Προς το περιεχόμενο

[Mechanical Keyboard] Motospeed Inflictor CK104 @Gearbest $45.99

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ενα απο τα πιο φτηνά και αξιόπιστα μηχανικά πληκτρολόγια βγηκε σε προσφορά.

http://www.gearbest.com/keyboards/pp_298472.html

Συνήθως παιζει στα 49.99$ με 53$ οποτε στα 45,99$ το παίρνουμε με κλειστά μάτια.

Γράφω απο αυτο εδω και κανένα δίμηνο και δεν εχει βγαλει κιχ.

Οριστε και ενα αναλυτικό βιντεο και ο οδηγός σεταρισματος Custom Profiles που ειχα φτιάξει

Το Review εγινε καθαρα για GB Points και οχι λογω καποια συνεργασίας.

Εχει γινει Pricedrop/match και απο το Banggood στα 49$
http://www.banggood.com/MOTOSPEED-Inflictor-CK104-NKRO-RGB-Backlit-Mechanical-Gaming-Keyboard-Outemu-Blue-Switch-p-1047759.html

Οποτε αναλογα τους ποντους κουπονια Cashbacks ψωνιζετε απο οπου σας συμφερει.

Δεν ειναι τοσο μεγαλο το ποσοστο εκπτωσης (μεχρι χτες ειχε 52,60$ που κοιταγα) αλλα δεν εχει παιξει σε καλυτερη τιμη απο τα αξιοπιστα εδω και παρα πολυ καιρο.
  • Like 10
  • Απαντ. 39
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ψήθηκα να παραγγείλω τώρα. Με το τελωνείο τι παίζει? Υπάρχει περίπτωση να έχω πρόβλημα?

Κανεις δεν μπορει να στο εγγυηθει αυτο.

Η συσκευασια ειναι ενα μαυρο χαρτονενιο Case στο μεγεθος πληκτρολογιου και μπαινει στην απλη σακουλα.

Προτιμηστε NL Post με την χρεωση των 0,13$ εξτρα 

Παντως 6 που εχω παρει για φιλους και γνωστους ηρθαν χωρις προβλημα.

Οποιος σκεφτεται να παρει το CK 108 το ακριβοτερο μοντελο να το ξεχασει γιατι εχει θεμα η εγκατασταση του Software που ειναι ολο στα κινεζικα και οι διαφορες ειναι μονο στα χρωματα.

• Like 3
Δημοσ.

^^ This.
Και το Igogo.es (Gearbest) το ειχε τοσο αλλα μια προχειρη που εκανα στο Checkout μου εβγαζε ενα 15αρι μεταφορικα 

Οι διακοπτες ειναι cherry mx η κινεζικοι;

Otamu στο Review επαθα Brainfart :D

Δημοσ.

Ψήθηκα να παραγγείλω τώρα. Με το τελωνείο τι παίζει? Υπάρχει περίπτωση να έχω πρόβλημα?

Είναι και μικρό ποσό για τελωνείο, έχω την εντύπωση ότι πάνω από 100€ (ή κάπου τόσο) μπορεί να ασχοληθούν. Σε κάθε περίπτωση με απλό ταχυδρομείο ελαχιστοποιείς τις πιθανότητες.

Δημοσ.

τα μεταφορικά δεν υπάρχει τρόπος να τα γλιτώσουμε ;

Απο τις ευρωπαικες αποθηκες;

Οχι...εκει βγαζουν τα χοντρα λεφτα αυτοι ;) 

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...