DigitalElf Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 Για εμένα που το θέλω για επαγγελματική δουλειά κάνει? Δεν εχει Wrist Rest και φοβάμαι μην είναι κουραστικό!
Sotosgl Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 Για εμένα που το θέλω για επαγγελματική δουλειά κάνει? Δεν εχει Wrist Rest και φοβάμαι μην είναι κουραστικό! Υπαρχει και το http://www.gearbest.com/keyboards/pp_358748.html αλλα παιρνεις ενα Wrist Rest με την διαφορα. Απο εκει και περα αν δεν σου σπαει το κλικ κλακ τα νευρα μια χαρα θα σε βολεψει,ρεει καλυτερα η πληκτρολογηση
petran91 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Επειδή έχει διάφορα καλούδια το gearbest αυτή τη στιγμή, αν κάνω μεγάλη παραγγελία θα φτιάξουν ένα μεγάλο πακέτο και θα τα βάλουν όλα εκεί?Με συμφέρει καλύτερα να τις κάνω ξεχωριστά τις παραγγελίες? πχ είδα και μία RGB λάμπα-ηχείο που έκανε review ο φίλος Sotosgl, να παραγγείλω και να πληρώσω ξεχωριστά το πληκτρολόγιο και ξεχωριστά τη λάμπα ή δεν παίζει ρόλο?
Lecter D Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Υπαρχει και το http://www.gearbest.com/keyboards/pp_358748.html αλλα παιρνεις ενα Wrist Rest με την διαφορα. Απο εκει και περα αν δεν σου σπαει το κλικ κλακ τα νευρα μια χαρα θα σε βολεψει,ρεει καλυτερα η πληκτρολογηση Ειναι ακριβως το ιδιο απλα με το rest ; Παντως φαινεται πολυ τιμιο για τα χρηματα που ζηταει . Ωραιος , εψαχνα keyboard αγαπαω και τα Vfm αντικειμενα , κουτι εκατσε ! 2
Sotosgl Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Ειναι ακριβως το ιδιο απλα με το rest ; Παντως φαινεται πολυ τιμιο για τα χρηματα που ζηταει . Ωραιος , εψαχνα keyboard αγαπαω και τα Vfm αντικειμενα , κουτι εκατσε ! Έχει λίγα παραπάνω εφέ με τα λαμπάκια και έρχεται με Software για να φτιάχνει τα προφίλ από εκεί.(πολλοί όμως έχουν θέμα με την εγκατάσταση λόγω κινεζικών) Κατά τ'αλλα το ίδιο.
vangelisb Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Καλημέρα γνωρίζει κανείς: 1) Πόσο καιρό κάνει περίπου με απλό ταχυδρομείο να φτάσει αφού γίνει dispatched (Αθήνα); 2) Πόσο clicky είναι οι διακόπτες; Μοιάζουν με κάποιος cherry για να έχουμε μέτρο σύγκρισης; (Σόρρυ αν το αναφέρει κάποιο βίντεο-review αλλά είμαι γραφείο και δεν μπορώ να το δω )
doumatso Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Καλημέρα γνωρίζει κανείς: 1) Πόσο καιρό κάνει περίπου με απλό ταχυδρομείο να φτάσει αφού γίνει dispatched (Αθήνα); 2) Πόσο clicky είναι οι διακόπτες; Μοιάζουν με κάποιος cherry για να έχουμε μέτρο σύγκρισης; (Σόρρυ αν το αναφέρει κάποιο βίντεο-review αλλά είμαι γραφείο και δεν μπορώ να το δω ) Cherry MX Blue
taskaratas Δημοσ. 16 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2016 Παιδιά βοηθήστε. Ενδιαφέρομαι να αγοράσω αυτό το πληκτρολογιο από το Gearbest, αφού είδα πολλά reviews αναμεσα στα οποια και του sotosgl φυσικα. Έχω μια prepaid της visa από eurobank και θελω να πληρωσω με αυτην. Την συνεδεσα μαλιστα με το paypal. Όταν πάω να πληρώσω με paypal, μου βγάζει σε μια σελιδα της paypal για να συνδεθώ. Αφού συνδεθώ, στη συνεχεια εμφανιζει τα στοιχεια μου, για να τα επιβεβαιωσω και για να διαλέξω την κάρτα που θα πληρωσω (εγω βεβαια εχω συνδεσει μονο την prepaid εκει). Και μετά πατάω continue δηθεν για να ολοκληρωθεί η συναλλαγή. Και μου εμφανίζει την ίδια σελίδα που μόλις ανέφερα. Θα πατήσω 10 φορες το continue?10 φορές θα εμφανίσει την ίδια σελίδα.. Πήρα και την τράπεζα, και άλλες φορες λενε ότι φταινε τα capital controls και άλλες φορες ότι στα statemens δεν εμφανίζεται ούτε καν η προσπάθεια..Τι μπορεί να είναι και τι πιστεύετε ότι πρέπει να κάνω? Ρωτάω γιατί εσείς κάνετε αγορές και κάτι παραπάνω θα ξέρετε από εμένα.. Παρακαλώ όποιος μπορεί ας μου απαντήσει ό,τι γνωρίζει. Ευχαριστώ.
