραμμα που βαζεις τονο στα φωνηεντα μολις το πατας γραφει με τη μια τονισμενο ο (χωρις να πατησεις ο)το διπλα απ τον τονο κανει οτι κ το λτο ψ γραφει 3ψ κ ανοιγοκλεινει και το caps lockτο enter ναι μεν κατεβαινει μια σειρα αλλα γραφει κ το y στο τελοσ της σειραςτο home ναι μεν σε παει στην αρχη της σειρας αλλα γραφει κ ενα -το αριστερα βελακι γραφει το 8 κ πολλες αλλες παρανοιες.. εσβησα το set pointεσβησα τους drivers του πληκτρολογιου απο device managerαλλαξα θεση το usbεκανα πολλα restart στο pc το προβλημα παραμενει.. παρακαλω ας με βοηθησει καποιος, ειναι κριμα να σπασω το πληκτρολογιο.. κ ειμαι πολυ κοντα
antbyron Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 Μήπως καταλάθος έπεσε κάνα υγρό; Εγγύηση δεν έχει;
jouri Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 Μήπως καταλάθος έπεσε κάνα υγρό; Εγγύηση δεν έχει; υγρο οχι, εγγυηση ουτε.. παντως αλλο πληκτρολογιο στο pc κ δν εχει κανενα προβλημα
antbyron Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 Δόκιμασε το σε άλλο pc, αν κάνει τα ίδια, μάλλον σημαίνει ότι τα έπαιξε το κύκλωμα του. Μπορείς να το ανοίξεις και να το καθαρίσεις καλού κακού.
jouri Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 Δόκιμασε το σε άλλο pc, αν κάνει τα ίδια, μάλλον σημαίνει ότι τα έπαιξε το κύκλωμα του. Μπορείς να το ανοίξεις και να το καθαρίσεις καλού κακού. κ γτ το παθε αυτο ετσι ξαφνικα? το ανοιξα σημερα, δουλεψε κ μετα αρχισε τρελες
WalkerSW Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 κ γτ το παθε αυτο ετσι ξαφνικα? το ανοιξα σημερα, δουλεψε κ μετα αρχισε τρελες Γτ έτσι είναι τα ηλεκτρονικά μπορεί να σαλταρουν από την μία στιγμή στην άλλη! Πόσο καιρό το έχεις?
jouri Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 Γτ έτσι είναι τα ηλεκτρονικά μπορεί να σαλταρουν από την μία στιγμή στην άλλη! Πόσο καιρό το έχεις? το χω παρει μεταχειρισμενο κανα 6μηνο
Pstathece Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 Τι windows εχεις?? Μπορει να ειναι softwarικο το θεμα.
jouri Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 Τι windows εχεις?? Μπορει να ειναι softwarικο το θεμα. 8,1 pro x64 δεν εχω αλλαξει windows απο τη μερα που το χρησημοποιω..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα