me3ikan Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 Γεια σας insomniacs, Τι φωτογραφικη θα προτεινατε για ταξιδια μεχρι 350 ευρω; Ειναι για ενα θειο μου βασικα και κοιτανε προς το παρων την Canon 1200D. Πιστευτε οτι μια Olympus E-PL6 θα ειναι καλυτερη? Βεβαια εχει 14-42 φακο και δεν ξερω ποση διαφορα εχει σε σχεση με εναν 18-55. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thanasispomonis Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 Προτείνω να κοιτάξετε προς 100D,είναι πιστεύω ότι καλύτερο στα λεφτά αυτά,και το μέγεθος της δεν είναι τόσο τεράστιο,είναι και ελαφριά οπότε δεν θα έχει και το μεγάλη δυσκολία να την μετακινεί.τώρα αν θέλει κάτι ακόμη πιο ελαφρύ ας πάει σε mirrorless Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
turbat0s Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 Έχω την 1200d και με ικανοποιεί σαν αρχάριος που είμαι. Η 100d έχει πιο εύκολο χειρισμό οθόνης (touchscreen) αλλά είναι πιο μικρή σε μέγεθος και ενδεχομένως να μη βολέψει στην παλάμη. Δοκίμασέ την. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
me3ikan Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 (επεξεργασμένο) απλα η 100d με τον is stm κανει κοντα 400. και ο dc iii δeν εχει stabilization ενω την 1200d την βρισκεις και με τον is stm σε καλη τιμη Επεξ/σία 13 Ιουνίου 2016 από me3ikan Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thanasispomonis Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 Ωχ,συγγνώμη δεν το πρόσεξα αυτο.μπορείς να δεις και προς Nikon d3300 σ'αυτη την περίπτωση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Inuyasha Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 Moderators Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 (επεξεργασμένο) Εγω προσφατα μετα απο αρκετο ψαξιμο κατεληξα σε nikon d3300+18-55 VR Δοκιμασα και 1200D αλλα και 100D με τους kit φακους αλλα μου αφησαν αρκετα "κακη" αισθηση στο χερι απο αποψη υλικου ΑΛΛΑ κυριως δεν με βολεψαν μιας και εχω μεγαλο χερι , η d3300 αν και αυτη μικρη με βολεψε αρκετα παραπανω βεβαια αναιβενει σε τιμη η 3300 (πριν περιπου 2 βδομαδες την πηρα απο κοτσοβολο 349 ) τωρα βλεπω παιζει 399 Γενικοτερα σε αχαριο δεν νομιζω οποια και να παρει να μεινει απογοητευμενος ειδικα σε σχεση με φωτογραφιες κινητου η φτηνης compact Αν βεβαια δεν εχει σκοπο να ασχοληθει ιδιετερα(να ψαχτει για φακους πχ) και τον νοιαζει να βγαζει φωτογραφιες απλα και ευκολα ας κοιταξει σε καποια brigde μηχανη Ριξε μια ματια εδω αν δεν το εχεις ηδη δει https://www.youtube.com/watch?v=m_yEBAEe0BA Επεξ/σία 13 Ιουνίου 2016 από Inuyasha Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thepoint Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 (επεξεργασμένο) Γεια σας insomniacs, Τι φωτογραφικη θα προτεινατε για ταξιδια μεχρι 350 ευρω; Ειναι για ενα θειο μου βασικα και κοιτανε προς το παρων την Canon 1200D. Πιστευτε οτι μια Olympus E-PL6 θα ειναι καλυτερη? Βεβαια εχει 14-42 φακο και δεν ξερω ποση διαφορα εχει σε σχεση με εναν 18-55. Ο φακός της olympus είναι x2 δηλαδή 28-82 ενώ της canon x1.6 που δίνει 28-88 αν δεν τον πειράζει η έλλειψη evf και δεν βγάζει πολλές σε χαμηλό φωτισμό και δεν θέλει να το προχωρήσει το θέμα φωτογραφία γιατί όχι μια olympus είναι ότι πρέπει και μικρούλα συνάμα. Αλλά στα 350 παίζει μπάλα και η sony a5000 με μεγαλύτερο αισθητήρα και δυνατότητες αλλά χειρότερο φακό. Επεξ/σία 14 Ιουνίου 2016 από thepoint Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
me3ikan Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Τελικα παιδια αγοραστηκε η 1200D. Τελευταιας στιγμης ηταν η αγορα οποτε καταλαβαινετε... Δεν το σκεφτηκε και πολυ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
turbat0s Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 καλοδούλευτη! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα