taskaratas Δημοσ. 16 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2016 Ωραία, θα δοκιμασω.Μακάρι να δουλεψει. Ευχαριστώ πολύ
JohNickZ Δημοσ. 16 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2016 Παίδες νομίζω έχει απαντηθεί, αλλά το 108 είναι το ίδιο με το 104 + το wristband??! Λέω να ρίξω παραγγελια!
Sotosgl Δημοσ. 16 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουνίου 2016 Παίδες νομίζω έχει απαντηθεί, αλλά το 108 είναι το ίδιο με το 104 + το wristband??! Λέω να ρίξω παραγγελια! Wristrest και software για παραπανω λαμπακια μεσω Software ΑΛΛΑ επειδη ειναι κινεζικο μπορει να εχεις προβλημα στην εγκατασταση :/ Δοκιμασαν 2 φιλοι με λειτουργιες συμβατοτητας κλπ αλλα @@
JohNickZ Δημοσ. 16 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2016 Άμα δεν κάνω εγκατάσταση θα είναι PlugnPlay οπως το 104, δηλαδή με τις ίδιες λειτουργίες κατευθείαν?! Ευχαριστώ για τις πληροφορίες!!
Sotosgl Δημοσ. 16 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουνίου 2016 Άμα δεν κάνω εγκατάσταση θα είναι PlugnPlay οπως το 104, δηλαδή με τις ίδιες λειτουργίες κατευθείαν?! Ευχαριστώ για τις πληροφορίες!! Ναι.Παρακαλω
mad-proffessor Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 Έχει θύρα usb κάποιο απο αυτά; Επίσης υπάρχουν o-rings για απόσβεση θορύβου(γιατι απότι κατάλαβα είναι θορυβώδες);
Aias Δημοσ. 18 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2016 Έχει θύρα usb κάποιο απο αυτά; Επίσης υπάρχουν o-rings για απόσβεση θορύβου(γιατι απότι κατάλαβα είναι θορυβώδες); εγω εχω παρει αυτα για το CM quickfire που εχω (red switches) και ειμαι ευχαριστημενος.Εχει μειωθει ο θορυβος και δεν κανει πλεον το κλικ που ακουγεται οταν τερματιζει το πληκτρο και επισης δεν σε ενοχλει στο πατημα λογο της μειωσης της αποστασης,Για τα λεφτα του ειναι οκ. http://www.banggood.com/150pcs-White-O-Ring-Keycap-Rubber-For-Cherry-MX-Switch-Keyboard-p-937511.html
Salvation81 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2016 Είναι και μικρό ποσό για τελωνείο, έχω την εντύπωση ότι πάνω από 100€ (ή κάπου τόσο) μπορεί να ασχοληθούν. Σε κάθε περίπτωση με απλό ταχυδρομείο ελαχιστοποιείς τις πιθανότητες. Βαση νομου το τελωνειο μπορει Α) Να δεσμευσει προιοντα με αναφερομενη τιμη ανω των 25ε και Β) Να αμφισβητησει την αναφερομενη τιμη βαση καταλογου και να κρατησει καποιο δεμα με τιμη κατω των 25ε. Με λιγα λογια ειναι να μην πεσετε στην περιπτωση. Το 90% των δεματων με EMS απο Ασια περνανε αερα παντως. 1
geople Δημοσ. 11 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2016 Στις επιλογές να διαλέξω expedited shipping η unregistered air mail?Ποια είναι η διαφορα...το expedited λέει παίρνει λιγότερο....σε 1 μηνα φεύγω από εδώ που είμαι...θα έχει φτάσει μέχρι τότε?
Sotosgl Δημοσ. 11 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 11 Αυγούστου 2016 Στις επιλογές να διαλέξω expedited shipping η unregistered air mail?Ποια είναι η διαφορα...το expedited λέει παίρνει λιγότερο....σε 1 μηνα φεύγω από εδώ που είμαι...θα έχει φτάσει μέχρι τότε? Registered airmail αν δεν εχεις ταχυδρομους με @@ και οχι @@ ταχυδρομους. ΠΟΤΕ expedited
Προτεινόμενες αναρτήσεις