Manos5686 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2016 Παιδιά βοηθήστε. Ενδιαφέρομαι να αγοράσω αυτό το πληκτρολογιο από το Gearbest, αφού είδα πολλά reviews αναμεσα στα οποια και του sotosgl φυσικα. Έχω μια prepaid της visa από eurobank και θελω να πληρωσω με αυτην. Την συνεδεσα μαλιστα με το paypal. Όταν πάω να πληρώσω με paypal, μου βγάζει σε μια σελιδα της paypal για να συνδεθώ. Αφού συνδεθώ, στη συνεχεια εμφανιζει τα στοιχεια μου, για να τα επιβεβαιωσω και για να διαλέξω την κάρτα που θα πληρωσω (εγω βεβαια εχω συνδεσει μονο την prepaid εκει). Και μετά πατάω continue δηθεν για να ολοκληρωθεί η συναλλαγή. Και μου εμφανίζει την ίδια σελίδα που μόλις ανέφερα. Θα πατήσω 10 φορες το continue?10 φορές θα εμφανίσει την ίδια σελίδα.. Πήρα και την τράπεζα, και άλλες φορες λενε ότι φταινε τα capital controls και άλλες φορες ότι στα statemens δεν εμφανίζεται ούτε καν η προσπάθεια..Τι μπορεί να είναι και τι πιστεύετε ότι πρέπει να κάνω? Ρωτάω γιατί εσείς κάνετε αγορές και κάτι παραπάνω θα ξέρετε από εμένα.. Παρακαλώ όποιος μπορεί ας μου απαντήσει ό,τι γνωρίζει. Ευχαριστώ. Μέσο capital controls όλες οι αγορές που κάνω απο εξωτερικό είναι μέσο paypal balance. Υπάρχουν διάφορα τρόποι για να το επιτύχεις αυτό.Με ένα απλό γοογκλαρισμα θα βρεις την λύση
taskaratas Δημοσ. 16 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2016 Μέσο capital controls όλες οι αγορές που κάνω απο εξωτερικό είναι μέσο paypal balance. Υπάρχουν διάφορα τρόποι για να το επιτύχεις αυτό.Με ένα απλό γοογκλαρισμα θα βρεις την λύση Προφανώς, όταν μιλάς για paypal balance θα εννοείς να συνδέσω τραπεζικό λογαριασμό στο paypal account μου έτσι?
Manos5686 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2016 Προφανώς, όταν μιλάς για paypal balance θα εννοείς να συνδέσω τραπεζικό λογαριασμό στο paypal account μου έτσι? Δεν φτάνει μόνο αυτό.Εγώ άμα συνδέσω την κάρτα του λογαριασμού μου στο paypal και πάλι δεν με αφήνει να κάνω αγορές. Για μένα η ευκολότερη ''πατέντα'' την οποία έχω βρει και χρησιμοποιώ αρκετά συχνά είναι: Έχω ένα δεύτερο ακκ στο paypal με άλλα στοιχεία και άλλο email με το οποίο κάνω request money απο το κανονικό μου ακκ.Μετά απλά μπαίνω στο κανονικό ακκ και αποδέχομαι το request έτσι ώστε στο άλλο ακκ όπου τα στέλνω να φαίνονται ως paypal balance. Έχει υπόψη ότι πάντα να στέλνεις κάνα ευρώ παραπάνω γιατί κρατάει μια προμήθεια το paypal της τάξης των 40 λεπτών
taskaratas Δημοσ. 16 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2016 Δεν φτάνει μόνο αυτό.Εγώ άμα συνδέσω την κάρτα του λογαριασμού μου στο paypal και πάλι δεν με αφήνει να κάνω αγορές. Για μένα η ευκολότερη ''πατέντα'' την οποία έχω βρει και χρησιμοποιώ αρκετά συχνά είναι: Έχω ένα δεύτερο ακκ στο paypal με άλλα στοιχεία και άλλο email με το οποίο κάνω request money απο το κανονικό μου ακκ.Μετά απλά μπαίνω στο κανονικό ακκ και αποδέχομαι το request έτσι ώστε στο άλλο ακκ όπου τα στέλνω να φαίνονται ως paypal balance. Έχει υπόψη ότι πάντα να στέλνεις κάνα ευρώ παραπάνω γιατί κρατάει μια προμήθεια το paypal της τάξης των 40 λεπτών Ωραία φίλε πολύ ενδιαφέρον αυτό. Το δεύτερο account σου έχει στοιχεία ψεύτικα? Και πληρώνεις με την ιδια καρτα που πληρωνεις και στο κανονικο σου account?
Manos5686 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2016 Ωραία φίλε πολύ ενδιαφέρον αυτό. Το δεύτερο account σου έχει στοιχεία ψεύτικα? Και πληρώνεις με την ιδια καρτα που πληρωνεις και στο κανονικο σου account? Εγώ χρησιμοποιήσα διαφορετικά στοιχεία..Ίσως και κάποια στοιχεία αν είναι παρόμοια να μην επηρεάζει το δεύτερο ακκ(εννοείται πάντα διαφορετικό email) Στο δεύτερο ακκ το οποίο θα φτιάξεις δεν θα συνδέσεις καμία κάρτα δεν είναι αναγκαίο απλά θα μεταφέρεις χρήματα απο τον κανονικό σου λογαριασμό με τον τρόπο που σου έγραψα παραπάνω.(Υπόψην μην ξεχάσεις να τον ενεργοποιήσεις τον δεύτερο λογαριασμό γιατί εάν δεν γίνει η ενεργοποίηση δεν γίνετε να δεχτεί χρήματα) ΥΓ:Όταν λυθούν οι απορίες του φίλου ας διαγραφούν τα posts απο έναν moderator γιατί εχουμε βγει εκτός θέματος.Ευχαριστώ
Προτεινόμενες αναρτήσεις