Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα , θέλω να κάνω την εξής ερώτηση ...

Πολλες αγγελίες απο κινητά που εχω μιλήσει για να αγοράσω μου λένε οτι είναι εταιρικό και εχει αγοραστεί με τιμολόγιο... Καποιοι λένε οτι το τιμιλογιο το εχει το λογιστηριο και δεν μπορουν να το παρουν αλλα υπαρχει το IMEI για εγγυηση κλπ κατι το οποιο προσωπικα δεν με ενδιαφερει .. καποιοι λενε να μου βγαλουν μια φωτοτυπια το τιμολογιο και καποιοι αλλοι μπορει να μου δινουν το αφεντικο απο οτι λενε ... τωρα αν ειναι φωτοτυπια δεν θα το καταλαβαινα  μαλλον ...

θελω να ρωτησω υπαρχει καποια διαφορα σχετικα με την εγγυηση αν εχω τιμολογιο ή υπάρχει κατι που πρέπει να προσέχω σχετικά? 

Ευχαριστω.

Δημοσ.

Απλα αποφυγε τους. Σε κινητα ειναι αρκετα πιθανο να χρειαστει να κανεις χρηση της εγγυησης και αρα για να αποφυγεις τα οποια μελλοντικα μπλεξιματα με το καταστημα αγορας καλυτερα να προτιμας τις αποδειξεις αγορας.

Δημοσ.

και μια φωτοτυπία κάνει δουλειά.

εξάλλου μερικά καταστήματα σου δίνουν κατευθείαν την εκτύπωση από τον ασπρόμαυρο εκτυπωτή.

αυτοί βλέπουν πότε αγοράστηκε.

έχω πάει και σε κατάστημα χωρίς απόδειξη, είδαν το serial και φάνηκε πότε αγοράστηκε. μια χαρά με καλύψανε.

Δημοσ.

Αν η εγγύηση της συσκευής συμφωνεί με την ημερομηνία του τιμολογίου είσαι εντάξει. Αν τώρα δεν συμφωνεί και τύχει να σου χαλάσει η συσκευή ενώ έχουν περάσει τα δύο έτη αλλά σύμφωνα με την απόδειξη κανονικά καλύπτεται εκεί υπέρ ισχύει η απόδειξη.

Σε κάποια καταστήματα πάντως δεν θελουν την απόδειξη κανονικά. Σε αγορά ηλεκτρικής συσκευής πχ από Κωτσόβολο μου είπαν ότι σε περίπτωση ελαττωματος πάω είτε την απόδειξη, είτε αντίγραφο αυτής είτε το βρίσκουν αυτοί από το σύστημα.

Κοινώς δεν θα κολλούσα σε αυτό αν ήταν του κουτιού.

Δημοσ.

το ίδιο είναι τι τιμολόγιο τι απόδειξή άπλα το τιμολόγιο (περιέχει αφμ και στοιχεία όχι μονό του πωλητή άλλα και του αγοραστή) το δίνεις στον λογιστή για τον ΦΠΑ.... με ένα φωτοαντίγραφο είσαι υπέρ-καλυμμένος

Δημοσ.

ευχαριστω για τις απαντησεις , ετσι πιστευα και εγω απλα λεω μηπως υπαρχει καμια λαμογια που δεν γνωριζω ... πρεπει να το κοιτας απο την κορυφη ως τα νυχια το μεταχειρισμενο πια ...  παρολο αυτα αποδειξη > τιμολογιου γενικοτερα ...     

Δημοσ.

Καλησπέρα , θέλω να κάνω την εξής ερώτηση ...

Πολλες αγγελίες απο κινητά που εχω μιλήσει για να αγοράσω μου λένε οτι είναι εταιρικό και εχει αγοραστεί με τιμολόγιο... Καποιοι λένε οτι το τιμιλογιο το εχει το λογιστηριο και δεν μπορουν να το παρουν αλλα υπαρχει το IMEI για εγγυηση κλπ κατι το οποιο προσωπικα δεν με ενδιαφερει .. καποιοι λενε να μου βγαλουν μια φωτοτυπια το τιμολογιο και καποιοι αλλοι μπορει να μου δινουν το αφεντικο απο οτι λενε ... τωρα αν ειναι φωτοτυπια δεν θα το καταλαβαινα  μαλλον ...

θελω να ρωτησω υπαρχει καποια διαφορα σχετικα με την εγγυηση αν εχω τιμολογιο ή υπάρχει κατι που πρέπει να προσέχω σχετικά? 

Ευχαριστω.

Κανενα προβλημα δεν θα έχεις αν γράφει το IMEI του τηλεφώνου που αγοράζεις.

Πρόσεχε ομως τις συναλλαγές σου και απέφυγε όσους σου λενε τις δικαιολογίες που σου έκανα bold.

To πιο ευκολο πράγμα ειναι να σου δωσει αντίγραφο το λογιστήριο,και το πιο ξεκούραστο αφου θα το ψαξει ο λογιστής. ;)

Δημοσ.

ευχαριστω για τις απαντησεις , ετσι πιστευα και εγω απλα λεω μηπως υπαρχει καμια λαμογια που δεν γνωριζω ... πρεπει να το κοιτας απο την κορυφη ως τα νυχια το μεταχειρισμενο πια ...  παρολο αυτα αποδειξη > τιμολογιου γενικοτερα ...     

Γιατι ποτε ισχυε το αντιθετο,ειδικα στις αγορες των κινητων???

Δημοσ.

Αν πουλήσω 1 tablet να δώσω φωτοτυπία η την πρωτότυπη απόδειξη;Ποιά είναι η χρησιμότητα να κρατήσω την απόδειξη;

Δημοσ.

Μην αγοραζεις μεταχειρισμενα. Τα 80% ειναι χαλασμενα. Εγγυηση η οχι.θενκσ

Ωραιος.Με ακριβεια το ποσοστο κιολας η εχει αποκλιση 0,1%?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...