SerkGr Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 Εχω το εξεις προβλημα ανοιγο το pc μου που εχει windows 7 παει να κανει loading και μ πεταει το εξεις "lwefq is compressed press ctrl+alt+del to restart" πλζ help
Ghost_Rider Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 http://www.proposedsolution.com/solutions/windows-7-filename-is-compressed-press-ctrl-alt-del-to-restart/ 1
SerkGr Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 Επισης ξεχασα να αναφερο οτι το googlara και δν βρηκα τπτ και οτι μολις παταω ctrl+alt+del μου κανει restart και με βαζει παλι εκει το εχο κανει 20 φορες
rfc Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Στο λινκ που σου εδωσε ο φιλος απο πανω εχει και τη λυση.......... το κοιταξες καθολου?
SerkGr Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Στο λινκ που σου εδωσε ο φιλος απο πανω εχει και τη λυση.......... το κοιταξες καθολου? Το κιταξα δν υπαρχη το σηγκεκριμενο
rfc Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 δεν ειναι για το συγκεκριμενο αλλα για ολα. συμπεριλαμβανει και το συγκεκριμενο
micos000 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Δεν είπες όμως αν όντως συμπίεσες κάποιο δίσκο (μάλλον τον C) μέσα από τις ιδιότητες του δίσκου γιατί αυτό το μήνυμα εμφανίζεται όταν κάνεις συμπίεση στον δίσκο που περιέχει τον boot manager.. Το κιταξα δν υπαρχη το σηγκεκριμενο Τι εννοείς ότι δεν υπάρχει; Θα πρέπει να μπουτάρεις από το δισκάκι ή το usb με το οποίο εγκατέστησες τα 7άρια και να ακολουθήσεις τις οδηγίες που αναφέρει το λινκ για να αποσυμπιέσεις το δίσκο. Απ' ότι βλέπω αυτή είναι η μόνη λύση ή αλλιώς format.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα